انواع کناف
صفحات روکشدار گچی در طی یک فرآیند به هم پیوسته تولید میشود.
دوغاب گچ که مخلوطی از گچ استاکو (Stucco)، آب و سایر افزودنیهای مورد نیاز است پس از مخلوط شدن در مخلوط¬کن به وسیله خروجی¬های متعدد بر روی کاغذ مخصوص پخش می¬شود. در این وضعیت کاغذ زیرین، سطح رویی و کاغذ فوقانی، سطح پشتی صفحات تولیدشده را تشکیل می¬دهد. صفحه تولیدی با عبور از قطعات و مراحل مختلف دارای نوع لبه وضخامت مورد نیاز خواهد شد. کاغذ رویی علاوه بر سطح بیرونی صفحه قسمت¬های دیگری نظیر لبه¬ها و بخش کوچکی از پشت صفحه را نیز می¬پوشانند. بعد از شکل¬پذیری این صفحه نیز از تعدادی قطعات تنظیم¬کننده عبور کرده که در این مرحله ضخامت صفحات تعیین می¬شود. در طی این مدت گیرش و سختی صفحه افزایش می¬یابد و در مرحله چاپ؛ مشخصات محصول مانند نوع صفحه، ضخامت، زمان تولید و استاندارد مربوطه روی آن ثبت می¬شود. در مرحله برش نوار پیوسته صفحات تولید شده به طول¬های مورد نیاز و استاندارد برش داده شده و پس از آن به سمت کوره خشک¬کن هدایت و آب اضافی آن به آرامی تبخیر می¬شود. این صفحات پس از خشک شدن بسته¬بندی شده و به محل انبار یا پروژه حمل می¬شود. مراحل تولید صفحات روکش¬دار گچی
صفحات روکش دار گچی تولیدی کناف ایران از نظر مشخصات و مورد استفاده شامل موارد زیر می شود: - صفحات معمولی Reguler Board(RG) - صفحات مقاوم در برابر رطوبت(MR) Moisture Resistant board - صفحات مقاوم در برابر حریق(FR) Fire Resistant boaard - صفحات مقاوم در برابر حریق و رطوبت(FM) Fire & Moisture Resistant board صفحات روکشدار گچی ساده(RG) : صفحات روکش داری هستند که سطح و لبه بلند (طولی) آن ها با مقوای محکمی پوشیده شده است. - علامت مشخصه : در امتدادمحور میانی پشت صفحه مهر آبی کناف چاپ شده است. - موارداستفاده : دیوارهای جداکننده، پوشش دیوارهای سنتی به جای گچ و خاک و گچ کاری، سقف کاذب. صفحات روکش دار گچی مقاومت در برابر رطوبت (MR): صفحات روکش داری هستند که گچ تشکیل دهنده آن با مواد مقاوم در برابر رطوبت پوشش شده است. - علامت مشخصه مقوای پشت و روی صفحه سبز رنگی می باشد و در امتداد محور میانی پشت صفحه مهر آبی کناف چاپ شده است. - موارد استفاده : مانند صفحات روکش دار گچی ساده و همچنین سلول های تر در ساختمان نظیر حمام، آشپزخانه ودست شویی. صفحات روکش دارگچی مقاوم در برابر آتش (FR): صفحات روکش داری هستند که گچ آن ها حاوی الیاف فایبرگلاس می باشد که صفحه روکش دار را در برابر آتش مقاوم می نماید. - علامت مشخصه: در امتداد وسط پشت صفحه مهر قرمز کناف چاپ شده است. - موارد استفاده: دیوارهای جدا کننده، پوشش دیوارهای سنتی، سقف کاذب و مناطقی که نیاز به مقاومت در برابر آتش وجود دارد. پوشش ستون ها و تیرهای فلزی و بتونی. صفحات روکش دار گچی مقاوم در برابر آتش و رطوبت (FM) : صفحات روکش داری هستند که گچ آن ها حاوی فایبرگلاس ومواد مقاوم دربرابر رطوبت و مقوای آن ها با موادمقاوم در برابر رطوبت پوشیده شده است. - علامت مشخصه: مقوای پشت و روی صفحه سبز رنگ می باشد و در امتداد محور میانی پشت صفحه مهر قرمزکناف چاپ شده است. -موارد استفاده: مانند صفحات روکش دار گچی مقاوم در برابر آتش و همچنین در سلول های تر در ساختمان نظیر حمام، آشپزخانه ودستشویی. صفحات مسلح سیمانی(Aquapanel): صفحات مسلح سیمانی،صفحاتی هستند که از ترکیبات سیمان والیاف فایبرگلاس تشکیل شده و جهت استفاده درنمای خارجی و فضاهای داخلی با درصد رطوبت نسبی بالا بکار می رود.
تذکر: از صفحات نوعRG در فضا و شرایطی که رطوبت نسبی تا ۶۰% از صفحات نوع MR در فضا و شرایطی که رطوبت نسبی بیش از ۶۰% و کمتر از ۹۰% استفاده می شود. برای شرایط رطوبت نسبی بیش از ۹۰% از صفحات نوعAquapanel استفاده میشود.
صفحات روکش دار گچی و صفحات مسلح سیمانی- مشخصات و بسته بندی
ابزار برش و حمل: صفحات روکش دار گچی در محل کارخانه بنابه میزان ضخامت در بسته های ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۹۰، ۱۱۰، ۱۴۰تایی قرارگیری بسته صفحات در طبقات، جهت حمل به نقاط مختلف طبق از چرخ دستی و دستگیره حمل استفاده می شود. جهت جابجایی صفحات وقطعات برش خورده از دستگیره حمل و برای تعداد بیشتر صفحات تا ۱۰ برگ از چرخ دستی استفاده می شود. برش صفحات: جهت برش صفحات روکش دار گچی به ترتیب زیر عمل می کنیم: ۱- برش کاغذ روی صفحات(شکل۱) ۲- شکستن صفحه در امتدادبرش ۳- برش کاغذ پشت صفحات(شکل۲) ۴- صاف و یکنواخت کردن لبه های برش خورده به وسیله رنده(شکل۳) پس ازبرش صفحات لبه های برش خورده در صورت نیاز به وسیله دستگاه پخ زن در زاویه های ۵۰/۲۲ و ۴۵۰ پخ زده می شود. اگر برش صفحات در عرض های کم(۵تا۲۰ سانتی متر)موردنظر باشد از دستگاه برش نواری استفاده می شود(شکل۴) این دستگاه قابلیت اجرای برش های منحنی را نیز دارا می باشد. به منظور در آوردن جای کلید پریز برق نیز از قطعات گردبر در قطرهای مختلف استفاده می شود.(شکل۵)
مواد و مصالح جنبی(پودرها) بتونه درزگیر: گچ های ساختمانی هرچه درصد خلوص بیشتری داشته باشند به پوشش بهتری دست پیدا می کنیم.محصولات گچی کناف دارای ترکیبی از گچ به خلوص حدود ۹۵% می باشند و این به مفهوم وجود میزان ناچیزی ناخالصی مانند کربنات ها و نمک در این محصولات تولیدی می باشد. درحال حاضر این محصولات شامل موارد زیر می باشد: - بتونه درزگیر KNAUF FUGENFULER - پرفیلکس KNAUF PERLFX - گچ ساتن KNAUF MUL TICOVER - گچ پوشش TOP FINISH
بتونه درزگیر KNAUF FUGENFULLER : موارد استفاده: بتونه درزگیر کناف ایران برای بتونه کاری و درزگیری با نوار کاغذی یا نوار فایبرگلاس مخصوص در سیستم های ساخت و ساز خشک به کار می رود. این ماده به صورت لایه های نازک برای درزگیری صفحات روکش دار گچی پس از نصب و یا تعمیرات سطوح آسیب دیده صفحات روکش دار گچی، پر کردن درزها وسوراخ های قطعات بتونی، بتونه کاری سطوح بتونی و یا سفیدکاری دیوارک های گچی با حداقل ضخامت ۱ تا ۳ میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبات: ماده اصلی بتونه درزگیر کناف، گچ به صورت پودر می باشد که ضمن ترکیب با سایر افزودنی ها به کیفیت و خواص لازم جهت استفاده برای درزگیری و یا نازک کاری سطوح مربوطه رسیده است. آماده سازی سطح زیرکار: صفحات روکش دار گچی باید بر روی زیرسازی نصب و محل درزها کاملاً خشک و گردگیری شود. نحوه ترکیب با آب و اجرا: به میزان کافی آب در یک ظرف تمیز ریخته و پودر گچ را به آرامی روی سطح آب می ریزیم(به ازای هر ۴پیمانه گچ، ۳پیمانه آب لازم است)مدت۳-۲دقیقه صببر می کنیم تا گچ های باقیمانده روی سطح آب خیس شده و غرق شوند سپس با استفاده از دست به آرامی وبا همزن مکانیکی با سرعت پایین مخلوط بتونه درزگیر را تا دستیابی به خمیری یکدست که از روی کاردک نریزد، مخلوط می نماییم. به این خمیرنباید ماده دیگری اضافه شود. فرصت بکارگیری پس از مخلوط کردن حداکثر ۳۰دقیقه است، بهتر است بتونه کاری پس از اتمام کف سازی انجام شود.دمای محیط نباید از ۱۰ درجه سانتی گراد کمتر باشد. روش بکارگیری: بتونه درزگیر کناف نباید با سایر مواردی که باعث تغییرات در خواص و مشخصات فیزیکی محصول می گردد، ترکیب نمود. هنگامی که ملات بتونه درزگیر کناف گرفته(سفت شده) است، دیگر نمی توان با اضافه نمودن آب آن را رقیق نمود و یا هم زد تا برای استفاده مجدد آماده شود و این ملات مناسب کار نمی باشد. ظروف آماده سازی ملات و ابزارکار می بایست بلافاصله پس از اتمام کار با آب شسته شوند.باقی ماندن اجزا گچ روی ابزار و ظروف باعث کوتاه شدن زمان گیرایش گچ در استفاده های بعدی می گردد.
آماده سازی سطح زیرکار: سطوح زیر کار باید محکم باشند و پیش از شروع کار خشک وگردگیری شوند.سطوح بتنی باید کاملا خشک و عاری از هر گونه مواد اضافی ناشی از قالب بندی و غیره باشد، بهتر است سطوح بتنی صیقلی و یا دارای جذب بالا را قبل از نصب صفحات روکش دار گچی با ماده مناسبی پوشاند که سطح را متخلخل و جذب را کاهش دهد. نحوه ترکیب با آب و اجرا: به میزان کافی آب در یک ظرف تمیز ریخته و پودر پرلفیکس را به آرامی روی سطح آن می ریزیم(هر کیسه ۴۰کیلوگرمی تقریبا با ۲۲ لیتر آب مخلوط می شود) پس از ۲/۳ دقیقه گچ های باقیمانده روی سطح آب خیس شده و غرق می شوند. سپس با استفاده ازدست به آرامی و یا همزن مکانیکی با سرعت پایین مخلوط می نماییم. به این خمیر نباید ماده دیگری اضافه کرد. فرصت بکارگیری پس از تهیه خمیر حدود۳۰ الی ۴۰ دقیقه می باشد. نصب و تراز نمودن صفحات روکش دار گچی باید حداکثر تا ۲۰ دقیقه پس از قرار گرفتن چانه ها بر روی زیرکار یا پشت صفحات، انجام شود. دمای محیط کار نباید از ۵ درجه سانتی گراد کمتر باشد. مقدار مصرف: به طور معمول حدود ۴۰کیلوگرم خمیر پرلفیکس برای اتصاف ۸مترمربع صفحات روکش دار گچی مصرف می شود. روش بکارگیری: پرلفیکس کناف نباید با سایر موادی که باعث تغییرات در خواص و مشخصات فیزیکی محصول می گردد، ترکیب نمود. پرلفیکس کناف را نمی توان به عنوان بتونه درزگیر در ساخت و ساز خشک استفاده نمود. هنگامی که ملات پرلفیکس کناف گرفته(سفت شده) است، دیگر نمی توان با اضافه نمودن آب آن را رقیق نمود و یا زد تا برا یاستفاده مجدد آماده شود واین ملات مناسب کار نمی باشد. ظروف آماده سازی ملات و ابزار کار می بایست بلافاصله پس از اتمام کار با آب شسته شوند. باقی ماندن اجزا گچ روی ابزار وظروف باعث کوتاه شدن زمان گیرش گچدر استفاده های بعدی می گردد. میزان مصرف: بستگی به مورد استفاده، ناهمواری و نوع سطح زیر کار دارد. نگهداری: با استفاده از پالت چوبی و در محل خشک می توان در حدود ۶ماه پرلفیکس کناف را انبار کرد. در صورتی که کیسه ها باز شده اند می بایست به خوبی در برابر رطوبت محافظت شوند.
گچ ساتن KNAUF MUL TICPOVER :
موارد استفاده: گچ ساتن کناف جهت دستیابی به سطوح تراز، همگن و یکدست در موارد زیر قابل استفاده می باشد: - برای پوشش سطوح ایجاد شده با صفحات روکش دار گچی کناف(دیوارهای جداکننده- سقف های کاذب-دیوارهای پوششی). - به عنوان لایه نهایی سطوح پوشش شده با گچ پوشش کناف. - برای پوشش نهایی سطوح گچ و خاک(سفیدکاری)، گچ ماری،سطوح بتنی و ایجاد سطوح صیقلی جهت رنگ کاری. - برای پوشش نهایی سطوح سیمان آهکی، پلاستر سیمان و یا موارد بازسازی و نوسازی. سطوح پرداخت شده با این محصول کاملا صیقلی وشفاف(در صورت پرداخت طولانی) خواهند بود که زیرسازی ایده آبی برای انواع رنگ های پلاستیک،روغنی و یا کاغذ دیواری می باشد. ترکیبات: ماده اصلی گچ ساتن کناف، گچ به صورت پودر می باشد که ضمن ترکیب با سایر افزودنی ها به کیفیت و خواص لازم جهت استفاده در سطوح مختلف رسیده است. آماده سازی سطح زیرکار: سطوح زیرکار باید محکم باشد و پیش از شروع کار خشک و گردگیری شود. سطوح زیر کار(مصالح بنایی) باید کاملاً خشک و عاری از هرگونه مواد اضافی باشند. نحوه و ترکیب با آب و اجرا: به میزان کافی آب در یک ظرف تمیز ریخته و پودر گچ را به آرامی روی سطح آب می ریزیم(به ازای هر ۱۰کیلو.گرم پودر گچ پرداخت، ۵/۶ تا ۸/۵ لیتر آب لازم است). به مدت ۳/۲ دقیقه صبر می کنیم تا گچ های باقی مانده روی سطح آب خیس شده و غرق شوند سپس با استفاده از دست به آرامی ویا همزن مکانیکی با سرعت پایین مخلوط گچ ساتن را تا دستیابی به ملات یکدست، مخلوط می کنیم. به این ملات نباید ماده دیگری اضافه شود. ملات گچ ساتن به ضخامت ۱ تا ۳ میلیمتر در مدت ۴۰ تا ۸۰تا۱۰۰ دقیقه روی تمام سطح کار کشیده شود و سپس با استفاده از ماله گچکاری سطح کار پرداخت می شود. زمان گیرش این محصول ۱۴۰تا۱۵۰ دقیقه می باشد.(توجه شود که مشخصات فوق براساس محل استفاده و نوع سطح زیر کار می تواند تغییر یابد). روش بکارگیری: گچ ساتن کناف نباید با سایرموادی که باعث تغییرات در خواص و مشخصات فیزیکی محصول می گردد، ترکیب نمود.گچ پوشش TOPFINISH : موارد استفاده: گچ پوشش کناف جهت دستیابی به سطوح تراز، همگن و یکدست در موارد زیر قابل استفاده می باشد: - برای پوشش نهایی سطوح پیش ساخته یا سطوح بتنی درجا و صرفا در فضاهای داخلی کاربرد دارد. - برای پوشش نهایی سطوح گچی، سیمان آهکی، پلاستر سیمان، موارد بازسازی و نوسازی. سطوح پرداخت شده با گچ پوشش کناف زیرسازی مناسبی جهت نصب انواع پوشش ها مثل کاغذ دیواری ویا اجرای هر نوع رنگ می باشد. در صورت نیاز به پرداخت ویژه و یا ایجاد سطوح خاص و صیقلی از گچ پرداخت استفاده شود.گچ پوشش کناف جهت استفاده در سیستمهای ساخت و ساز خشک مناسب نمی باشد. ترکیبات: ماده اصلی گچ با پوشش کناف، گچ به صورت پودر می باشد که ضمن ترکیب با سایر افزودنی ها به کیفیت و خواص لازم جهت استفاده در سطوح مختلف رسیده است.
روش بکارگیری: گچ پوشش کناف نباید با سایر موادی که باعث تغییرات در خواص و مشخصات فیزیکی محصول می گردد، ترکیب نمود. گچ پوشش کناف را نمی توان با عنوان بتونه درزگیر در ساخت و ساز خشک استفاده نمود. هنگامی که ملات گچ پوشش کناف گرفته(سفت شده)است، دیگر نمی توان با اضافه نمودن آب آن را رقیق نمود و یا هم زد تا برای استفاده مجدد آماده شود و این ملات مناسب کار نمی باشد. ظروف آماده سازی ملات و ابزار کار می بایست بلافاصله پس از اتمام کار با آب شسته شوند. باقی ماندن اجزا گچ روی ابزار و ظروف باعث کوتاه شدن زمان گیرش گچ در استفاده های بعدی می گردد. میزان مصرف: بستگی به ناهمواری ونوع سطح زیر کار دارد. نگهداری: با استفاده از پالت چوبی و در محل خشک می توان در حدود ۶ماه گچ پوشش کناف را انبار کرد. درصورتی که کیسه باز شده اند می بایست به خوبی در برابر رطوبت محافظت شوند. سیستم های ساخت وساز خشک از طیف وسیعی از مواد و مصالح جنبی جهت به دست آوردن نتیجه مطلوب در مرحله نصب این ساختارها بهره می برد این مصالح علاوه بر موارد ذکر شده شامل انواع پیچ انواع نوار درزگیر، انواع نوار عایق و انواع درزبند می باشد. پیچ ها: پیچ های کناف از نوعBlack Phosphate می باشد و برای اتصال صفحات روکش دار گچی به سازه های فلزی استفاده می شود. این پیچ ها دارای طول هایی به میزان ۵۵mm, 45mm, 35mm, 25mmمی باشند. و برای اتصال صفحات روکش دار گچی به سازه های فلزی به ضخامت تا۰٫۷mm استفاده می شود. برای اتصال صفحات به سازه های فلزی به ضخامت بیش از ۰٫۷mm و کمتر از ۱٫۲mm از پیچ سرمته دار ۲۵ از نوع (T.B25*25) استفاده میشود. جهت اتصال سازه های فلزی تا ضخامت۰٫۷mm به یکدیگر از پیچ مخصوص نوع (L.N3.5*9) و برای اتصال سازه های کناف به سازه های فلزی به ضخامت بیش از ۰٫۷mm و کمتر از ۱٫۲mm از پیچ سرمته دار نوع(L.B 3.5*9.5) استفاده می شود. بولت پروانه ای: این قطعه یک راه حل مناسب برای نصب قطعات با وزن کم بر روی صفحات روکش دار گچی می باشد. این پیچ های خودکار بارهای تا وزن جدا ۱۵kgرا تحمل میکند. نوار درزگیر: از نوارهای درزگیر جهت مسلح کردن محل درزها و جلوگیری از هرگونه ترک پس از مرحله نصب استفاده می شود. این نوارها دارای انواع مختلف مانند نوارهای فایبرگلاس، کاغذی و فایبرگلاس توری پشت چسب دارمی باشد. نوار درزگیر مناسب جهت محل هایی که دارای حریق می باشند نوار از نوع فایبرگلاس می باشد.
کرنر بید کاغذی: این نوار شامل یک نوار کاغذی ودو ردیف نوار فلزی(AL) بر روی آن می باشد و جهت کنج های محذب و مقعر استفاده میشود. این نوار علاوه بر حفاظت لبه ها کنج هایی با سطح یکنواخت و در یک راستا ایجاد می کند. عرض این نوار حدود۵۰mm می باشد. نوار عایق کناف: نوار عایق کناف پشت چسب دار بوده و دارای عرضی معادل با۵۰-۱۰۰mm می باشد. این نوار به زیر رانر فلزی چسبیده و به منظور بهبود عملکرد آکوستیکی دیوارهای جداکننده به کار می رود.
مقاطع فلزی: مقاطع(پروفیل) کناف از ورق های فولادی که به وسله یک لایه روی پوشش شده اند تولیدمی شود. این مقاطع همگی به روش نورد سرد(Cold roll forming) فرم داده می شوند. همچنین این مقاطع برای عملکرد باربری مناسب نمی باشند. اگر از این مقاطع در مناطقی با درصد رطوبت نسبی بالا استفاده شود تمامی نقاط برش خورده در این شرایط می بایست با پرایمرهای بر پایه روی(Zinc) ترمیم و محافظت شود. دیوارهای جداکننده کناف ایران دیوارهایی غیرباربر است که شامل یکسری قاب های فلزی می باشد که صفحات گچی به وسیله پیچ مخصوص بر روی آن نصب می شود. سطح این صفحات به وسیله بتونه و نوار مربوطه درزگیری شده، به طوری که در انتها یک سطح پارچه و بدون درز خواهیم داشت که قابلیت رنگ آمیزی ویا هر نوع پوشش نهایی دیگر را خواهد داشت. دیوارهای کناف در واقع یک راه حل ساده و کامل برای جدا کننده ها در فضاهای اداری، تجاری و مسکونی و… می باشد. این ساختار دارای ویژگی های به شرح زیر می باشد: - سرعت اجرایی بالا همراه با دور ریز کم مصالح و در نتیجه صرفه جویی در نیروی کار و مصالح مصرفی. -قابلیت اجرا بر روی کف تمام شده که تغییرات آتی معماری بنا را بسیار آسان می کند. - کاهش جرم ساختمان که نتیجه استفاده از جداکننده هایی با وزن۲۵-۳۵kg می باشد و مقاومت در برابر خطرات ناشی از زمین لرزه. -اجرای جداکننده هایی مطابق با معیارهای فنی مورد نظر طراحان و تحت کنترل در آوردن کمیت هایی نظیر عبور حرارت، صورت و کد حریق.
دیوارهای جداکننده استاندارد: مقدمه: دیوارهای جداکننده کناف براساس عملکرد دیوارهای غیرباربر و با امکان اجرای سریع طراحی شده اند. این نوع از دیوار دارای ویژگی های زیر می باشد: -قابل استفاده در فضاهایی با کاربری تجاری و مسکونی. -ساختارهایی چند عملکردی برای فضاهایی با عملکرد متنوع. -استفاده حداقل مصالح واجزاء جهت اجرای ساختار. این سیستم ها قابلیت استفاده از طیف گسترده ای از صفحات مانند صفحات مقاوم در برابر رطوبت(MR)، حریق(FR)، حریق و رطوبت(FM) را دارند که بستگی به عملکرد موردنیاز ساختاردارد. این صفخات بر روی مقاطع فلزی با وزن بسیار کم که مقطع آن ها به شکلC یاU فرم داده شده اند نصب می شوند که در واقع ساده ترین نوع دیوار جداکننده می باشند. صفحاتی که بر روی این قاب های فلزی نصب می شوند دارای لبه ای با پخ ملایم هستند که به وسیله نوار و خمیر درزگیر، درزگیری و مسلح می شوند. محدودیت ها: دیوارهای جداکننده کناف قابلیت استفاده در هر نوع فضایی را دارنداما در بعضی شرایط این صفحات قابل استفاده نیستند،که شامل موارد زیر می شوند: -دمای بیش از۵۰c باعث تغییر حالت در شرایط صفحات گچی شده که عملکرد فیزیکی و دوام دیوار را کاهش می دهد. -رطوبت مداوم بیش از ۶۰%(برای صفحات مقاوم در برابر رطوبت۹۰%) یا نفوذ مداوم آب کارایی صفحات را کاهش می دهد برای این منظور صفحات از نوعAquapanel برای فضاهای مرطوب با پوشش کاشی توصیه می شود. اجزاء ساختار: اجزاء فلزی: سازه(استاد)C : این مقطع سبک فلزی جزء عمودی قاب های فلزی را تشکیل می دهد. سازه U: این مقطع فلزیU شکل با ارتفاع بال۳۰-۳۵mm در کف و سقف دیوار و بخش های افقی بازشوها نصب می شود. سازه نبشی: این سازه برای حفاظت ونگهداری از لایه پشم سنگ در جزئیات اجرایی مربوطه به اتصال دیوار جداکننده به سقف متحرک مورد استفاده قرار می گیرد. مواد و مصالح جنبی: طیف گسترده ای از مواد ومصالح جنبی برای کامل کردن جزئیات دیوارهای جدا کننده موجود است که بخشی از آن ها به شرح زیر می باشد: پیچ درای وال کناف TN: جهت اتصال صفحات به سازه زیرین مورد استفاده قرار می گیرد. جهت اتصال سازه به سازه از پیچLN استفاده میشود.
نوار درزگیری کناف: جهت درزگیری محل درزها استفاده می شود و در انواع کاغذی، فایبرگلاس و فایبرگلاس توری مورد استفاده قرار می گیرد.
بتونه درزگیر کناف: بتونه درزگیر کناف ایران برای بتونه کاری و درزگیری با نوار کاغذی یا نوار فایبرگلاس مخصوص در سیستم های ساخت وساز خشک به کار می رود. این ماده به صورت لایه های نازک برای درزگیری صفحات روکش دار گچی پس از نصب و یا تعمیرات سطوح آسیب دیده صفحات روکش دار گچی، پر کردن درزها و سوراخ های قطعات بتونی، بتونه کاری سطوح بتونی و یا سفیدکاری دیوارهای گچی با حداقل ضخامت ۲میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد.
پرلفیکس: چسب پرلفیکس کناف ایران برای نصب صفحات روکش دار گچی و صفحات پوشش یافته با عایق های پلی استایرین و یا پشم سنگ بر روی تیغه های آجری، بتنی، سفالی، سیپورکس، هبلکس و دیوارهای گچی، جهت بهبود خواص صوتی و حرارتی دیوار موجود و یا به عنوان گچ و خاک و سفیدکاری به کار می رود.
معیارهای طراحی: این بخش ارائه کننده راهبردهایی جهت انتخاب صحیح ساختار برای پاسخ گویی به عملکرد مورد نظر طراح می باشد. برای جزئیات خاص مشاوره با واحدفنی توصیه می شود. مقاومت در برابر حریق: برای این منظور صفحات دارای ویژگی مقاومت در برابر حریق و حریق و رطوبت در یک یا چند لایه توصیه می شود. عایق صوتی: برای این منظور استفاده از روش هایی نظیر استفاده از عایق در فضاهای خالی دیوار، دولایه کردن صفحات، استفاده از استادهایی با پهنای بیشتر،دوتایی کردن سازه ها پیشنهاد می شود. مقاومت در برابر رطوبت: برای فضاهای مرطوب از صفحات مقاوم در برابر رطوبت و یا رطوبت و حریق استفاده شود. منطقه نصب: نوع ساختار با توجه به قرارگیری در منطقه نصب دارای مشخصات متفاوتی است برای این منظور به جدول اطلاعات عملکردی ارتفاع مراجعه شود. حداکثر ارتفاع پیشنهادی: برای این منظور انتخاب نوع مناسبی از مقاطعC و استفاده از یک جفت استادC که به صورت قوطی در آمده برای اجرای دیوار با ارتفاع بیشتر توصیه می شود. استحکام سطح پیرامونی: کنترل استحکام سطوحی که سازه های افقی و عمودی به آن متصل میشوند ضروری است.
دیوار با قاب فوقانی خمشی: در زمانی که بخش فوقانی و مجاور سقف دیوار اجرا شده در معرض خمش و یا حرکات سازه ای قرار دارد. سازهU با طول بال بلند جایگزین سازه هایU با ارتفاع بال معمولی می شود. سازه های عمودی(استاد): انتخاب درست سازه استاد برای عملکرد مناسب دیوار باتوجه به محدودیت هایی که از نظر ضخامت دیوار وجود دارد الزامی است. برای استحکام بیشتر دیوار می توان از کاهش فاصله استادها و یا قوطی کردن دوعدد سازه استادسود برد. عایق گذاری: در صورت نیاز به عایق، استفاده از عایق های آکوستیکی سبک به ضخامت ۸۰% فضای خالی چگالی تقریبا ۲۰kg/m3 توصیه می شود. نکته مهم در این کار جلوگیری از تماس عایق با هر دو سطح صفحات در آمن واحد و ایجاد پل ارتباطی صوتی است. بار طاقچه ها(کنسول)- سطوح: قبل از اجرای دیوار می بایست به وزن و لمگری که از طرف طاقچه ها(کنسول)به دیوار وارد می آید توجه کرد برای این مورد راه حل هایی نظیر استفاده از صفحه پشتیبان، چوب چهارتراش، قرار دادن سازهU و استفاده از پیچ های مهارکننده وجود دارند. قطعه پشتیبان جهت درزهای افقی: جهت استحکام درزهای افقی بین صفحات می بایست از صفحه پشتیبان و یا سازهU استفاده کرد که این قطعات به وسیله دو عدد پیچ مخصوص اتصال سازه به سازه در هر انتهای قطعه به استادهای مجاور اتصال می یابد.
مطالب مشابه :
انواع ملات ها
» انواع ملات ها. ملات گچ. ملات گچ خالص از پاشیدن گرد گچ در آب و به هم زدن آن به دست میآید.
تحقیق در مورد شناخت گچ
علاوه بر این یونانی ها از گچ به صورت خاص انواع کوره های پخت گچ . الف _کوره های گچ پزی چاهی :
آتل ها
Saqqez EMS - آتل ها - مطالبی در مورد اورژانسهای داخلی, تروما , مسمومیت , انواع گچ: _ گچ پا ریز:
انواع سقف ها
مــــنحنــــی - انواع سقف ها اما گران بودن مصالح ، نچسبیدن به گچ و خاک و خزش (Creep)
انواع ملات
وبلاگ تخصصی عمران و معماری - انواع ملات - دانلود مقررات ، آئین نامه ها ، نشریه ها ، کتاب ها
انواع موزه ها
معماری - انواع موزه ها - Architect, Architecture, Architectural موزه ها را به شكلهاي گوناگون طبقه بندي كرده
هنر گچ بری
شناخت انواع گچ : فرآورده ها گچي به سه با استقرار سنگ ها گچ بالا ودر مجاور فضا خارجي و يا
انواع کناف
ایران کناف - انواع کناف - فروش و اجرای کناف - دیوارهای جدا کننده - سقف کاذب- نور مخفی
وقتی دست یا پا را گچ میگیرند
وبلاگ تخصصی اتاق عمل - وقتی دست یا پا را گچ میگیرند - - وبلاگ تخصصی اتاق انواع شکستگی ها.
آتل ها
اکثر گچ ها بعد از 5 الی 15 دقیقه خشک می شوند، خشک شدن کامل آن 24 تا 72 ساعت انواع معمول گچ گیری:
برچسب :
انواع گچ ها