اسامی 21 فناوری نوین ساختمانی مورد تایید وزارت مسکن

اسامی 21 فناوری نوین ساختمانی مورد تایید وزارت مسکن

تولید صنعتی ساختمان به عنوان یکی از مهم‌ترین روش‌های حل مشکل مسکن در ایران محسوب می‌شود تا علاوه بر رعایت استانداردها و ضوابط مربوط به پایداری و پایایی ساختمان‌ها در شرایط مختلف اقلیمی و لرزه‌خیزی کشور، سرعت اجرای پروژه‌های ساختمانی به ویژه در پروژه‌های انبوه‌سازی مسکن افزایش یابد

دکتر سید محمود فاطمی عقدا، معاون وزیر مسکن و رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ایران گفت : دولت نهم در قالب موضوع جزء 2-6 بند «د» تبصره 6 قانون بودجه سال 86 کل کشور، از انبوه‌سازان مسکن که از فناوری‌های نوین و صنعتی در ساخت سیستم‌های ساختمانی بهره‌گیری کنند، تولیدکنندگان صنعتی اجزای مدولار و همچنین تولیدکنندگان مصالح ساختمانی با فناوری‌های نوین حمایت می‌کند.
وی تصریح کرد: براساس این قانون، مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن به عنوان مرجع تایید فناوری‌های نوین و شیوه تولید صنعتی ساختمان معرفی شده و کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان فناوری‌های نوین ساختمانی، ملزم به اخذ «تاییدیه فنی» از این مرکز هستند. از این رو شرکت‌های مربوطه پس از اتمام مراحل اخذ این تاییدیه، می‌توانند با مراجعه به سازمان مربوطه، برای استفاده از تسهیلات مالی اقدام کنند.
به گفته وی، بررسی کلیه سیستم‌ها و فناوری‌های نوین ارجاع شده به این مرکز منوط به ارائه مدارک و مستندات لازم متناسب با سیستم پیشنهادی است.
ضمن اینکه مشخصات بررسی شده این سیستم‌ها شامل سازه، ایمنی در برابر آتش، عملکرد حرارتی، آکوستیک، دوام، مصالح تشکیل‌دهنده و نقاط قوت و ضعف آنها است.
وی گفت: بر این اساس شاخص‌های ارزیابی سازه و زلزله یک سیستم شامل تاریخچه ابداع، تولید و کاربرد سیستم، عملکرد سیستم در کشورهای لرزه‌خیز، تحقیقات انجام شده به روز، آیین‌نامه، استانداردها و دستور‌العمل‌ها و نیز سازگاری با آیین‌نامه‌های موجود کشور می‌شود.
وی با اشاره به شاخص‌های ارزیابی انرژی سیستم‌ها و فناوری‌های نوین نیز گفت: شاخص و پارامترهای انتقال انرژی در جدارهای خارجی، گروه‌بندی ساختمان مطابق با مبحث 19 مقررات ملی ساختمان و قابلیت استفاده از انرژی‌های موجود در طبیعت در تهویه، سرمایش و گرمایش 3 شاخصه اصلی در بحث ارزیابی انرژی این سیستم‌ها است.
وی ادامه داد: رفتار اجرای ساختمان در برابر حریق، مشخصات مصالح تشکیل‌دهنده مقاوم در برابر حریق و رعایت استانداردهای معتبر بین‌المللی در برابر حریق از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی یک سیستم نوین در برابر حریق است.
به گفته وی شاخص‌های سرعت اجرا، سبک سازی، نیروی انسانی ماهر، تولید کارخانه‌ای و کنترل کیفیت حمل‌ونقل و نصب در محل نیز در زمره شاخص‌های ارزیابی تولید صنعتی یک فن‌آوری نوین ساختمانی می‌گنجد.
رییس مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان ایران انعطاف‌پذیری در طرح‌های معماری، هزینه‌های احداث کارخانه، هزینه هر متر مربع زیربنا، ساخت اقتصادی از نظر حمل‌ونقل، مصرف مصالح، تعمیر و نگهداری، عمر مفید و دوام و نیز معماری ایرانی – اسلامی را از دیگر پارامترهایی برشمرد که در صدور تاییدیه فنی یک سیستم نوین ساختمانی از سوی مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان مورد بررسی قرار می‌گیرد.
فاطمی عقدا در ادامه با اشاره به سیستم‌های مورد تایید مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن اظهار کرد: تاکنون 21 سیستم به تایید این مرکز رسیده که شامل سیستم ساختمانی قاب‌های سبک فولادی سرد نورد شده (LSF)، دیوارهای غیر باربر سبک پیش ساخته (LSF)، ساختمان‌های نیمه پیش ساخته با صفحات منفرد ساندویچی سقف و دیوار شامل لایه میانی پلی‌استایرن و بتن پاششی، ساختمان‌ها با صفحات دو لایه ساندویچی 3D با بتن میانی در جا، دیوارهای غیرباربر نیمه پیش ساخته صفحات ساندویچی 3D، روش اجرای سازه‌های بتنی سقف و دیوار با قالب یکپارچه می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین سیستم احداث ساختمان‌های بتن آرمه با شیوه قالب‌های تونلی، سیستم ساختمان‌های پیش ساخته با دیوار باربر متشکل از سقف و دیواره‌های بتن آرمه با بتن سبک سازه‌ای، ساختمان‌های نیمه پیش ساخته با قاب‌های ساده مرکب فولادی بتنی به همراه دیوار برشی بتن آرمه نمای خارجی با تخته‌های سیمانی الیافی، بلوک‌های دیواری ساخته شده با بتن سبک گازی از دیگر فن‌آوری‌های مورد تایید مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان است.
وی یادآور شد: فن‌آوری‌هایی شامل ساختمان‌های بتن آرمه متشکل از دیوار باربر دو لایه و سقف‌های نیمه پیش ساخته با بتن درجا، روش اجرای ساختمان‌های بتن مسلح دیوار باربر با قالب عایق ماندگار، تولید شبکه آرماتور با جوش مقاومتی به روش ماشینی، تولید خرپای فلزی تیرچه با جوش مقاومتی به روش ماشینی، سیستم قالب‌بندی ساختمان‌های بتن آرمه، سقف مجوف بتن مسلح با استفاده از بلوک توخالی ماندگار از جنس پلی‌پروپیلن، سیستم دال مرکب فولادی بتنی، دیوار سقف بتن پیش ساخته بتنی با بتن سبک لیکا، سیستم قالب یکپارچه و نمای تخته سیمانی نیز شامل 21 فن‌آوری نوین ساختمانی است که به تایید مرکز رسیده است.

 مرجع يا نويسنده   :    دنیای اقتصاد


مطالب مشابه :


اسامی شرکت های طراحی و اجرای نمای ساختمان - شماره 4

اسامی شرکت های طراحی و اجرای تهیه نقشه های ساختمانی,طراحی و اجرای نماواجرای دکوراسیون




موجودیت 18 هزار شرکت تجارتی و ساختمانی رسمی در افغانستان

موجودیت 18 هزار شرکت تجارتی و ساختمانی درسال 1388 از موجودیت شرکت های که در آن اداره




اسامی شرکت های طراحی و اجرای نمای ساختمان - شماره 5

اسامی شرکت های طراحی و اجرای نمای واردات صادرات داخلی و استخراج سنگ های ساختمانی ,




اسامی شرکت های طراحی و اجرای نمای ساختمان - شماره 3

اسامی شرکت های طراحی و سازه های پیش ساخته سنگ های ساختمانی دیوار پوش ها کفپوش ها




بزرگترین تولید كننده رنگ های صنعتی و ساختمانی در ایران و قطعه ساز برتر

و توانستند 400 تن رنگ و انواع رنگ های ساختمانی و تینر های بزرگ با نام شرکت




اسامی شرکت های همکار

اسامی شرکت های 1044- شرکت ساختمانی کاوک متین نوین 1045- شرکت ساختمانی بهساز




اسامی 21 فناوری نوین ساختمانی مورد تایید وزارت مسکن

در ساخت سیستم‌های ساختمانی بهره‌گیری شرکتهای مربوطه پس از اسامی 21 فناوری




معرفی دفتر مهندسی طراحی، نظارت و اجرای ساختمان

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ساختمانی عمران سازه خمام، به شرکت های ساختمانی




دستورالعمل تحویل موقت واحدهای ساختمانی شهرک پیامبر اعظم (ص)

دستورالعمل تحویل موقت واحدهای ساختمانی شرکت خارج از قواره های اسامی وتاریخ




انواع شرکت و روش ثبت آنها ...

3) اسامی شرکت یا شرکای ضامن که سمت مدیریت دارند. 6 مدارک شرکتهای تعاونی برای ثبت:




برچسب :