گزارش شورای اداری رامسر
گزارش شورای اداری رامسر
نشست شورای اداری شهرستان رامسر با حضور شریعت نژاد نماینده شهرستان های تنکابن رامسر و عباس آباد و مدیران اداری در کا نون شهید سلیمان نژاد برگزار شد.
امام جمعه رامسر جلسه شورای اداری را نشست همدلی توصیف کرد و گفت : امروز جامعه ما نیازمند به اصلاح فکری و رسیدن به ارزشهای واقعی است.
سید جلیل مرتضوی افزود : برای دستیابی به موفقیت باید به ارزشهای ایمانی و معنوی و احترام متقابل مزین باشیم.
وی با اشاره به اینکه همه مسئولان باید با زبان مردم حرف بزنند ، اضافه کرد : مسیر بهشت زمانی برای مومنین فراهم می شود که هیچ فردی از دست و زبان انها مورد آزار و اذیت قرار نگیرد ، زیرا اخلاق نیکو و رضایت مردم برتر از عبادات و طاعات روزمره است.
مرتضوی تصریح کرد : اگر ائمه و امامان دینی ما متذکر شدند که تقوای الهی پیشیه کنیم تنها این نیست که نماز بخوانیم و روزه بگیریم بلکه منظور این است که با اخلاق نیکو با مردم رفتار کنیم و در حل امورات آنها بکوشیم.
امام جمعه شهرستان رامسر با بیان اینکه متاسفانه برخی از کارکنان اداری خبرچین دیگر ادارات شدند ، اظهار داشت : زشت ترین و بزرگترین گناه ، غیبت و خبر چینی است . باید از این گناه ناپسند فاصله بگیریم و اجازه ندهیم میان همکاران و مردم فاصله بیفتد.
وی تصریح کرد : مسئولان باید در جهت ارتقای عملکرد اداری خود ، بدون غرض ، نقد خیر خواهانه داشته و یکدیگر را یاری کنند، زیرا تذکر مومن آن هم در خلوت یک هدیه و عمل الهی است.
مرتضوی با بیان اینکه همه باید آستانه تحمل خود را بالا ببریم ،گفت : نباید از انتقاد بجای دیگران برنجیم بلکه باید خشنود بشویم زیرا نقد منصفانه ، هدیه الهی است و در جهت سازندگی است.
وی در پایان سخنان خود به آغاز بکار دولت یازدهم اشاره کرد و گفت : مجلس در انتخاب وزرای خود سربلند بود اگر چه شاهد پاره ای مسایل بودیم که کاش اتفاق نمی افتاد زیرا زیبنده مجلس و خانه ملت نبود اما امیدواریم آغاز کار دولت یازدهم آن هم در هفته دولت ، مهمترین دغدغه مردم که مسئله معیشت و اقتصاد خانواده ها است برطرف شود.
نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، عباس آباد و رامسر در جلسه شورای اداری این شهرستان از نحوه برگزاری این جلسه انتقاد کرد و گفت : این جلسه بیشتر شبیه به گردهمایی مدیران است و به شورای اداری شبیه نیست زیرا در شورای اداری باید مدیران بصورتی میزگرد بنشیند و کمبودها و نارسایی ها عنوان شود و در راستای حل آنها تصمیماتی اتخاذ شود که مشکلات حل شوند و البته شاید شسهرستان بضاعت برگزاری چنین جلسه ای را ندارد و امید است در جلسات بعدی شورای اداری داشته باشیم و نه گردهمایی.
دکتر شمس الله شریعت ِ نژاد افزود : در این منطقه مشکلات عدیده ای وجود دارد که مهمترین آن پیگیری پروژه های نیمه کاره ای است که برای آنها از سرمایه ملی هزینه شده است و باید با تلاش همه و تعامل مثبت موانع و کج سلیقگی ها ی در سر راه این پروژه ها از بین برود.
شریعت نژاد اضافه کرد : تامین مواد اولیه برای کنار گذر ساحلی از جمله موانعی است که باید حل شود تا روند ساخت این پروژه ملی تسریع شود.
وی با اشاره به مشکلات آب و گاز منطقه گفت : 90 درصد مردم منطقه آب شرب سالم ندارند و برخی روستاها هم هنوز از نعمت گاز برخوردار نیستند ، در حل این مشکلات باید نظر همه مدیران و کارشناسان تجمیع شد ه و سپس یک نظر واحد به استان ارسال شود تا نتیجه مطلوب تری حاصل شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه از هیچ نظر غیر کارشناسانه ای دفاع نمی کنم و البته منطقه ما بسیار مستعد بوده و کارشناسان مجربی داریم و مدیران باید در ارائه طرح های خود و همچنین درحل موانع پیشرفت شهرستان از نظرات کارشناسان استفاده کنند تا دستاوردهای بسیار بهتری عاید رامسر شود.
وی در خصوص موضوع گردشگری گفت : در این مقوله بسیار حرف زدیم اما آثار کمرنگی دیده می شود که شایسته منطقه نمونه گردشگری نیست و در این زمینه جای کار بسیاری دارد.
نماینده مردم منطقه در خانه ملت در ادامه اظهار داشت : استفاده از ظرفیت های ییلاقات و ترویج صنایع دستی و مشاغل خانگی در این مناطق ، رفع مشکلات تغییر کاربری زمین ها و حفظ وحدت و یگانگی در بین مدیران از جمله مواردی است که باید رعایت شود و در دستور کار قرار گیرد.
وی در پایان سخنان خود ضمن توصیه به مدیران در حفظ تعامل و همدلی ، گفت : ملاک انتخاب مدیران باید شایسته سالاری باشد .
فرماندار رامسر نیز در این مراسم گفت : 61 پروژه نیمه کاره در رامسر داریم که برای تکمیل آن به 34 میلیارد تومان اعتبار نیازاست.
رستم زرودی افزود : در خصوص خانه دوشی فرمانداری در برگزاری جلسات باید بگویم که مشکل ما عدم ظرفیت سالن اجتماعات فرمانداری است که با وجود دوبار هزینه برای این سالن هنوز به در جه استاندارد نرسیده است و امیدواریم در آینده نزدیک با گسترش این سالن دیگر خانه بدوش نباشیم.
وی اضافه کرد : آنچه اکنون شهرستان به آن نیاز دارد ، شناسایی موانع بر سر راه پروژه های نیمه کاره و تنامین اعتبار است تا بتوانیم این پروژه ها را به سر انجام مطلوب برسانیم.
زرودی با اشاره به مشکلات دانشگاه واحد بین الملل رامسر ، خاطر نشان کرد : زمزمه انتقال این دانشگاه به شرق مازندران دغدغه ای است که باید به آن توجه ویژه شود.
فرماندار رامسر گفت: در حال حاضر 12 اداره در شهرستان رامسر مستاجر هستند و این در حالی است که ما زمین دو هکتاری که متولی آن مسکن و شهرسازی است را داریم و ساخت مجموعه اداری در آن باید در قالب ماده 69 انجام شود و این امر نیازمند حمایت از سوی نماینده مردم منطقه در خانه ملت و مدیران ارشد کشوری و استانی است.
وی همچنین با تاکید براینکه رامسر شهر نمونه گردشگری ایران است , گفت : رامسر هنوز اداره گردشگری ندارد و نمایندگی آن هم اختیاری ندارد تا این امر مهم را آنطور که شایسته عروس شهرهای ایران است ، پیگیری کند.
· وی در ادامه سخنان خود از اختصاص 4 میلیارد تومان به اعتبار برای بهسازی و آسفالت محور جنت رودبار ،تمل و اشکور از محل اعتبارات ملی خبر داد و افزود : 7 میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و آسفالت راههای روستایی رامسر نیاز است.
در ادامه این نشست ،بخشدار رامسر نیز گفت : توسعه روستا و استقلال اقتصادی کشور بسیار مهم بوده و در سالی که بنام حماسه اقتصادی نام نهاده شد و بدلیل آنکه روستا هم مهد اقتصاد بومی است باید تقویت شود.
ابراهیم شیرود عشوریان افزود : شورای فرهنگی در روستاهای رامسر بزودی تشکیل می شود و وظیفه این شورا ، رفع موازی کاری های فرهنگی در روستاها است زیرا اکنون فرهنگ ماهواره در بین روستاییان در حال رشد است و این مهم به فرهنگ اصیل روستاها ضربه خواهدزد و حفظ فرهنگ ناب روستا بسیار مهم است.
وی از برگزاری مراسم تحلیف شوراهای روستا در 12 شهریور سال جاری در مصلی جواد الائمه رامسر خبر داد و گفت : همچنین همایش تقدیر از جوانان توانمند روستاها نیز در شهریور امسال در هتل رامسر با هدف باور ظرفیت های انسانی روستاها برگزار می شود.
بخشدار رامسر اضافه کرد : مکاتبات اداری شوراها و دهیار ها باید از سوی مدیران بی فوت وقت پاسخ داده شود اما در برخی ادارات این روند وجود نداشته و بعضا با ادبیاتی که زیبنده رییس اداره نظام اسلامی نیست به اعضای شورای اسلامی و دهیارها پاسخ می دهند که این مهم پذیرفته شده نیست زیرا اعضای شورا و دهیار ها نمایندگان مردم یک روستا هستند.
مطالب مشابه :
نمونه یک گزارش حادثه - گزارش حادثه
نمونه یک گزارش در اينجا نمونه اي از فرم گزارش حادثه براي تماس بعد از ساعات اداری
گزارش نویسی
در زیر به بیان ارکان یک گزارش پرداخته و آن را تشریح می کنیم : نمونه سه : به : وزارت ……
نگارش سمینار موردی + یک نمونه
نگارش سمینار موردی + یک نمونه caseهای گزارش شده، اقدام مراتب اداری در صورت
گزارش نویسی و مکاتبات اداری 1
گزارش نویسی و مکاتبات اداری 1 جزوه کلاس شوم و هم شاید یک بنده خدایی نفعی این وسط ببرد
نمونه سؤالات «خلاصه سازی نوشته ها و مکاتبات اداری»
ارسال آن، از نمونه امضای اداری- بین یک فرد و یک و گزارش های اداری، رعایت
گزارش نویسی و مکاتبات اداری
کار ببریم ، به عنوان نمونه در پایان هر جمله گزارش رسمی و اداری یک گزارش یا
گزارش شورای اداری رامسر
گزارش شورای اداری تجمیع شد ه و سپس یک نظر که شایسته منطقه نمونه گردشگری
نمونه سوال سلامت اداری ومبارزه با فساد
کدام یک از عوامل اداری فساد اداری چقدر گزارش نمونه سوال سلامت اداری
گزارش نویسی
مانند گزارش یک مامور گزارشات غیر رسمی و غیر اداری: مثل گزارش یک سفر نمونه است و یک
برچسب :
یک نمونه گزارش اداری