چكيده پژوهشهاي انجام شده در ناحيه يك تبريز

عنوان طرح: بررسی میزان اطلاعات روانشناختی مدیران و معاونان مدارس و آمادگی آنها در حل مشکلات آموزشی رفتاری

مجری:      لعیاتغور

سال اتمام: 1383

چكيده:

 

بررسی میزان اطلاعات روانشناختی مدیران و معاونان مدارس و آمادگی آنها در حل مشکلات آموزشی رفتاری در آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان با مشکلات رفتاری از قبیل مشکلات هیجانی ، جسمی و مشکلات روان رنجوری و خانوادگی روبرو هستند. اختلال یادگیری در خواندن ، نوشتن و حساب کردن ... از مشکلات آموزشی رایج در مدارس است .تحقیق مورد نظر توصیفی و از نظر هدف نیز کاربردی است . نتایج نشان می دهد که میزان اطلاعات روانشناختی مدیران ومعاونان و آمادگی آنها در حل مشکلات آموزشی و رفتاری در حد متوسط و پایین است در این زمینه مدیران ومعاونان زن آمادگی بیشتری برای حل مشکلات آموزشی و رفتاری نسبت به مديران ومعاونان مرد است.

 

عنوان طرح: : بررسي و تعيين نيا زهای دانش آموزان جهت برنامه ریزی تدوین برنامه های سازمان دانش آموزی

مجری: جوادحسینی

سال اتمام: 1383

چكيده:

 

بررسي و تعيين نيا زهای دانش آموزان جهت برنامه ریزی و تدوین برنامه های سازمان دانش آموزی  سال  تحصیلی 83-82  جامعه آماری  تحقیق، کلیه دانش آموزان مدارس مقا طع مختلف می باشد و نمونه آماری با روش تصادفی انتخاب شد. نتایج بدست آمده نشان داد که دانش آموزان، بر نامه های سازمان  دانش آموزی را ناکافی می دانند و میزان رضایت دانش آموزان از برنامه های سازمان دانش آموزان را نمنی دهد . محقق بالا بردن آگاهی دانش آموزان را نسبت به نقش همکاری و مشارکت آنان در پیشبرد کارها ضروری می داند .

 

 

 

 

 

 

عنوان طرح: شناسایی قوانین دست وپاگیر اداری وارائه راهکارهای مناسب  (مطالعه موردی آموزش وپرورش ناحیه یک)

مجری: معصومه ابراهیمی

سال اتمام: 1384

چكيده:

 شناسایی قوانین دست وپاگیر اداری وارائه راهکارهای مناسب (مطالعه موردی آموزش وپرورش ناحیه یک )

روش تحقیق از  نوع تحقیق کاربردی  محسوب  می شود.  نمونه ی آماری ازطریق نظر سنجی ازکارکنان درباره ی قوانین ‘ آئین نامه ها وبخشنامه هایی که از نظر کارکنان دست و پاگیر هستند انتخاب شد.

جامعه آماري اين تحقيق شامل تمام قوانين وآئين نامه هاي آموزش وپرورش ناحيه يك تبريز درسال84-83 ميباشد

 در بخش پيشنهادات محقق موارد زيررا  توصيه مي نمايد: سازماندهي كاركنان براساس تخصص آنها صورت گيرد.لزوم بكارگيري مربي بهداشت جهت حل مشكلات بهداشتي مدارس را ذكر ميكند وتوجه به نظرات سرگروههای کارشناسی وافراد متخصص در طراحی سولات امتحانی وتوجه خاص به مشکلات گروههای آموزشی را ضروری می داند.

 

عنوان طرح: بررسی میزان موفقیت کودکان دیر آموز در مدارس ابتدایی

مجری: پرویز صدیق نیا

سال اتمام: 1382

چكيده:بررسی میزان موفقیت کودکان دیر آموز در مدارس ابتداییجامعه آماری این تحقیق ، کلیه دانش آموزان دیر آموز مدارس ابتدایی ناحیه یک تبریز هستند که در سالتحصيلي 82-81 در مدارس دیر آموز ابتدایی مشغول به تحصیل بودند . نمونه آماری اين تحقيق با استفاده از نمونه گیری تصادفی ساده 170 نفر انتخاب شدند ابزار مورد نظر برای جمع آوری اطلاعات نتایج امتحانات مدارس دانش آموزان دیر آموز است . همچنین با استفاده از معلمین مدارس دانش آموزان دیر آموز در خصوص میزان پیشرفت آنها نظر خواهی شدنتایج حاصل از پژوهش نشان داد که آموزش ویژه می تواند بر یادگیری دانش آموزان دیر آموز تأثیر گذاشته و آن را افزایش دهد. پیشنهاد می شود معلمان انتظارات خود را کمتر از حد دانش آموزان عادی قرار داده و در ارزشیابی این امر را رعایت کنند و خدمات توانبخشی ویژه ای از قبیل مشاوره ، گفتار درمانی و . . . برای این مدارس در نظر گرفته شود.

 

 

عنوان طرح: :بررسی نظرات کادر اداری و مدیران و معلمین در مورد شرایط انتخاب مدیر

مجري: ناصرباصر

   سال اتمام: 1379

چكيده:

 بررسی نظرات کادر اداری و مديران و معلمین در مورد شرایط انتخاب مدير

جامعه آماری اين پژوهش کليه معلمان مدیران شاغل در مدارس آموزش و پرورش ناحیه يک تبریز مي با شدونمونه آماری نیز شامل320 نفر از کارکنان آموزش و پرورش ناحیه يک رادر(سال تحصيلي79-78 ) شامل مي شود.

نتایج نشان مي دهد که مديران، بهترین شيوه انتخاب مديران را شيوه انتخابی از طرف رياست اداره با شورای اداری ناحیه يا منطقه مي دانند در حالي که بهترین شيوه از نظر دبیران شيوه ای است که در آن دبيران مشارکت فعالي داشته باشند و نتایج نشان مي دهد که مهارتهاي انساني از اهميت اول و مهارت هاي فني و ادراکي در درجات بعدي قرار دارند . همچنين سابقه تدريس و آموزش ضمن خدمت موجب تسلط به امورات مسائل آموزش وپرورش می شود.

 

عنوان طرح: : بررسی میزان استفاده دانش آموزان از کتابخانه های مدارس و ارتباط آن با پیشرفت تحصیلی

مجری: ناهید سعدی

سال اتمام: 1383

چكيده:

بررسی میزان استفاده دانش آموزان از کتابخانه های مدارس و ارتباط آن با پیشرفت تحصيلي

تحقيق حاضر بررسي 384 نفر از دانش آموزان دوره هاي راهنمايي ومتوسط ناحيه يک تبريز به روش توصیفی از نوع پيمايشی انجام شده است . نتايج بدست آمده نشان ميدهد که بين ميزان استفاده از کتابخانه هاي مدارس و پيشرفت تحصيلي و آشنايي با روشهاي مطالعه رابطه معني دار وجود دارد .هم چنين بين وجود تازه هاي علمي و ميزان استفاده دانش آموزان از کتابخانه رابطه معني دار و مثبت وجود دارد

عنوان طرح: :  شناسایی مشکلات رفتاری دانش آموزان در مدارس متوسطه و عوامل مرتبط با آن

مجری: زهرااسدپور

سال اتمام: 87

کلید واژه ها: مشکلات رفتاری، عملکرد تحصیلی، وضعیت مالی خانواده، جنسیت، پایه های مختلف دوره متوسطه، دانش آموز دوره متوسطه

چكيده:: هدف پژوهش حاضر بررسی میزان شیوع مشکلات رفتاری  در میان دانش آموزان دوره متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز و ارتباط آن با جنسیت، عملکرد تحصیلی، وضعیت مالی خانواده و پایه های مختلف دوره متوسطه می باشد. روش تحقیق این پژوهش از نوع توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری به طور تقریبی 20200 نفر و نمونه آماری این تحقیق 480 نفر از دانش آموزان متوسطه در سالتحصیلی 87-1386 می باشد. روش نمونه گیری به صورت تصادفی خوشه ای بود. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه  SCL-90 استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها بوسیله روشهای آماری توصیفی (توزیع فراوانی و درصد) و آمار استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل واریانس یک راهه و آزمون t مستقل) با استفاده از برنامه نرم افزار spss انجام شد. عمده نتایج به دست آمده در پژوهش حاضر به شرح زیرند:1- میزان شیوع انواع مشکلات رفتاری در دامنه بین 1/1 الی 2/35 درصد می باشد. 2- میزان شیوع مشکلات رفتاری در دانش آموزان دختر بیشتر از پسران است.

3- ارتباطی بین وضعیت مالی خانواده، پایه های مختلف تحصیلی با میزان شیوع مشکلات رفتاری وجود ندارد.4- مشکلات تحصیلی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاثیر داشته و بین مشکلات رفتاری اضطراب و افسردگی و عملکرد تحصیلی رابطه منفی وجود دارد.

عنوان طرح: : بررسي ميزان جامعه پذيري وفرهنگ پذيري دانش آموزان متوسطه نواحي تبريز وارائه راهكار هاي مناسب  ناحيه يك

مجری: احمد اسماعيل زاده هوشيار

سال اتمام: 1386

چکيده :

اين تحقيق با موضوع بررسي ميزان جامعه پذيری و فرهنگ پذيری دانش آموزان متوسطه نواحی پنجگانه وارائه راهکارهای مناسب ، و تعيين تفاوت فرهنگ پذيری دانش آموزان نسبت به پايگاه اقتصادی آنان ،  تفاوت فرهنگ پذيری دانش آموزان نسبت به پايگاه اجتماعی آنان ،  رابطه خانواده مذهبی و جامعه پذيری دانش آموزان ، رابطه استفاده از وسايل ارتباط جمعی و فرهنگ پذيری دانش آموزان ،  رابطه گروه همالان و جامعه پذيری دانش آموزان  مدارس استان ، و با فرضيه هايي به بررسی رابطه خانواده مذهبی و جامعه پذيری ، رابطه استفاده از وسايل ارتباط جمعی و فرهنگ پذيری ، رابطه گروه همالان و جامعه پذيری ، تفاوت فرهنگ پذيری دانش آموزان نسبت به پايگاه اقتصادی و پايگاه اجتماعی آنان ، پرداخته است . در اين تحقيق از روش توصيفی پيمايشی ، و برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه شش گزينه ای مقياس ليکرت استفاده شده است .پرسشنامه جامعه پذيری و فرهنگ پذيری به حجم 450 نفر دانش آموز در نواحی پنجگانه توزيع شدند . و پس از تکميل و حذف پرسشنامه های مخدوش ، تعداد 401 پرسشنامه جامعه پذيری و فرهنگ پذيری برای پردازش در عمليات آماری قرار گرفتند .برای بدست آوردن روايی محتوايی پرسشنامه ، از نظرات صاحبنظران و کارشناسان علوم اجتماعی استفاده شده است و برای محاسبه پايايی سوالات از آزمون آلفای کرونباخ و تحليل عاملی استفاده گرديد . براي تجزيه و تحليل اطلاعات از آمار توصيفي و براي تحليل آماري اطلاعات از آزمون ضريب همبستگي پيرسون ، آزمون آناليز واريانس يکطرفه استفاده شد ، محاسبات همه آنها  با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفته است .- معنی دار بودن اختلاف فرهنگ پذيری دانش آموزان نسبت به پايگاه اقتصادی آنان مورد تأييد قرار نگرفت .- معنی دار بودن اختلاف فرهنگ پذيری دانش آموزان نسبت به پايگاه اجتماعی آنان مورد تأييد قرار نگرفت .

- معنی دار بودن رابطه بين خانواده مذهبی و جامعه پذيری دانش آموزان مورد تأييد قرار گرفت

- معنی دار بودن رابطه بين استفاده از وسايل ارتباط جمعی و فرهنگ پذيری دانش آموزان مورد تأييد قرار گرفت .

- معنی دار بودن رابطه بين گروه همالان و جامعه پذيری دانش آموزان مورد تأييد قرار گرفت ميزان جامعه پذيری و فرهنگ پذيری دانش آموزان متوسطه مدارس تبريز به ترتيب به طور متوسط ، 3/68 درصد و7/63 درصد می باشد .

عنوان طرح: بررسي سطح انطباق امكانات آموزشي با روشهاي نوين تدريس

مجری: رضا اسلامي آبريز

سال اتمام: 1385

چكيده :پژوهش حاضر روي 390 نفر از معلمان و 100 نفر از مديران و متصديان آزمايشگاه اداره آموزش و پرورش ناحيه يك تبريز كه در سال تحصيلي 84-83 كه به روش تصادفي چند مرحله‌اي انتخاب شده بودند انجام شده است. روش تحقيق در اين پژوهش از نوع توصيفي كاربردي است و داده‌هاي مورد نياز با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته و با مراجعه حضوري به صورت مصاحبه گردآوري گرديده است و داده‌هاي جمع‌آوري شده با استفاده از نرم‌افزار spss تحت ويندوز تجربه و تحليل شده و داده‌هاي با محاسبه درصد فراواني و رسم جداول و نمودارها توصيف و با استفاده از آزمون ضريب في (ph) و t گروههاي مستقل تحليل شدند

.از نمونه‌ آماري مورد مطالعه 35/58% با روش‌هاي نوين تدريس آشنا و حدود 77/47% با اين روش‌ها ناآشنا بودند و از دبيران آشنا با روش‌هاي نوين تدريس فقط 9/38% از اين روش‌ها در تدريس خود استفاده مي‌كنند و حدود 1/60% دبيران اصلاً از اين روش‌ها در تدريس خود استفاده نمي‌كنند.

در مورد سطح انطباق امكانات آموزشي با روش‌هاي نوين تدريس از 35/58% دبيران، مديران، متصديان آزمايشگاه آشنا با روش‌هاي نوين حدود 65/58% مديران و دبيران و متصديان آزمايشگاه به كاملاً منطبق بودن و تمايل زياد به تا حدودي منطبق بودن اين روش‌ها با امكانات آموزشي معتقد هستند و حدود 35/41% به انطباق كم و غيرمنطبق اين روش‌ها با امكانات آموزشي معتقد هستند و در آزمون سئوالات تحقيق نتايج ذيل بدست آمد.

اولاً : هيچ رابطه معني‌داري بين جنسيت و مدرك تحصيلي و ميزان انطباق روش‌هاي نوين تدريس و امكانات آموزشي مشاهده نشده است.

دوماً : در رابطه با نظرات گروه (علوم پايه / علوم انساني / فني حرفه‌اي) در رابطه با سطح انطباق امكانات آموزشي با روش‌هاي نوين تدريس در دو بعد امكانات فيزيكي و سخت‌افزاري رابطه معني‌دار نبوده است ولي در بعد امكانات نرم‌افزاري اين نظرات معني‌دار هستند.

سوماً : رابطه مقاطع تحصيلي (ابتدايي / راهنمايي / متوسطه) با ميزان انطباق روش‌هاي نوين تدريس با امكانات آموزشي در بعد امكانات فيزيكي معنادار نيست ولي در ابعاد امكانات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري نظرات همكاران متفاوت است.

 


مطالب مشابه :


دریافت کد منطقه آموزش و پرورش جهت ثبت نام در کنکور سوابق تحصیلی

1804 تبريز (ناحيه 4) 1805 تبريز (ناحيه 5) 1879 كه تابع آموزش و پرورش. ايران




روش آپديت ويروس كش نود سي و دو در اينترانت

آموزش و پرورش ناحيه 4 تبريز آپديت آفلاين اين ويروس كش را در نمايندگي آموزش و پرورش




ليست عوامل اجرايي طرح فراگير ارتقا ء آموزش قران سوم ابتدايي مدارس ناحيه 5 تبريز

طرح فراگير ارتقا ء آموزش قران سوم ابتدايي مدارس ناحيه 5 تبريز آموزش و پرورش ناحیه




چكيده پژوهشهاي انجام شده در ناحيه يك تبريز

رفتاری در آموزش و پرورش کودکان و اداره آموزش و پرورش ناحيه يك تبريز كه در سال




شماره کد و ناحیه مدارس کشور ایران در داخل و خارج

( 1804 تبريز (ناحيه 4 ( 1805 تبريز (ناحيه 5. 1879 اداره كل آموزش و پرورش. مدارس خارج از




مقاله استاد فتحی در مورد خوشنویسی

هاي آموزشي استان آموزش و پرورش استان كاتب قرآن مجيد و پرورش ناحيه 4 تبريز.




برچسب :