آشنایی با پاورمیکسر Dynacord 1000-3 - قسمت اول

برند خوشنام Dynacord به همراه دیگر شرکت‌هایی مانند Elevtro-Voice از زیرمجموعه‌های گروه تجاری بوش آلمان به حساب می‌آیند. محصولات شرکت دایناکورد که کارخانه اصلی آن در کشور آلمان واقع است، به طور کلی شامل باند‌ها، میسکر و پاور‌میکسرها، پاورها، کنترلر‌های صدا، سیستم‌های پیج و مسیجینگ می‌شود. البته این شرکت تولیدات جانبی مانند باطری و نرم افزار برای تجهیزات نیز دارد.

مدتها بود در ایران، پاورمیکسر‌های ایتالیایی مونتاربو، جزو حرفه‌ای ترین سیستم‌های صوت در هیئت‌ها محسوب می‌شدند. در اثر گذشت زمان با ورود دایناکورد به بازار، مونتاربو‌ها فراموش شدند. تا جایی که هم اکنون به راحتی می‌توان گفت دایناکورد محبوبترین دستگاه در بین بسیاری از صدابرداران نیمه حرفه‌ای است که در هیئت‌ها مشغول به خدمت هستند. و به نظر بسیاری از دوستان، دایناکورد پادشاه تمام سیستم‌های صوتی است! اما آیا واقعا پاورمیسکر‌های دایناکورد لیاقت این نشان پادشاهی را دارد؟؟؟

پاور‌میکسرهای دایناکورد در کنار نقاط قوت بسیار، نقاط ضعفی نیز دارد که در مطالب آینده به مرور به آنها اشاره خواهم کرد. اما به طور کلی باید عرض کنم، که بزرگترین نقطه قوت این پاور میکسرها را می‌توان خوشدستی، سهولت در آموزش، امکانات نسبتا خوب در مانیتورینگ صدا، بهره‌گیری از افکتوری که کارآیی خوبی از خود در هیئت به نمایش گذاشته و نهایتا جمع و جور بودن آن دانست.

اما این دستگاه در مقابل نقاط ضعفی نیز دارد. قیمت بسیار بالا! پاوری ناپایدار و حساس، کیفیت نسبتا پایین اکولایزر، نداشتن گروپ، دشوار بودن کار با مانیتورها (به علت جدا بودن تنظیم افکت مانیتور)، پایین بودن کیفیت افکتور و رنده کردن فرکانس‌های بالا در افکت Delay.

البته با تمام این نقاط ضعف و قوت‌ها در حال حاضر شاید بتوان گفت این پاورمیکسر ، در مقایسه با پاور‌های میکسرهای موجود در بازار، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای هیئتی‌ها است. البته اگر قیمت بالای آن را در نظر نگیریم.


شرکت دایناکورد علاوه بر پاورمیکسرها که Power mate و با نام اختصاری PM شناخته می‌شوند، میکسرهای بدون پاورآمپیلی فایر هم تولید میکند که به CMS معروف هستند. این تولیدات در دو سری تولید گردیده اند، 1-سری قدیمی دایناکورد که به سری 2 معروف هستند

2- سری جدید دایناکورد که سری 3 نام دارد و در این مطالب در مورد این سری از دستگاه‌های دایناکور صحبت خواهیم کرد.


سری قدیم و جدید دستگاه‌های دایناکورد تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند. که مهمترین آنها را میتوان بهینه شدن افکتور دستگاه، تنوع بیشتر خروجی‌ها و دیجیتال شدن پاور آن در مدل جدید دانست. همچنین وزن آن به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است. بالا رفتن قابلیت‌های افکتور این دستگاه تا حد زیادی نیاز شما را به یک دستگاه افکتور جداگانه مرتفع می‌کند (البته اگر زیاد سخت گیر نباشید!)

پاور این دستگاه گرچه قدرتمندتر از پیش گشته است، توان آن به 1000وات افزایش یافته و از حالت ترانس به پاور سوئیچینگ ارتقاع پیدا کرده است اما خیلی از کاربران معتقدند که پاورهای قدیمی دایناکور بسیار پایدارتر و قابل اعتماد تر بودند.


میکسرها و پاورمیکسرهای دایناکورد چهار مدل اصلی دارند که به ترتیب عبارتنداز: مدل 600، مدل 1000، مدل 1600 و مدل 2200. این مدلها تفاوت‌های جزئی زیادی با یکدیگر دارند اما اصلی تفاوت آنها در تعداد ورودی هر کدام از این مدلهاست که از روی شماره مدل‌ آنها می‌توان فهمید که چه تفاوتی با یکدیگر دارند. به عنوان مثال مدل 600 شش ورودی میکروفون دارد. مدل 1000 دارای 10 ورودی میکرووفن است و 1600 درای 16 ورودی و 2200 دارای 22 خط میکروفون می‌باشد.


انشاءالله در مطالب بعدی مفصل در مورد کارآیی و نحوه‌ی کار با این پاور میکسر صحبت خواهیم کرد.


مطالب مشابه :


آشنایی با پاورمیکسر Dynacord 1000-3 - قسمت اول

صدابرداری هیئتی - آشنایی با پاورمیکسر Dynacord 1000-3 - قسمت اول, آموزش صدابرداری هیئتی, مدت‌هاست




ضبط صدای جمعیت با میکسر دایناکورد

صدابرداری هیئتی - ضبط صدای جمعیت با میکسر دایناکورد, آموزش صدابرداری هیئتی, مدت‌هاست با




صدابردار

صدابرداری هیئتی - صدابردار, آموزش صدابرداری هیئتی, مدت‌هاست با وارد شدن سيستم‌هاي صوتي به




آشنایی با میکسر یاماها 124mg

صدابرداری هیئتی - آشنایی با میکسر یاماها 124mg , آموزش صدابرداری هیئتی, مدت‌هاست با وارد شدن




اکولایزر قسمت دوم

صدابرداری هیئتی - اکولایزر قسمت دوم, آموزش صدابرداری هیئتی, مدت‌هاست با وارد شدن سيستم‌هاي




برچسب :