رده بندي كيفي خودروهاي داخلي

در جدیدترین  بررسی سطح کیفی خودروها در شهریور ماه، 23 خودروی تولید داخل مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این ماه خودروی نیسان تینا توانست با کسب کمترین نمره منفی در بالاترین رده بندی کیفی خودروهای تولید داخل قرار گرفته و مزدا 3 جدید و نیسان ماکسیما  را به رده های دوم و سوم براند.

در این رده بندی خودروها تحت ارزیابی در 9 معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، سیستم موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی بدنه، نفوذ آب و رنگ، مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و بر حسب میزان نمره منفی، در دو دسته “خیلی خوب” و “خوب” دسته بندی شده اند.

lexus-paint-quality.jpg

این در شرایطی است که خودروهای “خیلی خوب” بین صفر تا 120 نمره منفی به دست آورده و “خوب”ها نیز بین 120 تا 200 امتیاز منفی کسب کرده اند. اینکه در حال حاضر بیش از 80 درصد خودروهای داخلی در سطح کیفی خیلی خوب قرار دارند؛ اگرچه از لحاظ آمار و ارقام مستند است، اما شاید برای برخی کارشناسان و مشتریان قابل قبول نباشد. به نظر می رسد برای واقعی تر شدن این آمار، اعمال برخی تغییرات در معیارها و نحوه امتیازدهی به خودروها ضروری است.  از نکات قابل توجه ارزیابی شهریور ماه می توان به کیفیت برتر تندر ایران خودرو نسبت به تندر پارس خودرو برای دومین ماه متوالی اشاره کرد.

چهار ژاپنی در صدر
اما به سراغ جزئیات آمار برویم و ببینیم اوضاع کیفی 23 خودرو تحت ارزیابی در شهریور امسال به چه شکل بوده است.
طبق جدول اعلام شده، رده های اول تا چهارم را چهار مونتاژی ژاپنی به خود اختصاص داده اند. در این بین، نیسان تینا با تنها 3 امتیاز منفی، باکیفیت ترین خودرو به حساب می آید و در تنها در معیارهای بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است. این محصول در پارس خودرو مونتاژ می شود، اما فعلا تیراژ بسیار پایینی دارد. پس از تینا، با مزدا3 جدید به عنوان نماینده گروه بهمن در جایگاه دوم جدول روبه رو می شویم. این خودرو هم در دو معیار بدنه و رنگ نمره منفی کسب کرده، که نمره منفی رنگ آن بالا به نظر می رسد. از مزدا که بگذریم، ماکسیما توانسته جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص دهد. این مونتاژی پارس خودرو، در سه معیار تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی نمره منفی دارد.
ماکسیما در مقایسه با ماه گذشته با کاهش نمرات منفی روبه رو شده است و دیگر صداهای اضافه از بدنه آن بگوش نمی رسد! پس از ماکسیما، در رده چهارم با شاسی بلند مونتاژی ایران خودرو روبه رو می شویم. سوزوکی گرندویتارا که اخیرا قیمت آن جهش بلندی نیز داشته،  در سایت مشهد ایران خودرو مونتاژ می شود و در سه معیار تزئینات، بدنه و رنگ نمره منفی به خود می بیند.
اما از ژاپنی ها که بگذریم، یک فرانسوی به نام مگان در رده پنجم جای دارد. این محصول که در پارس خودرو مونتاژ می شود، در معیارهای رنگ، بدنه و تزئینات نمره منفی کسب کرده است.

بهبود کیفیت تندر و پژو 206
پس از مگان، تندر 90 ایران خودرو با یک پله صعود جای هیوندای آوانته را گرفته است. پژو 206 و تندر پارس خودرو نیز در جایگاههای بعدی قرار گرفته اند. هر چند هر دو تندر تحت نظارت شرکت رنوی فرانسه تولید می شوند، اما هنوز هم در معیارهای مختلف، کیفیت متفاوتی دارند. همچنین پژو 206 هاچ بک و صندوقدار نیز دارای کیفیت متفاوتی هستند. در این بین، 206 هاچ بک کیفیت بهتری کسب کرده و به جز سیستم تعلیق،و نفوذ آب، در سایر معیارها نمره منفی به خود می بیند. این در شرایطی است که مدل صندوقدار 206، تنها در موتور و نفوذ آب نمره منفی ندارد! بیشترین نمره منفی هاچ بک به معیار تزئینات و SD به معیار بدنه مربوط می شود.
افت هیوندای آوانته

هیوندایی آوانته در شرایطی رتبه نهم را بدست آورده، که علاوه بر بدنه و رنگ و تزئینات، در معیار سیستم تعلیق، موتور و تجهیزات الکتریکی نیز نمره منفی دارد. این محصول در بخش خصوصی مونتاژ می شود و در معیار رنگ نمره منفی بالایی دارد.
در رده یازدهم با ریو روبه رو می شویم. این محصول که تنها شش ماه دیگر میهمان سایپاست، در تمامی معیارها نمره منفی به خود می بیند. بیشترین نمره منفی ریو همچنان به معیار سیستم موتور  و انتقال نیرو اختصاص دارد.

کیفیت چینی های داخلی
اما سری به میهمانان چینی صنعت خودرو کشور بزنیم، میهمانانی که تعداد آنها در رده بندی این ماه  تنها سه عدد  است. در این بین، MVM مدل 530 بهترین کیفیت را به خود می بیند و پس از ریو، در رده دوازدهم جدول قرار دارد. این محصول در نفوذ آب، و صداهای غیر عادی نمره منفی نداشته اما همچنان در معیار سیستم تعلیق و رنگ دارای بیشترین نمره منفی است. در بین دیگر چینی های تولید داخل، MVM مدل X33 که یک شاسی بلند ارزان در بازار خودرو ایران به حساب می آید، جایگاه هجدهم جدول را در اختیار دارد و به جز ترمز، صداهای غیرعادی و تعلیق، در باقی معیارها نمره منفی به خود می بیند. بیشترین امتیاز منفی X33 به معیار بدنه آن مربوط می شود که اتفاقا بسیار بالا به نظر می رسد. و تنها با اصلاح همین یک رقم می تواند  به جایگاه بسیار بهتری در جدول برسد.
پس از این شاسی بلند، یک کم مصرف کوچک به نام MVM مدل 110 در جایگاه نوزدهم جدول جای گرفته است. این خودرو تنها در ترمز و نفوذ آب نمره منفی ندارد اما مانند X33 دارای امتیاز منفی زیادی در قسمت بدنه است. از  ام وی ام ها که بگذریم، جای خای سایر محصولات چینی از جمله لیفان در جدول به چشم می خورد. که احتمالا ناشی از توقف تولید در این ماه می باشد.

وضعیت کیفی تیبا
این خودرو که از آن با نام محصول ملی سایپا یاد می شود، در رده هفدهم جدول قرار گرفته و کیفیت پایین تری را نسبت به پژو 405، پارس و سمند دارا است. اما از  ام وی ام  X33 و 110 بالاتر قرار گرفته است. کیفیت تیبا با وجود داشتن نمره منفی در تمام قسمتها، اندکی بهتر از ماه پیش است. این خودرو در معیار تزئینات داخلی و خارجی امتیاز منفی 31.1 را داشته که ضربه بزرگی به رتبه کیفی آن وارد کرده است.

پارس بالاتر از سمند
در بین سه محصول پرتیراژ ایران خودرو یعنی پارس، پژو 405 و سمند، مدل خراسانی پارس بهترین کیفیت را در مرداد ماه به خود اختصاص داده و در رده سیزدهم جای گرفته است. این خودرو  در تمام معیارها نمره منفی کسب کرده و بیشترین آن نیز به تزئینات مربوط می شود. سمند نیز که در رده بعد قرار دارد، در همه معیارها نمره منفی به خود می بیند. بیشترین نمره منفی این محصول نیز به تزئینات مربوط است. در بین دو مدل خراسانی و تهرانی پژو 405 نیز،  اینبار مدل  خراسانی از مدل تهرانی پیشی گرفته است. هر دو خودرو در تمام بخشها دارای امتیاز منفی هستند. همچنین پژو روآ نیز که ظاهرا نفس های آخر را در ایران خودرو می کشد، نه تنها در همه معیارها نمره منفی دارد، بلکه رکورد کمترین کیفیت را در سیستم موتور و تزئینات به خود اختصاص داده است. جالب اینه مجموع همین دو مورد  در روآ حدود 86 نمره منفی داشته و در صورت اصلاح، این خودرو می توانست جایگاه هیوندای آوانته را نیز بگیرد.

خودروهایی که در انتهای جدول قرار دارند
هرچند سایپایی ها اصرار زیادی روی بهتر شدن کیفیت پراید های تولید شده روی پلت فرم X100، دارند، و چند امتیازی از نمرات منفی آنها کاسته شده، اما در ارزیابی کیفی این ماه هنوز هم انتهای جدول میزبان آنها است. در این بین، پراید 131 بهترین کیفیت را به خود می بیند اما با این وجود در همه معیارها امتیاز منفی دارد. این محصول در نفوذ آب دارای بیشترین نمره منفی است.پراید 132 نیز که عضو یکی به آخر جدول به حساب می آید در همه معیارها امتیاز منفی دارد و بیشترین آن به بدنه مربوط می شود. پراید 131 پارس خودرو نیز علاوه بر کسب نمره منفی در تمام معیارها، رکورد کمترین کیفیت را در بدنه و رنگ بین خودروهای تحت ارزیابی شهریور ماه دارا است.

1389-6-250x129.png

کیفیت خودروهای داخلی در شهریور ماه 1390

نکته جالب در بررسی و ارزیابی چند ماه اخیر کیفیت خودروها که در همین سایت پدال خدمت شما خوانندگان عزیز منتشر شده، نشان می دهد که مدیریت خودروسازی کشور علاقه و توجهی به رفع معایب موجود در خودروها ندارد. در غیر این صورت کیفیت خودروها باید روز بروز بهتر و نمرات منفی کاهش می یافت. خودروسازی که می بیند، تزئینات داخلی و خارجی یک خودروی تولیدی آن 60 نمره منفی دارد و در طول دوره طولانی ساخت، برای رفع آن کاری نمی کند، سزاوار چیست؟

 


مطالب مشابه :


پژو 206

ایران خودرو آرین شهر شهریاری زاده - پژو 206 - اطلاعات محصولات و خدمات ایران خودرو - ایران خودرو




تزئینات اتومبیل جام جم

تزئینات اتومبیل جام ( پراید ، پژو ، سمند ، 206 ، 207 ، پراید132 ، آردی ، ریو ، پرشیا ، تندر90 )




مقایسه چند خودرو

در میان برند‌های پژو، 206 بیشترین امتیاز منفی این محصول به تزئینات مربوط می شود. پژو 405




تزئینات اسپورت206(چراغها)

جدید ترین ماشین ها - تزئینات اسپورت206(چراغها) پرژکتور داخل سپر پژو 206




سطح کیفی خودروهای تولید داخل صدر نشینی مزدا 3 در غیاب بزرگان

این مونتاژ ژاپنی در معیار تزئینات، کمترین نمره هر چند پژو 206 صندوق‌دار در رده‌بندي




رده بندي كيفي خودروهاي داخلي

بهبود کیفیت تندر و پژو 206 خودروسازی که می بیند، تزئینات داخلی و خارجی یک خودروی تولیدی




معرفی خودرو ها

تزئینات تريم بژ پژو 206 اتوماتیک .تیپ 6 مشخصات موتور و دنده : tu5 ) 1600 ) سی سی - 105 اسب بخار




برچسب :