کنفرانس آموزش ریاضی

در"سیزدهمین  کنفرانس آموزش ریاضی " در ابتدای شروع جلسات ، سخنرانی های متعددی در نظر گرفته شده بود که البته موازی با هم بودند و باید دست به انتخاب می زدی و وارد معرکه می شدی . من اولین روز به حضور " خانم گویا " رسیدم و در مورد روش های متنوعی که در مورد تدریس ریاضی در دو دوره ابتدایی و متوسطه صحبت شد ، به سخنان ایشان گوش سپردم .ایشان هدف از مقاله ای که ارائه دادند را پرداختن به تمایزهای برنامه ای و تدریسی ریاضی در دو دوره ابتدایی و متوسطه عنوان کرده بودند تا از طریق آن بتوان به ارزیابی منصفانه تری از انتظاراتی که معلمان ریاضی از حمایت های سیاست گذاران و تصمیم گیران آموزشی دارند و هم چنین ، سطح انتظارات نظام رسمی آموزشی از معلمان ریاضی پرداخت و برای این کار از واقعیت های ملموس ، مدد گرفت . از نظر ایشان تدریس ریاضی در دوره ی ابتدایی که معلمان آن غیر متخصص اند ، و در دوره متوسطه که معلمان متخصص مسئولیت تدریس آن را دارند ، هر کدام دارای ویژگی منحصر به فرد خود هستند بدین سبب  ، آموزش معلمان هر دوره ، از حساسیت ها و ظرافت هایی برخوردار است که توجه نکردن به آن ها ، اثربخشی سرمایه گذاری ها را در این حوزه، اندک می کند .

موضوعی که در این بین برای من جالب بود ، صحبت ایشان از برنامه های درسی آمریکا در این بین بود و انتقاد ایشان از این موضوع .صحبت از " هیچ کودکی عقب نماند " در سال 2002 آمریکا که اساس آن آزمون بود ، بود و ایشان این امتیازآوزی برای معلمان که خوشبختانه در ایران عملی نشد را ناراحت کننده می خواندند . در این بین به یاد بحث دکتر سیف در شوق تغییر 12 افتادم که از " استاندارد " صحبت کرده بودند .دکتر سیف ،‌استاندار را یک مفهوم تازه عنوان کرده بودند که همراه با نهضت پاسخ گویی در آموزش و پرورش بعضی از کشورهای دنیا به ویژه ایالات متحده آمریکا متداول شده بود . منظور از پاسخ گویی این طور آمده بود که مدارس ، معلمان و سایر مسئولان ، پاسخ گو یا مسئول یادگیری دانش آموزان عمدتاً با توجه به عملکرد آنان در آزمون های استاندارد پیشرفت تحصیلی که به آزمون های خطیر شهرت یافته اند ، تعیین می شود .

این مورد توسط خانم گویا مورد انتقاد قرار گرفت و به نظر من هم آمد که سخنان ایشان درست است . این سخنرانی واقعا مفید و جالب توجه بود .

از سخنرانی های 20 دقیقه ای معلمان که بگذریم که واقعا تحقیقات خوبی را به سرانجام رسانده بودند و نتایجش مورد توجه من هم بود ، بعضی کارگاه های آموزشی هم خوب بودند . کلاس آقای ریحانی با عنوان " زیر ساخت های کسر و بدفهمی دانش آموزان در این زیر ساختارها هم برای خود تنوع و جذابیت خاصی داشت ، گرچه به سوال من مبنی بر تفاوت کسرها و نسبت و تناسب ها پاسخ کافی داده نشد . 

روز آخر درابتدای صبح ، یک سخنرانی توسط خانم " محبوبه عسگری " در مورد "استفاده از فلسفه با کودکان در ریاضی " انجام شد . ایشان معلم دانش آموزان بودند و از دانشگاه بریتیش کلمبیا به این گنفرانس آمده بودند . صحبت ها و روش هابشان در مورد روش هایی که با استفاده از فلسفه به آموزش کودکان می پرداخت .توپی که برای صحبت به طرف من پرتاب شد و یک آقای فضول ! دستش را بلند کرد تا نتوانم توپ را بگیرم هم روش جالبی برای اجازه گرفتن برای صحبت بود .( همان آقای فضول باز هم اجازه نداد من توپ را به طرف نفر بعد پرت کنم و از من گرفت تا خودش پرتاب کند !! ) من تمام صحبت های ایشان را مثل همه ی کلاس های دیگری که در آن شرکت کرده بود ،‌یادداشت کردم . موضوع مورد توجه این بود که این مطالب را با عنوان " کودکان کوچک ، سؤالات بزرگ " درمورد آموزش فلسفه به کودکان ( که خانم عسگری به زیبایی آن را استفاده از فلسفه با کودکان عنوان کردند ) در مجله ی شوق تغییر خوانده بودم .این گفت و گو با " مهرنوش هدایتی " عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی انجام گرفته بود . این نوشته ها در مورد فلسفه با کودکان خوب در ذهن من مانده بود و چقدر خوش حال بودم وقتی خانم عسگری در این مورد توضیحاتی دادند در ک بهتری از مطالب داشتم و آن ها را به خوبی مورد سنجش قرار می دادم . در آخر هم خودم کمی از تجربیاتی که در این مورد داشتم بیان کردم که مورد تشویق خانم گویا قرار گرفت .

اگر بخواهم از تمام نتایج این کنفرانس بنویسم یک کتابچه خواهد شد . امید دارم در همایش ها و کنفرانس های مشابه بتوانم همکاران گرانقدرم را در کنارم ببینم و از حضورشان استفاده کنم .برای من که تجربه ی فوق العاده ای بود .


مطالب مشابه :


دوازدهمین کنفرانس آموزش فیزیک و دومین کنفرانس فیزیک و آزمایشگاه

موضوع مقاله های کنید که مقاله را برای دوازدهمین کنفرانس آموزش فیزیک و یا جالب




مشهورترین عکس دنیای فیزیک

امیدوارم که مطالب وبلاگ برای شما مطالب جالب موضوع این کنفرانس، بحث و بررسی در مورد




مقاله ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران در استان سمنان

مقاله ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس با موضوع جديد جالب برای




شیوه برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی

که آیا موضوع کنفرانس، به تواند برای تعداد زیادی از خبرنگاران و رسانه‌ها جالب




موضوع: مسیریابی روابط رسانه ای؛ دگرگونی، چالش، تاثیر

دبیرخانه دایمی کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران برای کنفرانس امسال موضوع جالب خدا




مقاله پذیرفته شده در دهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران

در این وبلاگ مقاله های ارایه شده در کنفرانس جالب و جذاب برای موضوع هاي جالب




کتابخانه دیجیتال

ها مخصوصاً برای کنفرانس هایetd، arl، cgs ها موضوع جالب خواهد بود که آیا




کنفرانس آموزش ریاضی

کنفرانس آموزش موضوعی که در این بین برای من جالب بود ، صحبت ایشان موضوع مورد توجه این




متن سخنراني استاد معزز دكتر جمشيد ممتاز

این دو موضوع برای اینکه مطلب روشن بشه ساحل عاج و جالب اینجاست که در این




برچسب :