الگوهای معماری(Architectual Patterns) -مدل های مرجع(Reference Models) - معماری های مرجع(Reference Ar
الگوهای معماری Architectual Patterns
یک الگوی معماری توضیحی از گروهی از اجزا(Element) و روابط بین آنها با مجموعه ای از محدودیتها(Constraint) برا ی استفاده از آنهاست.یک الگو می تواند به عنوان مجموعه ای از محدودیتها بر روی یک معماری در نظر گرفته شود-بر روی اجزا و الگوهای ارتباطی بین آنها-و این محدودیتها مجموعه یا خانواده ای از معماری هایی که آنها را برآورده سازند معرفی می کنند.برای مثال Client –Server یک الگوی معماری معمول است،Client , Server دو نوع از اجزا(Element) هستندعبارت Client –Server نشان دهنده وجود چندین Client است ،خود Client ها و مجموعه فعالیتهای آنها مشخص نمی شوند و تنها پیاده سازی پروتکل ارتباطی آنها بر عهده هریک از Client ها و Server گذاشته می شود در معماری بررسی می شوند.معماری های بیشماری بر اساس این تعریف از نوع معماری Client –Server خواهند بود اما هریک از آنها متفاوت از دیگری است.
یک الگوی معماری یک معماری نیست،اما کماکان تصویر قابل استفاده ای را از سیستم برای ما می سازد و محدودیتهای کارایی را بر معماری و نهایتا سیستم اعمال می کند.
یکی از مفاهیم و مزایای بسیار خوب الگوها ارائه واضح و شفافی از پارامترهای کیفی از ابتدا است،در واقع همین امر دلیلی برای انتخاب یک الگوی خاص توسط معمار است .برخی از الگوهها راهکارهای خاصی برای پارامترهای همچون کارایی(Performance) و برخی راهکارهایی برای امنیت بالا(Security) و .. ارائه می دهند انتخاب الگوی معماری اولین تصمیم گیری اصلی معمار برای ایجاد معماری یک سیستم است.
مدل های مرجعReference Models
یک مدل مرجع تقسیم بندی عملیات سیستم(Functionality) با جریان داده ها بین اجزا سیستم است.در واقع یک مدل مرجع فرم استانداردی از شکستن مسائل بزرگتر شناخته شده از پیش به مسال کوچک تر است که بتوان با حل هر مساله کوچک و جمع بندی آنها نهایتا مساله بزرگتر را حل کرد.مدلهای مرجع در واقع مربوط به حیطه مسایل بزرگ و پیشرفته است.برای مثال بررسی اجزا یک کامپایلر و چگونگی کار کردن آنها با هم و چگونگی جریان دادهها بین آنها در واقع یک مدل مرجع برای سیستم کامپایلر است.
معماری های مرجعReference Architecture
معماری مرجع در واقع یک مدل مرجع است که بر اجزا و جریان داده(Data Flow) بین اجزا نرم افزار نگاشت شده است.از آنجا که یک مدل مرجع عملیات سیستم را تقسیم بندی میکند یک معماری مرجع آنرا بر اجزا سیستم نگاشت می کند الزاما این نگاشت یک نگاست یک به یک نیست یعنی گاها ممکن است یک عملیات از عملیات های مدل مرجع بر چند جز ار سیستم نگاشت شوند تا آنرا با همکاری هم انجام دهند ویا ممکن است یک جز از سسیستم چند عمل را انجام دهد.
الگوی معماری،مدل مرجع و معماری مرجع خود هیچ یکمعماری نیستند،آنها در واقع مفاهیم کاربردی برای نمایش و تشریح اجزا یک معماری هستند
مطالب مشابه :
الگوهای طراحی و معماری-2
من ،نرم افزار و زندگی . الگوهای طراحی و معماری-2. Domain Logic. Domain Model – بخش اول :
الگو های طراحی (Design Pattern)
مهندسی نرم افزار معماری در این رشته به صورت صحیح جواب می دهد آیا می توان الگوهای را
الگوهای معماری(Architectual Patterns) -مدل های مرجع(Reference Models) - معماری های مرجع(Reference Ar
الگوهای معماری(Architectual Patterns) بین اجزا نرم افزار نگاشت شده است.از آنجا که یک مدل مرجع
الگوهای طراحی، محاسن و معایب (Design Patterns Pros & Cons)
مهندسی نرمافزار به دنبال کشف نمونه مانند الگوهای معماری وجود دارند که
الگوهای طراحی(desing pattern)
در مهندسی نرم افزار یک الگوی طراحی های طراحی معماری در این رشته به الگوهای طراحی :
برنامه نویسی شی گرا - Object Oriented Programming
فرآیند توسعه نرم افزار الگوهای طراحی Design Pattern. انواع معماری های تولید نرم افزار :
بررسي و شناخت متدولوژي RUP
معماری نرم افزار مطابق نظر آقای Kruchen در معماری 4+1 از • تعیین الگوهای موجود و الگوهایی که
یک دوره آموزش کامل RUP
مفاهیم معماری نرم افزار شامل معماری نرمافزار، مدل مرجع، پیش رانهای معماری، الگوهای
مهندسی نرم افزار
مهندسی نرم افزار. از هر اندازه و با هر معماری اجرا می شوند، همچنین الگوهای شناخته
این طرح برنده مسابقه طراحی معماری اندونزی شد
دانلود مقاله نرم افزار این طراحی با توجه به الگوهای معماری شهر جاکارتا، مصالح بومی در
برچسب :
الگوهای معماری نرم افزار