ساخت هواپيماي بدون سرنشين كنترل از راه دور توسط دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اراك

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، تیم دو نفره متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک موفق به ساخت هواپیمای بدون سرنشین کنترل از راه دور شدند.

بنا بر همين گزارش ، امید فیروزی و همايون عرب، اعضاي تیم دو نفره سازنده هواپیمای بدون سرنشين مهاجر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا شركت كردند و در اين زمينه اميد فيروزي گفت: تیم هواپیمایی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ساخت دو هواپیمای بدون سرنشین مهاجر یک و دو را با موفقیت به انجام رسانده و هم اکنون در حال انجام مطالعات لازم جهت ساخت هواپیمای سوم است.

وی در ادامه با تاکید بر علاقه فراوان به ساخت انواع هواپیما و هلی‌کوپترکه زمینه‌ساز گرایش این تیم به ساخت هواپیما بوده است، گفت: عملیات مطالعاتی و اجرایی ساخت این هواپیما را قبل از ورود به دانشگاه و به دنبال پیگیری علایق شخصی آغاز کرده ام و رشته‌ دانشگاهی خود را در راستای تکمیل اطلاعات لازم و رفع کمبودهای تخصصی انتخاب کرده‌ام.

فیروزی در خصوص برنامه‌ریزی ساخت این دو هواپیمای بدون سرنشین گفت: هواپيماي پرنده مهاجر یک، به عنوان پروژه‌ای تحقیقاتی و مطالعاتی با صرف هزينه اي بالغ بر 700 هزار تومان و دو سال
و شش‌ماه وقت و همچنین انجام فرایندهای مختلف مطالعاتی در راستای کسب تجربه و تقویت مهارت‌های تیم جهت استفاده در پروژه‌های بزرگتر و کامل‌تر ساخته شده و اين هواپيما دارای موتور سوختی با حجم 46 سی‌سی و ملخ فایبرگلاس است.

وی در ادامه با بیان این مطلب که کسب تجربه در طول ساخت مهاجر یک باعث شد که در ساخت پرنده مهاجر دو موفق‌تر عمل شود، تصريح نمود: تمامی اشکالات و نواقص موجود در هواپيماي مهاجر یک در ساخت هواپيماي مهاجر دو رفع شده و هواپیمای مذکور با قابلیت‌های بسیار در مدت یک‌ماه و با صرف 600 هزار تومان هزینه ساخته شد.

وي عنوان داشت:  هواپيماي مهاجردو، دارای موتور برقی بوده و انرژی لازم جهت پرواز آن توسط باطری خورشیدی تامین شده و قادر به پرواز در تمام طول روز است.

وی مانور این هواپیما را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: این هواپیما قابلیت حمل سه دوربین فیلمبرداری را داشته و مانند پرنده قبلی دارای بدنه‌ای از جنس چوب است.

فیروزی همچنین از ساخت هواپیمای دیگری با موتور جت که قابلیت پرواز در تمام طول شبانه روز را دارد، خبر داد و گفت: هواپیمای B2 یک هواپیمای جنگنده است و دارای موتور جت به ارزش سه میلیون تومان خواهد بود که باید از کشورهای دیگر وارد شود.

دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي اراك، بر لزوم کمک ارگان‌های دولتی در راستای ساخت این هواپیما تاکید کرد و اظهار داشت: ما توانایی ساخت این موتور را در داخل کشور داشته و آماده همکاری با نهادهای دولتی در این راستا هستیم.

اميد فیروزی از صرفه‌جویی ارزی حاصل از طراحي و ساخت این موتور در داخل کشور خبر داد و تاکید نمود: در صورت در اختیار داشتن کارگاه و لوازم اولیه به راحتی موتور مذکور را خواهیم ساخت.

در ادامه همايون عرب، عضو دیگر تیم سازنده هواپیمای مهاجر، در تبیین قابلیت‌های مختلف مهاجر دو گفت: اين هواپيما جهت شناسایی مناطقی که امکان ورود انسان به آنها وجود ندارد مانند مناطق زلزله‌زده و جنگی و همچنین نقشه‌برداری هوایی کاربرد دارد.

وی کنترل ترافیک شهرهای بزرگ و شناسایی فعالیت‌های زیر زمینی هسته‌ای از طریق نصب دوربین حساس به گرما را از دیگر کاربردهای مهاجر دو عنوان کرد و گفت: هواپیمای کنترل از راه دور می‌تواند نقش بسزایی در پیشرفت و تسهیل پروژه‌های تحقیقاتی و مطالعاتی ایفا نمايد.

همايون عرب، طراحی جدید بدنه، دارا بودن موتور دو سیلندر، طراحی سیستم کنترل جدید، پرواز در شعاع 20 کیلومتری، پردازش تصویر دیجیتال جهت پرواز دوربرد و ارسال عکس online بدون فرود هواپیما را از دیگر ویژگی‌های مهاجر دو عنوان کرد و اظهار داشت: مراحل ساخت هواپيماي بدون سرنشين مهاجر طی مذاکرات انجام شده با معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامي اراک در دستور كار این معاونت قرار گرفت و بعد از طی مراحل طراحی شاسی بدنه، بدنه و دیگر ملزومات، مورد آزمايش‌های مختلف از جمله آناليز باد، سرعت و ضربه وارد شده به شاسی، هنگام فرود هواپيما قرار گرفته است.

وي بر وجود استعدادهای قابل توجه در دانشگاه آزاد اسلامي اراك و استان مرکزی تاکید کرد و با بیان این مطلب که کمبود اطلاعات دانشجویان در این زمینه و كمبود امکانات لازم، از موانع موجود در مسیر رشد علاقه‌مندان به علوم هوا فضا در استان مركزي است، گفت: بر این اساس در صدد طراحی و ایجاد سایت و وبلاگ تخصصی هوافضا در دانشگاه آزاد اسلامی اراک هستیم.

این دانشجوی نخبه دانشگاه آزاد اسلامي اراک در پایان گفت: امروزه با توجه به پيشرفت جوامع و ظهور تكنولوژی‌های جديد، صنعت هوايی در جهان مورد توجه كمپانی‌های ساخت سلاح و هواپيما قرار دارد و يكی از تكنولوژی‌هايی كه امروز در صنعت هواپيمايی مورد توجه بسیار است كار طراحی و ساخت هواپيماهای بدون‌ سرنشين كنترل از راه دور بوده و امید می‌رود که با وجود پتانسیل و استعدادهای لازم در این رابطه در دانشگاه آزاد اسلامي اراك و استان مركزي با همکاری بیشتر سازمان‌ها و نهادهاي دولتی موفق به انجام پروژه‌های فراوانی شویم که کارهای مطالعاتی آنها انجام شده و در انتظار تامین مالی برای شروع ساخت آنها هستیم.


مطالب مشابه :


نقشه ساخت هواپیمای مدل(کنترل از راه دور)

نقشه هواپیمای کنترل از راه دور نقشه ساخت هواپیمای مدل(کنترل از راه دور) ملخ




جنگ پهپادها

هواپیماهای کنترل از راه دور محققان در حال ساخت هواپیماهای بی سرنشینی در حد و اندازه




ساخت هواپیمای کنترل از راه دور مجهز به دوربین تصویربرداری

شركت red5 مدل جديدي از هواپيماي كنترل از راه دور را مجهز به يك دوربين تصويربرداري پنج مگا




نقشه ساخت هواپیمای مدل(کنترل از راه دور)

ارائه دهنده ی انواع هواپیما وهلی کوپتر - نقشه ساخت هواپیمای مدل(کنترل از راه دور) - فروش




آشنایی با پهپاد

هواپیماهای کنترل از راه دور پهپاد ابابیل و مهاجر و سفره‌ماهی از پهپادهای ساخت ایران هستند.




هواپیمای بینظیر Orbiter

آنچه در مورد هواپیماهای کنترل از راه دور می دم کمتر 'پرواز بال و ساخت کامپوزیت




ساخت هواپیمای سوختی کنترل از راه دور توسط دانش آموزان

ساخت هواپیمای سوختی کنترل از راه دور توسط دانش نقشه ساخت هواپیمای مدل(کنترل از راه




موتور های ونکل

آنچه در مورد هواپیماهای کنترل از راه دور نيز طراحي و ساخت ربات زيردريايي از ديگر




ساخت هواپيماي بدون سرنشين كنترل از راه دور توسط دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اراك

فیروزی همچنین از ساخت هواپیمای دیگری با هواپیمای کنترل از راه دور می‌تواند نقش




برچسب :