ایالت نیو برانزویک

ایالت نیو برانزویک

این استان یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا با جمعیتی در حدود 760000 نفر می باشد. مناطق بکر در این استان به وفور یافت می شود. 85 درصد این استان پوشیده از جنگل است. همچنین چندین جزیره ساحلی در این استان موجود می باشد. سنت جان (Saint John) بزرگترین شهر (130000 نفر جمعیت) و فردریکتون (Fredericton) مرکز این استان می باشند. شهر Moncton دیگر مرکز مهم شهری این استان محسوب می گردد. این استان دو زبان رسمی دارد. 35 درصد آنها فرانسوی (که زبان اول محسوب می شود) صحبت می کنند و 65 درصد مابقی انگلیسی زبان هستند. اگر چه کانادا در کل یک کشور با دو زبان است ولی نیوبرانزویک تنها استانی است که اساساً دو زبانی می باشد.

اشتغال و اقتصاد در نیوبرانزویک (New Brunswick Economy and Employment)

این استان دارای منابع سرشار طبیعی بوده که بخش اصلی اقتصاد استان را تشکیل می دهد. با توجه به مساحت زیاد جنگل ها، محصولات چوبی از صادرات اصلی این استان می باشد. امروزه این استان دارای اقتصاد مدرن خدماتی از جمله خدمات مالی و بیمه ای می باشد. دولت کانادا در صدد آن است که با ترغیب این نوع خدمات با بیکاری ناشی از افت صنایع ماهیگیری و کشاورزی (دو صنعت مهم دیگر این استان) مبارزه کند.

بسیاری از شرکت ها تمایل دارند تا خدمات مشتریان و خدمات فنی خود را در نیوبرانزویک مستقر کنند زیرا در این استان به نیروی کار با دو زبان دسترسی دارند. فن آوری اطلاعات از دیگر صنایع رو به رشد این استان می باشد.

تولید، دیگر بخش مهم اقتصاد استان بوده و در سالهای اخیر رشد چشم گیری داشته است. بیشتر صنایع سنگین در شهر Saint John استقرار دارد. تولید اصلی این استان، صنایع غذایی، نوشیدنی، کاغذ سازی، فلزکاری و تجهیزات حمل و نقل می باشد. با توجه به مناطق طبیعی زیبا در استان، توریست دیگر صنعت این استان بوده و در دهه گذشته یکی از عوامل تولید اشتغال در نیوبرانزویک بوده است.

سطح استاندارد زندگی در نیوبرانزویک (New Brunswick Standard of Living)

هزینه زندگی در این استان به قدری پایین است که با یک درآمد معمولی می توان زندگی راحتی داشت. درآمد متوسط خانواده در این استان 46,400 $ بوده که جز کمترین ها در کانادا است. البته هزینه های زندگی و مسکن نیز معمولاً پایین می باشد و به تناسب، هزینه های انرژی و خوراک نیز متناسب می باشد. "کمترین مقدار دستمزد" در این استان 7.75$ در ساعت می باشد و متوسط مالیات بر درآمد کمی بالاتر از میانگین کانادا است.

این استان به داشتن هویت استانی معروف می باشد. ساکنان این استان بسیار مهمان نواز و خون گرم هستند. نرخ جرم و جنایت بسیار پایین تر از متوسط کانادا است که این استان را به محلی امن مبدل کرده است.

مسکن در نیوبرانزویک (New Brunswick Residential Housing)

مسکن در این استان ارزان و قابل دسترس می باشد. قیمت متوسط خرید خانه در Saint John کمتر از 160,000$ می باشد. در ضمن میانگین درآمد خانوار با هزینه های مالکیت با توجه به نوع خانه بین 32 – 21 درصد بوده که نسبت به استانهای دیگر کمتر است.

تحصیل در نیوبرانزویک (New Brunswick Education)

تمامی شهروندان و دارندگان اقامت دائم در کانادا می توانند تا 20 سالگی از مهد کودک تا پایان دبیرستان از تحصیلات رایگان دولتی استفاده کنند. در این استان تحصیلات به دو زبان انگلیسی و فرانسوی ارائه می شود. این استان سرآمد استفاده از فن آوری در آموزش بوده و تمامی کلاسهای مدارس آن مجهز به اینترنت می باشند. این استان بالاترین نرخ فارغ التحصیلی از دبیرستان را در کانادا دارد. (86 درصد)

چهار دانشگاه دولتی با 7 دانشگده، یک کالج با 11 ساختمان، دو موسسه فنی، چندین کالج مذهبی خصوصی کوچک و مدارس خصوصی کارآموزی در این استان موجود است. هزینه های دانشگاه از لحاظ گرانی مقام سوم را در کانادا دارد (5000 $ ). وزارت آموزش این استان جهت تسهیل آموزش وام و بورسیه ارائه می دهد. هر یک از دانشگاه ها نیز بورسیه خاص خود را ارائه میدهند.

دانشگاه های این استان از سطح علمی بالایی برخوردار می باشند و دانشگاه ها نقش مهمی را در تغییر ساختار اقتصادی استان از منابع طبیعی به خدمات و فن آوری حرفه ای ایفا می کنند. دانشگاه New Brunswick یکی از قدیمیترین دانشگاه های کانادا است و برنامه های آموزشی سطح بالایی در مهندسی و کامپیوتر ارائه می دهد. دانشگاه Mount Allison واقع در Sackville یکی از دانشگاه های ممتاز می باشد و هر ساله به تعداد زیادی از دانشجویان، Rhodes Scholars ارائه می دهد.

بهداشت در نیوبرانزویک (New Brunswick Health Care)

طبق قوانین کانادا تمامی شهروندان کانادا می توانند از خدمات بهداشتی رایگان استفاده کنند. به عبارت دیگر اکثر هزینه های بهداشتی در کانادا به طور مستقیم از شهروندان اخذ نمی گردد. البته خدمات غیر ضروری مانند عمل زیبایی یا مراقبت های خاص از دندان تحت پوشش این خدمات نمی باشد. لیست خدمات ضروری غیر رایگان در هر استان متفاوت است و طرح بهداشتی این استان تمام خدمات ضروری را بیمه می کند. در ضمن بیمه های خصوصی نیز در این استان موجود می باشد.

تاریخچه نیوبرانزویک (New Brunswick History)

نیوبرانزویک یکی از اولین مناطقی است که اروپایی ها وارد آن شدند. کاشف فرانسوی Jacques Cartier برای اولین بار در سال 1534 وارد این منطقه شد. تقریباً 70 سال بعد از آن فرانسوی ها برای تاسیس مستعمره خود با نام L’Acadie وارد این منطقه شدند. این گروه به همراه دیگر استعمارگران فرانسوی به مناطقی مثل Louisiana آمدند که اجداد فرانسوی های حاضر در این استان می باشند.
در پایان جنگ بین آمریکا و انگلیس (Revolutionary war ) شماری از مستعمران آمریکایی که قصد داشتند وفاداری خود را به تاج و تخت بریتانیا ثابت کنند به نیوبرانزویک آمدند. به این گروه Loyalists می گویند. اگر بیشتر این پناهندگان اصلیت انگلیسی داشتند ولی در میان آنها آلمانی و هلندی نیز دیده می شد. آنها ترجیح می دادند که در یک مستعمره انگلیسی زندگی کنند. فرزندان این گروه بخش مهمی از ساکنان این استان را امروزه تشکیل می دهند.
نیوبرانزویک یکی از چهار استان اولیه الحاقی به کنفدراسیون کانادا در سال 1867 بود. از آن موقع به بعد جدایی بین انگلیسی ها و فرانسوی ها کم رنگ تر شده و نتیجه پیدایش جامعه ای دو زبانی می باشد. اقتصاد این استان در حال تغییر شکل است. اگرچه منابع طبیعی بخش مهم اقتصاد این استان است، اما ساکنان آن روز به روز بیشتر و بیشتر در حال افزایش بخش خدماتی می باشند.

فرهنگ نیوبرانزویک (New Brunswick Culture)

این استان دارای تاریخ فرهنگی غنی انگلیسی و فرانسوی به همراه دیگر فرهنگ های ساکنین آن می باشد. نیوبرانزویک یکی از بزرگترین مراکز فرهنگی در آمریکای شمالی به حساب می رود و هر ساله هنرمندان و متفکران ریادی را به سمت خود جذب می کند. اقوام Acadian هنوز هویت و فرهنگ خود را حفظ کرده اند و نویسندگان و شاعران نام داری را معرفی کرده اند. در این استان ترکیبی از فرهنگ و سنت روستایی و فرهنگ مدرن شهری وجود دارد. افتخار این استان داشتن فرهنگ جهانی و برگزاری جشنواره های مختلف و مهمان نوازی می باشد. این شرایط برای مهاجرین بسیار مناسب می باشد.

جمعیت نیوبرانزویک (New Brunswick Demographics)

جمعیت این استان در حدود 730000 نفر است. اگر چه در دو دهه اخیر جمعیت ثابت بوده است ولی مقامات این استان به دنبال جذب مهاجر جهت بوجود آوردن اقتصادی مدرن می باشند. این استان نتوانسته به اندازه آنتاریو یا بیریتیش کلمبیا مهاجر جذب کند اما سیر ثابتی در جذب مهاجر از سراسر جهان داشته است.
35 درصد جمعیت این استان را فرانسوی ها تشکیل می دهند. مابقی بیشتر انگلیسی زبان هستند که اصلیت آنها به غیر از خود بریتانیا به آلمان و هلند و چین بر می گردد. تقریباً 4 درصد جمعیت استان را بومیان Mi’kmaq و Wolastoqiyik تشکیل می دهند.

مهاجرت به نیوبرازویک (New Brunswick Immigration)

هر ساله صدها نفر وارد این استان می شوند. این استان جهت جذب مهاجر در برنامه انتخاب استانی PNP شرکت دارد تا به روند مهاجرت و صدور ویزا سرعت ببخشد. در این برنامه روش هایی برای دارندگان پیشنهاد کار در این استان و سرمایه گذاران وجود دارد.

دولت نیوبرانزویک (New Brunswick Government)

دولت کانادا با یک سیستم فدرال با کنترل برخی از امور متعلق به دولت ملی در اتاوا و دیگر امور تحت کنترل دولت استانی عمل می کند. دولت نیوبرانزویک مجلس انتخابی دموکراتیک خود را دارد (New Brunswick Legislative Assembly ). که در شهر مرکزی Fredericton واقع است. 55 نماینده به مدت 5 سال از مناطق مختلف انتخاب می شوند. دولت حاضر تحت کنترل حزب لیبرال به رهبری آقای Shaw Graham می باشد. ایشان در سال 2006 انتخاب شدند. رهبران دو زبانه به طور سنتی انتخاب می شوند.

شهرهای اصلی نیوبرانزویک (New Brunswick Major Cities)

Saint John
این شهر با جمعیت 130000 نفر بزرگترین شهر این استان است. دو زبان انگلیسی و فرانسوی به طور مساوی در این شهر صحبت می شوند. مردمان این شهر به هویت محلی خود افتخار می کنند.
صنعت در این شهر جایگاه ویژه ای دارد و مهمترین صنایع Atlantic Coast در این شهر یافت می شود. در سالهای اخیر این شهر به خوبی توسعه یافته است که به خطوط راه آهن سابق جان تازه بخشیده است. حاصل آن قدرت گرفتن کارهای خدماتی در این شهر می باشد.

Fredericton
جمعیت این شهر که مرکز استان است حدود 85000 نفر می باشد. کارهای دولتی و آموزشی بخش مهم اقتصاد این شهر را تشکیل می دهند. تعداد زیادی ادارات دولتی و دو دانشگاه New Brunswick و St Thomas در این شهر قرار دارند. بدلیل وجود تعداد زیادی دانشجو این شهر جوی زنده دارد و جشنواره سالانه Harvest Jazz and Blues هنرمندان جهان را به سمت خود جذب می کند. فن آوری اطلاعات دیگر بخش مهم این شهر است که نتیجه وجود درصد بالای افراد دارای تحصیلات عالی می باشد.

Moncton
این شهر دومین شهر بزگ استان با جمعیت بالغ بر 120000 نفر می باشد. بدلیل رشد جمعیت در مناطق شهری شرق Toronto احتمال اینکه این شهر این مقام را حفظ کند کم می باشد. اکثریت این شهر انگلیسی صحبت می کنند ولی 30 درصد آنها فرانسوی زبان هستند. تنها شهرهایی که مانند Moncton دو زبانه هستند ، می توان به اتاوا و منترال اشاره کرد. دانشگاه Moncton، بزرگترین دانشگاه فرانسوی زبان خارج از کبک در این شهر واقع است.

نقل از ایرانتو


مطالب مشابه :


مدارک لازم جهت تعویض گواهینامه پایه دوم

به مطب پزشکان طرح که لیست شان عالی راهنمایی و معتمد ناجا معاینه چشم




گواهینامه

راهنمايي و رانندگی در فرم از پزشكان معتمد ناجا معاينه چشم را و راهنمایی




انگلیسی، انگلیسی و بعد فرانسه برای کبک (کانادا)

نمیکنید و یاد نمیگیرید. چشم رو هم راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد کانادا در




گرفتن نامه مدیکال و انجام آزمایشات مدیکال

برای آزمایشات مدیکال هم لیست پزشکان رو و فقط آزمایش دید چشم با راهنمایی و رانندگی




خودروی شخصی

پلاک به اداره راهنمایی و رانندگی لیست مدارک و فرمهای پزشکان معتمد کانادا




مهاجرت یعنی نقطه صفر زندگی

گروهی تحت تاثیر مسائلی مثل چشم و هم راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد کانادا




طرز تفکر ما ایرانیان قبل و بعد از کانادا رسیدن

از روی سیری ،از روی هوس،از روی چشم و راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد کانادا




مونترال و زندگی آن از نگاهی دیگر

نظرم بسیار به چشم می‌آید هزینه حمل و نقل و راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد کانادا




مونترال ؛شاه کوه کانادا

هر خانه زیباتر از خانۀ دیگر و هر فضا چشم (کتابچه راهنمایی و رانندگی کاریابی بر اساس لیست




فرمهای فدرال کانادا و پرکردن آنها(1)

چک لیست مدارک و فرمهای لازم کتاب راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد کانادا در




برچسب :