بررسی کارنامه گزینه های سرمربی گری تیراختور
با قبول استعفای مجید جلالی از طرف هیئت مدیره نام های مختلفی بعنوان جانشین او مطرح شد که حالا میخواهیم کارنامه ی گزینه های احتمالی برای سرمربی گری تیراختور را بررسی کنیم.
رسول خطیبی
رسول خطیبی (متولد ۳۱ شهریور ۱۳۵۷ در تبریز) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران بود. او بیشتر به دلیل بازیهای درخشانش در باشگاه سپاهان مشهور است .وی به همراه تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ حضور داشت . وی همچنین در مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۰۷ در تیم ملی حضور داشت.
وی تاکنون سرمربیگری دو تیم ماشین سازی تبریز و گسترش فولاد تبریز را به عهده داشته است.
او تیم فوتبال ماشینسازی تبریز را در فصل ۹۱–۱۳۹۰ لیگ دسته اول به مقام سوم رساند و در فصل ۹۲–۱۳۹۱ لیگ دسته اول تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز را به مقام اول رساند که منجر به صعود مستقیم این تیم به لیگ برتر فوتبال ایران شد. پس از موفقیت خطیبی در گسترش فولاد، کانون مربیان ایران، خطیبی را به عنوان «مربی سال فوتبال ایران» در فصل ۹۲–۱۳۹۱ انتخاب کردند . او همچنین سرمربی گری گسترش فولاد را در لیگ برتر نیز برعهده داشت .
احد شیخلاری
احد شیخلاری (متولد ۱۳۳۹ محله چرنداب شهر تبریز) بازیکن سابق و مربی فوتبال ایرانی است . شیخلاری سابقه بازی در تیمهای منتخب تبریز، منتخب آذربایجان، ایدم تبریز، تراکتور سازی تبریز و ماشین سازی تبریز و استقلال رشت را دارد. او در ردههای نوجوانان، جوانان، بزرگسالان پیراهن تیم ملی ایران را برتن کردهاست و در حدود ۲۰ بازی برای تیم ملی ایران بازی کردهاست.او مهاجمی تکنیکی، سرعتی و گل زن بود و در زدن ضربات سر مهارت خاصی داشت. هواداران فوتبال آذربایجان به دلیل علاقه وافری که نسبت به او داشتند لقب مارادونای آذربایجان را به او دادهاند.یاگودیچ سرمربی یوگوسلاوی الاصل سابق تیمهای ملی جوانان و نوجوانان ایران دربارهٔ شیخ لاری گفته:"او در زمره بازیکنان استثنایی است که میتواند به هنگام پرش برای زدن ضربه سر، دو بار در آسمان خود را به پرشی مضاعف مهمان کند."
در جریان اعزام تیم ملی ایران به بازیهای آسیایی سئول ۱۹۸۶ در زمان مربیگری پرویز دهداری، در اثر یک سوء تفاهم سیاسی شیخ لاری را در آخرین لحظه از پله هواپیما در فرودگاه مهرآباد پایین آوردند و او را از همراهی تیم ملی در این سفر منع کردند.واسیلی گوجا سرمربی سابق تراکتور سازی تبریز دربارهٔ شیخ لاری گفته:"در تمام ایران لیبرویی مثل شیخ لاری یافت نمیشود و من تعجب میکنم که چرا به تیم ملی دعوت نمیشود.در ۳ تیم استقلال، پرسپولیس و پاس لیبرویی همچون احد وجود ندارد و من فکر میکنم عدم انتخاب او به دلیل شهرستانی بودنش است."شیخ لاری همیشه به پیشنهادهای اغوا کننده تیمهای تهرانی جواب رد داد و تعصب آذری خود را حفظ نمود و تا پایان دوران حرفه ای اش بعنوان بازیکن در تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ماند. برخی معتقدند فوتبال آذربایجان بعید است بازیکن با تعصبی مانند او را بار دیگر بخود ببیند."
وی توانست با مربیگری در مس سونگون ورزقان این تیم را از لیگ دسته سه به لیگ دسته دو و سپس به لیگ دسته یک ایران برساند. احد شیخ لاری اولین مربی ایرانی است که موفق شده یک تیم فوتبال را طی فصول متوالی از لیگ دسته سه به لیگ دسته یک برساند،.
دوران مربیگری:
-
- ۱۳۸۳-۸۴ قهرمانی لیگ دسته یک جام آزادگان و صعود به لیگ برتر ایران باشهید قندی یزد
-
- ۱۳۸۴-۸۵ جلوگیری از سقوط ماشین سازی تبریز به لیگ دسته دو با مربیگری در ۱۰ بازی و کسب ۲۰ امتیاز
- ۱۳۸۶-۸۷ مقام چهارمی لیگ دسته یک جام آزادگان با تراکتورسازی تبریز
- ۱۳۹۱-۹۰ صعود به لیگ دسته دو جام آزادگان با مس سونگون
- ۱۳۹۲-۹۱ نائب قهرمانی لیگ دسته دو و صعود به لیگ دسته یک با مس سونگون
- ۱۳۹۲-۹۱ اولین مربی ایرانی که موفق شده است یک تیم فوتبال را طی فصول متوالی از لیگ دسته سه به لیگ دسته یک ایران برساند.
حمید استیلی
حمیدرضا استیلی بازیکن و مربی فوتبال متولد نازِی آباد تهران با اصالت آذری از سراب است. وی ۸۲ بازی ملی در کارنامهٔ خود دارد كه توانسته است در اين بازيها ۱۲ گل به ثمر برساند. او بيشتر فعاليت های باشگاهی خود را در پرسپوليس گذرانده است.
استیلی مدتی دستیار آری هان و سپس مصطفی دنیزلی در باشگاه پرسپولیس بود. وی در زمان افشین قطبی به عنوان كمک مربی اول در پرسپولیس فعالیت میکرد. در سال ۱۳۸۸؛ او سر مربی استيل آذين تهران شد و دراواخر ليگ نهم از اين تيم كنار گذاشته شد.استیلی در لیگ دهم چند هفته مانده به شروع لیگ به شاهین بوشهر پیوست اما پس از فوت برادرش در فروردين ۱۳۹۰ و به خاطر مسائل روحی از اين سمت استعفا داد.
در تاريخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ و پس از رد درخواست كميته ی فنی باشگاه پرسپوليس مبنی بر ادامه ی همكاری علی دایی با پرسپوليس؛ استیلی توسط كميته ی فنی به عنوان سرمربی انتخاب شد.استیلی در تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۹۰ پس از شکست ۳ بر صفر مقابل استقلال در بازی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، از مربیگری پرسپولیس کناره گیری کرد.
تونی اولیویرا
آنتونیو ژوزه کونسِیسائو اولیوِیرا (زادهٔ ۱۴ اکتبر ۱۹۴۶، در آنادیا، پرتغال) معروف به تونی (Toni)، بازیکن پیشین فوتبال و سرمربی سابق تراکتورسازی است.
بنفیکا
تونی اولیویرا پس از بازنشستگی از دنیای بازیگری فوتبال، وارد حرفهٔ مربیگری شد و کار خود را به عنوان دستیار در بنفیکا آغاز کرد. او دستیار مربیانی همچون اسون گوران اریکسون، پال سرنای، جان مورتیمور و اب اسکودال در این تیم بودهاست. تونی در میانههای فصل ۸۸-۱۹۸۷ کار خود را در بنفیکا به عنوان سرمربی ادامه داد و این باشگاه را به مقام نایبقهرمانی لیگ رساند. در جام باشگاههای اروپا نیز موفق شد، همراه با بنفیکا به دیدار پایانی راه یابد؛ اما در بازی فینال، نتیجه را در ضربات پنالتی به تیم پیاسوی آیندهوون -که هدایت آن را گاس هیدینک برعهده داشت- واگذار کردند. در فینال جام حذفی نیز بازی را به بلننسس باختند. وی در فصل بعدی (۸۹-۱۹۸۸)، ۲۸اُمین قهرمانی بنفیکا را در لیگ برای این تیم به دست آورد. در پایان فصل، اسون گوران اریکسون جایگزین او شد.
تونی در سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۲ بار دیگر به عنوان دستیار اسون گوران اریکسون و تومیسلاو ایویچ در بنفیکا مشغول به کار شد. او در سال ۱۹۹۲ پس از استعفای تومیسلاو ایویچ، دوباره به عنوان سرمربی بنفیکا برگزیده شد. وی در پایان فصل تیمش را به مقام قهرمانی جام حذفی و نایب قهرمانی لیگ برتر پرتغال رساند. در فصل بعد (۹۴-۱۹۹۳) نیز ۳۰اُمین قهرمانی لیگ برتر را برای بنفیکا به ارمغان آورد. این در حالی است که پس از این قهرمانی، بنفیکا تا ۲۰۰۴-۲۰۰۵موفق به تکرار این عنوان نشد.
اروپا
اولیویرا پس از دو فصل موفقیتآمیز، بنفیکا را به مقصد تیم فرانسوی بوردو ترک کرد. او با این باشگاه به مقام قهرمانی جام اینترتوتو دست یافت؛ اما پس از نتایج ضعیف در لیگ، استعفا داد. در این فصل بوردو، رتبهٔ ۷اُم لیگ ۲۰ تیمی فرانسه را کسب کرده بود. همچنین در فصل ۱۹۹۶-۹۵به همراه تیم سویا در جایگاه ۱۲اُم لا لیگا قرار گرفت. در سال ۱۹۹۹ نیز به همراه آلبرتو کاستا، به عنوان دستیار کارلوس کیروش، در تیم ملی فوتبال امارات مشغول به کار شد.
بازگشت به بنفیکا
تونی در سال ۲۰۰۰ در بازگشت دوبارهٔ خود به بنفیکا، در میانههای فصل جایگزین ژوزه مورینیو در این تیم شد؛ اما فصل ناموفقی را سپری کرد. در این فصل، بنفیکا با هدایت او جایگاه ۶اُم لیگ پرتغال را تصاحب کرد. در فصل بعدی نیز پس از ۷ هفته، از کار خود برکنار شد. او همچنین کار هدایت الاهلی مصر را در میانههای فصل برعهده گرفته و سوپر جام مصر را برای این تیم کسب کرد. سپس به تیم گوانگژو در سوپر لیگ چین پیوست.
خاورمیانه
تونی الیویرا در سال ۲۰۰۷ وظیفهٔ مربیگری الاتفاق عربستان را به مدت یک فصل برعهده گرفت و با این تیم به جایگاه ۴اُم لیگ دست یافت. در رقابتهای جام قهرمانان باشگاههای خلیج فارس و جام ولی عهد نیز موفق به کسب عنوان نایبقهرمانی برای الاتفاق شد. سپس به تیم الشارجه امارات پیوست؛ ولی پس از کسب نتایج ضعیف، برکنار شد. او در جام جهانی ۲۰۱۰، در تیم ملی فوتبال ساحل عاج به عنوان آنالیزور و دستیار اسون گوران اریکسون مشغول به کار شد. پس از آن هدایت تیم الاتحاد عربستان را بر عهده گرفت و در مرحلهٔ گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۱ ، این تیم را در گروه C با کسب رتبهٔ نخست راهی مرحلهٔ بعد کرد. افزون بر این در جام پادشاهی و لیگ حرفهای عربستان نیز مقام دوم را برای الاتحاد به ارمغان آورد.
تراکتورسازی
تونی در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ با امضای قراردادی یک ساله، وظیفهٔ سرمربیگری باشگاه تراکتورسازی تبریز را برعهده گرفت. وی در مورد هواداران این باشگاه گفتهاست: «در ۳۴ سال بازی و مربیگری در تیمهای مختلف چنین استقبالی را از یک تیم ندیده بودم. تماشاگران تبریزی در هر بازی و یا سر تمرین طوری در ورزشگاه حضور مییابند که انگار آن روز را برای تیم جشن گرفتهاند. من در بنفیکا هم چنین هواداران پرشوری ندیده بودم.»
این مربی با کسب پیروزی ۵ بر ۰ در برابر باشگاه گهر، بهترین برد تاریخ باشگاه تراکتورسازی را در لیگ برتر فوتبال ایران برای این تیم کسب کرد. افزون بر این با برد ۴ بر ۱ برابر باشگاه سپاهان، سنگینترین باخت سپاهان را در تاریخ لیگ برتر به این باشگاه تحمیل کرد.با این حال، در لیگ قهرمانان آسیا نتوانست با تراکتورسازی -که برای نخستین بار حضور در این رقابتها را تجربه میکرد- از مرحله گروهی صعود کند. در روزهایی که تونی وظیفه هدایت تراکتورسازی را برعهده داشت، شبکه تلویزیونیSIC پرتغال مستندی از زندگی تونی در تبریز و محبوبیت وی در نزد هواداران تراکتورسازی تهیه و پخش کرده بود.
با وجود کسب رتبه سوم در جدول لیگ برتر و کسب سهمیه آسیا و علیرغم مخالفت اکثریت هواداران، تونی در فاصله ۲ هفته مانده به پایان فصل، در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ از سوی مسئولان باشگاه، به دلیل کسب نتایج ضعیف، کنار گذاشته شد؛هر چند مسائل مالی و افزایش نرخ ارز نیز در اخراج وی بیتاثیر نبودند. وی در هنگام ترک تبریز، در میان بدرقه هواداران تراکتورسازی و با چشمانی اشکبار گفت: «من همه شما را دوست دارم و در قلبم جا دارید. هر وقت بخواهید به تراکتور برمیگردم؛ ولی بالاخره تصمیمی است که گرفته شده و امیدوارم تیم تراکتور موفق شود. من خاطرات خیلی خوبی با تراکتور و هواداران این تیم دارم. همیشه رابطهام با هواداران خوب بوده است؛ ولی باشگاه مرا خراب کرد.» محمدحسین جعفری، مدیرعامل وقت باشگاه تراکتورسازی نیز، در همان روزی که تونی تبریز را ترک کرد، از سمت خود استعفا داد.
به نظر شما کدام یک گزینه ی بهتری برای سرمربیگری تیراختور است ؟
مطالب مشابه :
معرفي اجمالي کارنامه هاي موسسه گزينه دو
نمایندگی گزینه دو مهریز - معرفي اجمالي کارنامه هاي موسسه گزينه دو - راهنمایی و مشاوره (سجاد ابوئی مهریزی) - نمایندگی گزینه دو مهریز.
کارنامه آزمون اول
نمایندگی آزمون های گزینه دو شهر خوی - کارنامه آزمون اول - قابل توجه دانش آموزان و داوطلبان کنکور در شهرستان خوي.
مشاهده کارنامه
گزینه دو نمایندگی خواف - مشاهده کارنامه - برنده می گوید مشکل است ، اما ممکن و بازنده می گوید ممکن است ، اما مشکل . . .
انتشار نتايج اوليه كنكور به صورت كارنامه از 15 مردادماه
گزینه دو نمایندگی خواف - انتشار نتايج اوليه كنكور به صورت كارنامه از 15 مردادماه - برنده می گوید مشکل است ، اما ممکن و بازنده می گوید ممکن است ، اما مشکل . . .
بررسی کارنامه گزینه های سرمربی گری تیراختور
با قبول استعفای مجید جلالی از طرف هیئت مدیره نام های مختلفی بعنوان جانشین او مطرح شد که حالا میخواهیم کارنامه ی گزینه های احتمالی برای سرمربی گری تیراختور را بررسی کنیم. رسول خطیبی. رسول خطیبی (متولد ۳۱ شهریور ۱۳۵۷ ...
محل ثبت نام گزینه دو در شهرستان قصرقند و نمونه کارنامه قبولی دانش آموز در رشته داروسازی
پایگاه خبری و فرهنگی هیت شهرستان قصرقند - محل ثبت نام گزینه دو در شهرستان قصرقند و نمونه کارنامه قبولی دانش آموز در رشته داروسازی - قصرقند (دهستان هیت )
صرفا جهت اطلاع (نه تبلیغ)-خدمات جانبي آزمونهای آزمايشی گزينه دو
گزينه دو يك كارنامه به شركت كنندگان نمي دهد! بلكه براي هر آزمون به هر داوطلب و دانش آموز حداقل 6 كارنامه مهم مي دهد. به اين ترتيب داوطلب و دانش آموز مي تواند تحليل كامل و جامعي از وضعيت تحصيلي خود بدست آورد. اين كارنامه ها عبارتند از کارنامه ی مقدماتی، ...
برچسب :
کارنامه گزینه دو