وزرای نهایی روحانی چه کسانی هستند؟
جدول و نتایج لیگ برتر دوازدهم - لیگ برتر 92-93 | اخبار حوادث مرداد 92 - آخرین خبرها از حوادث ایران | وزرای تایید صلاحیت شده حسن روحانی از سوی مجلس نهم | اسامی وزرای رد صلاحیت شده حسن روحانی! |جنجالیترین وزیر دولت یازدهم را بشناسید! | اخبار ورزشی مرداد 92 | کدام وزیرهای حسن روحانی رد صلاحیت شدند |اخبار سیاسی مرداد 92 | خبرهای اقتصادی مرداد 92 | کدام وزیرهای حسن روحانی رد صلاحیت شدند | مجلس و وزیران پیشنهادی حسن روحانی/ صلاحیت وزرا | وزیر آموزش و پرورش حسن روحانی برای تایید صلاحیت در مجلس چه گفت؟ | وزیران روحانی برای تایید صلاحیت در مجلس چه گفتند؟ | اخبار روز | متن و تحلیل سخنان وزیران پیشنهادی حسن روحانی در صحن مجلس | وزیران پیشنهادی حسن روحانی به مجلس / وزرای روحانی | بازتاب اعلام اسامی کابینه روحانی در ایران و جهان! | سخنان وزیر ارشاد حسن روحانی در مجلس / صلاحیت وزیران | مهمترین اخبار دکتر حسن روحانی / جدیدترین خبرها از رئیس جمهور ایران
خبر فوري
اخبار داغ
اخبار جنجالی
اخبار سیاسی
اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
اخبار حوادث
اخبار استان ها
اخبار جهان
اخبار سوریه
اخبار مذهبی
اخبار فرهنگی/هنری
اخبار هنرمندان
اخبار اجتماعی
اخبار روزنامه ها
اخبار علمی
اخبار اینترنت
اخبار جالب
اخبار تصويري
سرگرمی
طنز و کاریکاتور
بهداشت و سلامت
اخبار روز ایران و جهان
خبرهای خوب (مثبت)
خبرهای بد (منفی)
خبر احتمالی
اس ام اس
دانلود
اخبار انتخابات 92
صفحات وبلاگ
مشاهده رتبه وبلاگ
لینک دوستان من
صفحه اول لینک دوستان(لینک های که با کد 1 تا 181)
آرشیو مطالب هفته دوم مرداد ۱۳۹۲
هفته چهارم تیر ۱۳۹۲
هفته سوم تیر ۱۳۹۲
هفته دوم تیر ۱۳۹۲
هفته اوّل تیر ۱۳۹۲
هفته چهارم خرداد ۱۳۹۲
هفته سوم خرداد ۱۳۹۲
هفته دوم خرداد ۱۳۹۲
هفته اوّل خرداد ۱۳۹۲
لینکستان
- ♥.....آدرس صفحه لینک دوستان من.....♥
- امدادگرجوان
- صدای حقیقت
- مکمل های بدن سازی
- کانون فرهنگی هنری عترت
- مجتبی جباری
- پایگاه هواداران استقلال
- شیمی داراب
- green apple
- درس و مشق
- زاینده رود -بیستجان
- نیگنان آوای آشنا
- من و تو
- ♥LOVE♥
- کارتون های قدیمی
- بروز ترین پایگاه خبری فرزاد فرزین
- دوباره سلام
- خبر جویُم
- خـــ ــــــ ـــــدا هستــــ ــــــ
- محفل عشاق العباس(علیه السلام) بروجرد
- ◕‿◕شبـــــــــــــاشــــب◕‿◕
- ♥عاشق استقلال♥
- اشك ماندگار
- بچه های روستای گلستان
- قالیباف- بی همتا
- دارم میرم از پیش تو ....
- یک پله تا خدا
- ایـטּ قافلـِﮧ ےْ عمر عجبـــ مےْ گـــذرد
- حماسه ی قرن
- ❀◕‿◕❀منــــــــم حال تـــــــــو رو دارم
- من و تو
- کریستیانو رونالدو
- پایگاه رسمی اطلاع رسانی همایش آزادگان تکریت
- قطعه گمشده ای از پر پرواز
- مرجع خبری باشگاه پرسپولیس
- پایگاه خبر رسانی چلسی
- تازه تــــــــرين خـــــــــبره
- معاونت پرورشی دبستان دین ودانش نایین
- یاران منتظر
- シ بیا داخل ضرر نمیکنی رفیقシ
- آموزشگاه حاج جواد قیدر
- پایگاه اطلاع رسانی ،ندای سلماس2
- تابش نورایثارگران
- ♀♂ بــمــب خنده ، مطالب طــنــز ♀♂
- دانشجویان فقه وحقوق ایرانشهر
- دل نوشته های سیمین گلی
- شرکت خدمات هوایی وجهانگردی مرند سیر
- شمس الثامن
- نـوه شـــازده خـــانـم
- ♥ عشق همیشه تلخ نیست.....♥
- شمع حرمخانه
- ♥.....آدرس صفحه لینک دوستان من.....♥
- لبخندعشق
- پرسش = پاسخ
- دانشگاه فرهنگیان اراک
- ♔❤دانلود ترانه,نرم افزار,کتاب و... ♔❤
- ایران سربلند
- همه چی اینجا هست (کفشدوزک)
- ܓܨ乂ஜمتن و تصاویر عاشقانه و طنزஜ乂ܓܨ
- فوتبال 7
- هر چی دلت بخواد ....
- حرف دل
- یاشگاه فرهنگی ورزشی ستاره سرخ بابل
- اصن ي وضعي
- مطالب طنز هم چی
- خرید ساعت مردانه
- مکمل های بدن سازی
- اخبار روز ایران و جهان
ساعت فلش
وزرای نهایی روحانی چه کسانی هستند؟موضوعات مرتبط: اخبار داغ ، اخبار سیاسی
اسحاق جهانگیری معاون اول؛ علی طیب نیا وزیر اقتصاد
کابینه روحانی بجز چند وزارتخانه نهایی شده است و وزرای پیشنهادی در حال نوشتن برنامه های خود هستند. اخبار اقتصاد آنلاین حاکی از آن است که افراد زیر کابینه روحانی را تشکیل می دهند.معاونت اول ریاست جمهوری: اسحاق جهانگیری
مهمترین نامی که تا کنون برای معاونت اول ریاست جمهوری مطرح بوده است نام رییس ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی، اسحاق جهانگیری است. او پیش از این نماینده مجلس، استاندار و وزیر بوده است و از نیروهای تکنوکرات و بروکرات مطرح در بین حزب کارگزارن سازندگی است. اقتصاد آنلاین اولین رسانه ای بود که خبر معاونت اولی جهانگیری را چند هفته پیش منتشر کرد.
وی متولد ۱۳۳۶ در سیرجان است و تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمان و صنعتی شریف انجام داده است. او پس از انقلاب در سال ۱۳۵۸ فعالیت خود را با کار در جهاد سازندگی شهرستان بم، در استان محل تولد خود آغاز کرد. بعد از مدتی به عنوان مسئول جهاد سازندگی جیرفت مشغول به کار شد و سرانجام به عضویت شورای مرکزی استان کرمان درآمد و تا اواسط سال ۱۳۶۳ در جهاد کشاورزی مشغول به کار بود. جهانگیری موفق شد در سال ۱۳۶۳ در انتخابات دومین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه جیرفت به نمایندگی برسد. وی در انتخابات دوره سوم مجلس نیز به عنوان جیرفت در مجلس حضور داشت. او در سال ۱۳۷۱ در دولت هاشمی رفسنجانی به سمت استاندار استان اصفهان منصوب شد. جهانگیری از مؤسسان حزب کارگزاران سازندگی بود و هم اکنون عضو شورای مرکزی آن است. با پیروزی محمد خاتمی در انتخابات، جهانگیری به عنوان وزیر معادن و فلزات به مجلس پنجم معرفی و موفق به کسب رای اعتماد شد. وی در هر دو دوره ریاست جمهوری خاتمی وزیر صنایع و معادن بود.
وزارت آموزش و پرورش: محمدعلی نجفی
نجفی از نخستین نامهایی بود که برای وزارت آموزش و پرورش قطعی شد و علی رغم چندین گمانه زنی ضعیف برای حضور او در دیگر پستها، او در مصاحبه خود با ایسنا نام خود را به عنوان گرینه قطعی این وزارت خانه معرفی کرد. پیش از این نام های علی اصغر فانی، زرهانی و حاجی نیز مطرح بود که حذف شدند.
محمدعلی نجفی در ۲۳ دی ۱۳۳۰ در تهران بدنیا آمده و پس از گذراندن تحصیلات خود در رشته ریاضی در دانشگاه شریف، برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و در موسسه فناوری ماساچوست (اِم آی تی) دوره کاشناسی ارشد را طی کرد، ولی به جهت فعالیتهای مربوط به پشتیبانی از حرکت انقلاب اسلامی در ایران دوره دکتری خود را ناتمام گذاشته و به ایران بازگشت.
وی در چندین دوره به عنوان وزیر آموزش وپرورش و وزیر آموزش عالی خدمت کرد. پس از دولت هاشمی با حکم سید محمد خاتمی به ریاست سازمان برنامه و بودجه انتصاب یافت. او در پاییز ۱۳۸۵ با قرار گرفتن در لیست ائتلاف اصلاح طلبان نامزد شرکت در انتخابات شورای شهر تهران شد. او از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی است.
وزارت ارشاد: علی جنتی
سیب انتخاب وزیر برای وزارتخانه اهالی فرهنگ بسیار چرخید تا به نام علی جنتی رسید. مهمترین گزینه برای این وزارتخانه احمد مسجد جامعی بود که نام او پس از مخالفت گروههایی و همچنین نبود جایگزین برای وی در شورای شهر از لیست وزرا حذف شد و این جایگاه پس از گمانه زنی روی نامهایی نظیر حجت السلام زم، حسام الدین آشنا و علی مطهری به علی جنتی رسید. فرزند آیت الله جنتی در مصاحبهای با روزنامه بهار این انتخاب را قطعی دانست و گفت در حال نوشتن برنامه خود برای ارائه به مجلس است. او نامی بیشتر شناخته شده برای دیپلماتهای ایرانی و کمتر شناخته شده برای اهالی فرهنگ است. پیش از این گمان میرفت او در تیم مذاکرات هستهای حاضر شود.
علی جنتی زادهٔ ۱۳۲۸ است و برخلاف پدرش در حلقهٔ معتمدان اکبر هاشمی رفسنجانی جای دارد. روزنامه بهار پیرامون سوابق وی نوشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در آغاز سال ۱۳۵۹ به عنوان مدیر صداوسیمای جمهوریاسلامی مرکز اهواز منصوب شد و شاهد آغاز جنگ تحمیلی و روزهای تلخ و اندوهبار آن خطه بود. در دی ماه همان سال پس از تصویب قانون اداره صداوسیما، از سوی شهید آیتالله دکتر بهشتی به عنوان نماینده قوهقضاییه در شورای سرپرستی صداوسیمای جمهوریاسلامی ایران معرفی شد و تا سال ۱۳۶۲ به عنوان عضو شورا و در مقطعی به عنوان مدیر شبکه اول سیما خدمت کرد. سایر مسئولیتهای وی عبارتند از: ۱۳۶۳ – استاندار خوزستان. / ۱۳۶۶ – عضو ستاد قرارگاه خاتمالانبیا و رییس دفتر جانشین فرماندهی کل قوا. / ۱۳۶۸- استاندار خراسان. / ۱۳۷۱- معاون امور بینالملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. / ۱۳۷۴- قائممقام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی. / ۱۳۷۷- سفیر ایران در کویت. / ۱۳۸۲- مشاور وزیر امور خارجه و رییس کمیته فرهنگی – اجتماعی شورایعالی امنیت ملی. / ۱۳۸۴- معاون سیاسی وزارت کشور. / ۱۳۸۵ - سفیر ایران در کویت. / ۱۳۸۹- پژوهشگر سیاست خارجی در مرکز تحقیقات استراتژیک.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: علی ربیعی
وزارت کار برخلاف ساختمان قدیمی و حضور کم اهمیتش در روابط کارگران و کارفرمایان، یکی از محلهای درگیری برای انتخاب وزیر بوده است. تکنوکراتهای اتاق بازرگانی، نیروهای محافظه کار و اصلاح طلبان نزدیک به حسن روحانی سه گزینه را برای این وزارتخانه معرفی کردند. مرتضی بانک،ربیعی و جراحی. نام جراحی زود از لیست حذف شد و علی رغم حملات شدیدی که از اردوگاه نیروهای احمدینژاد و جبهه پایداری به ربیعی شد این نام او بود که برای این وزارتخانه باقی ماند.
علی ربیعی متولد ۱۳۳۴ است و تحصیلات خود را تا دکترای مدیریت دنبال کرده است. او استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر حوزه جامعهشناسی سیاسی و اقتصادی است. وی از دوستان و معتمدین بسیار نزدیک سید محمد خاتمی و مشاور اجتماعی وی در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری وی بودهاست. ربیعی حضور در سپاه پاسداران با سابقه ۶۵ ماه جبهه در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن حضور در وزارت اطلاعات –با فرمان بنیانگدار انقلاب- را در پرونده خود دارد. وزارتخانهای که ربیعی در آن به معاونت رسید و پس از تغییرات انجام شده در دوره فلاحیان او هم مانند دیگر اصلاح طلبان وزارت اطلاعات از این وزارتخانه خارج شد. ربیعی در دوره خاتمی مشاور اجتماعی او شد و در زمان تصدی دبیر شورای عالی امنیت ملی توسط حسن روحانی وی مسوول اجرایی دبیرخانه و ریاست کمیته سیاستگذاری تبلیغات و کمیته امنیت داخلی شورای عالی امنیت ملی را عهده دار بود.
وزارت نفت: بیژن نامدار زنگنه
گمانه زنیهای اولیه منتظر معرفی اکبر ترکان به عنوان وزیر نفت در دولت یازدهم بود اما انصراف او از حضور در کارهای اجرایی به خاطر بیماری، نام نامدار زنگنه را سر زبانها انداخت. بیژن زنگنه یکی از موفقترین وزرای نفت و نیرو در دولتهای پیشین بوده است. اما این پایان کار نیست. سوابق سیاسی او، مخالفتهایی را با او بر انگیخته است و باید دید آیا مجلس به سابقه او توجه بیشتری خواهد کرد یا مواضع سیاسی او را برای رای دادن در نظر خواهد گرفت.
او متولد ۱۳۳۱ شهر کرمانشاه است. زنگنه دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته عمران از دانشکده فنی دانشگاه تهران است. وی به خاطر سابقه طولانی در وزارت به شیخ الوزرا معروف است. زنگنه از سال ۱۳۵۶ به عضویت هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی درآمده و به تدریس در این دانشگاه پرداخت. زنگنه ابتدا در فاصله سالهای ۱۳۶۱ – ۱۳۵۹ به عنوان معاون فرهنگی وزیر ارشاد پا به دولت نهاد و سپس با عناوینی همچون اولین وزیر جهاد، نیرو و نفت در کابینههای میرحسین موسوی، اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی همکاری خود را با دولت ادامه داد. وی تا ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران بود وی هم اکنون عضو بنیاد باران و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی میباشد.
وزارت امور خارجه: محمد جواد ظریف
اگرچه این وزارتخانه در دولت احمدینژاد بیقدر شد و از بسیاری از معادلات سیاست خارجی حذف شد، اما برای این پست نامهای متفاوتی سر زبانها بودند. محمود واعظی، مشاور حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک، محمد جواد ظریف، سفیر سابق ایران در سازمان ملل و علی اکبر صالحی وزیر خارجه فعلی اسامی مطرح برای این وزارت خانه بودند که در نهایت محمدجواد ظریف پیشنهاد قطعی روحانی به مجلس شد.
محمدجواد ظریف خوانساری، ۵۲ ساله است و دارای لیسانس و فوق لیسانس روابط بین الملل در ۱۹۸۱ و ۱۹۸۲ از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو دکترای حقوق و روابط بین الملل در ۱۹۸۸ از دانشگاه دنور است.
وزارت اقتصاد و دارایی: علی طیب نیا
با اینکه به نظر میآمد اتاق بازرگانی برای وزارتخانه اقتصاد و دارایی برنامه داشته باشند و حتی نام محمد نهاوندیان در روزهای نخست مطرح شد و پس از مدتی نام نوبخت برای این وزارتخانه سر زبانها افتاد، اما سیب چرخان دولت یازدهم روی اسم مشاور اقتصادی محمدرضا عارف ایستاد. علی طیب نیا یکی از اساتید دانشگاه تهران برای این پست به مجلس معرفی میشود.
دکتر علی طیب نیا روز ۱۶ فروردین سال ۱۳۳۹ در شهر اصفهان به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در شهر اصفهان به اتمام رساند با توجه به علاقه شخصیاش به رشتههای علوم انسانی رشته اقتصاد دانشگاه تهران را به عنوان رشته دنشگاهیاش انتخاب کرد. یک سال از دوره دکترا را در مدرسه اقتصاد لندن گذراند. در حال حاضر در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مشغول به فعالیت علمی است.
وزارت بهداشت: سیدحسن هاشمی
» انتشار اسامی وزرای احتمالی » شاخصه های وزرای روحانی اعلام می شود / آخرین اخبار دولت » انتشار اسامی وزرای شود / آخرین اخبار دولت کابینه وزرای دولت جدید » انتشار اسامی وزرای احتمالی کابینه اعلام می شود / آخرین اخبار دولت وزرای دولت » انتشار اسامی وزرای احتمالی » شاخصه های وزرای روحانی اعلام می شود / آخرین اخبار دولت » انتشار اسامی وزرای احتمالی کابینه اعلام می شود / آخرین اخبار دولت اسامی دولت آخرین اسامی بعنوان اعضای دولت یازدهم به ای از معرفی وزرای پیشنهادی برای » انتشار اسامی وزرای احتمالی کابینه اعلام می شود / آخرین اخبار دولت اسامی دولت آخرین اسامی پیشنهاد ای از معرفی وزرای پیشنهادی جمهور دولت یازدهم یاد مطالب مشابه :
شاخصه های وزرای روحانی اعلام می شود / آخرین اخبار دولت یازدهم
اعلام اعضای جدید کابینه دولت روحانی در نشست خبری
وزیر دادگستری دولت روحانی اعلام شد/اعضای کابینه دولت جدید
لیست جدید از کابینه دولت روحانی از یک منبع آگاه!
وزرای نهایی روحانی چه کسانی هستند؟
آخرین اسامی پیشنهادی برای تشکیل کابینه روحانی
انتشار اسامی وزرای احتمالی کابینه آینده ایران به ریاست حسن روحانی
آخرین اسامی پیشنهاد شده به رئیس جمهور منتخب برای تشکیل کابینه یازدهم
برچسب :
آخرین اسامی وزرای دولت