ضرورت «نهضت ملی کردن اینترنت»؛ فرق اینترنت ملی با اینترانت چیست؟ فیلترینگ هوشمند!؟
با ورود جهان به عصر فضای مجازی و اهمیت اینترنت، آمریکا با وجود افول سلطه جهانی و هژمونی اش، هم چنان در عرصه فضای مجازی جهان، در وضعیت هژمونی است. این امر خطرات امنیتی بسیاری را در «محیط امنیت، محیط سیاست، محیط فرهنگ، محیط اجتماع و محیط اقتصاد و حتی هنر و ...» را فراهم کرده است.
از این رو، صنع اینترنت آمریکایی، یک صنعت بسیار پر منافع و پر سود برای وی و بسیار خطر خیز از تمام جهت برای دیگر کشورها است. در این راستا برخی کشورها در راستای مقاوت در برابر جهانی سازی آمریکایی، دست به «استقلال مجازی» و ملی سازی صنعت فضای مجازی زده اند.
در همین راستا و برای تحقق نهضت اسلامی و ملی اینترنت، امام خامنه ای فرمان تأسیس «شورای عالی فضای مجازی» را صادر کردند. تا هم مخاطرات امنیتی و استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و سپس جهان اسلام را لحاظ کرده باشند و هم آسیب های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... را به فرصت تبدیل کنند.
این کار، فرمان نرم برای «نهضت ملی کردن فضای مجازی؛ یعنی اینترنت ملی» بوده است که متأسفانه دولت یازدهم به دلیل منطق پذیرش آمریکا به عنوان کدخدا، به اصل «ما نــمــی توانیم» در فضای مجازی نیز پایبند است و به استقلال ملی در فضای مجازی و در پی آن منافع امنیت ملی کم تتوجهی می کند.
با وجود مطالبات شدید مردمی و رهبری و نخبگانی، دولت که عملاً «شورای عالی فضای مجازی را تعطیل کرده بود، اخیرا به فعال سازی زینتی و صوری آن اقدام کرده است. این در حالی است که 95 درص از چرخه ارتباطی ایرانیان در اینترنت، داخلی است؛ کاربران و کاربری ها، داخلی است.
روشن است که وقتی بسیاری از نیازمندیهای کشور بر بسیتر اینترنت آمریکایی باشد، به قول اوباما یک روزه می توانند شیر اینترنت آمریکای را ببندند و آنگاه این «رکون به ظالمین» سبب بر افروخته شدن «آتش انواع نا امنی ها و مخاطرات» خواهد شد و احدی قادر به رفع این خطرات عظیم امنیت ملی نخواهد بود.
ضرور است که روش مواضع اشتباه دولت دست در «فضای مجازی» اصلاح شود و به جای منافع ملی آمریکا به منافع ملی ایران کمک کند.
علی رضا شاه میرزایی عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی در واکنش به جلسه زینتی شورای عالی فضای مجازی به خیبر آنلاین چنین گفته است:
از نظر بنده، شورایعالی فضای مجازی در حال حاضر هیچ تاثیری بر اینترنت و فضای مجازی کشور ندارد و این یعنی تعطیلی عملی این شورا. هیچ لزومی ندارد که ما شبکه ملی اطلاعات را اینترانت بدانیم؛ اینترانت یکی از روش های پیاده سازی بود که اشکال هم داشت. این شبکه باید کاملا اینترنت باشد، آن هم اینترنتی تحت حاکمیت کشور. دقیقا مثل صنعت نفت که ملی است و ماهیت خود را حفظ کرده اما تحت حاکمیت ملی قرار دارد.
در شبکه پیش بینی شده باید دیتاسنتر آن در داخل باشد یا اگر خارج است باید تحت حاکمیت کشور ما باشد. مسیر آن، DNS ، شرکت سرویس دهنده و همه اجزای آن تحت حاکمیت داخلی صورت بگیرد. به این مساله، شبکه ملی اطلاعات می گویند که به گستردگی اینترنت است. با این تعریف، اینترانت تنها یک روش است که البته می خواهند به زور آن را برنامه شبکه ملی اطلاعات معرفی کنند. در حالی که اینترانت تنها برای کارهای داخل ادارات و سازمان طراحی شده و نمی توان آن را در گستره کشوری تعریف کرد. اصرار بر قرار دادن کلمه اینترانت بعد از شبکه ملی اطلاعات اشتباه است و حتی در حکم حضرت آقا، ایشان به اینترنت ملی اشاره کرده اند.
وی پیرامون فیلترینگ هوشمندی که به تازگی از سوی برخی مسئولان مربوطه اعلام شده، نیز گفت: اگر معنای فیلترینگ هوشمند این باشد که تک تک عکس ها و فیلم ها و محتوای منتشرشده در اینترنت مورد بررسی قرار بگیرد، که این اصلا شدنی نیست. حالا باید دید مفهوم هوشمندی که آقایان اعلام کرده اند، چیست!
شاه میرزایی پیشنهاد داد: فیلترینگ باید به سطوح غیر متمرکز برود، در لایه های دسترسی و احراز هویت کاربر ورود کند که همین مساله، بسیاری از مسایل را تحت کنترل خود خواهد آورد. ضمن اینکه اصل ماجرای شبکه ملی اطلاعات این بوده است که سرویس ها داخلی شود و این نکته در حال حاضر فراموش شده است. الآن توسعه شبکه را به عنوان شبکه ملی اطلاعات جا می زنند و بعضی هم از سر نادانستن، مدام درحال تشویق و تشکر هستند و نمی دانند که ظرفیت شبکه بالا رفته است و ربطی به شبکه ملی اطلاعات ندارد.
علیرضا شاه میرزایی در پایان، پیرامون چرایی به انحراف کشاندن شبکه ملی اطلاعات نیز اظهار داشت: در حال حاضر کسی رییس پروژه شبکه ملی اطلاعات است که شخصا از او شنیدم نسبت به این شبکه دیدگاه به شدت منفی دارد. در واقع توسعه اینترنت را به نام شبکه ملی اطلاعات جا زده اند و به پیش می برند.
مرتبط:
انقلاب در حوزه «اصلاح» در کشور: سامانه اصلاح و اصلاح سامانه تأخیر در ایجاد شبکه ملی اینترنت و تعجیل شیاطین در ایجاد شبکه ملی قوادی در 3جی و 4جیآقای واعظی! تکیه بر اینترنت آمریکایی مصداق بارز رکون به ظالمین است! از قرارداد رویتر تا راهاندازی رایتل؛ بررسی اینترنت پرسرعت و پرتابل آمریکایی عتراف گاردین: فحشاء، راز کثیفی که تکنولوژی نسل سوم ارتباطات همراه را جهت می دهد
مطالب مشابه :
اصطلاحات حقوقی
حقوق چیست ؟ اصطلاحات قوادی: عبارت است از جمع و مرتبط کردن دو نفر یا بیشتر برای زنا یا
فلسفه حرمت لواط
مردى با مرد دیگر عمل فحشاء انجام داد حکمش چیست؟ قوادی (واسطه گری برای زنا یا لواط)
ضرورت «نهضت ملی کردن اینترنت»؛ فرق اینترنت ملی با اینترانت چیست؟ فیلترینگ هوشمند!؟
ضرورت «نهضت ملی کردن اینترنت»؛ فرق اینترنت ملی با اینترانت چیست؟ ایجاد شبکه ملی قوادی
عوارض چت روم ها
و به اغفال جوانان و جذب آنان به گروه های فساد، فروش مواد مخدر و قوادی گری چیست ؟ یک روان
تجدیدنظر خواهی درامور کیفری
ز ) قوادی : واسطه بین اینکه قاضی دادگاه بدوی در ماده 245 ق . آ. د .ک. 78 اتخاذ تصمیم می نماید چیست ؟
امتحان حقوق جزای عمومی 1: صص 420 ـ 209
امتناع از دادن طفل سپرده شده ـ ترک انفاق ـ قذف ـ کلاهبرداری ـ قوادی مجازات چیست
حکم لواط ازدیدگاه مذاهب اسلامی، قانون مجازات ایران وافغانستان
مردى با مرد دیگر عمل فحشاء انجام داد حکمش چیست؟ با توجه به این که قوادی به معنای رساندن
برچسب :
قوادی چیست