نصب ویندوز بر روی لپ تاپ های اپل + آموزش
این آموزش بر روی لپ تاپ های MAC Book - MAC Book PRO و در بیشتر لپ تاپ های تولیدی اپل قابل اجرا میباشد. توجه! (در صورت نصب ویندوز XP باید ویندوز SATA ساپورت داشته باشید در غیر این صورت نمی توانید ویندوز XP نصب کنید) لازم به ذكر است كه در سری جدید لپ تاپ های اپل و سری های 2011 ویندوز XP قابل نصب نمی باشد و باید به صورت مجازی نصب شود.
نصب ویندوز بر روی رایانه های مکینتاش در 4 مرحله انجام می شود:
1- اجرای برنامه Boot Camp Assistant
2- ایجاد یک پارتیشن برای ویندوز
3- نصب ویندوز
4- نصب نرم افزار راه اندازه Boot Camp بر روی ویندوز.
گام اول: اجرای برنامه Boot Camp Assistant
نرم افزار Boot Camp به شما جهت ایجاد یک پارتیشن جدید برای ویندوز کمک می کند .
1- از حساب کاربری مدیر سیستم (Administrator) وارد سیستم عامل شوید . سپس تمامی برنامه های باز را بسته و بقیه کاربران را از حالت فعال خارج کنید.
2- برنامه Boot Camp Assistant را که در پوشه Utilities در Application قرار دارد باز نموده و دستورالعملی را که بر روی صفحه نمایش داده می شود دنبال کنید(بر روی Create or Remove a Windows Partition کلیک کنید)
گام دوم:ایجاد یک پارتیشن برای ویندوز:
حال می توانید بدون وارد کردن کوچکترین آسیب به پارتیشنی که سیستم عامل مکینتاش بر روی آن نصب است، بر روی دیسک سخت داخلی خود یک پارتیشن جدید برای ویندوز ایجاد نمایید (حداقل برای ویندوز 7 و ویستا 40 گیگ و برای ویندوز 30 XP گیگ لازم است)
نکته: از طریق به چپ و راست کشیدن نقطه جدا کننده حجم تغیير می کند.
روی دگمه Partition کلیک کنید در این حالت Boot Camp پارتیشن مورد نظر را طبق تنظیماتی که کرده اید ایجاد خواهد شد و به پارتیشن مکینتاش هیچ آسیبی نخواهد رسید.
گام سوم نصب ویندوز:
- اگر شما از برنامه Boot Camp Assistant بدون نصب ویندوز خارج شده اید.
- Boot Camp را باز کنید.
- گزینه Start The Windows Installer را کلیک کنید.
- گزینه Continue کلیک کنید.
توجه : دیسک و پارتیشنی که درست کردید که می خواهید ویندوز در آن نصب شود انتخاب نمایید.
- دیسک مربوط به نصب سیسنم عامل Windows را درون درایو قرار دهید.
- در برنامه Boot Camp گزینه Start Instalation را کلیک کنید.
از اینجا به بعد نصب ویندوز XP یا 7 یا Vista با خودتان است در ضمن باید برای نصب ویندوز 7 از آخرین نسخه سیستم عامل مکینتاش استفاده شود.
گام چهارم: نصب نرم افزار Boot Campبرای ویندوز: (اجباری است)
1- دیسک سیستم عامل ویندوز را از درایو خارج کنید.
2- دیسک سیسنم عامل مکینتاش را درون درایو قرار دهید.
3- دستور عمل نمایش داده شده را را دنبال کنید.
4- بعد از راه اندازی مجدد رایانه فرمهای محاوره ای نمایش داده شده را دنبال کنید تا راه انداز سخت افزار به طور کامل در سیستم عامل ویندوز نصب شود.
بعد از نصب ویندوز Seven هنگام بالا امدن ویندوز برخی کاربران با تاخیر 2 دقیقه و بیشتر مواجه خواهند شد که باید برای رفع مشکل باید اخرین نسخه Boot Camp نصب شود تا مشکل حل شود.
نكته: بهتر است همیشه آخرین درایورها را از سایت اپل دانلود و استفاده كنید.
منبع:
http://www.yjc.ir/fa/news/4420270/نصب-ویندوز-بر-روی-لپ-تاپ-های-اپل-آموزش
********************************************************************* کدام پردازنده مناسب است؟ هر چند که از نظر فيزيکي نبود هر يک از سختافزارهاي اصلي رايانه، امکان فعاليت آن را مختل ميکند اما قابل انکار نيست که پردازنده اصلي مهمترين بخش يک رايانه است و نسبت با ساير قطعات داراي اهميت بيشتري است. اين قطعه سختافزاري که مسئوليت تمامي پردازشها را بر عهده دارد، توسط شرکتهاي متعدد و در نمونههاي مختلفي توليد و عرضه شده است. در اين هفته تصميم گرفتيم تا همراه با شما عزيزان به نسلهاي پردازندهها نگاهي بيندازيم و با نمونههاي امروزي آن بيشتر آشنا شويم. در ابتدا بايد درباره ساختار فيزيکي پردازندهها صحبت کنيم. اين سختافزار از ترانزيستورهايي تشکيل شده است که تعداد آنها در انواع پردازنده از حدود 29 هزار ترانزيستور تا 5/7 ميليون ترانزيستور متغير است. بزرگترين شرکتهاي توليدکننده پردازنده را ميتوان شرکتهاي اينتل و ايامدي دانست که در کنار آنها شرکتهايي چون آيبيام و موتورولا نيز محصولاتي را ارائه کردهاند. با اين وجود به دليل آن که شرکت اينتل در اين زمينه حضور پررنگتري دارد به معرفي برخي از نسلهاي پردازندههاي اين شرکت خواهيم پرداخت.پردازندههاي چند هستهاي؟
مطمئنا اگر طي سالهاي اخير براي خريد رايانه اقدام کرده باشيد، در انتخاب پردازنده با نامهايي مواجه شدهايد که احتمالا برايتان ناآشنا بوده است. در اين مطلب تلاش ميکنيم تا برخي از متداولترين انواع پردازنده را که در بازار عرضه ميشود، به شما عزيزان معرفي کنيم. معمولا پردازندهها را بر اساس تعداد هستههاي موجود در آن که در افزايش سرعت آن تاثيرگذار است، دستهبندي ميکنند. يک نمونه از اين پردازندهها با نام Dual Core معرفي ميشود. اين نوع پردازنده همان طور که از نامش پيداست داراي دو هسته است. به طور کلي به اين پردازندههاي دو هستهاي Dual Core گفته ميشود. البته شرکت اينتل به عنوان معتبرترين شرکت سازنده پردازنده نيز نمونههاي از پردازندههاي دو هستهاي خاص خود را به بازار عرضه ميکند که نام Core2Duo را براي آن انتخاب کرده است.
چهارهستهايهاي اينتل
شرکت اينتل نسل ديگري از پردازندههاي خود را که داراي 4 هسته است، نيز ارائه کرده و نام تجاري Core2Quad را براي آن انتخاب کرده است. اين پردازندهها که از 4 هسته مستقل در طراحي آن استفاده شده است، داراي قدرت پردازش بسياري بالايي است که ميتواند به طور همزمان پردازشهاي موازي و متوالي را در کنار يکديگر انجام دهد.
پردازندههاي امروزي
اما نسل پردازندههاي امروزي اينتل با نامهاي Core ix شناخته مي شود که x در آن ميتواند عددهاي 3، 5 و 7 باشد. پردازندههاي نوع «Cori 3» در واقع داراي دو هسته است اما از دو هسته مجازي نيز استفاده ميکند که امکان پردازش با 4 هسته را براي کار فراهم ميکند. در نوع «Cori 5» پردازندههاي اينتل 4 هسته حقيقي وجود دارد و در نوع «Cori 7» نيز علاوه بر 4 هسته حقيقي، 4 هسته مجازي وجود دارد که در واقع آن را به يک پردازنده 8 هستهاي تبديل ميکند. شرکت اينتل در طراحي اين پردازنده از فناوريهاي نويني استفاده کرده است که سرعت پردازش را در آنها بسيار بالا برده است. با بهکارگيري اين فناوريهاي جديد علاوه بر افزايش سرعت و کارايي، ميزان مصرف انرژي در پردازندههاي اينتل نيز کاهش يافته است که اين ويژگي به عنوان يکي ديگر از مزيتهاي اين نسل از پردازندههاي اينتل مطرح ميشود.
حافظه کش و فرکانس پردازنده
دو نکته ديگري که بايد درباره پردازندهها به آن اشاره کرد، حافظه کش و فرکانس آنهاست. حافظه کش که وظيفه نگهداري اطلاعات در صف پردازش پردازنده را بر عهده دارد يکي از عوامل تاثيرگذار در قيمتگذاري اين سختافزار است. بالا بودن کش سبب ميشود تا پردازنده بسياري از فعاليتهاي کاربري هميشگي شما را ثبت و ضبط کرده و براي سرعت بخشيدن به انجام آنها از حافظه کش جهت نگهداري اطلاعات مربوط به آن فرآيندها استفاده کند. درباره فرکانس پردازنده نيز بايد گفت اين عدد بيانگر ميزان فرکانسي است که براي تبادل اطلاعات بين پردازنده و مادربورد استفاده ميشود. بدون ترديد بالا بودن اين فاکتور در پردازنده نيز به طور مستقيم در افزايش سرعت آن تاثيرگذار است.
کدام پردازنده مناسب است؟
اين که بخواهيم پردازنده مناسبي را براي استفاده شما پيشنهاد کنيم نيازمند دانستن زمينه کاربردي رايانه در حوزه کاري شماست. به عنوان مثال استفاده اداري از رايانه ميتواند با قديميترين نوع پردازنده نيز قابل انجام باشد و از سوي ديگر انجام بازيهاي رايانهاي روز جهان، شما را ناگزير به استفاده از پردازندههاي با سرعت بالا ميکند. بنابراين بدون ترديد پردازنده مناسب براي شما بر اساس نيازهاي کاري شما تعيين خواهد شد و يک مشاور آگاه ميتواند شما را در اين زمينه راهنمايي کند.
مطالب مشابه :
آموزش نصب ويندوز 7
هــــمــه چــــی در مــورد لـــپ تـــاپ آموزش رایگان نصب ویندوز. دانلود درایور لپ
چگونه ویندوز 7 را روی لپ تاپ های ویندوز 8 نصب کنیم؟
Secret PC - چگونه ویندوز 7 را روی لپ تاپ های ویندوز 8 نصب کنیم؟ - دانستنیهای کامپیوتری - Secret PC
آموزش نصب ویندوز در 7 دقیقه
آموزش نصب ویندوز در 7 دقیقه نحوه استفاده از اینترنت موبایل بر روی کامپیوتر و لپتاپ -
نصب ویندوز ایکس پی بر روی لب تاپ های جدید
و آن ناشی از این هست که سیستم عامل به صورت خودکار نمیتواند هارد دیسک لپ تاپ شما را که با پورت
نصب ویندوز بر روی لپ تاپ های اپل + آموزش
نصب ویندوز بر روی رایانه های مکینتاش در 4 مرحله انجام می شود: 1- اجرای برنامه Boot Camp Assistant
نصب ویندوز بر روی لپ تاپ های اپل + آموزش
نصب ویندوز بر روی لپ تاپ های اپل + آموزش - artting هنری شده artting. نصب ویندوز بر روی لپ تاپ های
تعمیر تبلت
مشکل در نصب ویندوز روی لپ تاپ 1712. نصب ویندوز xp روی لپ تاپی که ویندوز 7 64بیت اورجینال
نصب زبان فارسي در ويندوز 7
براي نصب زبان فارسي در ويندوز 7 قبل و يا بعد از نصب روی کامپیوتر و لپتاپ ویندوز 7 لب تاپ
برچسب :
نصب ویندوز 7 روی لپ تاپ