گزارش جلسه شماره 1035 به تاریخ 12/11/92 (فراخوان)
۷- فراخوان
کنگرهی پاسداشت عارف نامی ابوسعید ابوالخیر مهنه
این کنگره به پاس ابوسعید فضلالله بن احمد بن محمد بن ابراهیم مشهور به ابوسعید ابوالخیر مهنهای عارف و شاعر نامدار ایرانی قرن چهارم و پنجم است (357 تا 440 هجری قمری) که به عنوان یکی از چهار چهره برجسته فرهنگی سال 2012 از طرف یونسکو ابوسعید را معرفی شده از طرف دانشگاه تربت حیدریه و فرمانداری شهرستان مه ولات با هماهنگی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و در سطح ملی برگزار خواهند شد.
محورهای پیشنهادی این کنگره عبارتند از: زندگینامهی ابوسعید، شامل: نقد و بررسی منابع موجود، استادان ابوسعید و تحصیلات او، شاگردان ابوسعید و نوع آموزش او، دانشمندان معاصر ابوسعید، دانشهای مورد علاقهی ابوسعید، فعالیتهای اجتماعی ابوسعید، ابوسعید و حکومتهای زمان، نقد و نظر در کتابهایی که به ابوسعید و زندگی او پرداخته / اندیشههای اخلاقی ابوسعید؛ شامل: درسهای اخلاقی ابوسعید، اخلاق پذیرفته شده در دوران ابوسعید، اخلاق اسلامی و اندیشههای ابوسعید، ارزش جانمایههای اخلاقی در سخنان ابوسعد، علوم اخلاق در روزگار ابوسعید، کتاب اسرار التوحید و جایگاه اخلاقی آن، مقایسهی اندیشههای اخلاقی ابوسعید و آثار دورههای بعد / اندیشههای عرفانی ابوسعید شامل: عرفان در عصر ابوسعید، نکتههای مثبت و منفی در اندیشههای عرفانی، عرفان و مردم، عرفان و اسلام، ابوسعید و دیگر عارفان، نحوهی بیان اندیشههای عرفانی در روزگار ابوسعید، ابوسعید و سخنان مشایخ عرفان، اسرار التوحید و جایگاه عرفانی این کتاب / اندیشههای ادبی ابوسعید؛ شامل: ابوسعید و شیوههای بیان، نثر در روزگار ابوسعید، جایگاه شعر در ادبیا عرفانی، ابوسعید و شعر، نثر عرفانی و جایگاه آن در ادب فارسی، رباعی در پهنهی ادبیات عرفانی، اسرار التوحید و جایگاه ادبی آن، زبان و واژگان ابوسعید / اندیشههای اعتقادی ابوسعید؛ شامل: ابوسعید و مذاهب، سردمداران مذهبی ابوسعید، ابوسعید و اندیشههای قرآنی، ابوسعید و احادیث، بهرهمندی ابوسعید از قرآن و احادیث، عرفان و قرآن، عرفان و احادیث قدسی و نبوی، اسرار التوحید و ارزش اعتقادی این کتاب، باورهای مردمی و ابوسعید (از گذشته تا حال) / گردشگری ابوسعید؛ شامل: ابوسعید و دیگر شاعران
برنامهی زمانبندی کنگره پاسداشت ابوسعید به این شرح خواهد بود: ارسال مقاله تا 15 اسفند 1392؛ اعلام نتایج داوری: 20 فروردین 1393؛ ثبت نام قطعی شرکت در همایش 20 فروردین تا 30 فروردین 1393؛ تاریخ برگزاری اردیبهشت 1393 (تبصره: ثبت نام قطعی قبل از تاریخ مقرر منعی ندارد.) / این کنگره از ساعت 9 صبح تا ساعت 18 در فیض آباد مرکز شهرستان مه ولات استان خراسان رضوی و آرامگاه ابوسعید در مهنه برگزار خواهد شد.
شرایط ارزیابی مقالات: مقالات ارسالی باید پیرامون یکی از موضوعات و محورهای همایش باشد. / مسئولیت حقوقی، صحت علمی و ویرایش مقالات بر عهدهی نویسنده و یا نویسندگان میباشد. / پذیرش مقاله منوط به رعایت شیوهنامهی تدوین مقالات و پذیرش نهایی و چاپ نهایی منوط به تایید هیئت داوران است و در هر صورت نتیجه به نویسنده اعلام خواهد شد. / پذیرش برخی از مقالات منوط به انجام اصلاحات پیشنهادی از سوی هیئت داوران میباشد. / در صورت ارسال پستی لازم است لوح فشرده حاوی فایل مقاله به انضمام متن تایپ شده با بستهبندی قابل اطمینان ارسال گردد. / مقالات پذیرفته شده در صورت امکان در کتاب مجموعه مقالات چاپ خواهد شد. / محققین محترم میتوانند مقالات خود را در صفحه A4 در محیط نرم افزاری Word و با خط B Nazanin با سایز 12 تا 14به آدرس ایمیل [email protected] این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت میشود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. بدیهی است مقالاتی که بعداز تاریخ مذکور به دبیرخانه همایش ارسال گردد مورد بررسی و ارزیابی قرار نخواهد گرفت. / مقالات میبایست مشتمل بر چکیدهی فارسی (حداکثر 11 سطر) و کلیدواژه، مقدمه، بیان مساله، روش تحقیق، پیشینهی تحقیق، بدنهی اصلی، نتیجهگیری و فهرست منابع باشد. (مطابق راهنمای مقالات) / حتما نام و نام خانوادگی، کد ملی، درجهی تحصیلی، شغل، نشانی دقیق و خوانای پستی منزل، محل کار، نشانی پست الکترونیکی، شماره تلفنهای ثابت و همراه را در برگهی جداگانه ضمیمهی مقالهی ارسالی فرمایید.
تذکرات: برای شناخت شخصیت علمی صاحب مقاله، ارسال خلاصه شرح حال علمی با یک قطعه عکس و تصویر کـــارت ملی موجب امتنان است. / کسانی که بدون مقاله در همایش ثبت نام مینمایند لازم است منحصرا نام و نام خانوادگی، درجه تحصیلی، شغل، نشانی دقیق و خوانای پستی منزل و محل کار، نشانی پست الکترونیکی، شماره تلفنهای ثابت و همراه را در برگهی جداگانه نوشته و همراه فیش واریزی منحصرا تا تاریخ مجاز ایمیل فرمایند.
هزینه ثبت نام: متقاضیان شرکت در کنگره (با یا بدون مقاله) مبلغ 40 هزار تومان تا تاریخ مقرر به شماره حساب 2177201700001 بانک ملی ایران به نام عواید اختصاصی دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه (با ذکر هزینه شرکت در کنگرهی ابوسعید) واریز و تصویر فیش را همراه برگ مشخصات و در صورت داشتن مقالهی پذیرش شده همراه صفحه اول مقاله) به آدرس دبیرخانه کنگره ایمیل نمایند.
دبیرخانه: تربت حیدریه، کیلومتر 7 جاده تربت حیدریه به مشهد، بعد پل عابر پیاده، دانشگاه تربت حیدریه، ساختمان مرکزی، معاونت فرهنگی. تلفن:4-05312299602، داخلی امور فرهنگی 116 و 118 و نمابر: 05312299601، تلفن دبیر علمی (آقای محمد رشید): 09153318614، تلفن دبیرخانه (خانم علومی)
تشکیلات کنگره: رئیس کنگره: رئیس دانشگاه تربت حیدریه آقای دکتر علیرضا کرباسی / دبیرکل: فرماندار شهرستان مه ولات / دبیر کمیته اجرایی: بخشدار مرکزی مه ولات / دبیر کمیته علمی: استاد محمد رشید سرخ آبادی
اوسنههای محلی ولایت زاوه
بهتر است بدون هیچ تعارفی بگویم ما در زمینهی افسانههای محلیمان تقریبا هیچکار نکردهایم، یکی دو کار پراکنده هم که توسط چند تن علاقهمند مانند استاد محمد قهرمان، استاد محمد رشید و آقای محمدرضا خوشدل گردآوری شده است آنقدر نیست که بتوان فرض کرد افسانههایمان را از خطر نابودی نجات دادهایم. البته لازم به ذکر است مجموعه کتابهای افسانههای خراسان تالیف آقای خزائی در این زمینه کاری است بسیار ارزشمند اما در مقابل افسانههایی که سینه به سینه به ما رسیده است خیلی کم است. اصولا این کارها کار یکی دو نفر نیست حتی اگر همهی عمر را به آن بگذرانند. از همهی شما خوانندگان عزیز هم خواهش میکنم اگر کسی را میشناسید که افسانههای قدیمی این منطقه را در سینه دارد، دست به کار شوید و آن افسانهها را منتشر سازید. اطلاعاتی که لازم است در مقدمهی افسانه بیاورید شامل تاریخ مکان و زمان ضبط افسانه، نام و نام خانوادگی، زادگاه، سن و شغل راوی است. توصیه میکنم این افسانهها را به همان گویش محلی منتشر سازید و ترجمه به زبان معیار را در قسمتی جداگانه بیاورید که اصالت افسانهها حفظ شود. هر یک از دوستان هم که به راویان افسانهها دسترسی دارد اما وقت کافی برای نوشتن این مطالب را ندارد میتواند افسانه را به صورت یک فایل صوتی ضبط کرده و برای من ایمیل کند؛ قول میدهم که در همین وبلاگ با نام خود مصاحبهکننده منتشرش کنم. بیایید دست به دست هم بدهیم و فرهنگ گویشی زادگاهمان را حفظ کنیم.
جمعآوری فیلمها و عکسهای مراسم نکوداشت استاد نجفزاده
متاسفانه در نکوداشت استاد نجف زاده فیلم و عکسهای بسیار کمی در اختیار استاد قرار گرفته و استاد تصمیم دارد که فیلم و عکسهای این مراسم را به جهت یادگاری جمعآوری کند. دوستانی که فیلم و عکس از این مراسم دارد لطف کنند به جناب آقای حسین جعفری یا سرکار خانم سمیرا قمبریان تحویل دهند یا به آدرس ایمیل آقای جعفری http://hja.blogfa.com ارسال کنند.
انجمن شنبهشبها
جلسات هفتگی انجمن شنبهشبها در اولین روز هفته (راس ساعت ۶ بعدازظهر) در طبقهی پایین مسجد قائم واقع در خیابان قائم برگزار میشود. این جلسات به خواندن و بررسی آثار ادبیات کلاسیک، ارائه کنفرانسهایی در زمینهی ادبیات و شعرخوانی و نقد شعر اختصاص دارد. از تمامی علاقهمندان دعوت میشود در این جلسات شرکت کنند.
جلسهی مثنوی خوانی
جلسات مثنویخوانی به همّت همشهری هنرمند و مهربان، احسان انوریان، و به روایت دکتر رضا نجاتیان هر شنبهشب در حسینیهی صفار شرق واقع در خیابان باغسلطانی، باغسلطانی 9 برگزار میگردد. در این جلسه که ساعت 9:00 شنبهشبها شروع میشود ابتدا حکایتی از مثنوی معنوی، اثر بیبدیل مولانا جلالالدین بلخی، خوانده میشود. پس از روایت داستان، حاضرین در جلسه، برداشتهای خود از داستان را بیان میکنند و پیرامون آن به بحث و تبادل نظر میپردازند.
جلسهی تفسیر قرآن
این جلسه از ابتدای ماه رمضان 1434 هجری قمری شروع شد. در جلسهی مثنویخوانی تصمیم گرفته شد در ماه رمضان جلسهای را هم به تفسیر قرآن اختصاص بدهیم. اولین جلسهی آن در شنبه چهارم تیرماه 1392 خورشیدی برگزار شد و در طول ماه رمضان هر شنبه و سهشنبه برگزار میشد. بعد از ماه رمضان هم به رای اکثریت این جلسه ادامه یافت. جلسهی تفسیر قرآن به روش مرحوم استاد صفایی به مدیریت احسان انوریان و شرح و تفسیر دکتر رضا نجانیان سهشنبهشبها ساعت 9:00 شب در محل باغسلطانی 9، حسینیهی صفار شرق برگزار میشود.
جلسهی شعر استاد رشید
این جلسه به سرپرستی استاد محمد رشید دوشنبهشبها در محل کانون بازنشستگان آموزش و پرورش شهرستان واقع در خیابان کاشانی برگزار میشود. حضور در این جلسه با دعوت قبلی امکانپذیر است.
انجمن شعر باران
انجمن باران سهشنبهها در مکان میدان شهدا، ساختمان انجمنهای ادارهی ارشاد اسلامی از ساعت ۱۷ به بعد برگزار میشود. این جلسه به همت آقای محسن اسلامی تاسیس شده است و هر سهشنبه پذیرای شاعران گرامی است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبلاگ انجمن شعر باران در بخش پیوندهای همین وبلاگ مراجعه کنید.
انجمن داستان نویسی
از تمامی علاقهمندان به نویسنگی دعوت میشود در جلسات انجمن داستان که به سرپرستی استاد موسوی هر هفته یکشنبهها از ساعت 16 الی 25 در محل کانون بسیج هنرمندان واقع در خیابان فردوسی شمالی، میدان بسیج، کانون فرهنگی ورزشی جوانان بسیج برگزار میشود، شرکت کنند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبلاگ انجمن داستان تربت حیدریه در بخش پیوندهای همین وبلاگ مراجعه کنید.
نشست انجمنهای فرهنگی هنری شهرستان تربت حیدریه (نافه)
این جلسات با همیاری انجمنهای مختلف شهرستان تربت حیدریه از جمله: انجمن موسیقی، انجمن شعر، انجمن خوشنویسی، انجمن داستان، انجمن فیلم و عکس و دیگر انجمنهای فرهنگی هنری برگزار میشود. محل برگزاری نشستهای نافه معمولا تالار اندیشهی ادارهی ارشاد اسلامی شهرستان است. پنجمین نشست از این سلسلهبرنامهها با عنوان نافهی 5 در تاریخ 8/6/92 برگزار شده و همچنان ادامه دارد. هنرمندان تربتی و همچنین مردم هنردوست تربت برای شرکت در نافهی 6 فراخوانهای این وبلاگ را پیگیری کنید.
کتابسرای بهارک
آقای امین دائیان صاحب این کتابفروشی خود یک کتابخوان حرفهای و بسیار علاقهمند است که عمرش را با کتاب صرف کرده و اطلاعات زیادی در این زمینه دارد. اهل کتاب میتوانند با مراجعه به این کتابفروشی کتاب مورد نظر خود را راحتتر پیدا کنند و یا سفارش دهند تا برایشان تهیه شود. البته با توجه به اینکه در تربت حیدریه بیشتر کتابفروشیها تبدیل به لوازمالتحریر شده است و یا کمکم در حال تبدیل است، حمایت از این کتابفروش ِکتابدوست را وظیفهی خود دانستم. آدرس: خیابان فردوسی جنوبی؛ بین فردوسی جنوبی 56 و 58؛ سرای امین؛ داخل سرا، سمت چپ؛ کتابسرای بهارک؛ آقای امین دائیان؛ 05312222977
کارگاه تخصصی شعر جوان بیرجند
دوست خوب و شاعر همشهری جناب آقای ایمان ذبیحی که از اعضای باسابقهی انجمن شعر تربت حیدریه هستند مدتی است ساکن بیرجند شدهاند. ایشان در مرکز استان خراسان جنوبی کارگاه تخصصی نقد شعر جوان را اداره میکنند. آقای ذبیحی از دوستان دعوت کردهاند که با این جلسه در ارتباط باشند. این جلسات به طور هفتگی هر پنجشنبه ساعت 18 الی 20 در شهرستان بیرجند، خیابان مدرس، مدرس 15، پلاک 44، کانون هنرمندان استان خراسان جنوبی برگزار میشود.
وبلاگ سیاه مشق (مطالبی پیرامون شعر ولایت زاوه: شامل رشتخوار، مهولات، دولت آباد و تربت حیدریه)
دوستان عزیز و مخاطبان ارجمند میتوانند در تهیهی مطلب برای بخشهای مختلف این وبلاگ به نویسنده کمک کنند. فرستادن مقاله، کنفرانس، سخنرانی، مصاحبه در زمینهی ادبیات برای بخش کنفرانس ادبی؛ فرستادن شعر برای بخش شعرخوانی؛ ارسال شعرهای محلی خود و یا دیگران؛ قصههای گویشی یا اوسنههای تربتی، ضربالمثلها، فریادها و به طور کلی ادبیات گویشی برای بخش شعر تربتی؛ تهیهی زندگینامهی خود و دیگر شاعران این خطه برای بخش شاعر همشهری؛ ارسال شعر طنز علیالخصوص اشعار شاعران تربتی از جمله فعالیتهایی است که میتوانید انجام دهید. مطالب خود را میتوانید به ایمیل نویسندهی وبلاگ بفرستید و فراموش نکنید با کمک و همفکری یکدیگر خواهیم توانست شعر تربت را بهتر معرفی کنیم.
مطالب مشابه :
نشانی و تلفن پزشکان اطفال در تهران
* خانم دکتر ناهید وحید هرندی متخصص نوزادان و کودکان دکتر وحید کرباسی آدرس: تهران
بهترین متخصصین اطفال جنوب و جنوب غرب تهران- شهرری-دولت آباد-شهرک ولی عصر،خانی آباد نو ، نازی آباد و
آقای دکتر وحید کرباسی خانم دکتر مطب اصلی ایشان در آدرس زیر و مطب دومشان در میدان
پاورپوینت گروه و تیم
خانم دکتر فراهانی. مدیریت استراتژیک - آقای دکتر کرباسی 1- ایمیل مشترک به آدرس :
همایش علمی پژوهشی خلیج فارس
لگدکوب خیال، وبلاگ دکتر محمدحسین امیر
کنگره بزرگداشت عارف نامی ابوسعید ابوالخیر
رئیس دانشگاه تربت حیدریه آقای دکتر علیرضا کرباسی سایز 12 تا 14 صرفا به آدرس (خانم علومی
کنگره پاسداشت عارف نامی ابوسعید ابوالخیر مهنه - اردیبهشت 93
رئیس دانشگاه تربت حیدریه آقای دکتر علیرضا کرباسی *دبیرکل: فرماندار شهرستان مه ولات
گزارش جلسه شماره 1035 به تاریخ 12/11/92 (فراخوان)
افزاری Word و با خط B Nazanin با سایز 12 تا 14به آدرس ایمیل [email protected] این آدرس ایمیل توسط
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی
جزئیات کامل درخواست خود را به مدیریت سایت "خانم دکتر احمدی احمد کرباسی آدرس دفتر
برچسب :
آدرس خانم دکتر کرباسی