SECTION فاز دو مقطع


یکی دیگر از اجزای مهم معماری مقطع یا SECTION  می باشد.

مقطع از جمله آیتم هایی است که می توان با آن به مقایسه معماری و سازه پرداخت و قبل از فاز دو کردن یک مقطع تمامی آکس ها، کدهای ارتفاعی، دیوارهای برشی، فونداسیون، درز انقطاع وانبساط، دستگاه پله و داکتها را با سازه و معماری و تاسیسات باید چک کرد که اشکالات کار مشخص شود. بعد از کنتر ل آیتم های بالا و اطمینان از هماهنگی  بین نقشه های ذکر شده شروع به فاز دو کردن یک مقطع فاز یک می نمایم مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهم.

1- انتقال دادن آکس های پلان روی برش ( فقط قسمتی که خط برش از آن رد شده است).

2- انتقال دادن فونداسیون و شناژ روی مقطع (قبل از انتقال آن ها باید کدهای ارتفاعی روی  فونداسیون را از نقشه های سازه به دست آورد).

3- انتقال دادن تیرهای سازه به روی مقطع برای اینکار  هم باید خط برش را از روی پلان معماری به روی پلان  تیرریزی سازه انتقال داد تا تیرهای اصلی و فرعی برش خورده مشخص شوند.

4- بعد از اتمام مراحل بالا اول از همه شروع می کنیم از کف طبقه همکف یا زیرزمین کف سازی را طبق جدول نازک کاری انجام می دهیم تا به آخرین طبقه برسیم.

5- بعد از اتمام کف سازی نوبت به نازک کاری دیوارهایی که خط برش از آن ها گذشته است می رسد که باز هم با توجه به جدول ،آنها را انجام می دهیم.

6- در این مرحله نوبت به دستگاه پله و جاگذاری سقف کاذب می رسد. برای جاگذاری سقف کاذب اول از هر چیز احتیاج به دتایل آن نوع خاص از سقف کاذب داریم که در ایران استفاده می شود مثل سقف کاذب با رابیتس، سقف کاذب کلاف، سقف کاذب دامپا، سقف کاذب P.V.C و ... که در پایان مطلب نمونه ای از این نوع سقف را برایتان می گذاریم. بعد از دتایل و نحوه اجرای آن نوع به خصوص از سقف کاذب درون مقطع جاسازی می کنیم.7yobdef.jpg

7- بعد از سقف کاذب نوبت به فاز دو کردن دستگاه پله می رسد که از اهمیت زیادی در مقطع برخوردار است برای این کار اول از هر کاری با نقشه های سازه مقایسه می کنیم و قسمت سازه ای آن را از نقشه های سازه انتقال می دهیم. بعد از آن نوبت به نازک کاری از روی کد تمام شده معماری است. نمونه ای از فاز دو دستگاه پله با نرده تمام فلزی را برای بهتر فهمیدن مطلب می گذارم.6nuwcip.jpg

8- مرحله بعدی جاگذاری درها و پنجره هایی که به صورت نما یا برش دیده می شوند که طبق تیپ بندی انجام می شود و همینطور احتیاج به کد تیپ بندی آن نوع خاص از درب یا پنجره خواهیم داشت. همان طور که در مطالب قبلی برایتان دو نمونه از برش پنجره و درب را گذاشته بودم در این جا هم نمونه برش خورده یک نمونه از درب P.V.C را برایتان می گذارم که طراحی و اجرایی آن هم کار آقای زنگی آبادی هستش .         8dx97d2.jpg                       نکته۱: برای داشتن جزئیات دقیق نوع درب یا پنجره احتیاج به جزئیات کارخانه تولید کننده آن محصول دارید که با مراجعه به سایت مخصوص یا نمایندگی های آن ها این جزئیات را دریافت نمائید. بعد از به دست آوردن درب و پنجره طبق تیپ بندی نوبت به جاگذاری آن ها درون مقطع می رسد که بسته به نوع  و اجرای آن با نازک کاری انجام و نصب می نمایم.

نکته۲: توجه داشته باشید که کل مبحث فاز دو برش ساختمان که گفته شد یک سری موارد کلی از فاز دو بود،که شما قطعاً با جزئیات خاص دیگری روبرو خواهید شد که نیاز به تجربه اجرایی کردن آن جزئیات را خواهید داشت.

9- در مرحله پایانی فاز دو مقطع به کدهای ارتفاعی نیاز داریم که تماماً از روی کدهای معماری و با احتساب کف سازی درج خواهیم کرد.


مطالب مشابه :


SECTION فاز دو مقطع

متین عرشه طراحی واجرای نازکاری - section فاز دو مقطع 2- انتقال دادن فونداسیون و شناژ روی




برج ۴۰ طبقه تجاری - اداری و مسکونی قصر آسمان مشهد

عظيم در 2 فاز صورت می 40 طبقه و ارتفاع آن از سطح فونداسیون تا انتها ۱۸۵ متر می باشد که




روشهای جدید ساختمان سازی در جهان

نقشه های فاز 2 - روشهای جدید ساختمان سازی در جهان - در این وبلاگ پروژه های فاز 2 معماری قرار




کنترل پروژه کارگاهی برای پروژه های EPC

، فعالیت‌های متناسب با آن است به عنوان مثال جهت اجرای فونداسیون نیاز برای فاز




برچسب :