تست شورولت بلیزر سیلورادو در تهران

شورولت سیلورادو، خودرویی است که از آن جهت كارهاي حمل و نقل روزمره می‌توان استفاده کرد. این وانت بار استثنایی که توسط شرکت شورولت یکی از زیرمجموعه‌های بزرگ کمپانی جنرال‌موتورز روی خط تولید قرار گرفته است، برای بسیاری از تیونر‌‌ها یک خودروی مناسب و جالب به حساب می‌آید. چندی پیش توانستیم ملاقاتی با یک دستگاه شورولت بلیزر سیلورادو که توسط یکی از افراد خوش ذوق ایرانی تیونینگ شده ، داشته باشیم.

خودروی موردنظر یک بلیزر سیلورادو سفید رنگ است که در سال 1989 متولد شده و دارای عمری نزدیک به 20 سال دارد. این غول بارکش که طبق استاندارد‌‌های کشور آمریکا در ایران تیونیگ شده است در حالت استاندارد از یک پیشرانه 8 سیلندر Vشکل به حجم 5.7 لیتر و حداکثر قدرت خروجی 210 اسب‌بخار بهره‌مند است. صاحب خوش ذوق اين خودرو،اين پيشرانه با قدرت 325 اسب‌بخار را که متعلق به یک کوروت بوده را روی آن نصب کرده است.

شما در تمامی قسمت‌‌های این خودرو تغییرات زيادي را ملاحظه می‌کنید که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

قطعات وارد شده از کشور آمریکا شامل گیربکس Chevy به همراه کیت مسابقه براي گیربکس، سیستم اگزوزSuper dynamics با دو سر اگزوز استیل، هدرز سرامیکی، سیستم خنک‌کننده و برق، فن 19 اینچی، سیستم برقMsd 48000 ولت خروجی برای سر شمع‌‌ها، سیستم زیربندی مخصوص با مارکEnregy Suspension،سیستم دینام150 آمپر، سیستم صوتی تصویری پیشرفته با مارک JVC و ... که در ایران روی این شورولت نصب شده‌اند در حدود 25 هزار دلار برای مالک آن آب خورده اند.

این موارد در کنار یکدیگر باعث گردیده تا ظاهر و باطن این خودرو کاملاً متفاوت با نمونه استاندارد باشد.

در قسمت جلو چراغ‌‌های بی‌زنون و لنزی تعبیه شده به همراه سپر عظیم و نوار‌‌های استیل کشیده شده روی جلو پنجره و سپر، اسپرت‌بودن خودرو را تأیید می‌کنند، همچنین دو عدد نوار نقره‌ای کم رنگ که روی کاپوت خودرو کشیده شده است به همراه 6 عدد مه‌شکن قرار گرفته روی سقف نشانه‌‌هایی از خاص‌بودن این سیلورادو هستند.

در قسمت کناری این خودرو رینگ‌‌هاي 20 اینچ پنج پره استیل با مارک Sinster به همراه لاستیک P Performance در اندازه 295/45R20و رکاب‌‌های کناری عضلانی از جنس استیل و آینه‌‌ها با پوشش استیل به همراه زه‌‌های کناری  دور گلگیرها جذابیت این خودرو را دو چندان کرده اند.

اما در قسمت عقب این غول خیابانی و بياباني صندوق بار بزرگ که جای مناسبی جهت قرار دادن اشیاء و لوازم بزرگ و حجیم است توسط دو عدد در پوش لولایی پوشانده شده و دور تا دور این قسمت را ورقه‌‌های آلومینیومی احاطه کرده است. در قسمت ابتدایی صندوق بار یک گارد مشکی رنگ از جنس پلاستیک فشرده به همراه چراغ خطر سوم در وسط این گارد که از لامپ‌هاي LED بهره‌مند است این بخش را بسیار با ابهت و با شکوه نشان می‌دهد.

مالک خوش ذوق این خودرو در قسمت عقب نیز تغییرات فراوانی را صورت داده است که از جمله آنها می‌توان به استفاده از لامپ‌‌های LED که با یک لایه تیره شده بودند به همراه یک سپر عظیم و یک یدکش با قدرت کشش بار بیش از 2.5 تن و دو عدد سراگزوز استیل اشاره کرد. لازم به ذکر است این خودرو مجهز به یک سیستم اگزوز حرفه‌ای است که دارای صدای بسیار طنین‌انداز و پر ابهت است، شما می‌توانید این صدا را در هنگام حرکت در دورهای بالا گوش دهید تا متوجه شوید که چگونه قلبتان تند تند می‌زند.

و حالا بعد از این تفاصيل نوبت به آزمایش این خودرو می‌رسد، با توجه به ارتفاع بلند این وانت آمریکایی نسبت به دیگر وانت‌‌ها، سوار و پیاده‌شدن از آن برای افراد کوتاه قدر کمی مشکل است. همچنین زمانی که روی صندلی‌‌های اسپرت Recaro می‌خواهید قرار بگیرید چنین مشکلی گریبان‌گیر شما خواهد بود. با قرار گرفتن روی صندلی خودرو دیدتان نسبت به اطراف بسیار فراتر از آن چه که در ذهن می‌پروراندید است. برای حرکت آماده می‌شویم، پیشرانه 8 سیلندر 5.7 لیتری با توان 325 اسب‌بخار با غرشی مثال‌زدنی روشن می‌شود با گشتاور بالايی که در اختیار شما قرار می‌دهد پای خود را چند باری روی پدال گاز می‌فشاریم که باعث می‌گردد تا صدای سیستم اگزوز بلند شود.

ارتفاع زیاد خودرو در حین حرکت شما را  متفاوت‌تر از دیگر خودروهای شاسی‌بلند می‌نماید. در تمامی مراحل تست یک دستگاه پراید با فاصله نسبتاً کم جهت همراهی و کنترل مسیر ما را همراهی می‌کرد . در بعضی از مواقع كه این خودرو در کنار ما قرار می‌گرفت، تازه در این لحظه به جثه عظیم این شورولت پی می‌بریم، فيل و فنجان در کنار یکدیگر.

جهت آزمایش سرعت خودرو به یکی از خیابان‌‌های خلوت و پهن غرب تهران می‌رویم، همان جایی که چند ماه پیش یک دستگاه کوروت نارنجی رنگC5 را تست کردیم و این بار نوبت به وانت شورولت رسیده است، شتاب باورنکردنی خودرو شما را کاملاً حیرت‌زده می‌کند؛ زیرا به راحتی شما را ظرف مدت 7.6 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت می‌رساند. البته این شتاب نسبت به وزن سنگین خودرو بسیار قابل قبول است.

گیربکس 3 سرعته اتوماتیک تعبیه شده در این خودرو که ساخت شرکتChevy است و با قرارگیری دنده در سمت راست راننده و پشت فرمان ،شما را به راحتی راهنمایی می‌کند تا به سرعت‌‌های بیش از 150 کیلومتر در ساعت دست یابید. همچنین حداکثر سرعت این خودرو 240 کیلومتر در ساعت است که مالک آن بارها به چنین سرعتی دست یافته است. زمانی که شما با دنده یک در حال حرکت هستید می‌توانید به سرعت 85 کیلومتر در ساعت و در دنده 2 به حداکثر سرعت 145 کیلومتر دست یابید و در نهایت در دنده  3 سرعت شما به عدد 240 کیلومتر در ساعت ختم می‌گردد. لازم به ذکر است یکی از مواردی که باعث افزایش سرعت این خودرو گردیده تعویض کرانویل و پینیون استاندارد آن با کرانویل و پینیون شماره 41-17 است.

در سرعت 130 کیلومتر قصد توقف خودرو را داریم، گرچه چرخ‌‌های عقب خودرو به سیستم ترمزهای دیسکی مجهز نشده‌اند اما با توجه به آنکه چرخ‌‌های جلو از نوع دیسکی و دارای ترمز ضدقفل ABS هستند خودرو به راحتی و بدون هیچ مشکلی متوقف مي شود.

 البته با توجه به آنکه کمربندهای ایمنی این خودرو توسط مالک آن حذف گردیده است از ایمنی سرنشینان در سرعت‌‌های بالا کمی کاسته خواهد شد. در حین حرکت دید اطراف خیلی مناسب است مخصوصاً آنکه ارتفاع صندلی‌‌ها کمی بلند در نظر گرفته شده که این امر سبب شده تا اطراف خود را مخصوصاً قسمت جلوی خودرو را به راحتی ببینید. با این تفاسیر این خودرو از مصرف سوخت بالایی برخوردار است، سیلورادو مورد نظر در هر 100 کیلومتر پیمایش مسیر 20 لیتر بنزین مصرف مي‌كند. در داخل خودرو رنگ قرمز و مشکی طراحی زیبایی را خلق کرده است، همچنین سیستم صوتی نصب شده روی خودرو که در حدود 3 میلیون تومان قیمت دارد شامل چهار عدد تیوتر، کامپوننت، آمپلی فایر و ساب ووفر است. در مورد تودوزی داخل کابین نیز باید این نکته را گفت که این تودوزی به سبک تیونر‌‌های Show car آمریکا طراحی شده است.‌ در داخل کابین بخشی از داشبورد، سقف، تودری‌‌ها و قسمتی از صندلی به رنگ قرمز طراحی شده است. رنگ قرمز این قسمت از نوع مخصوص جهت استفاده روی پلاستیک است که باعث جذابیت هرچه بیشتر خودرو گردیده است. صندلی‌‌ها، غربیلک فرمان، ‌بخشی از داشبورد و قسمتی از تودری‌‌ها به رنگ مشکی در آمده‌اند تا این دورنگ را به طور مساوي در قسمت‌های مختلف کابین تقسیم کند. هزینه داخل کابین به همراه صندلی‌‌های اسپرت طبی Recaro  در حدود 2.5 میلیون تومان برای مالک آن بوده است. از دیگر امکانات و تجهیزات اين خودرو می‌توان به زیر سری‌‌های قابل تنظیم، کفپوش‌‌های همرنگ کابین، شیشه‌‌های برقی با امکان قفل از سمت راننده، آینه‌‌های برقی، قفل مرکزی دودر، سیستم تهويه مطبوع با قابلیت تنظیم جداگانه هوا برای دو سرنشین، فرمان ریس، رادیو با برد بالا، یدک کش جلو و عقب، هواکش جهت خنک کردن داخل کابین، مه‌شکن زیر سپر جلو و ... اشاره کرد. در پایان از جناب آقای پدرام محسن‌زاده که خودرویشان را در اختیار ما قرار دادند و آقای وحید دلدار، جهت هماهنگی‌‌های آزمایش نهایت سپاس را داريم. در همین جا از مالکان خودروهای خاص و کلاسیک ديگر هم جهت تهیه گزارش از خودرویشان دعوت به همکاری می‌کنیم.

 


مطالب مشابه :


پاترول

پاترول دیزل خواننده وبلاگتون هستم و از راهنماییای خوبتون تشکر میکنم خودم یه پاترول دودر




پاترول را زنده مي‌كرديم

پاترول دیزل آنها روي هر پاترول دودر 400 هزار تومان در آن موقع سود مي‌كردند كه سود خوبي بود




پرسش و تبادل نظر

تقویت (تیونینگ) نیسان پاترول mq 160 - nissan patrol mq 160 tune up تقویت (تیونینگ ( پاترول دودر 1366)




[به روز شد!] پوشیدن لباس استتار در سفرهای آفرود

پاترول دودر بد نیست سواریش به نسبت هم رده های خودش خوبه نسبت به چهاردر یذره خشکتره تو شهر




152- نیم کیلو باش ولی مرد باش

مجسمه سازه، بهترین زیگزاگ دوز، بهترین عکاس، بهترین تعمیرکار پاترول دودر، بهترین جعبه




تست شورولت بلیزر سیلورادو در تهران

‌های برقی با امکان قفل از سمت راننده، آینه‌‌های برقی، قفل مرکزی دودر، سیستم تهويه




با هر خودرویی به طبیعت ( کوه ، جنگل ، بیابان ) نروید...قسمت دوم

ما می‌خوره ولی ایرادی که رنجروور داشت این بود که مدل‌های اولش دودر تویوتا, پاترول,




برچسب :