فصل کاشت، داشت و برداشت در کنکور (از مجموعه نکات مشاوره ای)

فصل کاشت، داشت و برداشت...

1. کاشت: یعنی زمانی که شما به عنوان یک داوطلب در شروع فرایند مطالعه قرار دارید. این، فصل اول فعالیت شما را دربرمی گیرد و به نظر بنده پایه فعالیتهای بعدی و در درجه اول بر موفقیت یا عدم موفقیت شما نقش اساسی دارد. در این مقطع شما بایستی از منابع اصلی، موسسات برگزار کننده دوره های آموزشی، اساتید منابع، مشاوران رشته خودتان، نحوه برنامه ریزی و بودجه بندی زمان و مطلب آگاهی داشته باشید. انتخاب آگاهانه در این مرحله تا حدود بسیار زیادی در موفقیت شما نقش دارد. به نظر من برای شرکت در رشته مشاوره و کسب یک نتیجه مطلوب بطور متوسط به 4 تا 5 ماه زمان و میانگین 4 تا 6 ساعت مطالعه روزانه نیاز است. اگر این زمان کمتر شود یعنی فرد 2 تا 3 ماه فرصت داشته باشد بایستی برنامه ای فشرده تر با میزان ساعات 7 تا 8 ساعت را انتخاب کند و با راه های میانبر در مطالعه آشنا باشد که ویژه برنامه ریزی خود بنده و با برآورد شخصی است و اگر زمان بیشتری از 5 تا 12 ماه در اختیار داشته باشد که روند مطالعه به صورتی دیگر و با ساعات کمتر است. در فصل کاشت، زمان و نحوه شروع بسیار اهمیت دارد که صحبت بیشتر از مجال فعلی خالی است.

2. داشت: یعنی زمانی که در مسیر مطالعه قرار گرفته و تاحدود زیادی راهتان را طی کرده اید. در این فصل آشنایی با آفات و ایمن سازی در برابر بیماری ها ضرورت دارد! به نظر من درگیر شدن در رقابت کورکورانه با دیگران، عدم مدیریت نقش، عدم شناخت درست هدف از تحصیل، سردرگمی در نحوه مطالعه و رها کردن یا برنامه نداشتن از موضوعات رایج این مرحله به شمار می آید که نقش یک مشاور مجرب و هوشمند خود را بیش از پیش نشان می دهد. متاسفانه بسیاری از داوطلبان در این مرحله از کوران رقابت جا می مانند زیرا با بالارفتن تب کنکور برخی قدرت ادامه را در خود نمی بینند و قادر به کنترل افکار منفی خودشان نیستند و به تبع آن نگرانی خودساخته مانع از پیشرفت آنان می شود. در این ارتباط در بخش عناوین مطالب یک پست تحت عنوان موفقیت در کنکور با سه شیوه مدیریت قرار داده ام که مطالعه آن کمک کننده خواهد بود.

3. برداشت: فصل برداشت یعنی زمان استفاده از ثمره چندین ماه توکل، تلاش، هدفمندی و استقامت که هرداوطلبی به این فصل نمی رسد زیرا مجموعه ای از مهارتهای درونی و امکانات بیرونی باعث نیل به این مرحله می شود. در فصل برداشت که به نظر من حداقل1 ماه آخر مطالعه را دربرمی گیرد اینکه چگونه به سازماندهی، جمع بندی و بستن مطالب پرداخته شود مساله ای بسیار حیاتی است. در این فصل یک داوطلب باید با تمرکز بیشتری به مرور و تست زنی بپردازد تا به تسلط مطلوب برسد. متاسفانه بسیار دیده شده که داوطلبان تا روزهای آخر پراکنده کاری می کنند و عدم تمرکز باعث اضطراب بالا و سردرگمی آنان می شود. از سوی دیگر عدم تقسیم درست انرژی بین مراحل سه گانه باعث افت جسمانی - روانی و دور ماندن از اهداف مورد نظر می گردد...

 

با آرزوی موفقیت برای شما بزرگواران

میرسعیدجعفری

 


مطالب مشابه :


روش کاشت و برداشت سیر

با بادمجان، خیار، خربزه، گوجه فرنگی، لوبیا، نخود، کرفس،شلغم و جعفری کاشت و برداشت




« پرورش سبزیجات در شالیزارها بعنوان کشت دوّم (2)» " Vegetable in paddy field "

کاشت،داشت و برداشت جعفری: زمان کاشت جعفری در سبزیکاری های بزرگ و در مناطق معتدله در بهار و




کاشت صیفی جات

کاشت،داشت و برداشت جعفری: زمان کاشت جعفری در سبزیکاری های بزرگ و در مناطق معتدله در بهار و




فصل کاشت، داشت و برداشت در کنکور (از مجموعه نکات مشاوره ای)

فصل کاشت، داشت و برداشت در کنکور (از مجموعه نکات میرسعید جعفری ٍ بنام یگانه




توضیح جعفری و کرفس از جزوه درس سبزیکاری دکتر عبدوسی:

__کاشت،داشت،برداشت: زراعی گنجانده میشود.زمان برداشت جعفری معمولا زمانی است که برگها




اشنايي با زيره سبز کاشت و داشت و برداشت

اشنايي با زيره سبز کاشت و داشت و برداشت گیاهی کوچک، علفی گیاهان تیره جعفری کم و




نکته های کاشت ، داشت و برداشت در بادام با نام علمي prunus Amygdalus

نکته های کاشت ، داشت و برداشت در زهره جعفری. بايد مد نظر داشت كه برداشت ميوه سبز




برچسب :