دستورالعمل نحوه تکمیل فرم مشخصات بهره برداران بخش کشاورزی

دستوالعمل نحوه تکمیل فرم

*تذکرمهم: این فرم فقط برای کسانی که دارای دفتر چه کشاورزی یا پروانه بهره برداری هستند تکمیل می گردد.

                   بهره بردارانی که دارای زمین زراعی یا باغی می باشند ولی دفترچه کشاورزی ندارند می توانند با تایید

                    مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه ودر یافت کد،ثبت نام نمایند(نحوه کد دادن در بخش

                    مشخصات بهره بردار زراعت آورده شده ولیست کد آبادی در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.)

  1–منظور از بهره بردار حقیقی و حقوقی

  • بهره بردار حقیقی : کسی است که به تنهائی مدیریت امور بهره برداری کشاورزی و مسئولیت فنی و اقتصادی واحد را به عهده داشته و مستقیما در سود و زیان آن سهیم است –شامل افراد یا بهره برداریهای اختصاصی- واحد های شریکی
  • بهره بردار حقوقی : شامل شخصی است که با مشارکت دیگران مدیریت امور بهره برداری کشاورزی و مسئولیت فنی و اقتصادی آن را به عهده داشته باشد –تعاونیها واحد های تولیدی شراکتی کشت و صنعت شرکت سهامی و زراعی –و شراکتی را شامل می شود

* نکته : بنا براین افرادی که به تنهائی واحد تولید ی را اداره می کنند  بهره بردار ی حقیقی را علامتگذاری و واحد های تعاونی –شراکتی کشت و صنعت شرکتهای سهامی زراعی –شراکتی و ......   بهره بردار حقوقی را علامت می زنند

2   - چنانچه بهره بردار ی حقیقی علامت زده شده مشخصات بهره بردار حقیقی  و اگر بهره بردارحقوقی علامت گذاری شود مشخصات بهره بردارحقوقی  تکمیل گردد.

3-- در قسمت مشخصات بهره بردار حقیقی یا حقوقی ،مشخصات شناسنامه ای شخص یا شرکت یا... وسایر اطلاعات فردی وارد می شود .

4-شماره حساب بانکی یارانه ملی : همان شماره حسابی است که برای یارانه های در نظر گرفته شده و حتما باید یک شماره حساب اعلام شود

5- مشخصات عمومی مربوط به وضعیت جنسیت  تاهل و تحصیلات  کامل تکمیل شود

6- اگر شغل اصلی بهره بردار فقط فعالیتهای کشاورزی است بلی و در غیر این صورت  خیر علامت گذاری شود.

7- چنانچه بهره بردار عضو تشکلهای کشاورزی می باشد گزینه بلی ودر غیر این صورت خیر انتخاب گردد اگر بهره بردار گزینه بلی را انتخاب کرد در قسمت بعدی یکی از گزینه های نام تشکلها مانند تعاون روستائی –تعاونی تولید –اتحادیه ها و... را علامت بزند 

 8-     محل سکونت بهره بردار بطور کامل تکمیل گردد

9 -    بهره بردار یکی از گزینه ای مربوط به نوع  فعالیت خود (بسته به نوع فعالیت ) را علامت گذاری   نماید .چنانچه  بهره بردار فعالیتهای دیگری را انجام می دهد باید فرم جداگانه تکمیل نماید ، مثلا اگر بهره بردار هم زراعتکار است و هم پرورش دهنده گاو ،ابتدا یک فرم برای فعالیت زراعت  تکمیل و سپس فرم دیگری برای فعالیت دام (پرورش گاو ) تکمیل نمائید(یعنی با یک شماره دفترچه یا  شماره پروانه فقط یکبار می تواند ثبت نام نماید. )

10- -چنانچه بهره بردار در زمینه هریک از فعالیتهای : زراعت ، باغ  دام ،طیور ،زنبورعسل ، شیلات ، گل خانه و    نهالستان  فعالیت دارد علاوه بر اطلاعات تخصصی مربوطه باید اطلاعات  شماره دفترچه / پروانه ، کد پروانه /شماره مسلسل دفترچه را از دفترچه یا پروانه بهره برداری  استخراج  ودر قسمت مربوطه وارد نماید.

11-چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را زراعت انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار" زراعت "  علامت زده شود )در این صوت در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش زراعت ابتدا شماره کد دفترجه و  شماره مسلسل  را از دفترچه استخراج وسپس در قسمت جلوی آن در فرم وارد می نماید.

*- تذکر : چنانچه بهره بردارانی دارای زمین زراعی می باشند ولی دفترچه کشاورزی ندارند وهر ساله با استفاده از سند یا قولنامه نهاده های کشاورزی (مثل :بذر ،کود ،سم ) دریافت می کنند     می توان برای این بهره برداران  با تایید میریت جهاد کشاورزی شهرستان به جای کدشماره دفترچه ، شماره کد آبادی را که طی لیست جداگانه در اختیار مدیریت جهاد کشاورزی اعلام می گردد وارد نمایند .

*- بهرداران زراعی که در چند نقطه از یک روستا یا درچند روستا زمین دارند  مثال:یک بهره بردار 3 هکتار زمین دارد که یک هکتار آن در یک سمت روستا(شمال روستا )  و2 هکتار آن در قسمت جنوب روستا قرار دارد ابتدا مساحت کل قطعه ها (همان 3 هکتار ) را در جلوی قسمت مساحت کل قطعه ها وارد می نماید سپس در قسمت شماره قطعه ها ، ابتدا قطعه شماره 1  را علامت گذاشته ومشخصات کامل قطعه 1  را که همان یک هکتاری شمال روستا است وارد می نماید سپس قطعه 2 را علامت گذاشته و مشخصات کامل قطعه 2 که همان زمین 2 هکتاری جنوب روستا است را وارد می نماید .چنانچه زمین بهره بردار 3 قطعه یا بیشتر باشد قطعه 3 را علامت زده  واطلاعات کامل آنرا در قسمت بعدی وارد می نماید.  اگر زمین بیشتر از 3 قطعه باشد در قطعه 3 مساحت زمین باقی مانده از قطعه 1 و2 را وارد می نماید ونوع کشت را  به محصولی اختصاص می دهد که بیشترین کشت را داشته باشد.

 *- تذکر: مجموع مساحت 3 قطعه نباید از مساحت کل قطعه ها بیشتر باشد.عدد مساحت چنانچه مثلا یک هکتار و15 نی باشد بصورت (ابتدا 15 نی تبدیل به هکتار شود یعنی هر عددی بود در0.05 ضرب شود بنابراین 0.75=15*0.05 پس نتیجه : 1.75 هکتار نوشته میشود) بنابرین حتما عدد مساحت اعشاری نوشته شود.

12 -   چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را باغ انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار" باغ "  علامت زده شود ) : کلیه مطالبی که در قسمت زراعت آورده شده برای بهره بردار باغی هم صدق می کند.

13- چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را زراعت وباغ(توام   انتخاب نماید( نوع فعالیت   بهره بردار" زراعت و باغ (توام ) "  علامت زده شود ) :

 مثال :اگر بهره برداری  دارای دفترچه کشاورزی  باشد که در آن هم زمین  زراعی وهم باغی بهره بردارآورده شده  ودفترچه کشاورزی اش یک  کد داشته باشد مثلاً 1 هکتار زمین زراعی  و 2 هکتار باغ  در دفترچه کشاورزی آمده باشد در این صورت بهره بردار باید ابتدا مساحت کل زمین های خود را بیاورد سپس در قسمت مشخصات بهره بردار بخش زراعت (مربوط به این قسمت ) مشخصات کامل  1 هکتار زراعت خود را بیاورد سپس در قسمت مشخصات بهره بردار بخش باغ مشخصات باغ خود  را بطور کامل درج نماید . توجه نمائید که این بخش مخصوص کسانی است که برای زراعت وباغ خود یک دفترچه داشته باشند .کسانی که برای زراعت دفترچه جدا وبرای باغ دفترچه کشاورزی جدا داشته باشند مثل قبل عمل و برای بقیه حالات مثل قسمت زراعت یا باغ عمل نمائید .

14-    چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را دام  انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار" دام "  علامت زده شود )   در این صوت در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش دام ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج وسپس در قسمت جلوی آن در فرم وارد می نماید. سپس در قسمت شماره قطعه ، قطعه 1 را علامت زده وبعد از آن ، در قسمت  (قطعه )واحد اول دام ، اطلاعات کامل دامداری خود را وارد  نماید.

15- چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را طیور انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار" طیور "  علامت زده شود )   در این صوت ، در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش طیور ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج وسپس در قسمت جلوی آن در فرم وارد می نماید. سپس در قسمت شماره قطعه ، قطعه 1 را علامت زده وبعد از آن ، در قسمت  (قطعه )واحد اول طیور، اطلاعات کامل واحد (نوع سوخت ومیزان سهمیه ماهیانه )خود را وارد  نماید.

**تذکر: افرادی که دام یا مرغداری دارند ویا  کارت شناسایی دارند ولی پروانه بهره برداری  ندارند نمی توانند اطلاعات خود را  وارد نمایند.

16-  چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را شیلات  انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردارشیلات "  علامت زده شود )   در این صوت ، در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش شیلات ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج وسپس در قسمت جلوی آن در فرم وارد می نماید. سپس در قسمت شماره قطعه ، قطعه 1 را علامت زده وبعد از آن ، در قسمت  (قطعه )واحد اول شیلات، اطلاعات کامل واحد خود را وارد  نماید.

17-  چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را زنبورعسل   انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار " زنبور "  علامت زده شود )   در این صوت ، در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش زنبورعسل  ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج و در قسمت جلوی آن در فرم وارد  و سپس بقیه  اطلاعات را بطورکامل  وارد نماید.

18 -  چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را گل خانه   انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار" گل خانه "  علامت زده شود )   در این صوت ، در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش گلخانه  ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج و در قسمت جلوی آن در فرم وارد  و سپس بقیه  اطلاعات را بطورکامل  وارد نماید.

19- چنانچه بهره بردار نوع فعالیت خود را نهالستان انتخاب نماید( نوع فعالیت بهره بردار " نهالستان"  علامت زده شود )   در این صوت ، در قسمت بعدی یعنی مشخصات  فعالیت بهره بردار در بخش نهالستان  ابتدا شماره پروانه و  کد پروانه بهره برداری   را از پروانه بهره برداری استخراج و در قسمت جلوی آن در فرم وارد  و سپس بقیه  اطلاعات را بطورکامل  وارد نماید .

20- نام مراکز خدماتی که بهره بردار از آنها خدمات می گیرد ودر قسمت های مختلف آمده  تکمیل گردد

21  –چنانچه بهره بردار دارای  ماشین آلات  و ادوات کشاورزی مثل تراکتور کمباین ماشین درو   وسایر ادوات  می باشد بترتیب قید نماید .در این قسمت نوع دستگاه ، سال ساخت ، میزان  سهمیه سوخت مصرفی  تکمیل گردد  برای قسمت ادوات تعداد ونوع ادوات در قسمت مربوطه نوشته شود .

*نکته مهم : مسئولیت اطلاعات مربوط به ماشین آلات کشاورزی(تراکتور،کمباین و... ) بعهده بهره بردار می باشد وچنانچه بهره بردار اطلاعات کامل درج نکند مسئولیت بعهده بهره بردار می باشد. مثال : اگر بهره بردار 2 تراکتور  و1 کمباین دارد ودر ورود اطلاعات فقط 1 تراکتور ثبت نمائید عواقب کم شدن میزان سهمیه سوخت ویارانه بعهده شخص بهره بردار می باشد وبعداً سازمان جهاد کشاورزی این تغییرات را نمی پذیرد.   والسلام    

شماره تلفن تماس جهت رفع اشکالات :   01714428080    اداره آمار وفن آوری اطلاعات


مطالب مشابه :


فیش حقوقی پرسنل آموزش و پرورش استان گلستان

فیش حقوقی پرسنل آموزش و پرورش استان گلستان سازمان سنجش




صدور حواله سوخت بخش کشاورزی

جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان فیش حقوقی




ثبت نام بهره برداران در سامانه هوشمند وزارت جهاد کشاورزی

از طرف سازمان جهاد کشاورزی تعلق نمی طبیعی استان گلستان فیش حقوقی




افتتاح کلینیک گیاهپزشکی

جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان فیش حقوقی




معاینه فنی کمباین

مستقر در خدمات جهاد کشاورزی منابع طبیعی استان گلستان فیش حقوقی




سیستم هوشمند توزیع نهاده های کشاورزی

طبق اطلاعیه مرکز جهاد کشاورزی. حقوقی جهاد کشاورزی; فیش گلستان پیام نور; سازمان ملی




دستورالعمل نحوه تکمیل فرم مشخصات بهره برداران بخش کشاورزی

انجمن دفاتر پیشخوان روستایی استان گلستان حقوقی را علامت وبعداً سازمان جهاد کشاورزی




برچسب :