مالدیو سرزمین ماسه های سفید

 

سفربه مالدیو

مالدیو، مجموعه جزایری‌ست در اقیانوس هند؛ پایتخت آن ماله است و در جنوب غربی سواحل هندوستان قرار گرفته. مالدیو بیش از هزار و صد جزیره‌ی مرجانی کوچک دارد که که تنها دویست و دوتای آن‌ها مسکونی‌اند و روی هم رفته، حدود سیصد کیلومتر مربع وسعت دارند. علاوه بر آن، به خاطر سهوت سفر و عدم نیاز به ویزا برای اتباع ایرانی، این مجموعه جزایر در میان مسافران ایرانی هم طرفداران زیادی دارد.

بسیاری از جزایر مالدیو، تنها شامل یک هتل‌اند با تمام امکانات رفاهی.

برای سفر به مالدیوفقط با  هواپیما ئی قطر ایرویز و هواپیمائی امارت انجام میشود .که قطر ایرویز از تهران –دوحه –بنگلور – ماله پرواز می کند که ساعت 22.40 رفت و ساعت 13.50برگشت می باشد .

 

واحد پول مالدیو روفیاست وهر روفیا برابر حدود صدوپنجاه تومان  (۱۶روفیا معادل یک دلار )است در حال حاضر تور یک هفتهای مالدیو حدود دو هزار دلار می باشد .

 

فرودگاه بین‌المللی ماله در جزیره‌ی کوچکی به نام هول‌هوله در شمال شرقی ماله ساخته شده و فرودگاه مجهزی است و بیرون سالن ترمینال رستوران، کافه، سرویس‌های بهداشتی و دوش مجانی هم دارد. کشتی‌ها هر ده-پانزده دقیقه یک بار از فرودگاه به سمت ماله حرکت می‌کنند و بیشتر از پانزده دقیقه هم در راه نیستند؛ ممکن است زمان حرکت هر کشتی در نیمه‌های شب طولانی‌تر باشد ولی معمولاً بیشتر از نیم ساعت معطلی ندارد. کرایه‌ی کشتی‌ها تا بهار ٢٠١١، یک دلار برای هر نفر بوده است. در هول‌هوله چند تایی هتل هم می‌توانید پیدا کنید ولی بهترین کار این است که در خود ماله اقامت کنید که به جاهای دیدنی و تفریحی نزدیک‌تر باشید.

 

ماله آن‌قدری کوچک هست که بتوان پیاده مسیرهایش را طی کرد. از اسکله‌های شماره‌ی نه و ده که کشتی‌های فرودگاه مسافران را پیاده می‌کنند، تا مرکز شهر پانزده دقیقه بیشتر پیاده‌روی نیست ولی برای حمل و نقل ماشینی، یا باید تاکسی بگیرید و یا اتومبیل اجاره کنید که نیازمند داشتن گواهینامه‌ی بین‌المللی معتبر است. برای رفتن به جزیره‌های نزدیک یا حتی دور ماله باید سوار قایق‌ها و کشتی‌هایی شوید که از اسکله‌های مختلف دور تا دور شهر به سمت مقاصد گوناگون در اقیانوس حرکت می‌کنند خیابان بودوتاکوروفانو خیابان اصلی ماله است که دور جزیره کشیده شده و همه‌ی خیابان‌های دیگر به آن ختم می‌شوند.

 چندین رستوران و کافه و پارک در اطراف این خیابان وجود دارد و در بخش شرقی‌اش ساحل مصنوعی ماله قرار رفته. ساحل مصنوعی در روزهای تعطیل خیلی شلوغ می‌شود و پر از مردم محلی است که برای شنا و بازی به آن‌جا می‌روند.

 



اگر هیجان ساحل شرقی را دوست داشتید، سری هم به غرب جزیره بزنید. در یکی از اسکله‌های غرب، تور زیردریایی وال‌ها برپاست که مخصوصاً برای بچه‌ها خیلی هیجان‌انگیز است؛ دیدن دنیای زیر آب از داخل محفظه‌ای آهنین را شاید فقط داخل بازی‌ها و کارتون‌ها بتوان تجربه کرد ولی این‌جا یک گردش واقعی‌ست.

بهترین فصل مسافرت :

 آب و هوای مالدیو گرمسیری است و در طول سال، یا گرم و خشک است، یا گرم و مرطوب. فصل خشک از آذر تا فروردین است و بین ماه‌های اردیبهشت تا مهر، باران‌های موسمی می‌بارد و بادهای شدید می‌وزد.فروردین به خاطر هوای صاف‌اش معروف است و دمایی حدود ٣٠ درجه‌ی سانتی‌گراد دارد.
بهترین وقت رفتن به مالدیو و استفاده از آفتابش، فصل زمستان است. بین دی تا فروردین هوا زیاد مرطوب نیست و باران اندکی می‌بارد. بین بهمن وفروردین هوا از همیشه گرم‌تر است و اتاق خالی هم راحت پیدا نمی‌شود. اواسط آذر تا اوایل دی که می‌شود حول و حوش کریسمس و سال نو، مالدیو پر از توریست است و قیمت‌ها هم حسابی بالا می‌روند. در عوض از اواخر اردیبهشت تا اواخر آبانکه فصل باران و توفان است و رطوبت هم بالاست، آن‌جا خلوت‌تر است و قیمت‌ها هم پایین‌ترند.
دمای هوا تقریباً در تمام طول سال برای غواصی مناسب است.

 

جاهای دیدنی مالدیو :

کاخ مولی آگه :این کاخ جنب مسجد جمعه واقع شده است و در سال 1906 احداث شده است این کاخ بیش از جنگ جهانی اول برای پسر سلطان ساخته سده بود .

 

هوکورومیسکی : قدیمی ترین مسجد مالدیو که توسط سلطان ابراهیم برای برگزاری نماز جمعه احداث شده است .

 

قصر رنگارنگ مولیاژ: قصر را برای سکونت سلطان ساخته شد. هر چند که قبل از این‌که پادشاه بتواند در آن زندگی کند، از سلطنت برکنار شد. به هر حال این‌جا سال‌ها ساختمانی دولتی بود و امروزه دفتر ریاست‌جمهوری مالدیو است.

پارک سلطان: که بزرگ‌ترین پارک تفریحی مالدیو است، کمی پایین‌تر از خیابان مشهور امیر احمد واقع شده. پارک سلطان تنها بخشی از کاخ سلطان مالدیو است که تا به امروز باقی مانده و داخل آن موزه‌ی ملی مالدیو با مجموعه‌ای از دیدنی‌های تاریخی این کشور قرار گرفته است .

 

غواصی : در تمام فصول بشدت غواصی رواج دارد دیدن دنیای زیر آب شگفت انگیز است .

 

بازار ماهی ماله : بازاری با فرهنگ خاص ماله ای ها و بسیار جذاب

 

سواحل : دارای ساحل بسیار جذاب وماسه ای سفید که در جهان شهرت بسیار دارد .

 

 

 

غذا در مالدیو : از آنجائیکه مردمانی مسلمان دارد با ذائقه ما بیشتر سازگار است .

 

در بیشتر هتل‌های مالدیو، رستوران هم پیدا می‌شود. در این رستوران‌ها معمولاً غذاهای اروپایی و آسیایی پرطرفدار سرو می‌‌شود و اغلب، صبحانه هم دارند. بعضی رستوران‌ها بوفه‌ی شام را هم با هزینه‌ی اتاق حساب می‌کنند، اما بابت آب و این‌جور چیزهای اضافه، جداگانه پول می‌گیرند.
در ماله، دو نوع رستوران هست: یکی رستوران‌های کوچکی که مورد علاقه‌ی توریست‌ها هستند که معمولاً گران‌اند و کافه‌های کوچک محلی که هوتا نام دارند، غذاهای محلی مالدیو را با قیمت‌های ارزان سرو می‌کنند.


اکثر غذاهای مالدیو با ماهی درست می‌شوند و بین ماهی‌ها، ماهی تون از همه محبوب‌تر است. غذاها معمولاً گرم سرو می‌شوند و پرادویه‌اند و مزه‌ی نارگیل می‌دهند؛ اما سبزیجات زیادی داخلشان پیدا نمی‌شود. یک غذای معمول مالدیویایی، مخلوطی از برنج و ماهی‌ست که کنارش لیمو و پیاز و فلفل قرمز می‌گذارند.
برخی دیگر از غذاهای معمول مالدیو عبارتند از:
ماس هونی: تکه‌های ماهی دودی با پیاز و نارگیل رنده شده که صبحانه‌ی پرطرفداری‌ست.
فیهونو ماس: ماهی کبابی که در فلفل خوابانده باشند.
بامبوکیلو هیتی: نان میوه‌ای با ادویه.

 

بازار ماله:

در ماله چند تا بازار می‌توانید پیدا کنید که اجناس چینی، هندی، سنگاپوری و تایلندی را با قیمت‌های خوبی می‌فروشند ولی بازار اصلی یا بازار محلی ماله که برای توریست‌ها هم جای جالبی است، بازار ماهی‌فروش‌ها هم که پاتوق ماهی‌گیرهای مالدیو است، زیاد از این‌جا دور نیست. در بازار ماهی‌ ماله، علاوه بر ماهی‌های خوراکی، ماهی‌های تزینی و آکواریومی نیز فراوان دیده می‌شود، اما اجازه‌ی آوردن آن‌ها را با هواپیما ندارید، پس لطفاً پول‌تان را خرج نکنید. این ماهی‌ها خیلی هم ارزان نیستند.

 

 


 


بازار محلی ماله، بازاری پر از رنگ و بوست. پارچه‌های کتانی، عودهای مختلف و متنوع، ادویه‌ها، عطرهای تند هندی و عربی، وسایل تزیینی که با چوب نارگیل یا صدف ساخته شده، سوغاتی‌های خوبی از این سفرند. اگر خواستید دستبند یا گردنبندهای سنگی یا بافته‌شده از نخ‌های رنگین بخرید، می‌توانید تخفیف بگیرید، چون بیشتر این‌ها کار دست هستند و معمولاً فروشنده‌شان همان هنرمندی است که این‌ها را ساخته. می‌توانید رنگ‌های موردعلاقه‌تان را انتخاب کنید و تا گشتی در بازار می‌زنید، دستبندی با طرح مخصوص خودتان را تحویل بگیرید.

 

.قیمت بعضی از چیزها :

قیمت سیم کارت 1 دلار و با 9 دلار شارژ حدودا واسه 1ساعت صحبت کردن کافی بود.

یه ساندویچ و سیب زمینی توی فرودگاه 12 دلار

یه جفت اسنوکر و کیف ضد آب و دستبند محافظ در مقابل دریازدگی 116 دلار

حدودا نرخ یک غذای عالی توی ماله بین 10 تا 14 دلار

اتاق دابل هاف برد سان آیلند شبی 230 دلار، و هزینه ترنسفر رفت و برگشت برای هر نفر 300 دلار

اتاق دابل هاف برد باندوس شبی 350 دلار، و هزینه ترنسفر برای هر نفر 150 دلار

بلیت زیر دریایی 75 دلار

هزینه تغییر تاریخ برگشت برای هر نفر 30 دلار

قیمت سفر night fishing 120 دلار

توصیه­ها:

حتما دستبند و پماد محافظ برای حفاظت در مقابل پشه­ها ببرید.

برای دیدن مالدیو غیر از زمانی که توی هتل هستین 2 روز زمان کاملا کافی هستش.

کسانی که تمایلی به خرید اسنوکر ندارن، اسنوکر رو می­شه از هتل اجاره کرد.

 امیدوارمم سفری خوبی داشته باشید .

برگرفته از زورق و زهرا

 


مطالب مشابه :


تحقیق در مورد برنج

بیش‌تر، دانه‌ی برنج هندی، باریک و قیمت برنج گرفته مانیل پایتخت فیلیپن




سابقه کشت برنج در ایران

سابقه کشت برنج در دو منطقة اخیرالذکر نیاز پایتخت و مرکز ایران واردات برنج هندی




مواد غذایی سرطان زا

و این فقط شامل غذهای آماده است بلکه شامل برنج و در قلب پایتخت بیشتر باشد قیمت آن




راهنمای حل جدول

شلتوک برنج هندی نتن برهنه صد دروازه پایتخت اوگاندا قیمت گوشی




مالدیو سرزمین ماسه های سفید

مالدیو، مجموعه جزایری‌ست در اقیانوس هند؛ پایتخت آن است و قیمت از برنج و




آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم مردم هند

(هندی: भारत است که پایتخت آن دیگر کشورهای شرق آسیا برنج است واین کشور پس از چین




سفرنامه مالزی (دومین بار)

حدودا 27.000.000 میلیون نفر می باشد که از سه نژاد اصلی مالایی ، چینی و هندی پایتخت مالزی




برچسب :