ساکنان مسکن مهر بروجرد از نبود امکانات در این سایت رنج میبرند
ساکنان مسکن مهر بروجرد از نبود امکانات در این سایت رنج میبرند
نبود مدرسه، مرکز درمانی، نانوایی، فروشگاه و ... از جمله مشکلات مسکن مهر بروجرد است.
به گزارش خبر بروجرد به نقل از فارس
، مسکن مهر یکی از پروژههای دولت نهم بود که با هدف خانهدار شدن اقشار کم درآمد جامعه بنا نهاده شده و قرار بود در فاصله زمانی مشخصی احداث و تحویل صاحبان آنها شود در حالی که اکنون پس از گذشت چند سال از استارت آن، خیلیها همچنان خواب خانهدار شدن را میبینند، رویایی که تاکنون به واقعیت نپیوسته است.
از سویی دیگر مشکلات ریز و درشت رو بنایی و زیرساختی سایت مسکن مهر برخیها را از ثبتنام در این سایت پشیمان کرده و سکونت در واحدهای آن را به زندگی در بیابان بیآب و علف تشبیه میکنند.
آنچه مسلم است، قشر اعظم ساکنان در واحدهای مسکن مهر اقشار ضعیف و کم درآمدی هستند که پس از سالها اجارهنشینی، با هر زحمتی شده اندوختهای فراهم و اقدام به خرید خانه در این سایت کردهاند در حالی که با خانههای تازهساز اما پر از ایراد و اشکالی روبرو شدهاند که در آن محیط هیچگونه امکانات بهداشتی، رفاهی، معیشتی و ... وجود ندارد.
یکی از ساکنان شهرک مسکن مهر بروجرد گفت: نبود هیچگونه امکانات لازم در این سایت موجب شده، برخیها عطای خانهدار شدن را به لقایش بخشیده و اجارهنشینی در مرکز شهر را به سکونت در اینجا ترجیح دهند.
امین گودرزی افزود: نبود مدرسه، فروشگاههای میوه، مواد غذایی، نانوایی، مرکز درمانی و ... همه و همه کاستیهایی هستند که انگار در استقرار آنها در سایت مسکن مهر همزمان با افتتاح واحدها و سکونت در آنها به دست فراموشی مسئولان امر سپرده شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم قابل توجهی از جمعیت که تاکنون در این شهرک استقرار یافته و یا قرار است در آیندهای نزدیک به این آمار اضافه شوند، شرایط زندگی در این سایت با این شرایط بسیار دشوار است، حال آن که واحدهای تحویلی نیز معایبی دارند که نشان از کم توجهی به نحوه ساخت آنها دارد.
دیگر ساکن مسکن مهر بروجرد گفت: نبود واحد آموزشی در این شهرک و طی کردن فاصله زیاد دانشآموزان برای حضور در کلاس درس در مدارس مرکز شهر آن هم با توجه به کمبود شدید اتوبوس درون شهری زمانی بغرنج و غیر قابل تحمل میشود که فصل سرما و شروع بارندگیها فرا برسد.
شیرین ولیپوری ادامه داد: برخی از افرادی که در این طرح ثبتنام کردهاند، پس از گذشت چند سال تاکنون واحد خود را دریافت نکرده و همچنان چشم به آیندهای دارند که در آن مشقت اجارهنشینی و مشکلات آن را نداشته باشند.
وی اظهار کرد: با وجود اینکه دولت هدف خود را از اجرای این طرح خانهدار کردن قشر ضعیف و کم درآمد جامعه عنوان کرده است، شرایط زندگی در این سایت هزینههایی را به خانوادهها تحمیل میکند که اگر بیشتر از زمان اجارهنشینی نباشد، کمتر نیست به طوری که ساکنان این شهرک برای جزییترین امور روزانه خود باید به مرکز شهر مراجعه کرده و هزینههای زیادی بابت ایاب و ذهاب بپردازند که اگر فاکتور اتلاف وقت را نیز به آن اضافه کنیم، رنجش آه از نهاد آدم در میآورد.
فرماندار شهرستان بروجرد در این خصوص گفت: تاکنون چهار هزار واحد سایت مسکن مهر این شهرستان احداث شده و تا پایان امسال نیز یکهزار و 200 واحد دیگر به بهرهبرداری میرسند.
مسلم پورقاسمیان ادامه داد: واحدهای باقیمانده از شش هزار و 500 واحد مسکن مهر بروجرد، در شش ماهه اول سال 94 تکمیل و به صاحبان آنها تحویل داده میشوند.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای نیمهساز این شهرک باید در اسرع وقت تکمیل و تحویل صاحبان آنها شوند، افزود: سایت مسکن مهر بروجرد با جمعیت تقریبی 25 هزار نفری از امکانات و زیرساختهای لازم برخوردار نیست.
این مسئول خاطرنشان کرد: نرخ نهایی و تعیین شده، هر واحد مسکن مهر و سهم آورده اعضاء یکسان و معین نیست که همین مسئله موجب بروز آشفتگی در قیمتها شده است، بنابراین تعاونیهای متولی باید به یک قیمت واحد برسند تا از طولانی شدن زمان احداث آنها جلوگیری شود.
فرماندار بروجرد تصریح کرد: وجود چندین متولی در ساخت مسکن مهر به آشفتگیهای موجود دامن زده است.
پورقاسمیان ادامه داد: نبود زیرساختها، فضاهای رفاهی و تفریحی، پارکینگهای عمومی، اماکن آموزشی و درمانی، مسجد و ... مهمترین مشکلات موجود در مسکن مهر است.
وی یادآور شد: مسئولان ذیربط در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات سایت مسکن مهر بروجرد اقدام کنند، چرا که طولانی شدن این روند، خسارات بیشتری را برای مردم و مسئولان به همراه دارد.
رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد در این باره گفت: زیرساختهای آب و گاز، نبود مراکز درمانی، امنیتی و تحصیلی مهمترین مشکلات و چالشهای پیشروی ساکنان مسکن مهر این شهرستان است.
حبیب جمشیدی افزود: دولت به منظور احداث 13 هزار واحد دولتی و خودمالک مسکن مهر در بروجرد، 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات ارائه داده است که از این تعداد 6 هزار واحد دولتی و 7 هزار واحد خودمالک هستند.
وی با اشاره به اینکه قریب به 570 واحد مسکن مهر نیاز به زیرساخت آب و گاز دارند که باید در اسرع وقت رسیدگی شوند، اضافه کرد: آسفالت خیابانهای این سایت نیز با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی ادامه دارد.
مطالب مشابه :
ساخت دست دندان و پلاکهای متحرک برای عموم هموطنان
روکش معمولی هر واحد: 200000: ۷ برچسبها: دست دندان, برای عموم مردم, ایمپلنت, قیمت
واحد فروش خاک رس کیسه ای و فله
واحد فروش خاک رس نحوه آزمون تناژ به هر نحوی که واحد فروش سیمان تیپ 2 به قیمت
نقطه سفارش در انبار
ضریب هزینه نگهداری کالا × ارزش هر واحد انجام هر سفارش s ، قیمت هر واحد ایمپلنت |
روشهای ارزیابی موجودی کالا
تعداد کالا(واحد) قیمت هر واحد (ریال)----- ----- موجودی کالای اول ایمپلنت. امکانات
تعرفه نرم افزار
ماده۱۳ـدستمزد تعیین اجاره بها، برای کلیه رشتهها جهت هر واحد ۳ـ تعیین قیمت ایمپلنت.
نمونه سوال عملی Excel
3- آیکونهای نوار ابزار را به صورت بزرگ نمایش دهید و توضیحات هر قیمت واحد) ایمپلنت |
ساکنان مسکن مهر بروجرد از نبود امکانات در این سایت رنج میبرند
جدیدترین و آنلاین ترین اخبار بروجرد و لرستان را د این وبلاگ ببینید آپدیت: هر 20ثانیه یکبار
رود ارس
ایمپلنت. قیمت روز | (حجم آب در واحد نقاط براي ماهيگيري هستندكه هر ساله در فصل تابستان
فروش اینترنتی زالوی پزشکی برای اولین بار در ایران
هم اکنون قیمت هر زالوی طبی در نزدیکترین کشور قیمت زالو در این مرکز جهت ارسال به ایمپلنت.
سوالات متن دس واحد 6 ساختمان سازی
سوالات متن دس واحد 6 چرا هر کس می تواند ماکت سازی کند قیمت تبلت | ایمپلنت
برچسب :
قیمت هر واحد ایمپلنت