زندگی نامه علاءالدین بروجردی؛هادی مقدسی ؛ محسن یحیوی و هادی (شهاب)گودرزی
علاءالدين بروجردي مسئوليت هاي مختلفي را در نظام ایران عهده دار و در عرصه هاي مختلفي به خدمت مشغول بوده است.
سوابق و فعالیت ها :
:: دوره هشتم مجلس شوراي اسلامي:
ـ نماينده مردم بروجرد و اشترينان
ـ رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي
ـ عضو كميته امنيت ملي شوراي عالي امنيت ملي كشور
ـ رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و ژاپن
ـ عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس
:: دوره هفتم مجلس شوراي اسلامي:
ـ نماينده مردم بروجرد
ـ رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي
ـ عضو كميته امنيت ملي شوراي عالي امنيت ملي كشور
ـ رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و چين
ـ رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و مغرب
ـ عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان مجلس
ـ عضو مجمع مجالس كشورهاي آسيايي
:: دوره ششم مجلس شوراي اسلامي:
ـ نماينده مردم بروجرد
ـ عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي
ـ عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس (فراكسيون اقليت)
:: وزارت امور خارجه
ـ نماينده ويژه ايران در امور افغانستان (با حكم رئيس جمهور وقت)
ـ معاون آسيا و اقيانوسيه (به مدت هشت سال)
ـ سفير ايران در چين
ـ رئيس اداره خليج فارس وزارت امور خارجه
ـ معاون اداره خليج فارس وزارت امور خارجه
ـ كاردار ايران در عربستان
ـ سركنسول ايران در دوبي (با حكم شهيد رجايي)
:: نهادهاي ديگر
ـ معاون امور بين الملل مجمع جهاني اهل بيت
ـ معاون مشاور امور بين الملل رهبر ایران
:: ساير
ـ مسئول آزمايشگاههاي بيمارستان هلال احمر دوبي
ـ مؤسس كميته انقلاب شعبه دوبي
وب سایت :
http://www.borojerdi.ir
زندگینامه حاج بهرام بیرانوند
حاج بهرام بیرانوند به سال 1344 در خانواده ا ی کشاورز و ساکن روستای شیخ میری سادات واقع در 4 کیلومتری شهرستان بروجرد دیده به جهان گشود . 6 سال اول زندگی ایشان در محیطی زیبا و در میان مردم با صفا و متدین سپری شد . به دلیل حساس بودن پدر به سرنوشت فرزندان و علاقه ی به تحصیل آنها در سال 1350 خانواده به شهرستان بروجرد مهاجرت نمود و درخیابان سنایی کوچه ی ستاره اقامت یافت . حاج بهرام دوران ابتدایی را با موفقیت در مدرسه راهنمایی داریوش سابق گذراند . شروع تحصیل وی در مقطع راهنمایی ( مدرسه ی مولوی ) با جابجایی و اقامت خانواده در بخش جنوبی بروجرد در میان مردمی خونگرم متدین و زحمتکش ( گوشه ی چهار چنار روبروی گلزار شهدا ) همزمان شد ، اقامت خانواده ی حاج بهرام در این مکان تا 10سال ادامه یافت ( از سال 1355 تا سال 1365) .
وقوع انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی فصل جدیدی را در زندگی تمامی ملت مسلمان و غیور ایران اسلامی و بلکه - تمامی جهان - رقم زد نمونه ای از این فصل جدید ، حضور همه جانبه ی ملت مسلمان ایران در عرصه ی زندگی انقلابی ، دفاع از آرمان های اسلام عزیز و پیروی از فرامین امام راحل ( ره ) بود . جنگ تحمیلی و یورش همه جانبه استکبار جهانی به انقلاب نو رسته ی ایران مقتضایت جیدی را در زندگی خانواده های ایران اسلامی ایجاب نمود به نحوی که همگان هرآنچه را در توان داشتند برای دفاع از انقلاب و اسلام به کار گرفته و حماسه ی بزرگ ملت ایران را رقم زدند . نمونه ی آن ، حضور همزمان سه فرزند از خانواده ی بیرانوند در جبهه های نور علیه ظلمت بود .
حضور حاج بهرام در گروه تخریب تیپ 15 امام حسن مجتبی علیه السلام و متعاقب آن با 55درصد جانبازی از مراحل بعدی زندگی حاجی می باشد که شرایط و نحوه ی حضور حاجی را در عرصه های انقلاب و جنگ تحمیلی تغییر داد .
از سه فرزند پسری که به عنوان امانت الهی در طی چهار سال خداوند کریم به خانواده حاج طهماسب ( پدر حاج بهرام ) عنایت نموده بود دقیقا در طی سال های 1361 تا 1365 ( به مدت چهار سال !) این ودیعه های الهی به بهترین شکل یعنی با جانبازی یکی از آنها و شهادت دو فرزند دیگر( شهیدان بهمن و برزو بیرانوند) به صاحب اصلی امانت بازگشت .
حاج بهرام بلافاصله پس از الیتام جراحات ناشی از جنگ و پایان درمان ، تحصیل را که به جهت حضور در جبهه های نور علیه ظلمت رها کرده بود ، مجدداً در رشته ریاضی فیزیک آغاز نمود و در نهایت در سال 1370 با کسب رتبه 65 در رشته ی مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شد . در طی دوران دانشجویی علاوه بر امر تحصیل ، دفاع از انقلاب و ارزش های اسلام ، کما فی السابق در دستور کار زندگی حاجی قرار داشت .
ایشان پس از فراغت از تحصیل ، چند سال ریاست بنیاد مستضعفان و جانبازان بروجرد را برعهده داشت .
حضـــورحاج بهرام در عرصــه های مختلف خدمت با هر آنچه که در توان خــــود و خــانواده اش بود ، او را بر آن داشت تا در راســتای شغـــل پدر ( کــشاورزی ) نیز وارد عرصــه ی تولید ( باغداری ) شود. که در این راه نیز شایستگی لازم را از خود نشان داد . همزمان با این تلاش در سایر عرصه های اجتماعی و سیاسی نیز حضوری پر رنگ تر از قبل داشت .
اینک در سال جهاد اقتصادی و در زمانی حساس از حیات سیاسی ملت ایران ، برای ایفای نقشی دیگر در سنگری جدید ، اعلان آمادگی نموده است تا درعرصه ی قانونگزاری و کرسی نمایندگی ملت نیز با رویکردی جهادی منشاء اثر باشد .
زندگینامه هادی مقدسی
دکتر هادی مقدسی در سال 1340 در بروجرد به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در زادگاه خود به پایان رسانید و در سال ۱۳۵۸ وارد دانشگاه شد که در پی آن در آموزش و پرورش به عنوان دبیر ریاضی مشغول به خدمت گردید و در سال 1360 به عنوان معاون فرماندار در وزارت کشور ماموریت یافت. در اوایل سال 61 مسئولیت مرکز گسترش خدمات تولیدی عمرانی را بر عهده گرفت که نتیجه ی آن تاسیس بیش از 170 شرکت تعاونی و به کارگیری واشتغال حدود 2000 جوان مستعد، توانمند و جویای کار شهرمان در آن برهه از انقلاب گردید. حوالی سال 64 با ماموریت در استانداری به نخست وزیری آن وقت که بعدا به ریاست جمهوری تغییر یافت به عنوان مدیر تحقیقات هیئت عالی منصوب شد، که در این حین توامان در دوران دفاع مقدس با حضور داوطلبانه در جبهه های جنگ، مدت 21 ماه با افتخار جانبازی دین خود را به میهن اسلامی ادا نمود. و در سال 68 با اتمام جنگ تحمیلی تصمیم به ادامه ی تحصیل گرفت و در سال 72 در رشته ی اقتصاد از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد و با ماموریت به وزارت اقتصاد و دارایی به عنوان مدیر کل امور اداری یکی از واحدهای آن وزارت خانه انجام وظیفه نمود که در این حین در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل کارشناسی ارشد را نیز اخذ نمود سپس در سال 76به قوه قضاییه مامور و به سمت معاون اداری سازمان بازرسی کل کشور تا سال 82 ماموریت یافت که در این سال با حضور در هفتمین دوره ی مجلس شورای اسلامی با جلب اعتماد مردم بیش از 25000 رای را کسب نموده و به عنوان نفر سوم معرفی گردید. وی در سال 85 به اخذ دکترای اقتصاد از دانشگاه آکسفورد انگلستان نائل آمد و قبل از حضور مجدد در انتخابات به عنوان مشاور اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو کمیسیون اقتصاد کلان این مجمع انجام وظیفه می نمود. اکنون با احساس تکلیف و حس مسئولیت پذیری خود پا به عرصه ای دیگر نهاده تا خدمت گذاری شایسته و مفید به حال شهرمان بروجرد باشد.
در ضمن سایت اطلاع رسانی ایشان با آدرس (هادی مقدسی دات آی آر )در دسترس عموم است.
زندگینامه فاطمه مقصودی
فاطمه مقصودی فرزند عبدالحسین متولد شهرستان بروجرد یکی از فرهیختگان متعهد و دلسوز و از اساتید موفق و برجسته در حوزه دانشگاه می باشد ، ایشان پس از گذراندن دوران ابتدایی و راهنمایی دوران دبیرستان را در رشته علوم تجربی در دبیرستان ولایت فقیه واقع در خیابان بحرالعلوم و دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گذارنده است. او در حال حاضر مشغول گذراندن رساله دکتری خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان میباشد.سوابق اجرایی و اداری ایشان : مدیر عامل کمسیون امور بانوان فرمانداریدبیر دبیرستانهای بروجردمعاونت پرورشی مدارسعضو جمعیت آفتاب شهرستان بروجردمجری طرحهای پژوهشی استانداری در سال 1381دعوت شده به همایش توانمندی سازی زنان سرپرست خانوار با مشارکت شورایاسلامی شهرستان بروجرد با مقاله برتردر سال 1383دعوت شده به دوره آموزشی مدیریت و برنامه ریزی محوریت نقش اطلاعات در برنامه ریزی در سال 1379دعوت شده به همایش پژوهشی فرهنگیان کشور جهت ارائه مقاله خودتدوین گر برنامه های رادیوییاستاد دانشگاه های شهرستان بروجرد
زندگینامه سید محسن یحیوی
سيد محسن يحيوي در سال 1321هجري شمسي در شهر بروجرد به دنيا آمد . تحصيلات ابتدائي و دبيرستان خود را در مدارس و دبيرستانهاي اهواز گذراند و در سال 1342 پس از موفقيت در کنکور به دانشگده نفت آبادان راه يافت ولي به علت فعاليت هاي سياسي، اجتماعي موفق به تکميل دروه دانشکده نفت نشد . در پي آن براي ادامه تحصيل به شهر ديترويت واقع در ايالت ميشيگان آمريکا رفت و پس از پايان دوره مهندسي راه و ساختمان از دانشگاه به کشور بازگشت .
وي در دوران انقلاب، همگام با مردم سرتاسر کشور در متن تظاهرات و اعتصابات و فعاليت پرداخت و پس از پيروزي انقلاب و شروع کار دولت موقت و پس از استعفاي دولت مهندس مهدي بازرگان نيز وزير آباداني و مسکن شد .
پس از پايان دولت موقت و آغاز نخست وزيري شهيد رجائي و شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران، به سمت مدير مناطق نفتخيز و رئيس پالايشگاه آبادان منصوب گرديد . در همان زمان مسئوليت اداره پالايشگاه آبادان نيز به مناطق نفتخيز انتقال يافت . به همين دليل وي در تاريخ نهم آبان ماه سال 1359 در سفر که براي بازديد از پالايشگاه آبادان، براي حل مشکلات کارکنان آن پالايشگاه همراه با وزير نفت وقت (شهيد تندگويان)، مهندس بوشهري و عده ديگري از مسئولين نفت عازم آبادان بود، در نزديکي آبادان اسير نيروهاي ارتش عراق شد . وي نزديك به ده سال در زندان سازمان امنيت عراق در بند بود . سرانجام در تاريخ 24شهريور ماه 1369همراه با ساير آزادگان به وطن بازگشت .
همزمان با آغاز فعاليت ايشان در سمت مدير مناطق نفتخيز،بعلت جنگ و خرابيهاي ناشي از آن، ميزان توليد نفت و صدور آن دچار کاهش اجباري شد. يحيوي پس از آزادي از زندان و ورود به ايران مدتي کوتاه در سمت مشاور وزير و سپس تا شروع انتخابات دوره چهارم مجلس شوراي اسلام، به سمت مدير برنامه ريزي تلفيقي وزارت نفت، مشغول بود. ايشان در انتخابات دوره چهارم مجلس شوراي اسلامي ايران شرکت کرد و از طرف مردم تهران به مجلس شوراي اسلامي راه يافت .
يحيوي در دوره نمايندگي مجلس شوراي اسلامي، به سمت رئيس کميسيون نفت و عضو هيأت رئيسه مجلس انتخاب شد .
ايشان در دوران تصدي رياست کميسيون نفت، همواره نسبت به صيانت از منابع نفتي، همت گماشته و با توجه به اطلاعات غني و احاطهاي که به مسائل نفتي، طي مدت اندک تصدي و سابقه در نفت به دست آورده بود توانست ارزيابيها و انتقادهاي نتيجه بخشي از بعضي نارسائيها به عمل آورد و به اين طريق از منافع ملي کشور دفاع کند .
زندگینامه هادی(شهاب) گودرزی
هادی گودرزی در شهریورماه ۱۳۳۷ در شهرستان بروجرد متولد شد.تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در همین شهر طی کرد. وی تحصیلات دوران دوران متوسطه خود را در شهر تهران سپری نمود و با آغاز جریانات انقلاب و ورود حضرت امام به عنوان عضو ستاد مردمی استقبال از آیت ا.. خمینی از جمله یاران و همراهان شهید بروجردی بود و با آغاز جنگ ایران و عراق به عنوان همرزم شهید چمران در جبهه های جنگ حضور یافت. در همین زمان به خاطر رشادتها و از جان گذشتگی ها یش ملقب به شهاب شد و از آن ایام به بعد دوستانش او را شهاب می خواندند. شهاب گودرزی در عملیتهای مختلفی همچون والفجر ۸؛دشت ذهاب؛والفجر مقدماتی؛بازی دراز حضور داشت. و بارها زخمی و مجروح شد تا عضوی از خیل عظیم جانبازان سرافراز انقلاب اسلامی باشد. وی هم اکنون دانشجوی دکتری شرق شناسی (فیلولوژی)است. ایشان در سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت دولتی از دانشگاه اصفهان و کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۵ در رشته مدیریت از دانشگاه تهران اخذ نمود.ایشان در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول با کسب ۲۵ هزار رای به دور دوم راه پیدا کردند. که در دور دوم با کسب ۳۷ هزار رای و اختلاف بسیار اندک با هادی مقدسی از راهیابی به مجلس بازماند.
سوابق اجرایی و مدیریتی: مشاور وزیر کشور و مدیر کل دفتر مرکزی حراست وزارت کشور در دولت احمدی نژاد-معاون حقوقی و عضو هیئت رئیسه فدراسیون کاراته ایران-نماینده دولت ایران در امور کنسولی وزارت خارجه-نماینده نخست وزیر در شهربانی کل کشور-نماینده وزیر دفاع در ستاد مشترک ارتش ایران-عضو هیئت موسس کمیته انقلاب اسلامی جنوب تهران
زندگینامه هادی(شهاب) گودرزی
هادی گودرزی در شهریورماه ۱۳۳۷ در شهرستان بروجرد متولد شد.تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در همین شهر طی کرد. وی تحصیلات دوران دوران متوسطه خود را در شهر تهران سپری نمود و با آغاز جریانات انقلاب و ورود حضرت امام به عنوان عضو ستاد مردمی استقبال از آیت ا.. خمینی از جمله یاران و همراهان شهید بروجردی بود و با آغاز جنگ ایران و عراق به عنوان همرزم شهید چمران در جبهه های جنگ حضور یافت. در همین زمان به خاطر رشادتها و از جان گذشتگی ها یش ملقب به شهاب شد و از آن ایام به بعد دوستانش او را شهاب می خواندند. شهاب گودرزی در عملیتهای مختلفی همچون والفجر ۸؛دشت ذهاب؛والفجر مقدماتی؛بازی دراز حضور داشت. و بارها زخمی و مجروح شد تا عضوی از خیل عظیم جانبازان سرافراز انقلاب اسلامی باشد. وی هم اکنون دانشجوی دکتری شرق شناسی (فیلولوژی)است. ایشان در سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت دولتی از دانشگاه اصفهان و کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۵ در رشته مدیریت از دانشگاه تهران اخذ نمود.ایشان در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول با کسب ۲۵ هزار رای به دور دوم راه پیدا کردند. که در دور دوم با کسب ۳۷ هزار رای و اختلاف بسیار اندک با هادی مقدسی از راهیابی به مجلس بازماند.
سوابق اجرایی و مدیریتی: مشاور وزیر کشور و مدیر کل دفتر مرکزی حراست وزارت کشور در دولت احمدی نژاد-معاون حقوقی و عضو هیئت رئیسه فدراسیون کاراته ایران-نماینده دولت ایران در امور کنسولی وزارت خارجه-نماینده نخست وزیر در شهربانی کل کشور-نماینده وزیر دفاع در ستاد مشترک ارتش ایران-عضو هیئت موسس کمیته انقلاب اسلامی جنوب تهران
از دیگر کاندیداهای سرشناس شرکت کننده در ۹ دوره راهیابی به مجلس ایران می توان به اسامی همچون محمد رضا جابر انصاری؛منوچهر درویش بیابانی ؛بیژن گودرزی ؛مرتضی گودرزی (دیباج) ؛عبداله روزبهانی و عبدالرضا میناگر اشاره کرد.http://drshahab.ir/ عکس هوشنگ گودرزی
زندگینامه محمد رضا جابر انصاری
متولد 1353
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مدیریت دولتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با معدل 19/05 و کسب رتبه اول
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با معدل 19/20 و کسب رتبه اول
دانشجوی دکترای مدیریت دولتی با گرایش تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران با کسب رتبه اول در آزمون جامع دکتری (در حال نگارش رساله دکتری)
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
کارشناس امور مالی دادگستری شهرستان بروجرد
مدیر طرح و برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مدیر امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مدیرگروه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
عضو کمیته نقد، آزاد اندیشی و نظریه پردازی منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی
مسئول کمیته بررسی و تحلیل بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مدرس مقطع کارشناسی ارشد مدیریت
مدرس دوره های کارآفرینی در استان لرستان
مدرس مدعو کارگاه های آموزشی مدیریت در سازمان ها و ادارات استان لرستان
مدرس کارگاه های آموزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
استاد راهنماي بیش از 20 عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد
استاد مشاور بيش از 40 عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد
استاد ناظر بيش از 100 عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد
دارای چندین مقاله در نشریات مدیریتی معتبر
مجری طرح تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تا افق 1404
مجری طرح تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اشترینان تا افق 1404
با تخصص برای مشاوره و اجرا در زمینه های:
- مشاوره در زمینه تدوین استراتژی سازمانی
- مشاوره در زمینه تدوین سیاستها و خط مشی های کلان سازمانی
- مشاوره در زمینه ی خصوصی سازی، برون سپاری و کوچک سازی
- مشاوره در امور منابع انسانی(جذب / آموزش و بهسازی / نگهداری و بکارگیری منابع انسانی)
- مشاوره در زمینه مدیریت عملکرد
- مشاوره در زمینه تشکیلات و طراحی ساختار و باز مهندسی
- مشاوره در زمینه اصلاح روشها و فرآیندهای انجام کار
- مشاوره در زمینه نیاز سنجی آموزشی کارکنان و مدیران
- مشاوره در زمینه طراحی دوره های آموزشی مورد نیاز برای کارکنان و مدیران
اسامی دیگر کاندیداهای شرکت کننده به شرح زیر است:مرتضی گودرزی-عبدالرضا میناگر-بهرام بیرانوند(آدرس سایت http://hajbahram.ir/ آدرس وبلاگ http://hajbahram-bayranvand.blogfa.com/ ) محسن داوری مقدم(آدرس وبلاگ http://davarimoghadam1354.blogfa.com/ )ابراهیم صارمی (آدرس وبلاگhttp://www.ebrahimsaremi.blogfa.com/ )- هوشنگ گودرزی-محمود گودرزی-عباس یاراحمدی-همایون صادقی- فاطمه مقصودی(ادرس سایت http://www.fatemehmaghsoodi.ir/ ادرس وبلاگ http://fatememaghsoudi.blogfa.com/ )-آزاده احمدوند
مطالب مشابه :
برگزاری آخرین جلسهی ماهیانه کارگروههای فدراسیون در سال ۹۲
آدرس پستی داورپور، غفاری، ساریخانی، فهیمی، رضایی، دکتر بیاتانی، دکتر مساعدیان، مهندس
فهرست مهمترین کتاب های روش تحقیق
روش تحقیق در علوم رفتاری دکتر بازرگان دکتر ساریخانی. 4. دانشگاه شیراز
اطلاعیه سازمان سنجش در مورد نحوه ی مصاحبه وگزینش
دانشکده سلمان فارسی شیراز. (ساریخانی) در تاريخهاي مقرر به آدرس تعيين شده از طرف
مشخصات شرکتها و موسسات دریایی:
آدرس : تهران ـ خ شهید دکتر مهندس مسعود ساریخانی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد شیراز
اسامي نمايندگان بروجـــرد در 24 دوره مجلس شوراي ملي سلسله قاجار و پهلوي
ی هفدهم ، از اردیبهشت 1331 تا مرداد 1332 ، بخاطر آزادی های نسبی دوران دکتر آدرس: خیابان صفا
زندگی نامه علاءالدین بروجردی؛هادی مقدسی ؛ محسن یحیوی و هادی (شهاب)گودرزی
دکتر هادی مقدسی در سال 1340 رسانی ایشان با آدرس و به مقاصد تهران،کرج،اصفهان،شیراز
برچسب :
آدرس دکتر ساریخانی شیراز