مقاله

 

حفاظت شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده با در نظر گرفتن اتوماسیون توزیع

مقدمه :

تولیدات پراکنده، منابع تولید انرژی الکتریکی هستند که به شبکه های توزیع متصل می شوند. حجم و ظرفیت این مولد ها کمتر از ژنراتورهای بزرگ در نیروگاه های سنتی است و با هزینه ی کمتری راه اندازی می شوند، بازدهی بالاتروآلودگی کمتر از دیگر مزایای این واحدهاست. همچنین اضافه شدن این واحد ها به سیستم توزیع، کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژ، آزادسازی ظرفیت، بهبود کیفیت توان وبسیاری منافع دیگر را به همراه دارد. نیروگاههای آبی، بادی، پیل های سوختی،سلول های خورشیدی، میکروتوربین ها ، باتری ها، نیروگاههای  زمین گرمایی و تلمبه ذخیره ای از متداول ترین انواع تولید پراکنده به حساب می آیند.  [9]در ایران نیز استفاده از واحدهای گازی در توان کمتر از 25MW بعنوان منابع تولید پراکنده مقرر شده است.

این مزایا باعث شده که در سال های اخیرگرایش به سمت این واحدها افزایش پیدا کند،اما با وارد شدن این واحد ها توان اکتیو و راکتیو عبوری از خطوط و در نتیجه رفتار کلی سیستم های توزیع تغییر می کند.

از این رو مطالعه ی اثرات متقابل فیدر و واحد تولید پراکنده ضروری است، یکی از مهم ترین اثرات مولد های پراکنده روی سیستم های توزیع نیرو، از بین رفتن هماهنگی میان فیوز، رله ی جریان زیاد و بازبست است که ممکن است باعث اختلال عملکرد سیستم حفاظت  شود.

گاهی ممکن است برای یک شبکه ی توزیع داده شده، بتوان اندازه و مکان واحد تولید پراکنده را طوری تعیین کرد که هماهنگی ادوات حفاظتی حفظ شود.[10] البته با توجه به این که مطالعه ی جایابی و پیداکردن سایز مناسب برای مولد های پراکنده در گرو بسیاری از مسائل فنی و غیر فنی است، در گیر کردن مسئله ی حفاظت پیچیده شدن این مطالعات را درپی دارد.

گاهی با اعمال تغییرات سطحی در تنظیم ادوات حفاظتی و یا نصب ادواتی جزئی در شبکه، هماهنگی میان ادوات تحصیل می شود.[11] ادوات حفاظتی سنتی در حضور مولد های پراکنده، بالذات مشکلاتی دارند،  فیوز ها و بازبست های قدیمی ماهیت جهت دار ندارند،جایگزینی همه ی آن ها با واحد های جهت دار ممکن است مقرون به صرفه نباشد.همچنین در مورد عملکرد جزیره ای تولیدات پراکنده اگر عمل بازبست با سنکرونیزم همراه نباشد خسارات زیادی به بار می آورد. [6] از طرف دیگر، مطلوبست که سیستم حفاظت درحضور و در غیاب منابع تولید پراکنده، عملکرد مناسبی داشته باشد، این مهم انعطاف پذیری بیشتر سیستم حفاظت را می طلبد، به این مفهوم که حرکت سیستم حفاظت از سخت افزاری محض به سمت نرم افزاری شدن لااقل در حضور تولیدات پراکنده امری ضروری به نظر می رسد.

در این مقاله می خواهیم با در نظر گرفتن موارد مطروح در اتوماسیون توزیع، روشی مخابرات-مبنا برای حفاظت شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده ارائه کنیم. از آن جا که فلسفه ی حفاظت، تشخیص به موقع خطا و جداسازی قسمت آسیب دیده از شبکه در زمان مناسب و با کمترین انرژی توزیع نشده است، این کار را که بطور معمول با ایجاد هماهنگی در عملکرد زمانی بین فیوز و رله ی اضافه جریان و بازبست انجام می شود را می توان با استفاده از سیستم های ارتباط داده ای محقق کرد، به این شرح که با نصب ادوات پایش در نقاط مناسبی از شبکه، بطور دائم وضعیت شبکه پایش شده و در صورت بروز هر گونه اشکال مرکز کنترلی که داده ها را دریافت و پردازش می کند محل خطا را تعیین و با استفاده از کلید هایی که در سطح فیدر نصب هستند، قسمت خطا دیده را از شبکه جدا می کند، البته در حضور واحد های تولید پراکنده با قابلیت عملکرد جزیره ای، تصمیم گیری در مورد جداسازی طوری صورت می گیرد که کمترین خاموشی را داشته باشیم.

در بخش 3،بیشتر در مورد الگوریتم، بحث می شود.

از طرف دیگر، یکی از مهم ترین نارسایی های شبکه های توزیع فعلی، عدم وجود اطلاعات کافی و به روز از فیدر، بار و نبود کمترین ادوات پایش وضعیت است. این مسئله باعث بهره وری پایین، کیفیت پایین توان تحویلی به مشترکین ، قابلیت اعتماد پایین و زیاد بودن زمان رفع عیب و انرژی توزیع نشده است.

این عوامل و نیز مزایای کمی و کیفی فراوان استفاده از سیستم های اتوماسیون توزیع، مخصوصا افزایش بهره وری، پایش دائمی وضعیت فیدر و بار، امکان اعمال مدیریت بار، کنترل کیفیت توان، افزایش قابلیت اطمینان و کاهش چشمگیر انرژی توزیع نشده، باعث شده در سال های اخیر اتوماسیون توزیع، اقتصادی شده و گرایش به سمت اتوماسیون سیستم های توزیع افزایش پیدا کتد.[13]

در این مقاله ابتدا، به بررسی جنبه هایی از اتوماسیون که در ارتباط با حفاظت مخابرات-مبناست می پردازیم و ارتباط آن ها را تبیین می کنیم، سپس به ارائه الگوریتمی برای حفاظت شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده پرداخته و آن را بهینه می کنیم، سپس الگوریتم ارائه شده را به یک شبکه ی نمونه اعمال می کنیم.

 

2- ارتباط سیستم های اتوماسیون توزیع با حفاظت شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده

بر اساس نیاز ها و خواسته های مدیریت شرکت های توزیع برق، اتوماسیون توزیع به اشکال مختلف مورد بهره برداری قرار

می گیرد که عبارتند از:

-         سیستم های پایش وضعیت شبکه

-         سیستم های جمع آوری اطلاعات و کنترل نظارتی بر شبکه ی توزیع

-         سیستم های جمع آوری اطلاعات و کنترل خودکار بر شبکه ی توزیع

-         سیستم های اتوماسیون توزیع هوشمند.

وظیفه و کاربرد هر کدام از سیستم های فوق را می توان از نام آن ها حدس زد.

در حال حاضر نوع سوم متداول ترین نوع سیستم های اتوماسیون است، در این سیستم ها به هنگام بروز خطا، سیستم با استفاده از قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری خود بطور خودکار و بدون دخالت اپراتور، اقدام به تصمیم گیری و انجام یک سری اعمال متناسب با نوع و محل خطا می کند.[12]

از طرف دیگر، پروژه های اتوماسیون توزیع در سه سطح پست، فیدر و مشترکین انجام می شود که در این جا اتوماسیون در سطح فیدر در ارتباط با موضوع مورد بحث است و تنها به آن سطح می پردازیم.

همچنین به لحاظ اجرا نیز پیاده سازی اتوماسیون و جایگذاری واحدهای تولید پراکنده در فیدر ها با یکدیگر قرابت دارند، با توجه به محدودیت های اجرایی و بودجه ای و تعداد زیاد فیدر، نیاز به برنامه ای مدون است که اولویت ها را در اجرای این برنامه ها تعیین کند.

عوامل مهم در تعیین اولویت عبارتند از:

-         اولویت نوع مشترک به لحاظ قابلیت اطمینان

-         میزان بار فیدر

-         طول فیدر

-         وسعت فیدر

-         وضعیت مانوری فیدر

-         سابقه ی تعداد حادثه

عوامل بالا در تعیین اولویت اجرای هم اتوماسیون و هم تولید پراکنده موثراند، از این رو دیدن مسئله ی حفاظت شبکه در حضور منابع تولید پراکنده با قابلیت عملکرد جزیره ای همزمان با طراحی اتوماسیون، در رسیدن به اهداف تعیین شده برای هر دو طرح تاثیر مثبتی دارد.[8]

 

3- روش ارائه شده

3-1- الگوریتم

با توجه به مطالب فوق و بر اساس فلسفه ی یک سیستم حفاظت، در روش پیشنهادی، پس از ناحیه بندی فیدر، ادوات پایش ولتاژ و جریانی که در سیستم اتوماسیون نصب می شوند، پارامتر ها مورد نظر را پایش کرده و توسط کانال مخابراتی آن ها را به مرکز کنترل توزیع (DCC) منتقل می کند، در آن جا پردازنده ی مرکزی بر اساس اطلاعات ورودی و برنامه ای که از قبل برای آن تدوین شده است( محاسبات offline)، خطا و مکان آن را تشخیص داده و با در نظر گرفتن قابلیت کار در مد جزیره ای برای منابع تولید پراکنده و حداقل خاموشی ها و با توجه به سطح بار، فرمان متناسب با شرایط را صادر کرده و فرمان توسط همان سیستم ارتباط داده ای دو طرفه به کلید های در سطح فیدر رسیده و اقدام به جداسازی ناحیه ی آسیب دیده می کند، همچنین می توان در هر ناحیه، نسبت به نصب فیوز، بازبست و رله ی اضافه جریان اقدام کرد که در ایم حالت هماهنگی  آن ها با نرم افزار پردازنده ی DCC بسادگی بدست می آید، چون تنها کافیست با کلید های مربوط به همان ناحیه هماهنگ باشند.

سخت افزار مورد نیاز برای این طرح عبارتند از:

-         کلید های با قابلیت کنترل از راه دور در سطح فیدر

-         ادوات پایش کمیت های مختلف

-         مرکز کنترل توزیع با قابلیت پردازش و کنترلDCC) )

-         سیستم ارتباط داده ای بین ادوات پایش و DCC و بین DCC و کلید ها

لازم به ذکر است، هنگام ناحیه بندی فیدر می توان طراحی را طوری در نظر گرفت که از ادوات پایش و کلید هایی که در طرح اتوماسیون قرار گرفته اند برای این کار استفاده کرد. در ادامه با تدوین قوانینی شکلی سیستماتیک به ناحیه بندی می دهیم.

3-2- قوانین ناحیه بندی فیدر

برای ناحیه بندی فیدر، با رعایت قوانین زیر، می توان هزینه های ناشی از ادوات پایش و کلید ها را کاهش داد.

با پایش جریان فیدر اصلی و مولد ها، سطح بار سیستم هر لحظه باید مشخص شود. در هر لحظه بار را باید به یکی از سه سطح زیاد، متوسط و کم تقسیم کرد.برای هر کدام رویه ی زیر را انجام می دهیم.

-     از ابتدای فیدر به سمت انتها حرکت می کنیم، با رسیدن به واحد تولید پراکنده، از آن نقطه تا جایی که میزان بار قابل تامین توسط واحد باشد حرکت می کنیم.

-         در طول این مسیر نقاط مانور موجود در طرح اتوماسیون یا سایر واحدهای تولید را یادداشت می کنیم.

-         اگر هیچ یک از موارد فوق نبود، به ناچار باید برای هر سطح بار کلیدی با قابلیت کنترل از راه دور در انتهای ناحیه قرار داد.

-     اگر کلیدی در مسیر بود، آن را بعنوان مرز ناحیه برای آن سطح بار تلقی کرده و سپس به بالا دست واحد تولید پراکنده پرداخته و همان مراحل را برای تعیین نقاط مرز ناحیه تکرار می کنیم.

-         اگر واحد تولید پراکنده ی دیگری بود، هر دوی واحد ها را با هم در یک ناحیه قرار داده و همان مراحل را تکرار می کنیم.

-     در صورت قرار گرفتن بیش از یک مولد در یک ناحیه، می بایست در حالت جزیره ای تنظیمات گاورنر هر واحد را از معادلات پایایی سیستم استخراج کنیم.این مبحث در بخش 3-5 توضیح داده می شود.

3-3- تشخیص خطا

با توجه به ادوات پایش منصوب در سطح فیدر، می بایست انواع خطاهای ممکن در مکان های مختلف را به شبکه ی شبیه سازی شده اعمال و سپس از شناسایی خطا و مکان آن توسط ادوات پایش اطمینان حاصل کرد.

عملا در صورت پایش جریان در اول فیدر و واحد های تولید پراکنده و اول شاخه های فرعی شبکه ی فشار متوسط می توان از شناسایی خطا مطمئن بود [7] ، اما با استفاده از این ادوات، امکان تشخیص خطاهای امپدانس بالا وجود ندارد و برای آشکار سازی آن ها به پایش ولتاژ در نقاط مناسب نیاز است که عملا با توجه به پایش سایر متغیر های شبکه مثل ولتاژ و توان، توسط سیستم اتوماسیون، ممکن است نیازی به نصب این وسایل نباشد. به هر حال صدور حکم کلی ممکن نبوده و باید با توجه به آرایش شبکه ی داده شده در این مورد تصمیم گرفته شود.

3-4- جداسازی ناحیه ی آسیب دیده

پردازنده ی مرکز کنترل توزیع با توجه به ورودی های داده شده به آن و محاسبات offline خود، با تشخیص خطا و ناحیه ی آن و با هماهنگی فیوز مربوط به آن ناحیه اقدام به جداسازی ناحیه ی مربوطه می کند بطوریکه حداقل نقاط دچار خاموشی شوند، یعنی نقاط بالا دست خطا از شبکه ی سراسری تغذیه و نقاط پایین دستی که در ناحیه ی خود مولد پراکنده دارند نیز از آن بصورت جزیره ای بهره برداری کنند.

همچنین در هر ناحیه می توان فیوز یا بازبست نصب کرد و عمل جداسازی را با هماهنگی با آن ها انجام داد، البته این هماهنگی با توجه به این که فقط برای یک ناحیه انجام می شود به سادگی تحصیل می شود، در شکل .... نحوه ی هماهنگی فیوز با کلید های هر ناحیه آمده است. در بخش 4، در مورد نصب فیوز و بازبست بحث اقتصادی مطرح می شود. در این مورد نیز با توجه به وضعیت شبکه باید تصمیمی اتخاذ کرد. در شبکه ی نمونه، مثال هایی از این تصمیم گیری آورده می شود.

 

3-5- مشخصات عملکرد جزیره ای

به هنگام بروز خطا و عمل سیستم حفاظتی، حسب نوع و محل خطا، ممکن است برای کاهش خاموشی ها، با نصب رله ی کنترل فرکانس، به واحدهای تولید پراکنده اجازه ی کار در مد جزیره ای داده شود.در این حالت یک یا چند مولد بخشی از بار فیدر در ناحیه ی مربوط به خود و در سطح بار مربوطه را مستقل از شبکه تغذیه می کند، با تغییر بار در ناحیه ی مجاز گاورنر فرکانس را تنظیم می کند و با خارج شدن از حد مجاز رله ی کنترل فرکانس می تواند بخشی از بار سیستم را جدا کند.

اما در حالتی که ناحیه ی جزیره ای توسط بیش از یک مولد تغذیه شود، مسئله ی دیگری که باید در نظر گرفته شود پایایی است، یعنی با توجه به مشخصات جزیره و بار، از حل معادلات پایایی سیستم و روش های ساده ی پخش بار جزیره ای مانند دیاگرام خانه، تنظیمات گاورنر ها انجام می شود.

3-6- مزایا:

-         اصولا با این طرح، حفاظت از سخت افزاری محض به سمت نرم افزاری شدن می رود، یعنی انعطاف پذیر تر می شود.

-         قابلیت اعتماد بیشتری دارد.

-         انرژی توزیع نشده کاهش می یابد.

-         به راحتی امکان اعمال طرح های حفاظتی متفاوت بر اساس سطح بار فعلی سیستم، وجود دارد.

-         اعمال تغییرات بر سیستم حفاظت با تغییر سیستم و به روز کردن آن براحتی با تغییری نرم افزاری انجام می شود.

-         استفاده بهینه از منابع تولید پراکنده با دادن قابلیت کار جزیره ای به آن ها.

 

4- بهینه سازی ناحیه بندی

بدیهی است که در مسئله ی ناحیه بندی می بایست از میان انتخاب های مختلف، میان خاموشی کمتر و هزینه ی اولیه ی کمتر مصالحه ای برقرار کرد. هر چقدر تعداد کلید ها بیشتر باشد، هزینه ی اولیه بیشتر و انرژی تویع نشده کمتر است. با توجه به ماهیت فیدرهای توزیع، استفاده از روش های بهینه سازی ریاضی و رسیدن به جواب بهینه با توجه به این که این کار برای هر فیدر در سه سطح بار انجام می شود، مشکل است و لازم به نظر نمی رسد، زیرا در هر مورد تنها چند انتخاب محدود برای ناحیه بندی وجود دارد و باید از میان آن ها یکی را انتخاب کرد. در این انتخاب،تابع هدف تعیین کننده خواهد بود، یعنی از میان راههای متفاوتی که وجود دارد، برای هر یک عدد به تابع هدف نسبت دهیم و با این کار شکل علمی تری به ناحیه بندی بدهیم.

یک انتخاب برای تابع هدف می تواند، به شکل زیر باشد:

Min X=Ctot+ sigma(igma(ENS*Pens))

 

که در آن ...... تعداد سطوح بار، ...... هزینه ی اولیه ی کلید ها، ...... ارزش انرژی توزیع نشده در سطح بار i و ..... میزان انرژی توزیع نشده در سطح بار i، در هر مورد ناحیه بندی است.

همین نوع بهینه سازی را می توان در مورد قرار دادن فیوز و یا بازبست در هر ناحیه انجام داد و در مورد آن تصمیم گیری کرد.

همچنین می توان با اضافه کردن قیودی، برای انرژی توزیع نشده حداکثری قائل شد و یا بسته به شرایط خاص فیدر، محدودیت های لازم را به بهینه  سازی اعمال کرد.

در بخش 5، این کار را برای یک سطح بار در شبکه ی نمونه انجام می دهیم.

 

5- شبکه ی نمونه

در این جا الگوریتم ارائه شده را برای یک فیدر نمونه که تمام حالات مورد بحث را پوشش می دهد، شبیه سازی می کنیم. برای شبیه سازی از نرم افزار DIgSILENT استفاده می شود.


در شکل ...... آرایش شبکه ی نمونه دیده می شود.


در این شبکه 3 واحد تولید پراکنده نصب گردیده و در مجموع برای طراحی سیستم اتوماسیون و حفاظت، 7 کلید


و 6 فیوز در نظر گرفته شده اند که در طراحی های مختلف قابل کنار گذاشتن هستند، در شکل .... محل قرار گرفتن این ادوات آمده است. در طراحی آن، با توجه


به مجموع جریان شبکه ی سراسری و مولد ها، بار را به سه سطح تقسیم کرده و در هر مورد می توانیم یک ناحیه بندی داشته باشیم.


5-1- بار کم:

در این سطح بار دو روش برای ناحیه بندی وجود دارد، B5,B6

و B5,B6,B7 .

5-1-1- ناحیه بندی با B5,B6 :


در این مورد فیدر را با این کلید ها به 3 ناحیه تقسیم می کنیم، در هنگام بروز خطا با تشخیص ناحیه ی خطا،


جداسازی مناسب انجام می شود،مثلا با بروز اتصالی در


خط 3-12، کلید های B1,B5 عمل کرده و ناحیه ی اول را از شبکه جدا می کند،در این حالت شبکه ی پایین دستی در حالت جزیره ای به کار خود ادامه می دهد، البته


در صورتی که فیوز F2 نصب شده باشد، این عمل با این فیوز هماهنگ شده و از این فیوز پشتیبانی صورت می گیرد.

 


5-1-2- ناحیه بندی با  B5,B6,B7:


در این فیدر کلید های مزبور شبکه را به4 ناحیه تقسیم می کنند، در هنگام بروز خطا با تشخیص ناحیه ی خطا و با هماهنگی فیوز، جداسازی مناسب انجام می شود،مثلا با بروز اتصالی در خط 6-7 ، عمل جداسازی توسط B6,B7 با هماهنگی فیوز F5 انجام می شود.

5-2- بار متوسط:

در این سطح، تنها یک راه وجود دارد و آن تقسیم فیدر به 2 ناحیه با کلید B5 است.

با این تقسیم بندی در صورت وقوع خطا در ناحیه ی اول، با هماهنگی F1,F2 این ناحیه جداشده و ناحیه ی دوم با 3 مولد خود در حالت جزیره ای فعالیت می کند.

5-3- بار زیاد:

در این سطح بار، 2 راه برای ناحیه بندی وجود دارد،

با هر یک از کلید های   B6,B7فیدر به دو قسمت تقسیم می شود. در هر مورد، با وقوع خطا، شبکه ی بالا دستی از شبکه ی سراسری و پایین دستی بصورت جزیره ای فعال خواهد ماند.

5-4- انتخاب راه:

برای انتخاب بین دو راه ممکن برای حفاظت در سطح بار زیاد، میزان قدرت قطع لازم و میزان خاموشی هر مورد را بدست می آوریم و مقدار کمتر تابع هدف را انتخاب می کنیم. در این جا برای سادگی هیچ کدام از فیوز ها را در نظر نمی گیریم، اضافه کرد هزینه ی اولیه ی فیوز ها و کاهش خاموشی ها در حضور آن ها تعداد حالات ممکن را بسیار زیاد می کند ولی در هر مورد می توان با توجه به آمار حوادث فیدر نسبت به نصب فیوز اقدام کرد.

در حالت اول، نیاز به نصب بریکر های B1,B2,B3,B4,B6 است که قدرت قطع هر کدام باید محاسبه شود، در بدترین حالت، بارهای 3و4و5و12 بی برق می شوند.

در حالت دوم، نیاز به نصب بریکر های B1,B2,B3,B4,B7 است که قدرت قطع هر کدام باید محاسبه شود، در بدترین حالت، بارهای 3و4و5و6و10و12 بی برق می شوند.

در این مثال، راه اول، خاموشی کمتر و قدرت قطع بیشتر یعنی هزینه ی اولیه ی بیشتری دارد که با توجه به ارزش انرژی توزیع نشده برای بارهای فیدر می توان یکی از راههای بالا را برگزید.

 

 


6-نتیجه گیری

در این مقاله ابتدا وضعیت فعلی فیدر های توزیع، مشکلات و نارسایی های آن تشریح و سپس مزایای استفاده از اتوماسیون و قرار دادن واحدهای تولید پراکنده در آن ها تبیین شد، در کنار این مزایا، استفاده از مولد های پراکنده، مسائلی را وارد می کند که تاکنون مطرح نبوده و مطالعه و بررسی آن ها ضروریست. سیستم حفاظت توزیع از مهم ترین این موارد است. انواع راهکارهای ممکن برای حفظ هماهنگی ادوات حفاظت بیان و ویژگی های هر یک عنوان گردید و یک سیستمک حفاظت میتنی بر ارتباط داده ای میان اجزا سیستم حفاظت، معرفی شد. همچنین در این مقاله عنوان شد که اگر به هنگام طراحی سیستم اتوماسیون، قرار گرفتن مولدهای پراکنده هم دیده شود و یا به هنگام طراحی سیستم حفاظت جدید، نگاهی به پتانسیل های ایجاد شده توسط پروژه های اتوماسیون توزیع وجود داشته باشد، کاهش چشمگیری در هزینه های اولیه ی اجرای سیستم های حفاظت مخابرات-مبنا خواهیم داشت، طوریکه ممکن است اجرای این طرح را اقتصادی کند و باعث افزایش قابل توجهی در کیفیت خدمت رسانی به مشترکین شود .

 

 

7-مراجع

[1] S.Brahma, A.Girgis, "Development of Adaptive Protection Scheme for Distribution Systems with High Penetration of Distributed Generation," IEEE Trans.Power Delivery, VOL.19, No.1, Jan 2004, 56-630.

[2] M.T.Doyle,"Reviewing the Impacts of Distributed Generation on Distribution System Protection," Power Engineering Society Summer Meeting, 2002 IEEE Vol.1, pp.103-105.

[3] A.Girgis, S.Brahma,"Effect of Distributed Generation on Protective Device Coordination in Distribution Systems," Power Engineering LESCOPE 01. 2001 Large Engineering Systems Conference, 11-13 July 2001, pp115-119.

[4] P.Barker, R.W.DeMello,"Determinig the Impact of Distributed Generation on Power Systems," presented at IEEE PES summer power meeting, Seattle, WA, July, 2000.

[5] R.C.Dugan, T.E. McDermott, "Operating Conflicts for Distributed Generation Interconnected With Utility Distribution Systems,"IEEE Industry Application Magazines, 19-25, Mar/Apr 2002.

[6] K.Kauhaniemi, L.Kumpulainen,"Impact of distributed generation on the protection of distribution networks," Development s in Power System Protection, 8th IEE International Conference, 5-8 April; 2004, Vol.1, pp.315-318

[7] جوادیان, شهابی, حقی فام."روشی جدید برای حفاظت از شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده با قابلیت عملکرد جزیره ای", دوازدهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق, اردیبهشت 86

[8] صادقیان لمراسکی, افشار, قره پتیان, موسوی."اولویت بندی فیدر های 20KV شبکه نوزیع شهرستان ساری جهت بهره برداری بهینه و اتوماسیون". نهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق, زنجان, اردیبهشت 83

[9] جوادیان, حقی فام. "بررسی تاثیر حضور منابع تولید پراکنده در عملکرد سیستم حفاظت شبکه های توزیع". دوازدهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق, اردیبهشت 86

[10] رفعت, جوادیان, بطحایی, حقی فام. "تعیین حداکثر ظرفیت منابع تولید پراکنده برای حفظ هماهنگی فیوز-بازبست در شبکه های توزیع". بیست و دومین کنفرانس بیبن المللی برق.

[11] آبروش, سعید نیا. "تطبیق حفاظت اضافه جریان برای فیدر های توزیع با تولید پراکنده". دوازدهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق, اردیبهشت 86

[12] حیدری نژاد, حسینی, صفرزاده. "ارزیابی فنی و اقتصادی اتوماسیون شبکه های توزیع برق". کنفرانس دانشجویی مهندسی برق.

[13] حقی فام, مومنی, حمیدی بهشتی. "اتوماسیون شبکه های توزیع انرژی الکتریکی".کنفرانس دانشجویی مهندسی برق.

 


مطالب مشابه :


مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده

مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده . مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده




مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده

مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده. چکیده: پردازش داده‌های توزیع شده یک واقعیت تبدیل




سیستمهای توزیع شده چیستند ؟

· پردازش جستجو در سیستم های توزیع شده شامل · در یک سیستم توزیع شده، یک Transaction می تواند




مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده

مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده. چکیده: پردازش داده‌های توزیع شده یک واقعیت تبدیل




سیستم های توزیع شده (ِِDistributed Systems)

سیستم های توزیع شده که جزو شیرین ترین لحظات زندگیم بود و بعد از آن مقاله ای در




مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده

مقاله پایگاه داده های سیستم های توزیع شده. چکیده: پردازش داده‌های توزیع شده یک واقعیت تبدیل




مقاله

رفتار کلی سیستم های توزیع مقاله می خواهیم ورودی های داده شده به آن و




دانلود پایان نامه تشخیص بن بست در سیستم های توزیع شده

دانلود پایان نامه تشخیص بن بست در سیستم های توزیع شده مقاله حسابداری+نقشه های




کتاب سیستم های توزیع شده-تننبام

دانلود مقاله های امنیت اطلاعات . فایل آموزش رمزنگاری . دانلود کتاب سیستم های توزیع شده




برچسب :