گرامیداشت هفته پیوند خانه و مدرسه
هر سال 24تا 30مهرماه به عنوان هفته پیوند اولیا و مربیان نامگذاری شده است و به همین مناسبت برنامه های ویژه فرهنگی، آموزشی و هنری با مشارکت اولیا و مربیان در مدارس سراسر کشور اجرا می شود. آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم توسعه است و برای رسیدن به این توسعه نیاز است تا اولیا، خانه و مدرسه را بشناسند و از ارتباط آن دو بتوان به نسل توسعه یافته دست یافت . امید است با گشوده تر شدن درهای مدارس به روی والدین کاردان، اهل نظر، متخصص و ماهر آموزش را از انحصار و محدوده تنگ چهار دیواری مدرسه و صرفا معلمان رهایی بخشند چراکه حیات اجتماعی هزاره سوم بیش از هر زمان دیگر طالب و تشنه بهره گیری از توانمندی ها و مهارت های والدین در عرصه آموزش و پرورش است.
به طور کلی اکثر پدران و مادران در فراهم ساختن امکانات و تسهیلات لازم برای تحصیلات موفقیت آمیز فرزندان خود از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند و خواهان موفقیت آنان هستند.
خانواده ها غالبا در قبال فراهم آوردن رفاه و امکانات مالی و مادی و تأمین نیازهای اولیه فرزندان، خود را مسؤل دانسته و سعی می کنند نیازهای آنان را فراهم نمایند. ولی گاهی از مهمترین نیازهای دوره رشد فرزندان خویش بی توجه می مانند و احتمالا به محض مشاهده رفتار نابهنجار در فرزندان خود، مدرسه و معلم و دیگر عوامل تربیتی مدارس را مقصر می پندارند و گاه نیز مدرسه و معلم را در مقابل خود حس می کنند. در جامعه امروز مدرسه عملکرد تربیت کودکان را در چارچوب هدف ها و برنامه های مشخص تربیت عمومی عهده دار می باشد. آموزش و پرورش عمومی به نیازهای هر گروه در قالب هدف های کلی تربیتی و شکوفایی، کم و بیش پاسخ می دهد اما طبیعت هر فرد را ویژگی هایی است که در قالب برنامه های عمومی نمی گنجد و به چاره جویی و اعمال روش های خاص نیاز دارد.
هدف ها و سیاست های آموزش عمومی به شرایط طبیعی و متوسط هر گروه سنی متوجه است و مدرسه را معمولا مجال آن نیست که ضرورت هاو نیازهای تربیتی فرد را نیز تشخیص بدهد و به صورت مطلوب دنبال کند.
مجموعه این نگرش های اولیای دانش آموزان ومسؤلان مدارس، شرایطی را فراهم می سازند که دانش آموزان تحت تأثیر برخی عوامل مخرب در فاصله بین خانه و مدرسه قرارنگیرند.
در برخی مواقع این عوامل گاه چنان تأثیر عمیق در رفتار و شخصیت دانش آموزان به جا می گذارد که کلیه زحمات اولیا و مربیان و معلمان بی ثمر می ماند. در چنین شرایطی لازم است که بین اولیا و مربیان همخوانی وجود داشته باشد و در جهت هم خوانی لازم است جلساتی بین اولیا و مربیان تشکیل شود.
انجمن خانه و مدرسه یا اولیا و مربیان نیم قرن پیش در سال 1326 خورشیدی تشکیل شده و در حقیقت بنیاد این مشارکت به دوره قاجاریه تحت عنوان انجمن معارف برمی گردد. یکی از دلایل بقا و استمرار این انجمن ضرورت حل مشکل دانش آموزان و علاقه مشترک خانواده و اولیا و مدرسه به این امر می باشد.
پژوهش های انجام شده نشان می دهد که انجمن اولیا و مربیان می تواند در پیش برد هر چه بهتر امور آموزش و پرورش دانش آموزان نقش مفید و مؤثرتری داشته باشد؛ خصوصا در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و همکاری اولیا و مربیان تأثیر مثبت دارد.
تهیه صندوق رای گیری
تحریر ایام هفته پیوند اولیا و مربیان
برگزاری مراسم انتخابات در مدرسه
مطالب مشابه :
نامه ي دانش آموز به معلم خود
دبستان دخترانه پروين صفا كاشان - نامه ي دانش آموز به معلم خود - خانه بايگاني
اردوي معلمان ناشنوا به عنوان هفته معلم در كاشان
اردوي معلمان ناشنوا به عنوان هفته معلم در كاشان. شده است و بزرگترين خانه تاريخي كاشان به
گرامیداشت هفته پیوند خانه و مدرسه
(مدرسه غير دولتی گلها (كاشان - گرامیداشت هفته پیوند خانه و مدرسه - خلاصه اي ازفعالیتهای
بخشنامه های اداری
معلم عاشق - بخشنامه سايت آموزش و پرورش كاشان. مسئول فن آوری اطلاعات مسئول دبیر خانه
خانه های قدیمی
معلم يعني سوختن و ساختن - خانه های قدیمی - دنيا را برايتان شاد شاد و شادي را برايتان دنيا دنيا
جلسه شورای دبیران
دبیرستان خاوري كاشان معلم و بزرگداشت مقام معلم دومین جلسه شواری دبیران در خانه
سالگرد درگذشت " تراب" شاعر و نقاش کاشانی
وي تحصيل خود را در يكي از مكتب خانه هاي كاشان و ماجرا چنان بود كه معلم طفل بي گناهي
زندگی نامه سهراب سپهری
سهراب سپهري نقاش و شاعر، 15 مهرماه سال 1307 در كاشان سهراب از معلم كلاس به خانه اي در محله
برچسب :
خانه معلم كاشان