گروه صنعتی سديد

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_Services.asp?chid=1051&name=

گروه صنعتی سديد

يكشنبه 10 دي 1391

ريس هيت مديره گروه صنعتي سديد:
«سدید» پیشگام در توسعه کشور

دنیای اقتصاد - مهندس سيد حميد عطايي ريس هیأت مديره گروه صنعتي سديد در گفت‌وگو با خبرنگار دنياي اقتصادبا اشاره به شرايط خاص كشور وتحريمها گفت : نياز امروز كشور ، تلاش وكوشش مضاعف جهت عبور از تحريمها است. وي افزود:

v01-01.jpg

گروه صنعتي سديد دراين راستا با توجه به مشكلات متعددي كه با آن روبروست در زمينه‌هاي مختلف صنعت بعنوان يك هلدينگ پيشروبا تلاش وكوشش مضاعف در جهت حفظ جايگاه خود وافزايش ظرفيت توليد ملي كشور فعاليت مي نمايد. لذا زمينه كاري اين گروه صنعتي عبارت است از: مشاركت در طرحهاي توسعه نفت وگاز ،ساخت كارخانه جات صنعتي-مهندسي، ساخت ونصب وراه اندازي سازه‌هاي دريايي-توليد پمپهاي صنعتي وساخت لوله‌هاي فولادي جهت انتقال نفت،گاز،آب و تامين برق كشور از طريق انرژي‌هاي تجديد پذير. وي درباره‌ تامین نياز لوله‌سازي كشور توسط سدید توضيح ‌داد و افزود: گروه صنعتي سديد با داشتن 15 شركت زير مجموعه،داراي دو كارخانه بزرگ‌ لوله‌سازي (كارخانه‌ لوله‌سازي ماهشهر و لوله و تجهيزات سديد) است.
مهندس سيد حميد عطايي ريس هیأت مديره گروه صنعتي سديد در گفت‌وگو با خبرنگار دنياي اقتصادبا اشاره به شرايط خاص كشور وتحريمها گفت : نياز امروز كشور ، تلاش وكوشش مضاعف جهت عبور از تحريمها است. وي افزود: گروه صنعتي سديد دراين راستا با توجه به مشكلات متعددي كه با آن روبروست در زمينه‌هاي مختلف صنعت بعنوان يك هلدينگ پيشروبا تلاش وكوشش مضاعف در جهت حفظ جايگاه خود وافزايش ظرفيت توليد ملي كشور فعاليت مي نمايد. لذا زمينه كاري اين گروه صنعتي عبارت است از: مشاركت در طرحهاي توسعه نفت وگاز ،ساخت كارخانه جات صنعتي-مهندسي ،ساخت ونصب وراه اندازي سازه‌هاي دريايي-توليد پمپهاي صنعتي وساخت لوله‌هاي فولادي جهت انتقال نفت،گاز،آب و تامين برق كشور از طريق انرژي‌هاي تجديد پذير. وي درباره‌ تامین نياز لوله‌سازي كشور توسط سدید توضيح ‌داد و افزود: گروه صنعتي سديد با داشتن 15 شركت زير مجموعه،داراي دو كارخانه بزرگ‌ لوله‌سازي (كارخانه‌ لوله‌سازي ماهشهر و لوله و تجهيزات سديد) است. كارخانه لوله‌سازي ماهشهر يكي از مدرن‌ترين كارخانجات لوله سازي در خاورميانه با ظرفيتي بالغ بر 450 هزار تن توان توليد لوله‌هاي درزجوش مستقيم در حال فعاليت است و جهت خطوط انتقال ، نفت‌، گاز شيرين و گاز ترش استفاده مي‌شود. ضمناً‌ شيوه توليد اين كارخانه GPA بوده و تنها كارخانه اي‌ است كه در خاورميانه‌ به اين شيوه و با اين كيفيت لوله توليد مي‌كند.
او در ادامه افزود: اين كارخانه در منطقه‌‌ استراتژيك بندر ماهشهر قرار دارد و اين نکته كمك مي‌كند مواد اوليه‌اي كه وارد كشور مي‌شود، مستقيم از راه آهن وارد كارخانه شده و بعد از توليد‌ لوله‌ها، مستقيم سوار كشتي و در محل‌هاي لازم نصب يا در كشور توزيع گردد.
رييس هيات مديره گروه صنعتي سديد، سپس به معرفي كارخانه لوله‌سازي سديد در تهران پرداخت و افزود: كارخانه‌ لوله و تجهيزات محصولات خود را به شيوه‌ SPR توليد نموده و ظرفيت توليد آن بالغ بر 350 هزار تن جهت مصارف نفت‌، گاز و آب است.
وی افزود: سايز لوله‌هاي توليدي در كارخانه ماهشهر، از 24 اينچ تا 56 اينچ و در كارخانه‌ تهران، از 24 اينچ تا 120 اينچ است. توليد مجموع اين كارخانجات 750 هزار تن در سال است.
رييس هيات مديره گروه صنعتي سديد با اشاره به ظرفيت خالي كارخانجات لوله‌سازي تاكيد كرد: در حال حاضر تمام كارخانجات لوله‌سازي قطور با حداكثر 25 درصد توان خود فعاليت مي‌كنند و نزديك به 75 درصد از ظرفيت آن‌ها خالي است. از سويي ديگر، پروژه‌هاي تعريف شده در كشور بسيار زياد است و فقط ميزان لوله مورد نياز در پروژه‌هايي كه تصويب شده و قرار است اجرايي شود، نزديك به 12 هزار كيلومتر است كه مي‌تواند تا 5 سال ظرفيت اين كارخانجات را پر كند. اما به دلايل متعددازجمله بودجه و يا تصميم‌هايي كه عملي نمي‌شوند، اين پروژه‌ها عقب افتاده‌اند و كارخانه‌ها با ظرفيت پايين كار مي‌كنند.
مهندس عطایی در ادامه با اشاره به حجم لوله توليدي در اين گروه صنعتي گفت: كارخانجات گروه صنعتي سديد مي‌توانند بالغ بر 750 هزارتن از نياز كشور را تامين كنند و با توجه به بودجه‌‌اي كه امسال به پروژه‌هاي عمراني اختصاص داده شده، اين مقدار كل نياز كشور به لوله را تامين مي‌كند. اما اگر بخواهند كل پروژه‌هاي تعريف شده را اجرايي كنند، ساير شركت‌ها هم مي‌توانند به كمك بيايند. در نهايت مي توان گفت، كارخانجات لوله‌سازي قطور كشور كه همه از تكنولوژي خوبي برخوردارند، ‌در كنار يكديگر مي توانند پاسخگوي نياز كشور در بحث لوله‌هاي قطور باشند.
وی در ادامه افزود: مسئله‌ اساسي اين است كه در هر كشوري توسعه و پيشرفت در ادامه‌ توسعه‌ زيرساخت‌ها انجام مي‌شود. تا زماني كه زير ساخت‌ها توسعه پيدا نكند، هیچ كشوری توسعه كامل پيدا نخواهد كرد. بحث لوله‌هاي قطور هم كاملا با توسعه رابطه دارد. وقتي مي‌خواهيم در جايي مثل يزد، معدني را بهره برداري كنيم، به آب و گاز نياز داريم. يعني بستر توسعه، گسترش اين زيرساخت‌ها است. كارفرماهايي همچون قرارگاه خاتم الانبيا‌، شركت ملي گاز و شركت ملي نفت در انتهاي كار به بحث خطوط لوله توجه مي‌كنند و اگر بودجه‌اي هم اختصاص دهند،‌ پرداخت شان به موقع نخواهد بود و اين سبب مي‌شود شركت‌ها روبه افول بروند.
مهندس عطایی با اشاره به كيفيت لوله‌هاي ساخت داخل و توانايي آن‌ها در رقابت با محصولات خارجي، تصريح كرد: كارخانه‌ لوله‌سازي ماهشهر گروه صنعتي سديد،از سوی بهترين برندهاي لوله‌سازي تاييد شده است و بهترين استانداردهاي لوله سازي جهان را دارد. لوله‌سازي ماهشهر در دنيا با نام يك كارخانه مدرن با تكنولوژي برتر شناخته می‌شود كه مي‌تواند بهترين لوله را توليد كند. ما مي‌توانيم لوله‌هايي را كه از خارج وارد مي‌شود با قيمت پايين‌تر، كيفيت مشابه ودر زمان كوتاهتر توليد كنيم.
رییس هیات مدیره گروه صنعتی سدید دربخش دیگری از این گفت وگو، در ترسيم دورنماي گروه صنعتي سديد گفت: همه‌ ما به بهبود شرايط اميدواريم و براي اينكه بتوانيم از مشكلات موجود، فاصله بگيريم، پورتفوليو گروه را به سمت وسوهاي مختلف برده‌ايم. ما در عرصه‌ نفت و گاز حضور داشته‌ايم و هم اكنون با تشكيل شركت توسعه نفت و گاز سديد و استفاده از افراد مجرب و كارشناسان حرفه‌اي و با سابقه مي‌خواهيم با قدرت تمام وارد عرصه‌ نفت و گاز بشويم و با توان بيش‌تري در اين عرصه حركت كنيم.
وی در پاسخ به سئوالي درباره‌ اقدامات گروه صنعتي سديد در بخش انرژي بادي گفت: ما به عنوان تنها توليد كننده توربين‌هاي بادي در خاورميانه مطرح هستيم و فعاليت مان راگسترش خواهيم داد. از آن‌جا كه همكاران ‌ما بسيار با تجربه هستند و دوران بحران را به چشم ديده و تجربه كرده‌اند، اميدواريم بتوانيم به اهدافمان برسيم.
او درپاسخ به اين سوال كه چرا سديد با وجود اقدامات صبا نيرو در بخش انرژي‌هاي بادي بيش‌تر به عنوان لوله‌ساز مطرح است، گفت: گروه صنعتي سديد جزو یکصد شركت برتر كشوراست و حدود يك ميليارد دلار گردش مالي دارد. اما نزديك به 70 درصد از اين گردش مالي و سنگيني پورتفوليوي ما را دو كارخانه‌ لوله سازي تشكيل داده‌اند. كارخانه‌هاي لوله سازي ما در كشور بسيار مطرح بوده و پروژه‌هاي استراتژيكي را اجرايي كرده اند.توليد لوله خط ششم و هفتم سراسري‌، خطوط لوله آب رساني به يزد‌، تبريز،‌ كرمانشاه وبرخي پروژه‌هاي اجراي خطوط لوله را انجام داده اند، اما اكنون راهكار ما براي كاهش مشكلات‌ ، توجه به ساير توليدات‌مان است. با توجه به اينكه انرژي بادي در كشور ما به خوبي معرفي نشده است ، صبا نيرو هم در اين سال‌ها مشمول توجه ويژه قرار نگرفته است. لذا يكي از برنامه‌هاي اساسي شركت گروه صنعتي سدید معرفي صبانيرو و فرهنگ سازي در زمينه نيروهاي بادي و انرژي بادي است. كشور ما بالغ بر 40 هزار مگاوات ظرفيت توليد برق بادي دارد كه ما در حال حاضر حدود 150 مگاوات را پوشش داده ايم. اكنون نيروگاه‌هايي كه برق توليد مي‌كنند، از مازوت، گاز و گازوييل استفاده مي‌كنند كه اين از ظرفيت گازما كم مي‌كند و از سوي ديگر، آلودگي نيروگاه‌ها زياد است و هزينه زيادي براي برطرف كردن آنها صرف مي شود. اما اگر توليد و استفاده از انرژي بادي را گسترش دهيم، نياز به مواد اوليه و گاز نخواهيم داشت و همچنين مي‌توانيم گاز را صادر كنيم.
عطايي با اشاره به استفاده از انرژي بادي در كشور گفت: در كل دنيا هم اين روال پي گرفته مي‌شود، براي مثال در چين سال گذشته 10 هزار مگاوات برق بادي به توليد سالانه آنها اضافه شده است. سديد هم عزمش را جزم كرده است تا توليد كشور را بالا برده و در اين زمينه فرهنگ‌سازي كند.
رييس هيات مديره گروه صنعتي سديد، در توضيح بخش‌هاي مختلف اين گروه صنعتي گفت: گروه صنعتي سديد بعنوان يكي از بزرگترين هلدينگهاي صنعتي كشور (شامل 15 شركت) بيش ازنيم قرن در صنعت كشور نقش آفرين است.در ريخته گري و‌ سازه‌هاي پل‌ها نیز فعاليت داشته و سازه‌هاي راس برج ميلاد توسط گروه صنعتي سديد انجام شده است. همچنين مهندسي،ساخت،نصب وراه اندازي بزرگترين جكت‌هاي خاورميانه درفراساحل توسط اين شركت انجام شده كه بسيار مورد توجه شركت‌هاي خارجي قرار گرفت و نيزبزرگترين خطوط لوله‌ آب و گاز را هم سديد اجرايي كرده و اكنون صادرات گاز ، توسط لوله‌هايی است كه سديد در كشور توليد نموده است. شركت پتكوي سديد،‌ بزرگترين شركت پمپ سازي كشور است که درزمينه ساخت پمپهاي آب ونفت فعاليت خوبی دارد. شركت تسديد به عنوان برترين شركت خصوصي فعال در بخش فراساحل در دنيا شناخته شده است. اميدواريم با اعتماد بيشتر به شركت‌هاي خصوصي درجهت حمايت از كار وسرمايه ملي پروژه‌ها به آنها واگذار شود.
عطايي در پايان تاكيد كرد: سديد تلاش می‌کند با کمک به توسعه زيرساختها سبب پیشرفت كشور شود.
عکس: میثم محرم


v01-02.jpg سرمقاله
ارکان اقتصاد مقاومتی

*امیر حسین کاوه
انقلاب اسلامی ‌مکلّف به نوآوری وفرهنگ سازی و نظریه‌پردازی در عرصه‌های جدید اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در برابر مسایل پیش رو است. یکی از مفاهیم اقتصادی که تاکنون در عرصه‌ نظر و عمل مشابه و مابه‌ازا نداشته «اقتصاد مقاومتی» است.

08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v02-01.jpg گفت وگوی دنیای اقتصاد با مدیرعامل گروه صنعتی سدید:
نیم قرن حضور فعال «سدید» در صنعت

عکس: میثم محرم
غلامرضا منوچهری، مدیرعامل پیشین شرکت پترو پارس و از مديران نفتي با تجربه‌ وبا سابقه كشور است که تجربه‌ سي سال كار در بخش دولتي دارد.او به تازگی وارد بخش خصوصی شده و اکنون مدیرعامل گروه صنعتی سدید است.

08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v02-02.jpg تاکید مهندس قاسمی وزیر نفت :
فراهم ساختن زمینه‌های حمایت از تولید داخل

مهندس رستم قاسمی با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری ساخت داخل وتامین کالای نفت، هدف اصلی این شورا را در وهله نخست، حمایت از ساخت داخل عنوان کرد و افزود:
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391

جذب نخبگان ارشد کشور توسط گروه صنعتی سدید

در راستای اهداف عالی کشور و با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب و منظومه فکری ایشان درباره رشدو پیشرفت علمی کشور و اداره امور به دست نخبگان ، گروه صنعتی سدید بر آن شد تا با ایجاد ارتباطی نزدیکتر با مراکز علمی و تحقیقاتی کشور و فراهم کردن بستری پایدار برای جذب نخبگان دانشگاهی به تحقق شعار سال یعنی حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی نایل گردد.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v02-03.jpg دكتر منوچهری در چهارمین كنفرانس لوله و خطوط انتقال نفت و گاز مطرح كرد: ‌
لوله سازان داخلی علاوه بر تأمین بازار داخل امكان صادرات هم دارند

چهـارميـن كنفرانس لوله و خطوط انتقال نفت و گاز در سالن همايش‌هاي رازي تهران برگزار شد.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v02-04.jpg مشاور مدير عامل سدید خطاب به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تاکید کرد: ‌
سازندگان لوله‌های قطور به یک سندیکای فعال نیاز دارند

مشاور مدير عامل گروه صنعتي سديد با اشاره به فعاليت‌هاي سال جاري اين گروه صنعتي، به بررسی وضعیت تجميع و هم‌سويي لوله‌سازان پرداخت وبراهمیت تشکیل یک سندیکا برای انتقال مشکلات این صنف به مبادی بالاتر تاکید کرد.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v02-05.jpg
در جذب هرچه بیشتر نخبگان کوشا باشیم

سید احسان عمرانیان ، کارشناس ارشد فنی و مهندسی گروه صنعتی سدید
لزوم استفاده و به کارگیری نخبگان در راهبری جامعه امری است که به فرموده رهبر معظم انقلاب بایستی در افق آینده کشور کاملا بدان پرداخته شود و با هدایت کشور به سمت نخبه پروری و استفاده بهینه از نیروهای متعهد و متخصص سعی در افزایش رشد علمی کشور شود.

08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v03-02.jpg از سوی ترشیزی مطرح شد: ‌
لوله‌سازی سدید به علت عدم دریافت مطالبات با بحران نقدینگی مواجه است

مهندس‌هادي ترشيزي مدير توليد و عضو هيات مديره شركت لوله و تجهيزات سديد است. او آينده پيش روي اين كارخانه را روشن توصيف مي‌كند و معتقد است با وجود شرایط تحریم کشور ، ميزان سفارشات اين كارخانه درحال حاضر خوب است.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v03-03.jpg باید از امکانات تولید کنندگان داخلی استفاده کنیم
خود كفايي در توليد گاز ترش

علی اتفاق خواه، مدیر بازاریابی و فروش شرکت لوله سازی ماهشهر است. او معتقد است با توجه به نام‌گذاري سال 91‌ به سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني، بايد از امكانات توليدکنندگان داخلي استفاده کنیم.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v03-04.jpg بهمن محسن زادگان ، مدیر فنی گروه صنعتی سدید اعلام کرد:
پروژه های تحقیقاتی در شرکت لوله سازی ماهشهر

گروه صنعتی سدید در راستاي توسعه خطـوط لولـه سازی و دستيابي به تكنولوژي پيشرفته در زمينه توليد لوله هاي فولادي كه تناسب بيشتري با نيازهاي خطوط انتقال گاز دارند و با توجه به روند افزایش تقاضا براي اين قبيل لوله ها ، در سال 1380 اقــدام به سرمايه گذاري و احداث کارخانه لوله سازی ماهشهر جهت تولید لوله هاي فولادي با روش درزجوش مستقيـم نمود كه تکنولــوژی تولیـد آن از پيشرفتـه ترين روش هاي موجود در دنيا در زمينه‌ توليد لوله هاي فولادي است.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v03-05.jpg
گزارش هفتگی ورق در ایران گزارش هفته 51 سال 2012

*کبری قاسم بیگی
قیمت ورق گرم کویل ضخامت 2 میلیمتر در انزلی روز شنبه 1940 تومان بود. روز یکشنبه تا 10 تومان افت کرد ولی روز دوشنبه با بالا رفتن نرخ ارز، قیمت دوباره 1940 تومان شد، از سه شنبه فروشنده‌ها دست از معامله کشیدند ولی روز پنجشنبه قیمت این کالا به 1960 تومان رسید.

08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v04-01.jpg از سوی امین پناهی در گفتگو با دنیای اقتصاد اعلام شد:
تسديد، چابکترین در فراساحل

تسديد یک پیمانکار عمومی فعال در اجرای پروژه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی بصورت (EPC) و یا Turn key در بخش خشکی و در بخش دریا است که با داشتن گواهی نامه‌های بین‌المللی معتبر از جمله تقدیرنامه دو ستاره تعالی سازمانی (EFQM)، با ساخت 11 جاکت نفتی که یکی از آن‌ها بزرگترین سکوی نفتی خاورمیانه است و همچنین اجرای خطوط لوله و کابل‌گذاری زیردریایی مناطق نفتی رشادت-ایلام وسلمان-ابوذر و نوروز، از شرکت‌های پیشرو در صنعت فراساحل کشور شناخته مي‌شود.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v04-02.jpg مهندس مسعود باقر تجریشی مدیرعامل شرکت تولید پمپ‌های بزرگ و توربین آبی (پتکو) اعلام کرد:
پتکو با تنوع محصولات، بی رقیب در صنعت پمپ سازی کشور

شرکت تولید پمپ‌های بزرگ و توربین آبی که در کشورمان به نام پتکو شناخته می‌شود، یکی از زیرمجموعه‌های گروه صنعتی سدید است. فعالیت پتکو از زمان تأسیس تاکنون بیانگر این حقیقت است که افزایش کیفیت و تنوع محصولات شامل انواع توربین‌های آبی و پمپ‌های گریز از مرکز با هدف توسعه صنایع نفت، گاز، آب، پتروشیمی،‌ سیمان،‌ فولاد و... سرلوحه‌ اقدامات این شرکت قرار دارد و در این مسیر متخصصان و فعالان این واحد تولیدی تمام توان خود را به کار بسته‌اند تا شرکت‌های بزرگی چون شرکت ملی نفت ایران ، شرکت ملی صنایع شیمیایی و... برای تامین خواسته‌های خود نیاز به واردات از خارج کشور نداشته باشند.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
حضور پر قدرت سديد در بخش نفت و گاز در سال تولید ملی
تشکیل شرکت نفت و گاز سدید

سديد كه در عرصه‌هاي مختلف صنعت فعاليت كرده است، درصدد گسترش بخش نفت و گاز خود است.
نعمت اللهی در گفت و گو با دنیای اقتصاد اعلام کرد برای ایجاد بهینه بخش نفت و گاز کمیته‌های سه گانه‌ای ایجاد کردیم؛ گروه استراتژیک، گروه مالی و گروه فنی. اين سه کمیته به صورت مستقل و در ارتباط با هم شروع به کار کردند و گزارش‌هایی ارائه دادند و ایجاد یک شرکت توسعه دهنده میدان یا developer با تمرکز بر بخش بالا دستی را در اولویت قرار دادیم.

08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
امیر طاهری، مدیر عامل شرکت صبانیرو اعلام کرد:
راه اندازی اولین واحد نیروگاهی 100 مگاواتی خواف توسط صبانیرو در سال تولید ملی

امروزه توربین‌های بادی نقش اصلی در اختصاص تولید سهم عمده ای از انرژی الکتریکی تولیدی توسط نیروی باد بازی می‌کنند. مزرعه‌های بادی در نقاط مختلف جهان و همچنین ایران توسعه یافته و کشورهای مختلف فناوری‌های نوینی را برای بهره گیری از این انرژی سبز بکار ﻣﻲگیرند.
08.jpg

arro4.jpgيكشنبه 10 دي 1391
v04-04.jpg
انرژی باد، سرمایه‌ای پایان ‌ناپذیر

*دکتر احمد کاویانی
رئیس هیات مدیره شرکت صبانیرو
استفاده از نیروی باد با تاریخ زندگی انسان در روی زمین پیوند دارد و شکل‌های گوناگون آن در نمادهای باقیمانده از اعصار گذشته، خودنمایی می‌کند منجمله ساخت آسیابهای بادی است که به روایت تاریخ نخستین بار توسط ایرانیان در 200 سال پیش از میلاد صورت گرفته و نمونه‌هایی از این آسیابها در مناطق خواف و نهبندان وجود دارد و بعضی از آنها هنوز مورد استفاده قرار می‌گیرند. ایده استفاده از آسیابهای بادی در قرون بعدی به اروپا و سپس به امریکا انتقال یافت و سالها در آنجا مورد استفاده قرار گرفت.



مطالب مشابه :


پیشرو 200 cc مسابقه ای (کورس) یا (وینر)

گروه صنعتی فارس از سه شرکت فارس موتورسیکلت، پیشرو سیکلت فارس و بهتاز سیکلت تشکیل شده است.




خلاصه مدیریت تکنولوژی ناصر فقهی فرهمند

گروه مدیریت صنعتی - خلاصه مدیریت تکنولوژی ناصر فقهی فرهمند - دانشگاه علوم و تحقیقات فارس




تاریخچه حسابداری

گروه آموزشي حسابداري كاردانش استان فارس - به وبلاگ گروه آموزشي خوش پس از انقلاب صنعتی




منابع کارشناسی ارشد

گروه آموزشي حسابداري كاردانش استان فارس - به وبلاگ گروه آموزشي حسابداری صنعتی ۱،۲،۳




گروه صنعتی سديد

گروه صنعتی سدید در راستاي توسعه خطـوط لولـه سازی و دستيابي به تكنولوژي خبرگزاری فارس.




کار رورزی

گروه پوشاک استان فارس . هنرستان پسرانه منطقه به روش سری دوزی ودوخت صنعتی تولید




برچسب :