6- پلاک ارتودنسی (2)
یه چسب محکم، از این طرف صورت به اون طرف صورت. طوری که شکاف به هم برسه و تیغه ی بینی هم کشیده بشه به وسط. بچه اولش شوک شده بود و بعدش به مدت طولانی گری می کرد. اون جا کم کم درک کردیم این که این کار صبر ویژه ای می خواد یعنی چی.
برای قالب گیری رفتیم بیمارستان فاطمه زهرا تو یوسف آباد. خانم دکتر به کمک منشیش قالب گیری پلاک رو انجام داد و قرار شد برای گرفتن قالب بریم مطبشون. روند قالب گیری هم بچه رو کلافه می کرد. البته چند لحظه بیشتر طول نکشید و زود تموم شد.
وقتی برای گذاشتن پلاک رفتیم مطبشون هنوز هم تصوری از پلاک نداشتم. تا این که رفتیم تو اتاق دکتر و قالب رو گذاشتن تو دهن دخترم و با چسب محکمش کردن. یه بخشی از پلاک هم توی بینی بچه قرار گرفت و باعث شد سوراخ بینی از حالت افتاده در بیاد.
روزا و شبای اول سخت بودن. شیر نمی خورد. کلافه بود. بی تابی می کرد. ما هم هنوز دستمون تو گذاشتن پلاک و چسبوندن چسبا راه نیوفتاده بود و تا بخوایم هر بار بعد از شستن پلاک اونو تو دهانش بذاریم خسته ش می کردیم. چند باری از ادامه منصرف شدم! اما باید دوام میاوردیم. مطئنم دخترم اگه بزرگ می شد و می فهمید ما امکان همچین کاری رو داشتیم و نکردیم ما رو نمی بخشید و این که به خاطر گریه های اون منصرف شدیم براش قابل توجیح نبود.
به هر حال ما تلاش کردیم و صبر به خرج دادیم و الان یک سوم از این راه رو رفتیم. تغییرات هم واقعا محسوس بوده. حفره ی بینی که هنوز نه کاملا اما تا حدی انحنا گرفته و دیگه افتاده نیست. لثه ها هم تغریبا به هم چسبیدن. لثه هایی که شکاف کام به راحتی از بینشون دیده می شد حالا موقع تمیز کردن سر گوش پاک کن بینشون نمی ره. لب هم داره جمع می شه. این روش شکاف کام رو هم به هم نزدیک می کنه و احتمال نگرفتن عمل رو پایین میاره.
هر دو هفته پلاک عوض می شه و پلاک بزرگتر جایگزین می شه. بعد از عوض کردن هم یه ذره بچه بی قرار می شه تا عادت کنه. اما عادت می کنه.
به هر حال این کار سختیای خودشو داره. مدام باید مراقب باشیم که میله ی باریک بیرون زده از دهان بچه تحت فشار قرار نگیره و لبه ی چسبا به صورتش فشار نیاره و زخمیش نکنه. باید در برابر کلافگیاش دووم بیاریم. باید صبور باشیم. اصلا این مشکل برای ما مادر و پدرا همش امتحان صبره. چه با پلاک و چه بی پلاک. فکر می کنم تمام این سختیا ارزشش رو داشته باشن. هیچ مادر و پدری به اندازه ی ما مادر و پدرای کوچولوهای شکاف لبی از زیبایی بچش لذت نمی بره. اینو فقط کسی می تونه درک کنه که بچش هنوز رو لبش شکاف داره و فقط با چسب لبا رو به هم رسونده و با یه شی خارجی بینی رو خوش فرم کرده و تازه می تونه صورت ناز بچه ش رو اونجوری که باید باشه ببینه.
مطالب مشابه :
مراقبت های بعد از ارتودنسی
درمانگاه فرهنگیان شهرستان دزفول - مراقبت های بعد از ارتودنسی - درمانگاه عمومی و دندانپزشکی
ارتودنسی
لذا مراقبت از آنها و بهداشت دهان ضروري بوده و اكيداً توصيه مي شود به موارد ذيل ارتودنسی
ارتودنسی مطلب شماره یک
ارتودنسی - مطلب لذا مراقبت از آنها و بهداشت دهان ضروري بوده و اكيداً توصيه مي شود به موارد
ارتودنسی
درمان دیسک کمر - ارتودنسی - دکتر لیلا بیدکی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی - درمان دیسک کمر
مراقبت از دندانهای مصنوعی در سالمندان
دندانپزشکی نوین اراک - مراقبت از دندانهای مصنوعی در سالمندان ارتودنسی. ترمیمی و
ارتودنسی و عوارض درمان ارتودنسی
طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانی - ارتودنسی و عوارض درمان ارتودنسی - یاران سالم وصالح منجی
مراقبت از دندانها در دوران بارداري
دندانپزشکی نوین اراک - مراقبت از دندانها در دوران بارداري - اراک شهر کار ،تلاش و مهربانیها
6- پلاک ارتودنسی (2)
شکرخند - 6- پلاک ارتودنسی (2) - یه چسب محکم، از این طرف صورت به اون طرف صورت.
4. پلاک ارتودنسی (1)
شکرخند - 4. پلاک ارتودنسی (1) - از همون روزای بارداری کارم شده بود سرچ کردن در مورد شکاف لب و
برچسب :
مراقبت از ارتودنسی