دستور العمل کنترل ضوابط بیمه گری قرارداد کانون بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی

دستور العمل کنترل ضوابط بیمه گری قرارداد کانون بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی

*بیمه شدگان: بیمه شدگان این قرارداد شامل اعضاء و کارکنان کانون بازنشستگی و نیز مستمری بگیران تامین اجتماعی به اتفاق همسر یا همسران دائمی ایشان می باشد.همچنین بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند در صورت درخواست افراد تحت تکفل خود را (اعم از فرزندان و والدین)مشروط به معرفی کلیه افراد تحت تکفل تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

*تذکر: کپی شناسنامه و کارت ملی و دفترچه بیمه بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل به منظور کنترل معرفی کلیه فرزندان تحت تکفل  الزامی می باشد.

1 - بیمه نمودن همسر و یا همسران دائمی بیمه شده اصلی اجباری می باشد، اما در صورت تمایل بیمه شده اصلی به بیمه نمودن سایر افراد تحت تکفل ( فرزندان ، والدین و.... ) حتماً می بایست کلیه افراد تحت تکفل به طور همزمان تحت پوشش قرار گیرند .

*تذکر:بازنشسته صرفا در صورتی می تواند به تنهایی تحت پوشش قرار گیرد (بدون همسر) که همسر ایشان تحت پوشش بیمه تکمیلی دیگری بوده و یا فوت کرده باشد.(کپی کارت بیمه تکمیلی یا گواهی فوت )بدیهی است در صورت مواجه شدن با موردی که بازنشسته به صورت انفرادی معرفی شده می بایست علت بررسی گردد.

-  افراد تحت تکفل قانونی بیمه شده اصلی با ارائه مستندات(ارائه گواهی کفالت از مراجع قضایی) مبنی بر کفالت از مراجع قانونی می توانند تحت پوشش قرار گیرند.

3- شرط داشتن دفترچه به تبع بیمه شده اصلی به هنگام شروع پوشش بیمه ای کلیه افراد تحت تکفل الزامی        می باشد

4- فرزندان بیمه شده اصلی اعم از مذکر و مونث مشروط به عدم ازدواج و اشتغال به کار می توانند تحت پوشش قرار گیرند.همچنین فرزندان اناث در صورت طلاق یا فوت همسر(کپی صفحه اول ودوم شناسنامه-کپی گواهی طلاق) می توانند با ارائه مستندات تحت پوشش قرار گیرند.    لازم به ذکر است شرط سنی جهت فرزندان ذکور  در این قرارداد وجود ندارد.

5- اعضاء و کارکنان اناث در صورت معرفی کلیه افراد تحت تکفل(کپی شناسنامه ودفترچه بیمه فرد اصلی و افراد تحت پوشش) می توانند همسر،فرزندان و والدین خود را تحت پوشش قرار دهند.

6-جهت والدین بازنشستگان داشتن کپی دفترچه بیمه پایه تامین اجتماعی به تبع بیمه شده اصلی (بازنشسته) به عنوان مستندی مبنی بر کفالت والدین بوده و نیاز به مدرک دیگری نمی باشد.

*لیست اولیه: کانون موظف است بلافاصله پس از عقد قرارداد لیست اولیه را مطابق فرمت لیست اولیه جهت کانورت در سیستم فن آوران به شعبه بیمه گر (استان مربوطه) تحویل دهد و حداکثر ظرف مدت 3 ماه نسبت به ارائه لیست نهایی( پس از اعمال موارد انصرافی و یا افراد متقاضی) به بیمه گر اقدام نماید .

*تذکر: پس از مهلت سه ماهه اعضاء و کارکنانی که نامشان در لیست اولیه قید نشده باشد به استناد از قلم افتادگی نمی توانند جزء بیمه شدگان قرار گیرند و صرفا در صورت ارائه مستندات می توان نسبت به تصحیح اطلاعات بیمه شدگان مندرج در لیست اولیه اقدام نمود.

*انصراف بیمه شدگان: بیمه شدگان می توانند حداکثر ظرف مدت 3 ماه پس از شروع قرارداد در صورت عدم استفاده از خدمات شرکت نسبت به انصراف از بیمه تکمیلی اقدام نمایند. انصراف بازنشستگان از طریق مراجعه به کانون استان و یا شهرستان مربوطه صورت می گیرد که پس از آن فرمها جهت کنترل عدم اشتباه ازطریق کانون به شعب ارسال وپس از کنترل مجددبه کانون برگشت داده می شود.

*بدیهی است حذف بیمه شدگان به دلیل انصراف بعد از اتمام مهلت 3 ماهه انصراف امکان پذیر نمی باشد .

1- انصراف بیمه شدگان شامل:1-انصراف کلیه اعضای خانواده (اعم از اصلی و تبعی)2-انصراف افراد تحت تکفل(شامل فرزندان و والدین) که در اینصورت صرفا بیمه شده اصلی و همسر تحت پوشش قرار می گیرند و پوشش بیمه تکمیلی فرزندان و والدین حذف می گردد.بدیهی است در صورت درخواست بیمه شده اصلی جهت پوشش بیمه تکمیلی افراد تحت تکفل (شامل فرزندان و والدین) می بایست کلیه مشمولین تحت پوشش قرار گیرند.(کپی صفحه اول و دوم شناسنامه فرد اصلی الزامی می باشد)

2- کانون موظف است لیست نفرات انصرافی را در پایان هر ماه  ( طی 3 ماه مهلت انصراف ) به صورت مکتوب(به انضمام مستندات) و با نامه رسمی به شعبه ارائه دهد.

3- بدیهی است حذف نفرات انصرافی صرفا در صورت عدم استفاده از خدمات ( اعم از معرفینامه یا هزینه ) امکان پذیر می باشد لازم به ذکر است  در صورتیکه یکی از اعضای خانواده انصرافی از خدمات شرکت استفاده کرده باشد ، حذف هیچ یک از اعضای خانواده امکان پذیر نبوده و لیست این افراد (کسانیکه انصرافشان بدلیل استفاده از خدمات امکان پذیر نمی باشد ) می بایست تهیه و به صورت مکتوب به کانون جهت کسر حق بیمه از این نفرات، اعلام گردد.همچنین شعبه می بایست پس از حذف نفرات انصرافی ،تائیدیه حذف نفرات را به کانون ارسال نماید.

*افزایش بیمه شدگان: در بازه زمانی 3 ماهه اول قرارداد کانون می بایست علاوه بر اعلام موارد انصرافی ، نسبت به ارسال لیست افراد متقاضی که شامل ( بیمه شده اصلی و همسر به تنهایی ) و یا بیمه شده اصلی به همراه کلیه افراد تحت تکفل می باشدبا ارائه کپی شناسنامه صفحه اول و دوم فرد اصلی و بیمه شدگان دختر و پسر بالای 18 سال نیز اقدام نماید.

 1- لازم بذکر است سایر نفرات قابل افزایش به لیست بیمه شدگان در طی مدت قرارداد صرفاً شامل نوزادان ، همسر اعضاء و کارکنانی که در اثنای سال بیمه ای ازدواج می کنند و نیز سایر افرادی که در طی دوره قرارداد تحت تکفل بیمه شده اصلی قرار می گیرند و با ارائه مستندات قانونی(کپی شناسنامه و دفترچه بیمه بیمه شده اصلی وفرد طبی)  بوده و کانون می بایست در پایان هر ماه لیست این نفرات افزایشی را با نامه رسمی و به همراه مستندات مربوطه به شعبه بیمه گر ارسال نماید.با توجه به الزام بیمه گذار به معرفی نفرات اضافه شده بلافاصله پس از اعمال در لیست تامین اجتماعی ،مهلت اعلام موارد افزایشی یک ماه از زمان وقوع می باشد.

2- کلیه افراد قابل افزایش فوق الذکر از تاریخ تولد ، ازدواج و یا تاریخ شروع کفالت الزاماً تحت پوشش می باشند و بیمه گر موظف است در پایان هر ماه لیست افراد مذکور را به همراه مستندات مربوطه به شعبه بیمه گر اعلام نمایند .

*تذکر:لازم بذکر است بازنشستگان جدید در طی مدت قرارداد ( بعد از اتمام مهلت حذف و اضافه ) جزء موارد افزایشی نمی باشند  و در طول مدت اجرای قرارداد مذکور ، هیچگونه افزایشی تحت عنوان بازنشسته جدید قابل قبول نخواهد بود.

*حذف بیمه شدگان: موارد حذف بیمه شدگان پس از پایان مهلت 3 ماهه انصراف صرفا شامل خروج از کفالت ، انتقال بازنشسته به استان دیگر (مشروط به تائید کتبی استانهای مقصد و مبداء و شروع پوشش بیمه ای از زمان انتقال به استان دیگر) و یا فوت بیمه شده می باشد. .حذف به دلیل انتقال بازنشسته صرفاً در صورتی امکان پذیر است که کانون شعبه مقصد شروع پوشش بیمه ای فرد را از زمان انتقال به آن شعبه تائید نماید.

1- حذف نفرات فوق الذکر صرفا با اعلام کتبی کانون و ارائه مستندات قانونی از تاریخ خروج از کفالت و یا تاریخ انتقال ویا تاریخ اعمال می شود و مدت زمان اعلام موارد کاهشی به شعبه بیمه گر حداکثر ظرف مدت 1 ماه از زمان وقوع می باشد.


مطالب مشابه :


آدرس سامانه جامع عملیات بیمه گری الکترونیکی

بیمه کشاورزی - آدرس سامانه جامع عملیات بیمه گری الکترونیکی - بیمه کشاورزی




آدرس جدید سابکا

بیمه کشاورزی خوزستان خبر، بیمه محصولات کشاورزی,کارگزاری,بیمه گری ,خسارت کشاورزان




معرفی سامانه الکترونیکی بیمه کشاورزی ایران

همچنین این سیستم به علت کاهش امکان فرایندهای بیمه گری افزوده است ولی این




آموزش بیمه برای کارگزاران بیمه گری

بیمه محصولات کشاورزی استان کرمانشاه - آموزش بیمه برای کارگزاران بیمه گری - انجام کلیه بیمه




آموزش سابکا

بیمه انواع محصولات کشاورزی زیر بخش فایل متنی آموزش سیستم مکانیزه بیمه گری




بيمه های جديد خود بيمه گری نکنند

بیمه البرز -نمایندگی امین - بيمه های جديد خود بيمه گری نکنند - ارائه کننده خدمات بیمه ای




چالشهای حوزه مالی شرکت های بیمه

ـ عدم وجود سیستم کنترل ـ قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمهگری که در تاریخ 30/3/1350 به




دستور العمل کنترل ضوابط بیمه گری قرارداد کانون بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی

شرکت آتیه سازان حافظ استان اصفهان - دستور العمل کنترل ضوابط بیمه گری قرارداد کانون




بیمه خدمات درمانی

بیمه خدمات سال 89 در خصوص كاهش تصدی های قابل واگذاری دولت، كارگروه كاهش تصدی گری سیستم




برچسب :