سریال هتل 7 ستاره باغلار باغی سریالی به درازی 4 سال

حال به بیان رویدادها و وعده های داده شده پیرامون باغلار باغی توسط مسئولین میپردازیم

در آغارين روزهاي زمستان  سال 1387،شهردار تبریز خبر از  بمب خبری بزرگی دادند که با اجرای ان تحولی عظیم در توسعه و پیشرفت تبریز صورت میگرفت.این بمب خبری شامل احداث هتل هفت ستاره و مجتمع تجاری و تفریحی و شهربازی سرپوشیده در دو برج 58 و 44  طبقه  در محل کنونی باغلارباغی بود 

با شنیدن این خبر بسیاری از شهروندان آینده درخشانی را برای تبریز تجسم نمودند و با وعده وعیدهای داده شده توسط عوامل شهرداری اجرای این هتل هفت ستاره را حتمی و قطعی می پنداشتند


شهردار تبریز در همان سال در مقابل و در جواب منتقدین و مخالفان تبدیل باغلارباغی به هتل 7 ستاره و برخي اظهارنظرها پيرامون عدم ضرورت احداث اين هتل گفته بود: به انجام كارهاي بزرگ اعتقاد داريم و اگر حمايت‌هاي استاندار آذربايجان ‌‌شرقي نبود اين طرح به تصويب نمي‌رسيد، مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه اجراي چنين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد!
نوين افزوده بود  پيش‌داوري در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است!
شهردار تبریز آن موقع در حالی اظهار نظرهای مخالف با اجرای این پروژه را به بی تقوایی متهم کرد که اکنون شاهد آن هستیم پس از چهار  سال چنین پروژه ای اجرا نشده است، 

به دنبال طولانی شدن امورات واگذاری باغلار باغی به سرمایه گذار اول سرمایه گذار از سرمایه گذاری در این طرح منصرف شد و بعد از کش و قوس فراوان در تیر ماه سال 90 یعنی موقع برگزاری همایش سوم سرمایه گذاری شهرداری تبریز سرمایه گذار جدید هتل 7 ستاره باغلار باغی معرفی شد و بمب خبری دوم شهرداری تبریز با امضای قرار داد این هتل در دو برج 58 و 42 طبقه با حضور شهردار تبریز آقای مهندس نوین و سرمایه گذار طرح آقای رشتچی برگزار شد 
اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در حالی واگذاری این پروژه به جوانی حدود 35ساله به نام رشتچیان را تصویب کردند که اطلاعات چندان موثقی در خصوص توانمندی این سرمایه گذار هنوز مطرح نشده بود!

علیرضا نوین شهردار تبریز معتقد بود: با تصويب اين پروژه، بلند‌ترين برج تجاري، مسكوني و خدماتي كشور در 58 طبقه براي نخستين بار در تبريز ساخته خواهد شد و علاوه بر آن زمينه براي احداث شهربازي سرپوشيده و چهار فصل در محل فعلي باغلارباغي ، مركز بزرگ و مدرن گردشگري، خدماتي، رفاهي، تفريحي، ورزشي، مسكوني، تجاري، پاركينگ، سينما، فضاي سبز انبوه و مدرن و ديگر زيرساخت‌هاي رفاه و اقتصاد شهري از سوي سرمايه‌گذار طرح فراهم خواهد شد.

به گفته شهردار تبریز در تیر ماه 90  به سرمايه‌گذار اين پروژه 6 ماه فرصت داده شده بود  تا نسبت به انجام تعهدات خود از جمله تملك و آزادسازي 100 واحد مسكوني غير مجاز احداثي در حريم اين طرح، احداث شهربازي در محل جديد و نيز ديگر تعهدات اقدام عملي انجام دهد.ولی اکنون با گذشت سه برابر مهلت داده شده یعنی  15 ماه نه تنها کاری انجام نگرفته است بلکه حتی موردی از تملک منازل اطراف  نیز دیده نمیشود !

حال که چهار سال است این فیلم سریال مهیج با دادن وعده و وعیدهای فراوان توسط مسئولین شهر ادامه یافته و هر سال با وعده ها  و بیان دلایل جدیدتر  توسط مسئولین شهر تداوم یافته است دیگر تحقق باغلار باغی همچون برخی  طرح های بزرگ وعده داده شده برای شهروندان به یک غیر ممکن تبدیل شده است 

مسئولین شهر باید پاسخ گو باشند که چرا یک پروزه هم چون باغلار باغی را به اندازه 4 سال کش و قوس میدهند و با احساسات میلیونها شهروند تبریز بازی میکنند این در حالی است که در شهرهای هم تراز پروزه هایی مشابه باسرعت  مناسب  در حال احداث میباشند که با احداث آنها در آینده فاصله ای آشکار از لحاظ عمران شهری با تبریز خواهند داشت و مسئولین ما در خواب بلند مدت خود سیر خواهند نمود !!


وقایع پیرامون باغلارباغی از ابتدا تا کنون:




در 10 بهمن 87 شهردار تبریز خبر از ساخت نخستین هتل هفت ستاره کشور در محل باغلارباغی شهر تبریز خبردادند  

شهردار تبریز از ساخت نخستین هتل هفت ستاره کشور در این شهر خبرداد. “علیرضا نوین” در جمع خبرنگاران گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار با سرمایه گذاری ۱۸ هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و مشارکت دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی شهرداری تبریز و با اشتغال زایی ده هزار نفر در مدت پنج سال احداث می شود.

شهردار تبریز گفت: برای این مجموعه ساختمان ۵۸ طبقه، سالنهای همایش، موزه، پارکینگ چهار طبقه با گنجایش ۲هزار خودرو، رستوران، شهر بازی سر پوشیده و مجموعه های ورزشی و درمانی در نظر گرفته شده است.

این هتل هفت ستاره در محل مجتمع تفریحی” باغلارباغی” شهر تبریزاحداث می شود و این مجتمع تفریحی تا پایان تیر ماه ۸۸ به محل دیگری منتقل می شود.


http://news.aruna.ir/archives/2009/Jan/29/1945.php


در 20 بهمن 87 

استاندار آذربايجان شرقي خبر داد:
تصويب تغيير كاربري باغلارباغي تبريز در كميسيون ماده 5
خبرگزاري فارس: استاندار آذربايجان شرقي از تصويب كليات پيشنهاد تغيير كاربري مجموعه باغلارباغي تبريز در كميسيون ماده 5 استانداري خبر داد.


احمدعليرضا بيگي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز افزود: پيشنهاد شوراي اسلامي شهر و شهرداري تبريز درباره تغيير كاربري باغلارباغي پس از مطالعات كارشناسي توسط كميسيون فني، مورد تصويب قرار گرفته است. وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا باب ‌شدن فروش فضاهاي سبز و اماكن تفريحي و تبديل آن‌ها به مجتمع‌هاي مسكوني و رفاهي به نفع مردم و شهر است، اظهار داشت: سرمايه‌گذار پروژه، متعهد شده معادل فضاي سبز و امكانات باغلارباغي را در قالب يك پارك تفريحي مدرن و مجهز احداث و تحويل دهد. استاندار آذربايجان شرقي نگراني درباره كاهش فضاي سبز را بي‌مورد دانست و اظهار داشت: نه تنها فضاي سبز تبريز با تغيير كاربري باغلارباغي كاهش نمي‌يابد بلكه امكاني فراهم خواهد شد تا با ايجاد يك مجموعه تفريحي سرپوشيده، شهروندان بتوانند در تمام فصول سال از اين مكان استفاده كنند. بيگي همچنين در پاسخ به اين سئوال كه آيا فروش مناطق گران قيمت شهر به بهاي ورود سرمايه‌گذار منطقي و ارزشمند است، افزود: طبيعتاً در جايي كه سرمايه‌گذاري 2 هزار ميليارد توماني مطرح بوده و امكان استقرار مجموعه باغلارباغي در مكان مناسب ديگر فراهم باشد، اولويت با جذب سرمايه‌گذار است

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711200275




معاون استاندار آذربایجان شرقی خبر داد:

برطرف ‌شدن مشکل راه دسترسی به محل احداث هتل58 طبقه تبریز

خبرگزاری فارس: معاونعمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: با اتخاذ تدابیری، مشکل راه دسترسی
به محل احداث هتل 58 طبقه تبریز به عنوان تنها اشکال این پروژه برطرف شد.


محمد اشرف‌نیا امروز درگفتگو با خبرنگار فارس در تبریز افزود: پس از بررسی و اظهارنظر کارشناسان،
سرمایه‌گذار موظف شد از پنج نقطه، زمین‌های لازم برای ایجاد راه دسترسی بهمحل احداث این هتل را خریداری و راه دسترسی احداث کند. 
وی ادامه داد: به محض تحویل زمین باغلارباغی به سرمایه‌گذار، عملیات احداث هتل 58 طبقه در تبریز آغاز خواهد شد.
بهگفته معاون عمرانی آذربایجان شرقی، تحویل زمین باغلارباغی به سرمایه‌گذار،
منوط به انتقال این مجتمع تفریحی به محل جدید خود شده است.
وی شائباتمربوط به کاهش فضای سبز در اثر ساخت هتل 58 طبقه در محل باغلارباغی تبریز
را نپذیرفت و افزود: با احداث این هتل، نه تنها فضای سبز باغلارباغی تبریز
از بین نمی‌رود بلکه میزان فضای سبز پروژه هتل 58 طبقه، حداقل سه برابر
فضای سبز کنونی باغلارباغی خواهد شد.
اشرف‌نیا اضافه کرد: علاوه براین، با ایجاد مجتمع رفاهی و تفریحی سرپوشیده در کنار هتل 58 طبقه تبریز،
امکان بهره‌مندی شهروندان در تمام طول سال از فضای تفریحی فراهم می‌شود.
معاونعمرانی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: در آینده نزدیک با برگزاری یک
میزگرد خبری، جزییات این پروژه به طور شفاف به اطلاع آحاد مختلف مردم
رسانده خواهد شد.

http://turks.parsiblog.com/Posts/267/تصويب+احداث+هتل+7+ستاره+در+تبريز/




احداث هتل 7 ستاره در تبریز 40 هزار شغل ایجاد می‌کند 



۱۴ بهمن ۱۳۸۷ 
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با استقبال از طرح احداث هتل هفت ستاره در محل فعلی مجموعه باغلارباغی گفت: با اجرای این طرح برای 4 هزار نفر اشتغالزایی ایجاد می‌کند.

بهروز خاماچی افزود: مجموعه باغلارباغی نه جزو مجموعه «آثار تاریخی» بوده و نه «فضای سبز» است. وی گفت: از زمان راه‌اندازی مجموعه باغلارباغی 20 سال می‌گذرد و در طول سال تنها شش ماه آماده کار بوده و بهره‌وری دارد، چنانچه اگر در حال حاضر به آنچه مراجعه کنید یک نفر هم حضور ندارد از نظر فضای سبز هم فقیر است تنها مکانی برای بازی کودکان است بنابراین محل مجموعه باغلارباغی در صورت انتقال هیچ مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. وی با استقبال از طرح احداث هتل هفت ستاره در محل فعلی مجموعه باغلارباغی اظهار داشت: با اجرای این طرح برای 40 هزار نفر اشتغالزایی ایجاد شده و پس از راه‌اندازی این مجموعه 40 هزار نفر صاحب شغل خواهند شد و این امر برای شهر تبریز و جوانان آن بسیار حائز اهمیت است. این عضو شورا با اشاره به فرصت‌های از دست رفته سرمایه‌گذاری در دور دوم شورا اظهار داشت: در دور قبلی شورا نیز مسائل مشابهی مطرح شد چنانچه طرح‌هایی سرمایه‌گذاری شرکت بازیافت لاستیک از آلمان، احداث تله‌کابین در عینالی با سهل انگاری باعث سرگردانی سرمایه‌گذار و در نهایت فرار آنها از شهر تبریز شد. وی با بیان اینکه چنین طرح‌هایی موجب ارتقای جایگاه شهر تبریز در خاورمیانه می‌شود، افزود: بنده کاملاً با این طرح موافق هستم چون علاوه بر احداث هتل هفت ستاره مجموعه باغلارباغی نیز به مکان دیگری انتقال می‌یابد.

http://www.shasa.ir/newsdetail-51788-fa.html




 مهندس نوین:مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه و ثمره شيرين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد. و پيش داوري منفي در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است.

شهردار تبريز عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: دومين هتل هفت ستاره جهان با مشاركت بخش خصوصي در محل فعلي «باغلارباغي» تبريز احداث مي‌شود. عليرضا نوين گفت: اين هتل به يمن سال استقرار نظام جمهوري اسلامي ايران در سال 1358، 58 طبقه خواهد بود. وي ادامه داد: سرمايه‌گذار اين پروژه كه تجربه احداث هتل‌ها و مجتمع‌هاي فراواني را در ساير كشورهاي دنيا و ايران نيز دارد، متولد تبريز است. نوين ادامه داد: اين هتل در مساحتي بالغ بر يك ميليون مترمربع احداث شده و داراي امكاناتي از قبيل چهار طبقه پاركينگ زيرزميني ويژه پارك 12 هزار خودرو با فناوري‌هاي نوين، موزه رستوران‌هاي ملل مختلف، شهربازي سرپوشيده به مساحت 40 هزار متر مربع و مجموعه سالن‌هاي همايش‌هاي بين‌المللي و سالن‌هاي متنوع ورزشي است. شهردار تبريز در ادامه در مورد ساير مشخصات اين پروژه اظهار داشت: ارتفاع برج‌هاي اين هتل در حدود 200 متر بوده و به عنوان دومين هتل هفت ستاره منطقه آسيا مطرح خواهد شد. وي مساحت عرصه اين پروژه را 20 هكتار اعلام كرد و گفت: از اين ميزان سه هكتار فضاي محدثات و بناها و 17 هكتار نيز شامل مساحت فضاهاي باز و فضاي سبز خواهد بود. نوين با بيان اينكه براي احداث اين هتل هفت ستاره بررسي‌هاي كارشناسي متعددي انجام شده است، افزود: از كل اعتبار 20 هزار ميليارد ريالي طرح، سهم شهرداري 2 هزار و 500ميليارد ريال است كه از محل زمين و عوارض اين مجتمع تامين خواهد شد. شهردار تبريز در پاسخ به اين سئوال كه آيا جايگزيني براي شهربازي فعلي «باغلارباغي» در نظر گرفته شده است يا نه گفت: محل جديد اين مجموعه در پارك بزرگ تبريز در غرب تبريز خواهد بود و اين مجموعه تفريحي حداكثر تا اوايل تابستان سال آينده به محل جديد انتقال خواهد يافت. وي در خصوص برخي اظهارنظرها پيرامون عدم ضرورت اين هتل گفت: به انجام كارهاي بزرگ اعتقاد داريم و حمايت‌هاي استاندار، مسئولان استان و راي قاطع شوراي اسلامي شهر تبريز مايه سرعت و قدرت اجراي پروژه خواهد بود. شهردار تبريز تاكيد كرد: مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه و ثمره شيرين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد. نوين افزود: پيش داوري منفي در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است. بزرگ‌ترين و بي‌سابقه‌ترين پروژه مشاركتي شهرداري تبريز در حوزه گردشگري در محل باغلارباغي اوايل سال آينده كلنگ‌زني مي‌شود.


http://www.sahandsi.ir/post-1428.aspx




در تاریخ 5 اردیبهشت 88 شهردار تبریز در واکنش به خبر لغو هتل باغلارباغی :ساخت هتل 7 ستاره تبريز عملياتي مي شود


جام جم آنلاين: شهردار تبريز در پاسخ به شايعات مربوط به لغو پروژه ساخت هتل هفت ستاره تبريز تاکيد کرد: ساخت هتل هفت ستاره تبريز که سال گذشته در شوراي شهر تبريز تصويب شده است به زودي عملياتي مي شود.


عليرضا نوين به مهر در تبريز گفت: شرکت مشارکت کننده در اين طرح نقشه‌هاي اجرايي پروژه عظيم سرمايه‌گذاري هتل 7 ستاره در محل فعلي باغلارباغي را طراحي کرده است.

وي با اشاره به انتقادات گسترده مطرح شده پيرامون اين پروژه اظهار داشت: به زودي در يک نشست ويژه تمام ابهامات پروژه مورد بررسي قرار گرفته و به مردم پاسخ داده خواهد شد.

نوين با بيان اينکه ساخت و سازهاي اطراف باغلارباغي غيرقانوني است، خاطرنشان کرد: اخطارهاي قانوني به مالکان 120 واحد مسکوني غير‌مجاز حاشيه اين محل داده شده که تاکنون شهرداري با 50 درصد آنان بر سر موضوع انتقال توافق کرده است‌.

‌شهردار تبريز با اعلام اينکه شهرداري در اين پروژه تنها مسئوليت تامين زمين و صدور پروانه ساختماني و مجوزهاي لازم را دارد، تصريح کرد: ضمانت‌هاي اجرايي اين پروژه عظيم با دولت و مهندس مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع دستي و گردشگري بوده و اين سرمايه‌گذار‌ در سفر اخير رئيس جمهور به استان نيز مورد تاکيد قرار گرفته است.


http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100905103772




اردیبهشت 88

شهردار تبريز:
نقشه‌هاي هتل 7 ستاره تبريز در حال آماده‌سازي است

خبرگزاري فارس: شهردار تبريز از طراحي نقشه‌هاي اجرايي پروژه عظيم سرمايه‌گذاري هتل 7 ستاره در محل فعلي باغلارباغي توسط طرف مشاركت كننده خبر داد.


عليرضا نوين امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز، با اعلام اينكه اين پروژه سرمايه‌گذاري بخش خصوصي پيش از اين به تصويب شوراي اسلامي شهر تبريز رسيده است، افزود: پس از تصويب پروژه از سوي شوراي اسلامي شهر، مشاركت كننده به دنبال تهيه نقشه‌هاي طرح است و به زودي مقدمات طرح نهايي خواهد شد. وي در ادامه با اشاره به انتقادات گسترده مطرح شده پيرامون اين پروژه اظهار داشت: به زودي در يك نشست ويژه تمام ابهامات پروژه مورد بررسي قرار خواهد گرفت و به مردم پاسخ داده خواهد شد. نوين خاطر نشان كرد: اخطارهاي قانوني به مالكان 120 واحد مسكوني غير‌مجاز حاشيه اين محل داده شده كه تاكنون شهرداري با 50 درصد آنان بر سر موضوع انتقال توافق كرده است‌. ‌شهردار تبريز با اعلام اين كه شهرداري در اين پروژه تنها مسئوليت تامين زمين و صدور پروانه ساختماني و مجوزهاي لازم را دارد، تصريح كرد: ضمانت‌هاي اجرايي اين پروژه عظيم با دولت و شخصي مهندس مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع دستي و گردشگري بوده و اين سرمايه‌گذار‌ در سفر اخير رئيس جمهور به استان نيز مورد تاكيد قرار گرفته است

http://www.ghatreh.com/news/nn3292772/شهردار-تبریز-نقشه-های-هتل-ستاره-تبریز-حال-آماده-سازی




در 10 تیر 88 دکتر دبیری :

ساخت هتل 7‌ ستاره تبريز هچنان به قوت خود باقي‌ است 

خبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي‌ كلانشهر تبريز گفت: عمليات ساخت هتل هفت ستاره تبريز در دست اقدام است و هيچ مشكل خاصي وجود ندارد.‌


شهرام دبيري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز افزود: تملك زمين‌هاي اطراف مجتمع تفريحي ـ رفاهي باغلار باغي شروع شده است. وي خاطرنشان كرد: قرار است هيئت‌هاي سرمايه‌گذار به زودي در مورد مراحل ساخت اين پروژه عظيم به شوراي اسلامي‌ شهر تبريز گزارش دهند. دبيري در خصوص اين شائبه كه سرمايه‌گذار براي اين سرمايه‌گذاري دو دل است، گفت: من اين شائبه را تكذيب مي‌كنم و تا جايي كه اطلاع دارم مشكل خاصي نيست و كارها طبق روال پيش مي‌رود. وي در خصوص ضرورت اين هتل در تبريز گفت: اين يك سرمايه‌گذاري بزرگ و تحول اساسي در اقتصاد منطقه است. دبيري در ادامه اظهار داشت: علاوه بر اين، پروژه فوق در جذب گردشگر و توريست به شهر تبريز بسيار موثر واقع خواهد شد و از طرفي اين طرح اشتغالزايي را سبب مي‌شود. رئيس شوراي اسلامي‌ كلانشهر تبريز ادامه داد: نظير اين سرمايه‌گذاري، تاكنون در تهران هم تحقق نيافته ‌است، از اين رو سرمايه‌گذاري فوق در تبريز تحول اساسي ايجاد خواهد كرد. وي تصريح كرد: بر همين اساس بايد از سرمايه‌گذار اين پروژه بزرگ حمايت كنيم تا كارهاي اين طرح به نحو احسن انجام شود‌. براساس اين گزارش، هتل هفت ستاره در محل مجتمع تفريحي ـ رفاهي باغلار باغي تبريز در 58‌ طبقه ساخته‌ خواهد ‌شد. مساحت كل اين پروژه بزرگ 91‌ هكتار است كه از اين مقدار 10‌ هزار متر مربع شامل هتل هفت ستاره خواهد بود. هتل فوق شامل امكاناتي چون پاركينگ چهار طبقه زيرزميني ويژه پارك 21‌ هزار خودرو با فناوري‌هاي نوين خواهد بود و طبقه آخر آن به عنوان موزه براي جذب توريست ايجاد خواهد شد و در كنار هتل فوق مجموعه‌هاي تفريحي ـ ورزشي نيز احداث خواهد شد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8804100506




در 7 تیر 89 

انعکاس خبر تغییر سرمایه گذار طرح  باغلارباغی  به دلیل عمل نکردن سرمایه‌گذاربه تعهدات خود


 
شهردار تبریز گفت: با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده 5، سرمایه‌گذار تعهدات خود را در پروژه «باغلارباغی» انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایه‌گذار آماده اجرای پروژه هستند.


به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین امروز با تاکید بر این نکته که بهتر است در انجام پروژه‌های شهری اولویت‌بندی صورت گیرد تا هر ساله شاهد اجرای ناقص آنها نباشیم،تاکید کرد: بر اساس موافقتنامه‌ای که بین شورای شهر و شهرداری به امضا رسیده و اسامی پروژه‌ها در آنها اعلام شده، ماهانه شهرداری تبریز باید به کمیته تخصصی شورای شهر گزارش داده تا شفاف‌سازی صورت گیرد. وی ادامه داد: صبح هر روز کمیسیون درآمدها برگزار شده و عصر همان روز پیگیر گزارش میزان تحقق آنها هستیم.
نوین با اشاره به صحبت‌های انجام یافته در جلسه قبلی شورا اظهار داشت: شهرداری پروژه‌های ابلاغ و مصوب شده در شورای شهر را اجرا می‌کند. شهردار تبریز با اشاره به برخی از پروژه‌های انجام شده در سطح شهر گفت: پروژه مسقف کردن گلزار شهدای تبریز، بیش از 25 روز است که به پیمانکار پروژه ابلاغ شده، ولی هنوز طرحی توسط پیمانکار ارائه نشده است. وی، در مورد پروژه مرکز همایش‌های ملی نیز گفت: بر طبق بودجه مصوب شورای شهر اقداماتی در این مورد انجام یافته است.
نوین همچنین با اشاره به پروژه بزرگ فرهنگسرای الغدیر اظهار داشت: این پروژه به علت حجم کاری زیادی که دارد یک ساله به اتمام نمی‌رسد، اما فاز یک پروژه سال گذشته با هزینه‌ای افزون بر 800 میلیون تومان اجرا شد و امسال نیز 2 میلیارد تومان برای طرح توسعه فضاهای موجود آن در نظر گرفته شده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اتوبان پاسداران گفت: بر اساس بررسی‌هایی که انجام گرفته، برای پایدارسازی باید یک باند اتوبان را حذف کرده و یا اینکه هر ساله با رانش بخشی از اتوبان نسبت به ترمیم آن اقدام شود.
نوین همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای خط دو مترو تبریز گفت: این خط در آذر سال 1387 توسط وزیر وقت کشور کلنگ‌زنی شد و بعد از تصویب شورا اقدامات لازم نسبت به واگذاری آن به قرارگاه خاتم انجام گرفت، ولی بیش از هشت ماه مصوبه شورا در وزارت کشور راکد ماند و در 30 خرداد امسال این مصوبه به سازمان برنامه‌ریزی ارجاع داده شده ولی هنوز توسط این سازمان بررسی صورت نگرفته است. وی ادامه داد: ولی با این وجود شفت خط دوم در قراملک در حال اجراست.
شهردار تبریز با اشاره به پروژه باغلارباغی تبریز گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با سرمایه‌گذار این پروژه داشتیم، قرار بود سرمایه‌گذار در عرض شش ماه نسبت به انتقال وسایل بازی به پارک بزرگ تبریز اقدام کرده و نیز حدود 100 خانه که عمدتا غیرمجاز بودند را با هزینه‌ای بالغ بر 25 میلیارد تومان تملک کند همچنین 15 میلیارد تومان به شهرداری تبریز پرداخت کند که با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده پنج و تهیه نقشه‌ها، سرمایه‌گذار تعهدات خود را انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایه‌گذار آماده اجرای پروژه هستند.
نوین، در مورد اجرای پروژه 58 طبقه ائل‌گلی نیز گفت: سرمایه‌گذار پروژه بعد از 20 روز اعلام کرد با توجه به فضای شهر توان اجرای پروژه را ندارد. وی، در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اجرای پروژه مرکز تجارت جهانی فرش نیز تصریح کرد: این پروژه در اواخر شورای دوم تصویب شد و مسابقه معماری برای این پروژه انجام گرفت و پروژه در حال اجراست.

http://shasa.ir/newsdetail-87286-fa.html




در اول شهریور 89 انتقال پروژه هتل 7 ستاره تبریز به اصفهان تکذیب شد

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بحث انتقال هتل هفت ستاره تبریز به اصفهان وجود خارجی نداشته و تکذیب می شود.

شهرام دبیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ‌اگرچه پروژه مشابه هتل هفت ستاره تبریز در اصفهان وجود داشت اما اینکه بگوییم پروژه هتل هفت ستاره تبریز به اصفهان برده می‌شود کار خوبی نیست زیرا این موضوع وجود خارجی ندارد.

وی افزود: درباره هتل هفت ستاره تبریز، شهرداری رسالت خود را به خوبی انجام داد و کار کارشناسی روی این مسئله به عمل آورد از این رو کوتاهی در این مورد از جانب شهرداری نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار این پروژه به خاطر رکود اقتصادی از سرمایه‌گذاری پشیمان شده و جلو نیامد.

دبیری تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه‌گذار دیگری آمده و قرار است ادامه کار هتل هفت ستاره تبریز را پیگیری کند.

وی ادامه داد: قرار است این مجموعه در زمینی به مساحت 20 هکتار با سرمایه‌گذاری 18 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و مشارکت دوهزار و 500 میلیارد ریالی شهرداری تبریز و با اشتغالزایی 10 هزار نفر احداث شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: برای این مجموعه ساختمان 58 طبقه، سالن‌های همایش، موزه، پارکینگ چهار طبقه با گنجایش دو هزار خودرو، رستوران، شهربازی سرپوشیده و مجموعه‌های ورزشی و درمانی در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: ساخت هتل هفت ستاره تبریز برای نخستین بار در ایران احداث می‌شود و موجب تحول توریسم در این کلانشهر و منطقه می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: این اقدام رتبه توریسم تبریز را چند درجه ارتقا خواهد داد زیرا برای نخستین بار در کشور شهربازی مدرن و سرپوشیده به مساحت 40 هزار مترمربع احداث می‌شود.

‌دبیری در ارتباط با ضرورت اجرای این پروژه اظهار داشت: این پروژه عظیم یک سرمایه‌گذاری بزرگ برای شهر تبریز است که با اجرای آن تحول بزرگی را در همه زمینه‌ها اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری در تبریز شاهد خواهیم بود.

وی همچنین به بحث اقتصادی این پروژه اشاره کرد و افزود: این پروژه از نظر اقتصادی منافع زیادی برای شهر تبریز به وجود خواهد آورد زیرا در راستای جذب گردشگر و توریست به شهر تاریخی تبریز موثر بوده و همین‌طور به دنبال خود اشتغالزایی را ایجاد خواهد کرد.

اجرای پروژه هتل هفت ستاره تبریز که با تصویب شورای اسلامی شهر تبریز قرار است در محل مجتمع تفریحی ـ رفاهی باغلارباغی در مساحتی افزون بر یک‌میلیون مترمربع احداث شود شامل برج سه قلوی ۵۸طبقه و امکاناتی از قبیل چهار طبقه پارکینگ زیرزمینی ویژه پارک 12 هزار خودرو با فناوری‌های نوین، طبقه آخر به عنوان موزه برای جذب گردشگر و رستوران‌های مختلف، شهربازی سرپوشیده به مساحت 40 هزار مترمربع و مجموعه ‌سالن‌های همایش‌های بین‌المللی و سالن‌های متنوع ورزشی مراکز خرید و تفریح در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار برای آن در نظر گرفته شده است.

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1138468




در اواخر سال 89 بررسی مجدد طرح هتل باغلارباغی در جلسه شورای شهر مطرح شد 

جلسه شورای شهر تبریز این هفته پرونده نیمه مختومه احداث هتل 7 ستاره در محل باغلارباغی تبریز که بزرگترین پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی شمالغرب کشور است را مجدداً گشود و اعضای شورای شهر در جلسه ی پر حرف و حدیث به اظهار نظرهای خود پرداختند.

رسول درسخوان در اولین واکنش به احداث این هتل در محل باغلارباغی تبریز گفت : چه اصراری داریم که حتما باغلارباغی فعلی تبریز را که در تصور عموم یک پارک عمومی به شمار می رود تخریب و برج سازی کنیم ؟ اگر در شهر تهران می شود پارک لاله را تخریب کرده و برج سازی نمود شماهم باغلارباغی را تخریب کنید!

وی ادامه داد : کار نمایندگان شورای شهر تنها به بررسی هبه ها و پروژه های کوچک شهر ختم نمی شود بلکه در پروژه های بزرگ باید بیش از این ها دقت و بررسی نماییم تا در مقابل نسل آینده شرمنده نباشیم.

درسخوان اظهار داشت : ما می توانیم در جای دیگر شهر فضای مناسبی را برای احداث این هتل آن هم در زمینی به مراتب بزرگتر برای این کار اختصاص دهیم که برای شهر تبریز ارزش افزوده داشته باشد.

عابدزاده دیگر عضو شورا در واکنش به این اظهارات گفت : در مجموعه فعلی باغلارباغی تبریز آهن آلات بیشتر به چشم می خورد تا فضای سبز ! چه اشکالی دارد ما از این سرمایه گذار حمایت نماییم که می خواهد فضایی در آن وسعت و با امکانات تفریحی و مدرن و فضای سبز به مراتب بیشتر از فضای سبز فعلی ایجاد کند! در هم حین درسخوان گفت : به عنوان یک کارشناس می گویم پارکی و فضای سبزی که شما از آن سخن می گوید به منزله حیاط خلوت برای برج هایش خواهد بود!

سید حسن شکوری نیز در این باره گفت : ایرادات و اشکالاتی به این طرح از همین الان وارد است که برای نمونه باید گفت : اگر برای هر متر مربع عیانی این مجموعه به طور متوسط یک میلیون تومان خرج شود کل سرمایه احداث این مجموعه مبلغی برابر با 526 میلیارد تومان خواهد شد و این رقم در مقایسه با رقم 1100 میلیاردی فعلی تفاوت زیادی دارد.

وی افزود آقایان در برنامه شهریمیز گفتند این هتل هفت ستاره نخواهد بود اما الان صحبت از احداث هتل 7 ستاره می شود!

نور محمد زاده نیز در این باره گفت : جای شک و شبهه دارد که برای 1000 میلیارد سرمایه گذاری بخش خصوصی ما در کمتر از یک ساعت تصمیم گیری می کنیم . در این مورد نمی توانم بگویم که تصمیم ما آبکی است اما خیلی غیر کارشناسانه عمل می کنیم.

وی اظهار داشت : ما در مجموعه شورا کمیسیون عمرانی هم داریم که باید این کمیسیون نظرات خود را بدهد و طوری قلمداد نشود که تصمیم گیری ما برای این پروژه همانند تصمیم گیری یک دهکده برای یک شهر بزرگ می باشد!

شیری آذر در ادامه این جلسه گفت : در شمال و تهران نیز قرار است هتل 7 ستاره احداث شود ، و سرمایه گذار هتل 7 ستاره تهران یک فرد آذربایجانی است ، تبریز هم می تواند با احداث این هتل در کنار دو شهر دارای هثل 7 ستاره باشد.

وی افزود : سرمایه گذار قبلی این طرح پارک ولیعصر را نیز همراه با باغلارباغی جهت احداث هتل می خواست اما سرمایه گذار فعلی کاری با پارک ولیعصر ندارد و این پارک می تواند برای عموم در کنار مجموعه قابل استفاده باشد.

این عضو شورای شهر افزود : طرح فعلی مجموعه باغلارباغی تبریز در سال جوابگوی 3 تا 4 ماهه مردم است اما این طرح جدید با توجه به مسقف بودنش برای تمام فصول و تمام ساعات قابل بهره گیری خواهد بود و در کنار آن اشتغال زایی و جذب گردشگر هم از دیگر مزایای احداث این مجموعه خواهد بود.

شیری آذر در خاتمه گفت : در کنار اشتغال زایی این مجموعه برای جوانان شهر ، بچه های معصوم ! ما از این پروژه استفاده خواهند کرد.

استوچی در واکنش به این اظهار نظر گفت : شنیده می شود قیمت ورودیه در نظر گرفته شده برای آن مجموعه از هم اکنون 50 هزار تومان تعیین شده است ، ما باید ببینیم آیا همه بچه های معصومی که آقای شیری آذر از آن صحبت می کنند توان ورود به این مجموعه را خواهند داشت؟ چه برسد به استفاده از سایر امکانات آن مجموعه!!!

نوین شهردار تبریز در پاسخ به این اظهار نظرهای اعضای شورای شهر تبریز گفت : با پروژه 1000 میلیارد تومانی اینگونه برخورد نمی کنند ، تمامی حرف های ما را در روزنامه ها تیتر می کنند و در تیر امسال که قرار است همایش سرمایه گذاران بخش خصوصی در تبریز برگزار شود ، سرمایه گذاران با مشاهده این خبرها طور دیگری بر این موضوع نگاه می کنند.

نوین ادامه داد : فردا خواهیم دید که نوشته اند پارک بزرگ باغلارباغی تبریز نابود شد یا با یک سرمایه گذار چنین برخورد ها می شود که پیشنهاد می کنم کارشناسی های این طرح در جای دیگری صورت یابد و ما فقط به این طرح در شورا رای گیری کنیم و بنده با توجه به رای شورا اقدام نمایم.

در جلسه شورای شهر این هفته تبریز در مورد افزایش حقوق رانندگان استیجاری شهرداری تبریز نیز تصمیم گیری شد و در حالی که شهر دار تبریز در مورد این رانندگان اعلام کرد طبق قانون کار با این رانندگان برخورد می شود و فرد ناراضی وجود ندارد ، اعضاء شورای شهر با افزایش حقوق رانندگان استیجاری موافقت نموده و طی مصوبه ای رانندگان را مکلف به اجرای بیمه خویش فرما نمود.

این گزارش می افزاید : در مصوبه مجموعه باغلارباغی تبریز آمده این مجموعه دارای 3 برج به تعداد طبقات 58 طبقه ای ، 44 طبقه ای و 11 طبقه ای اجرا خواهد شد که برج 58 طبقه ای ذکر شده هتل 7 ستاره در نظر گرفته شده و در این مجموعه امکانات رفاهی ، تجاری و گردشگری و خدماتی و ... در نظر گرفته شده است.

عابدزاده در پاسخ به این سوال که چرا حبیب شیری آذر در این جلسه از احداث هتل های 7 ستاره در سایر شهر ها خبر می دهد در حالی که نمی توان هتل 7 ستاره را ساخت نیز گفت : قانون این موضوع کشوری و ملی است و تنها مربوط به تبریز نیست.

ساقی می افزاید : بررسی بیشتر روند احداث مجموعه هتل 58 طبقه 7 ستاره تبریز به جلسات دیگر شورای موکول شد.اما آیا آسمان تبریز برای اولین بار در شمالغرب کشور صاحب هتل 7 ستاره خواهد شد یا نه ؟ جواب این سوال را به مرور زمان و در جلسات بعدی شورا پیگیر خواهیم بود.

http://agheli.blogfa.com/post/2591/آسمان-سر-ایران-7-ستاره-خواهد-شد-




در صحن علني شوراي اسلامي شهر در مورخه 90/3/1 صورت گرفت: 

تصويب مجدد  بزرگ‌ترين پروژه سرمايه‌گذاري تبريز در باغلارباغي


shora30.jpg


خبرگزاري شهريار؛ پروژه سرمايه‌گذاري باغلارباغي ، به عنوان بزرگ‌ترين پروژه سرمايه‌گذاري بخش خصوصي سال جاري تبریز، پس از ماه‌ها بررسي كارشناسي در كميسيون‌هاي شوراي اسلامي شهر به تصويب اعضاي اين شورا رسيد.

خبرگزاري شهريار به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز گزارش داد، در جلسه علني امروز صبح شوراي اسلامي شهر تبريز ، اعضاي اين شورا پس از بحث و بررسي در خصوص شرايط ، نحوه و چگونگي اجراي اين پروژه بزرگ سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در تبريز ، در نهايت با اكثريت آراء ، مجوز اجراي پروژه سرمايه‌گذاري رفاهي ، تفريحي ، تجاري و خدماتي در محل باغلارباغي را صادر كردند تا اين طرح پس از تأييد و ابلاغ نهايي از سوي فرمانداري به سرمايه‌گذار ابلاغ شود.

شهردار تبريز در سخناني با قدرداني از اهتمام و حمايت اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز از بحث سرمايه‌گذاري و تصويب اين طرح ، از پروژه باغلارباغي به عنوان بزرگ‌ترين پروژه شهرداري تبريز در حوزه اقتصاد شهري ياد و خاطرنشان كرد: در سال جهاد اقتصادي ، شوراي اسلامي شهر با تصويب اين طرح بزرگ ، زمينه را براي رونق اقتصادي ، عمران شهري و ايجاد فرصت‌هاي شغلي و در كنار آن بسترسازي براي ايجاد زيرساخت‌هاي رفاهي تفريحي براي شهروندان فراهم كرد و از امروز ، مديريت شهري تبريز با دقت و جديت تمام بر روند اجراي پروژه مذكور نظارت دقيق خواهد داشت.

وي افزود: با تصويب اين پروژه ، بلند‌ترين برج تجاري ، مسكوني و خدماتي كشور در 58 طبقه براي اولين بار در تبريز ساخته خواهد شد و علاوه بر آن زمينه براي احداث شهربازي سرپوشيده و چهار فصل در محل فعلي باغلارباغي ، مركز بزرگ و مدرن گردشگري ، خدماتي ، رفاهي ، تفريحي ، ورزشي ، مسكوني ، تجاري ، پاركينگ ، سينما ، فضاي سبز انبوه و مدرن و ديگر زيرساخت‌هاي رفاه و اقتصاد شهري از سوي سرمايه‌گذار طرح فراهم خواهد شد.

شهردار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به روند بررسي‌هاي كارشناسي و تصويب اين پروژه خاطرنشان كرد: اجراي اين پروژه در محل فعلي باغلارباغي تبريز پس از اخذ مجوز از كميسيون ماده پنج استانداري ، شوراي عالي سرمايه‌گذاري و شوراي اسلامي شهر به صورت جدي مطرح گرديد با اين حال به دليل برخي كوتاهي‌ها از سوي سرمايه‌گذار قبلي ، شهرداري تبريز ناگزير از مذاكره با سرمايه‌گذار ديگري براي اجراي آن شد و خوشبختانه طرح مذكور با انجام برخي تغييرات و نيز ابلاغ الزامات تازه براي سرمايه‌گذار ، با تصويب نهايي از سوي شوراي شهر امكان اجراي رسمي يافت.

مهندس نوين همچنين با تأكيد بر اين كه برخلاف برخي جوسازي‌ها و شائبه‌هاي ايجاد شده از سوي برخي افراد و رسانه‌ها ، اجراي اين پروژه در راستاي تخريب و از بين بردن فضاي سبز و نيز مجموعه رفاهي و تفريحي باغلارباغي نخواهد بود افزود: با اجراي اين طرح بزرگ نه تنها فضاي سبز موجود از بين نمي‌رود بلكه شاهد توسعه چندين برابري و ايجاد فضاي سبز مدرن و زيبا در حريم اين طرح خواهيم بود و علاوه بر آن با ايجاد و احداث يك شهربازي سرپوشيده چهار برابري و تمام فصل در محل فعلي باغلارباغي ، امكان استفاده شهروندان و خانواده‌ها از اين مجموعه مدرن نيز فراهم خواهد شد.

شهردار تبريز در عين حال ميزان سرمايه‌گذاري صورت گرفته در اين پروژه بزرگ را 12 هزار ميليارد ريال اعلام كرد.

مهندس نوين در خاتمه افزود: اجراي پروژه بزرگ رفاهي ، تفريحي و گردشگري باغلارباغي پس از انجام بررسي‌هاي دقيق و فني كارشناسي از سوي نهادها و دستگاه‌هاي ذي‌ربط و عبور از 48 فيلتر نظارتي و كارشناسي به تصويب رسيده و در ادامه كار نيز اين نظارت‌ها و برسي‌هاي كارشناسي به منظور اجراي منطبق با قرارداد و طرح و نقشه انجام خواهد گرفت.

به گفته شهردار تبريز به سرمايه‌گذار اين پروژه 6 ماه فرصت داده شده است تا نسبت به انجام تعهدات خود از جمله تملك و آزادسازي 100 واحد مسكوني غير مجاز احداثي در حريم اين طرح ، احداث شهربازي در محل جديد و نيز ديگر تعهدات اقدام عملي انجام دهد.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=4367




در 5 تیر 90

همزمان با دومین روزهمایش سرمایه گذاری استان انجام گرفت؛


امضای قرارداد سرمایه گذاری پروژه رفاهی تفریحی باغلارباغی


bag.jpg



خبرگزاري شهريار؛ همزمان با دومین روز سومین همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري استان آذربایجان شرقی ، قرارداد اجرای بزرگترین پروژه رفاهی، تفریحی خدماتی شمالغرب کشور به امضای شهردار تبریز و سرمایه گذار این طرح رسید.

خبرگزاري شهريار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، پروژه بزرگ باغلارباغی با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد ریال بخش خصوصی و با امکانات رفاهی تفریحی شامل 3 برج بلند مرتبه ، شهربازی سرپوشیده ، زمین های ورزشی، مراکز خرید مدرن، مجتمع های رفاهی تفریحی، رستوران، پارکینگ، سالن های همایش، فضای سبز انبوه ، لوناپارك جديد و مدرن ، ايجاد شهربازي سرپوشيده پيشرفته با امكانات و تجهيزات مدرن ، ايجاد مجموعه پارك آبي ، ايجاد امكانات تفريحي تخصصي براي سنين مختلف از كودك تا سالمند ، ايجاد مجموعه‌هاي ورزشي متعدد شامل هاكي روي چمن ، هاكي روي يخ ، پاتيناژ ، بولينگ ، اسكي روي يخ ، بدمينتون ، گلف داخل سالن و رشته‌هاي ديگر ، احداث پارك بزرگ عمومي به مساحت 10 هكتار با فضاي سبز مدرن و متفاوت و زيبا،ايجاد مراكز تجاري ، خدماتي و مسكوني با استانداردهاي جهاني ، ورود تكنولوژي بلند مرتبه سازي به شهر تبريز ، سينماهاي كوچك و بزرگ ، احداث هتل مجلل با برند اروپايي ، ارتقاي زيرساخت‌هاي گردشگري تبريز و در نهايت ارتقاي رتبه شهر در سطح جهاني احداث می شود.

شهردار تبریز در حاشیه امضای این قرارداد ، اجرای این پروژه بزرگ رفاهی تفریحی را زمینه ساز رونق اقتصادی در تبریز، اشغال زایی کلان ونیز تحول اساسی در چهره شهر دانست.

به گفته مهندس نوین این پروژه طی روزهای آینده از سوی سرمایه گذار طرح وارد فاز عملیاتی خواهد شد.


http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=4762




فرصت 6 ماه به سرمایه گذار طرح برای تملک و آزاد سازی محوطه در تیر ماه 90

شهردار تبريز گفت: به سرمايه‌گذار  پروژه باغلار باغی 


مطالب مشابه :


هتل 7 ستاره

اخرین خبر از مجتمع تفریحی توریستی و هتل ۷ ستاره تبریز. رييس شوراي اسلامي شهر تبريز گفت




هتل های 7 ستاره جهان

هتل های ۷ ستاره جهان در این لیست یک هتل از ایران هم قرار داره: هتل گل شرقی کیش. عینا مطلب رو در




ساخت نخستین هتل 7 ستاره ایران باز هم گره خورد

به گزارش فارس،‌ نخستین هتل 7 ستاره ایران که "سماموس " نامیده می‌شود اردیبهشت سال 1386 توسط




سریال هتل 7 ستاره باغلار باغی سریالی به درازی 4 سال

احداث هتل 7 ستاره در تبریز 40 هزار شغل ایجاد می‌کند ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ عضو شورای اسلامی شهر تبریز




هتل 7 ستاره تبريز

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: مجري طرح احداث هتل 7 ستاره تبريز به دليل كارشكني‌هاي برخي




هتل 7 ستاره سماموس رامسر ( somamus )

مراسم کلنگ زنی ، احداث هتل ۷ ستاره سماموس رامسر با حضور رئیس سازمان گردشگری اقای مشائی




هتل کوروش بزرگ

هتل 7 ستاره كوروش از مجموعه هتل‌هاي زنجيره‌اي است كه با 500 اتاق و 100 هزار متر مربع مساحت در




مجتمع توریستی و هتل 7 ستاره تبریز

تبریز 2020 - مجتمع توریستی و هتل 7 ستاره تبریز - اخبار عمرانی و اقتصادی تبریز و آذربايجان




هفت هتل هفت ستاره در دنیا

1. اولین هتل هفت ستاره لوکس Town House Galleria در شهر میلان واقع در ایتالیا می باشد . این هتل در قلب




هتل 7 ستاره تبريز و باز هم بلايايه نامعلوم و اما و اگرها و فراري دادن سرمايه گذارها و...

tabrizenovin - هتل 7 ستاره تبريز و باز هم بلايايه نامعلوم و اما و اگرها و فراري دادن سرمايه گذارها و




برچسب :