آیین جذب واستخدام نیروی انسانی
1- هدف : ضابطه مند نمود ن نحوه جذب وحفظ نیرو های کار آمد برای بهره وری شرکت
2- دامنهي کاربرد : کلیه کارکنان طرف قرارداد شرکت ............
3- پيشنيازها :چارت سازمانی-آیین نامه مدارک استخدامی
4- بایسته های حاکم بر رویه
1 - اهداف
1- 1 - جذب کارمندان وکار آمد
1-2- نگهداری کارکنان جذب شده وایجاد انگیزه وآسایش خاطر بیشتر وهدایت ومساعی آنان در پیشبرد اهداف شرکت
1-3 - ایجاد بهره وری متناسب بامیزان توانمندی منابع انسانی
1 – 4 - ایجاد تناسب منطقی ومعقول بین سطح حقوق کارکنان وسطح موجود بازار کار
2- تعاريف/اصطلاحات:
2-1-کار : عبارت از مجموعه وظایف محوله و مشخصی که از طرف شرکت به عنوان کار واحد شناخته می شود.
2-2 - حقوق: مبلغی است که بر اساس امتیازات شغل وشاغل در ازائ انجام کار پرد اخت می شود.
2- 3 - حقوق پایه : عبارت است که براساس امتیازات کار وکارکنان وحاصل جمع امتیازات مکتسبه در ضریب ريالی با افزودن حداقل حقوق قانونی که همه ساله از سوی شورایعالی کار تعیین می گردد.
2-4 - حق جذب: شرکت جهت جذب نیرو های کارآمد، مبلغی را به صورت ماهانه تحت عنوان حق جذب که معادل درصدی از حقوق پایه می باشد . پر داخت می نماید.
2-5 - افراد تحت تکفل : همسر ، فرزندان دختر تا زمان ازداوج، فرزندان پسر تا سن 18 سلگی و در صورت تحصیل (حداکثر تا بیست پنج سالگی )
2-6 - مزایای رفاهی : به کارکنان شرکت مزایای تحت عنوان حق معشیت (عائله مندی ) ، حق اولاد ، حق خوار بار ، حق مسکن وسایر کمک های نقدی وغیر نقدی با رعایت مصوبات قانونی که به تصویب هیئـت مدیره خواهد رسید به صورت ماهانه پردا خت می گردد .
2-7 - اضافه کار: ساعات اضافه کار انجام شده توسط کارکنان محاسبه و پرداخت می گردد .
2-8 - امتیاز: کمیتی است که جهت ارزش گذاری توانایی های فردی وکاری کارکنان تعیین می گردد.
2-9 - امتیاز حرفه ای فردی: ارزش فردی هریک از کارکنان، ناشی از طی مدارج تحصیلی ونیز کسب تجربیاتی است که در قالب امتیاز ارزش گذاری می شوند .
2-10 - امتیاز حرفه ای: امتیازات تعیین شده جهت ارزش های هر شغل از نقطه نظر اهمیت ، حجم فعالیت وپیچیدگی انجام امور آن می باشد .
2-11- مدرک تحصیلی مرتبط: آن دسته مدارک معتبر مورد تایید وزارت آموزش وپرورش یا وزارت علوم است که در ارتباط مستقیم با شرح کار ووظایف محوله می باشد.
3- شرح رويه/اقدامات:
3- 1- رویه نحوه اجرای آیین نامه
3 – 1 – 1 - انجام به کارگیری منابع انسانی در شرکت داروسازی تهران نیل که به طور اختصار شرکت اختصاری می شود، از زمان تصویب این آیین نامه طبق مفاد این مقررات انجام می شود.
3 - 1- 2 - کلیه به کارگیری نیروی انسانی از طرق قرارداد هایی که درادامه می آید وهر قرارداد دارای سه رکن موضوع، مدت و مبلغ می باشد که در ادامه تحـت سه عنوان رویه مدت قراردادها رویه تجزیه وتحلیل مشاغل ورویه حقوق و دستمزد به تفصیل تشریح می گردد.
3 – 1-3 - مدت زمان اعتبار این آیین نامه تا تاریخ بازنگری بعدی است و کلیه رویه های مرتبط یا مشترک مفهوم ظرف پانزده روز پس از تصویب نسخ می گردند.
3 – 1 - 4 - در صـورت نیاز به هـر تفسـیر این مـهم بـه وسـیله قوانـین موضـوعه وآییـن نامـه های مرتبط توسـط واحـد اداری وتایـید مدیر مالی و اداری و تصویب مدیر عامل تحت عنوان سند رویه توجیهی صورت می پذیرد.
تبصره : در صورت اختلاف تفسیر نظر مدیر عامل مناط اعتبار می باشد.
3 – 1 - 5- واحد اداری جهت حسن اجرای آیین نامه می تواند به نمایندگی از طرف مدیر عامل مکاتبات در خواست انجام وظیفه محوله مطابق مفاد آیین نامه را از دیگر واحد ها بخواهد وهر ماه گزارشی از روند اجرای آیین نامه به دفتر مدیر عامل ارسال نماید.
3 – 1 - 6 - کلیه مفادآییـن نامه 72ساعت بعد از تصویب توسط دفتر مدیر عامل به واحدهای شرکت ابلاغ می گردد و از تاریخ ابلاغ در حکم دستور سازمانی، اجرایی است.
3 –1 - 7 - همانطور که در قرارداد ها اشاره شده ،حکم شرایط اختصاصی طرفین را دارد وضمانت اجرای مشابه با آنان را دارد.
3-2 رویه قراردادها
3-2-1 - قرارداد کارعبارتست از قرارداد كتبي كه به موجب آن نیروی انسانی در قبال دريافت حقوق كاري را براي مدت موقت، مدت غير موقت، روزمزد،مشاوره ای، موضع معین براي شرکت انجام مي دهد .
3-2-2 - قرارداد های کار شرکت از زمان ابلاغ قرارداد که به وسیله حکم کارگزینی به کارمند اعتبار اجرایی دارد وتوافقات قبل از آن حتی اگرکتبی باشد تعهد استخدامی ندارد.
تبصره: واحد اداری موظف است که ظرف 72 ساعت کاری بعد از امضا قرارداد به تهیه حکم پیگیری تایید آن توسط مدیر عامل اقدامات مقتضی را انجام دهد وپس از امضاء گردش حکم را امور مالی بایگانی وهمکار طرف قراردادانجام دهد.
3-2-3 - با توجه به ماده سه قانون کار احکام کارگزینی توسط مدیر عامل به نمایندگی از کارفرما یا مدیرمالی اداری به نیابت انجام می گیرد.
3-2-4 - امور اداری مکلف است بلافاصله پس ازتایید حکم سند معرفی کارمند به واحد ها را همراه عکس ونمونه امضاءتهیه وتوسط دفتر مدیر عامل به واحدها ابلاغ کند.
3-3 رویه مدت قرادادها
3-3-1- مدتی قرار دادی به مدتی اطلاق می شود که ارتباط استخدامی بین کارمندو شرکت برقرار است، این مدت از زمان حکم کار گزینی شروع و تا اتمام مدت زمان همکاری مرقوم در قرارداد ادامه دارد.
3-3-2- بازه ی استخدامی در شرکت از بدو شروع همکای به باز ه های سه ماهه شش ماهه ویک ساله تقسیم می شود.بدین صورت که کارمند در بدو استخدام با قرارداد سه ماهه همکاری بعد از اتمام سه ماه بمدت شش ماه از پایان سه ماه وپس از شش ماه یک سال تمدید قرارداد می شود.
3-3-3- قرارداد مدت معین به قرادادی اطلاق می شود که شرکت برای مدت موقت و44 ساعت در هفته نسبت به کارگیری کارمند اقدام نمایداین مدت از بازه ی استخدامی تبعیت می کند.
3-3-4 - قرارداد پاره وقت به قرادادی اطلاق می شود، که کارمند متناسب با نیاز های شرکت در نیمه 22 ساعت در هفته باشرکت همکاری می کند تعیین برنامه زمانبندی کارمند با توافق طرفین در قرارداد ذکر می گردد.
3-3-5 - قرارداد روزمزد حالتی است که کارمند برای مدتی غیر متوالی درماه به صورت روزانه باشرکت همکاری می کند که کلیه حقوق و مزایای او در غالب عقود خصوصی ماده 10 قانون مدنی پرداخت می شود.
3-3-6 - در قرارداد مشاوره ای شرکت جهت بهره گیری بهتر از نظریه کارشناسان می تواند در قالب این قرارداد جهت موضوعی معین بدون توجه به مدت از خدمات مشاوره ای کارشناسان استفاده کند.
3-3-7 - قرارداد موضوع موضع معین قرادادی است که جهت موضوع خاصی منعقد می شود که نیروی انسانی مباشرتاٌ متعهد به اتمام کار است که در این حالت وفق بند ه ماده21 قانون کار با تمام کار قرارداد به اتمام خودبه خود به اتمام می رسد.
3-3-8- قرارداد كار به يكي از طريق زير خاتمه مي يابد:
الف - فوت كارمند
ب - بازنشستگي كارمند.
ج - از كارافتادگي كلي كارمند .
د - انقضاء مدت در قراردادهاي كار با مدت موقت و عدم تجديد صريح يا ضمني آن.
ه - پايان كار در قراردادهائي كه مربوط به كار معين است
و - استعفاي كارمند .
3-3- 9 -كارمندی كه استعفاء مي كند موظف است يكماه به كار خود ادامه داده و بدوا" استعفاي خود را كتبا" به امور اداری شرکت اطلاع دهدو در صورتيكه حداكثر ظرف مدت 15 روز منصرف شود انصراف خود را كتبا" به امور اداری شرکت اعلام نمايد استعـفاي وي منتـفي تلقي مي شود و كارمندموظف است رونوشت استعفاء انصراف از آن را به دفتر مدیر عامل اعلام نماید.
3-3-10- در پايان كار ، كليه مطالباتي كه ناشي از قراردادكار و مربوط به دوره اشتغال كارمند درموارد بند6-3-8 است ، به كارمـند و در صورت فوت او به وارث قانوني وي پرداخت خواهد شد . .
3-3-11- كارمند از لحاظ دريافت حقوق يا مستمري هاي ناشي ازفوت ، بيماري ، بازنشستگي ، بيكاري ، تعليق ، از كارافتادگي كلي و جزئي و يا مقررات حمايتي و شرايط مربوط به آنها تابع قانون تامين اجتماعي خواهد بود .
3-3-11 - در صورت خاتمه قرارداد كار ، مدت معیـن ، شرکت مكلف است به كارمـند كه مطابق قرارداد ، يكـسال يا بيشـتر ، به كار اشـتغال داشـته است براي هر سـال سابـقه اعـم از متـوالي يا متناوب بر اساس آخرين حـقوقي مبلغي معادل يكـماه حقـوق به عنوان مـزاياي پايان كار به وي پرداخت نمايد .
3-3-12 - هرگاه قرارداد كار براي مدت معین و يا براي انجام كار معين ، منعقد شده باشد هيچ يك از طرفين به تنهائي حق فسخ آن را ندارد.
3-3-13 – هـرگاه كارمـند در انجام وظائف محوله قصور ورزد و يا آئين نامه هاي انضباطي شرکت را پس از تذكرات كتـبي نقـض نمايد شرکت حق دارد پس از پرداخت مطالبات و حقـوق معـوقه ، نسبـت هر سال سابقـه كار معـادل يكمـاه آخـرين حقـوق كارمنـد را به عنوان ( حق سنوات ) به وي پرداخته وقرارداد كاررا فسخ نمايد
3-3-14 - قرارداد در سه نسخه تنظيم مي گردد كه يك نسخه از آن به اداره كار محل ويك نسخه نزد كارمند و يك نسخه نزد امور اداری شرکت قرار مي گيرد .
3-3-15 - شرکت مي توانند با توافق با کارمندمدتي را به نام دوره آزمايشي كار تعيين نمايند . در خـلال اين دوره هر يك از طرفين حق دارد ، بدون اخطار قبلي وبي آنكه الزام به پرداخت خسارت داشته باشد ، رابطه كاررا قطع نمايد كارمند فقط مستحـق دريافـت حقوق مدت انجام كار خواهد بود .
تبصره - مدت دوره آزمايشي بايد در قرارداد كار مشخص شود . حداكثر اين مدت براي كارمندان معمولی يكماه و براي كارمندان ارشد و داراي تخصص سطح بالا سه ماه مي باشد .
3-3-16- ساعت كار در اين آیین نامه مدت زماني است كه کارمند نيرو يا وقت خود را به منظور انجام كار در اختيار شرکت قرار
مي دهد به غير از مواردي كه در اين آیین نامه یا قانون نهای موضوعه مرتبط مستثني شده است ساعات كار کارمندان در شبانه روز نبايداز 8 ساعت تجاوز نمايد .
3-3-17- شرکت با توافق کارمندان ، مي تواند ساعات كار را در بعضي از روزهاي هفته كمتر از ميزان مقرر و در ديگر روزها اضافه بر اين ميزان تعيين كندبه شرط آنكه مجموع ساعات كار هر هفته از44 ساعت تجاوز نكند .
3-3-18- در كارهاي با ماهیت خاص شرکت مي تواند با توافق کارمندان آنان ساعات كار در شبانه روز باتوجه به كار ، عرف و فصول مختلف تنظيم نمايد .
3-3-19 - در كارهاي سخت و زيان آور و زيرزميني که هر ساله توسط شورايعالي حافظت فني و بهداشت كارو شورايعالي كار ، ساعات كارنبايد از شش ساعت در روز و36 ساعت در هفته تجاوز نمايد .
3-3-20 - كار روز كارهائي است كه زمان انجام آن از ساعت 6 بامداد تا22 مي باشد و كار شب كارهائي است كه زمان انجام آن بين 22 تا 6بامداد قرار دارد .
تبصره -كار مختلط نيز كارهائي است كه بخشي از ساعات انجام آن درروز و قسمتي از آن در شب واقع مي شود .
3-3- 21- در كارهاي مختلط ساعاتي كه جزء كار شب محسوب مي شود کارمند از فوق العاده موضوع مواد که در بخش رویه حقوق ودستمزد می آید اين آیین نامه استفاده مي نمايد .
3-3-22 -كار متناوب كاري است كه نوعا" در ساعات متوالي انجام نم يابد ، بلكه در ساعات معيني از شبانه روز صورت می پذیرد،و در قالب قرارداد های مشاوره ای، روزمزد وساعتی قرارداد می گیرد
3-3- 23- فواصـل تناوب كار با توافـق کارمنـد و شرکـت اسـت و در كارهـاي متنـاوب ، ساعـات كار وفواصل تنـاوب و نيـز كار اضافه نبايد از هنگام شروع تا خاتمه جمعا" از15 ساعت در شبانه روز بيشتر باشد .
ساعت شروع و خاتمه كار و فواصل تناوب با توافق طرفين و نوع كار و عرف کارخانه تعيين مي گردد .
3-3-24 -كار نوبتي عبارت است از كاري كه در طول ماه گـردش دارد ، به نحوي كه نوبت هاي آن در صبح يا عصر يا شـب واقـع مي شود .
3-3-25 -کارمندي كه در طول ماه به طور نوبتي كار مي كند و نوبتهاي كار وي در صبح وعصر واقع مي شود10% و چنانچه نوبتها در صبح و عصر و شـب قرار گيرد ، 15% و در صورتی که نوبت ها به صبح و شب و ياعصر و شب بيـفتد5/22% علـاوه بر مزد به عنـوان فوق العاده نوبت كاري دريافت خواهد كردکه در بخش رویه حقوق دستمزد بیان می گردد.
3-3-26- دركار نوبتي ممكـن است ساعـات كار از 8 ساعـت درشـبانه روز و چهـل و چهار ساعـت در هفته تجـاوز نمايد ، لكـن جمـع ساعت كار در چهار هفته متوالي نبايد از176 ساعت تجاوز كند .
3-3- 27 - در شرايط عادي ارجاع كار اضافي به کارمند با شرايط ذيل مجاز است :
الف - موافقت کارمند
تبصره - ساعات كار اضافي ارجاعي به کارمندان نبايد از 4 ساعت در روز تجاوز نمايد ( مگر در موارد استثنائي با توافق طرفين )
ج- در خواست مدیر مربوطه وتصویب مدیر عامل.
3-4- رویه تجزیه وتحلیل مشاغل
3-4- 1 - ملا ک های تجزیه مشاغل در شرکت دارو سازی تهران نیل بر اساس 5 عامل صورت می گیرد
1- تجربه 2 – تحصیلات 3- مسئولیتها 4- مهارت 5- وظایف محوله
شغل |
درصد امتیاز |
تجربه |
17.5% |
م مدت سابقه |
17.5% |
تحصیلات |
15% |
مسئولیت ها |
23.5% |
مهارت |
18.5% |
وظایف محوله |
8% |
3-4-2 - با امتیاز بندی نتیجه جدول پیوست 1 سطح گروه همکار مشخص می گردد وبا توجه به نمره اکتسابی بین سطوح رتبه حقوق مزایای همکار با توجه به جدول شماره 2 پیوست و مطابق آنچه در رویه حقوق و دستمزد خواهد آمد محاسبه می گردد.
3-4-3 - کلیه جذب نیرو منابع انسانی از هر طـریق بر اساس از این آیین نامه مسـتخرج واعلام می گردد وهمـچنین کلیه کارکنان مشغول به کار بر اساس این آیین نامه پس از اتمام مدت قرارداد فعلی تمدید مدت قراداد خواهند شد.
3-4-4 - منظور از تجربه میزان مدتی است که همکار به شغل مورد قرارداد کار اشتغال داشته که با کمیت سال محاسبه می گردد.
3-4-5 - سابقه مرتبط با وظایف محوله سازمانهای هم صنف به سوابقی اطلاق می شود که همکار در شغل موضوع قرارداد همکاری در واحد های هم صنف مشغول به کار بوده است این صنف شامل کلیه واحد های صنعتی داروسازی، پخش دارو میباشد.
3-4- 6 - سابقه مرتبط با وظایف محوله سازمانهای هم همگن به سوابقی اطلاق می شود که همکار در شغل موضـوع قرارداد همکاری، در واحد های همگن مشغول به کار بوده است و شامل کلیه واحد های صنعتی مواد آرایشی بهداشتی، مواد شوینده در حوزه تولید وپخش میباشد.
3-4-7 - سابقه سـتادی به مدت اشتغال همکار کارهای دفـتری گفته می شود، که عموما به صورت پشتیـبانی وظایف محوله است.
3-4-8 - به دارندگان کارت معافیت از خدمت امتیازات قسمت خدمت نظام وظیفه تعلق نمی گیرد.
3-4-9 - مسئولیت مالی به میزان پاسخگویی و التزام عملی در قبال آنچه از امول شرکت که یا ذاتا نقدی یا در حکم نقدی یا قابل تبدیل به وجه نقدی باشد وشامل مسئولیت همراه تضمین، مسئولیت به میزان خسارت، مسئولیت توام با تقصیر می باشد.
3-4-9-1 مسئولیت همراه تضمین: در این نوع مسئولیت تضمینات همکار شامل چک وسفته ای ضامن خسارتهای احتمالی است. در این حالت عین تضمینات توسط واحد حقوقی به نفع شرکت اجرا وماحصل نقدی آن به حساب شرکت واریزی می شود.
تبصره: چک لیست میزان تضمینات مستند به آیین نامه مدارک استخدامی توسط مدیریت مالی تهیه وبه تصویب هییت مدیر ه شرکت رسیده است.
3-4-9-2 مسئولیت به میزان خسارت: در حالتی که تضمینات همکار یاد شده به میزان خسارت وارده اجرای می گردد. نظیر خسارات که همکار به ماشین آلات شرکت وارد می نماید.
3-4-9-3 مسئولیت توام با تقصیر به مورادی اطلاق می شود که اثبات تقصیر شرط اجرای تادیه خسارت است، این حالت مسقیم در قرار داد در بخش شرایط اختصاصی شرط می گردد.
تبصره1 : تقصیر اعم است از تعدی وتفریط همکار نگهداری اموال تحویلی به ایشان.
3-4-10 مسئولیت افراد به میزان پاسخگویی واعاده نظم شرکت در مسایل انضباطی و حرفه ای افراد زیر مجموعه همکار گفته می شود وشامل مسئولیت ناشی ازسرپرستی،مسئولیت مباشرتی ومسئولیت تضامنی می باشد که ضمانت اجرای این مسئولیت جریمه تا 25% پایه حقوق ، تعلیق از کار وفسخ یک جانبه قرارداد می باشد.
3-4-10-1 مسئولیت ناشی ازسرپرستی: در این مسئولیت همکار به مناسبت سطح شغلی و کنترل وهدایت افراد زیر مجموعه بنا به عملکرد اشخاص زیر مجموعه مسئولیت دارد ودر صورت قصور، اهمال وبی مبالاتی هریک از کارکنان خودمسئول می باشد. این نوع مسئولیت درحکم همکار قید می شود.
3-4-10-2 مسئولیت مباشرتی: در این نوع مسئولیت که به سبب دستورات مستقیم ایشان واجرای زیر مجموعه موجب بروز خسارات برای شرکت می گردد. که در این حالت ضمانت اجرای 25% پایه حقوق وتعلیق برای ایشان در نظر گرفته می شود.
تبصره:اثبات این مسئولیت با دستورات کتبی وشفاهی جمعی قابل اثبات است همکارن در این سطح الزاما با نمنه امضا به شرکت معرفی می گردند.
3-4-10-3 مسئولیت تضامنی: حالتی از مسئولیت است که عملکرد جمعی یک واحد سازمانی مجب بروز خسارات می گردد وهمه به نسب مساوی تا سقف 25 % از حقوق پایه جریمه می شوند.
تبصره : این نوع مسئولیت فقط برای واحد تولید اجرا می گردد.
3-4-11 مسئولیت حرفه ای: با توجه به شرح وظایف محـوله در قرارداد کار های مسئولیت ناشی از وظایف محوله برای ایشان تصـور می شود. این مسـئولیت نوعی و با سه اخطار کتـبی موجب فسـخ یـک جانـبه قرارداد می شود وشامـل مسـئولیت ناشـی از وظایـف محوله،مسئولیت تسبیبی حرفه ای،مسئولیت ناشی از خطر می باشد.
3-4-11-1 مسئولیت تسبیبی حرفه ای: این نوع مسـئولیت برای همکارانی متصـور است که کار های ایشان جنبه عمومی دارد. وقصور ایشان سبب اختلال در نظم عمومی شرکت میشود.مانند تدارکات، رستواران، انبار، خدمات، اداری
3-4-11-2 مسئولیت ناشی از خطر: مشاغلی که هرساله توسـط اداره کار به عنوان مشاغل سخت در نظر گرفته میشوند شامل این رویـه می گردند.
3-4-12 مهارت به میزان توانمندی حرفه ای همکار در اجرای وظایف محوله که توسط سازمان های ذیربط به سه سطح مهارت مقدماتی، نیمه پیشرفت و پیشرفته است. نظیر مدارک نرم افزار های حرفه ای همکاران.
تبصره : اگر مدارک حین اشتغال در شرکت و یا با هزینه شرکت اخذ شود تا مدت یک سال شامل ارزیابی نمی گردد .
3-4-13 وظایـف محـوله بـه شـرح کار همکـار که در قـسمت موضـوع قـرارداد کار توافق می گردد، گفتـه می شود وشامـل سـه ردیـف وظایف عمومی،وظایف اقتضایی موضوع شرکت،وظایف اختصاصی
3-4-13-1 وظایف عمومی شامل کار های خدماتی واداری شرکت و بیشتر جنبه ستادی دارد و لازمه ی هر سازمانی است.
3-4-13-2 وظایف اقتضایی موضوع شرکت شامل شغل هایی است که به اقتضای موضوع شرکت به وجود آمده است نظیر آزمایشگاه و تضمین کیفیت.
3-4-13-3 وظایف اختـصاصی وظایفی که مستقیـما با امر تولید در ارتباط است و به موجب این وظیفه مسـئولیت تضـامنی موضـوع شماره 3-10-8-4 ایجاد می گردد. برای این منظور در رویه حقوق ودستمزد حق جذب اختصاص می یابد.
11-4کلیه مشاغل در شرکت دارو سازی تهران نیل بر اساس 5 عامل تجزیه ماهیت و وسطح سازمانی به 5 گروه :
1 – مدیریتی 2- سرپرستی 3- کار شناسی 4-کارمند 5 - کارگری
1-11-4 گروه مشاغل مدیریت : این گـروه مشاغـلی را شامـل می شود که انجام برنامـه ریز های اصلی وعمـده تعییـن خط مشـی در راهبـرهای عمده شرکـت در چهاچـوب آیین نامه ها، مصوبات هیات مدیره از جمله وظایف متصدیان این گروه از مشاغـل خواهد بود. مشاغل مدیریت جـهت اجـرای امور خـود سرپرسـت، کارشنـاس ، کارمند وکاگر را تحـت هدایـت ومدیریـت خود خواهند داشـت وشرایط برای اتخاذ عنـوانی شغلی مدیریت کسب 85% تا 100%، امتیاز ارزیابی مشاغل است. در صورت عدم تطبیق شرایط عمومی زیر را دارا باشد.
الف.تجربه حداقل 8 سال خالص ب تحصیلات حداقل لیسانس مرتبط ج.مهارت 2دوره تخصص را طی کرده باشد.د. 20% وظایف اجرایی را راسا انجام بدهد
2-11-4 گروه مشاغل سرپرستی: :این گروه مشاغلی را شامل می شود که نظارت بر حسن اجرای برنامه ریز های اصلی وعمده تعیین خط مشی در راهبـرهای عمده شرکـت در چهاچـوب آیین نامه ها، مصوبات هیات مدیره که توسط مدیران ابلاغ میشود را از جمله وظایـف متصـدیان این گـروه از مشاغل خواهد بود. مـشاغل سرپرستی جهت اجـرای امور خود کارمـند وکارگر را تحـت هدایـت ومدیـریت خود خواهـند داشت وشـرایـط برای اتخاذ عنوانی شغـلی سرپرستـی کسب75% تا 84% امتیـاز ارزیابی مشـاغل اسـت. در صـورت عدم تطـبیق شرایط عمومی زیر را دارا باشد.
الف . تجربه حداقل 4 سال خالص.
ب. تحصیلات حداقل فوق دیپلم مرتبط ج مهارت 2دوره تخصصی را طی کرده باشد.
ج. 40% وظایف اجرایی را راسا انجام بدهد.
3-11-4 گروه مشاغل کارشناسی : هـرگاه واحـد کاری شرایـط تبدیل به مدیـریـت را نداشته باشد به وسیـله کارشناس اداره می گرددکه یـا با ادغـام در واحـد مدیـریـت خاصـی انجـام وظـیفه می کـند زیر نـظر مـسـتقیم مدیـر عامـل فعالیـت خواهد کـرد وشـرایط برای اتخـاذ عـنوان شغـلی کارشناسی کسب امتیاز50% تا74%، ارزیابی مشاغل است. در صورت عدم تطبیق شرایط عمومی زیر را دارا باشد.
الف .تجربه حداقل 3 سال خالص.
ب . تحصیلات حداقل فوق دیپلم مرتبط.
ج .مهارت 4دوره تخصص را طی کرده باشد .
د . 60% وظایف اجرایی را راسا انجام بدهد.
4-11-4گروه مشاغل کارمندی: به گروه اطلاق می شودکه عمدتا کار های اجرایی ستادی را انجـام می دهندوزیرنظر سرپرست انجام وظیفه می کنند برای اتخاذ عنوان شغلی کارمندی کسب امتیاز30% تا49% ارزیابی مشاغل است. در صورت عدم تطبیق شرایط عمومی زیر را دارا باشد.
الف .تجربه حداقل 2 سال خالص.
ب.تحصیلات حداقل فوق دیپلم مرتبط .
ج.مهارت 2دوره تخصص را طی کرده باشد.
د.وظایف محوله 80% وظایف اجرایی را راسا انجام بدهد.
3-11-4 گروه مشاغل کارگری: به گروهی اطلاق می شود که زیر نظر سرپرست های کار های اجرایی وعمدتا بدی را انجام می دهند.
برای اتخاذ عنوان شغلی کارگری کسب امتیاز10% تا 29% ارزیابی مشاغل است در صورت عدم تطبیق شرایط عمومی زیر را دارا باشد.
الف.تجربه حداقل 1 سال خالص یا 1ماه آموزش در شرکت به تایید واحد مرتبط.
ب. تحصیلات حداقل دیپلم مرتبط .
ج. وظایف محوله 100% وظایف اجرایی را راسا انجام بدهد .
12-4 تشخیص ایجاد یک واحد مدیریتی با مدیر عامل می باشد که بر اساس نیازمندی شرکت وگستردگی فعالیت در آن زمینه صورت می گیرد.
13-4 بازده قراردادی برای مشاغل مدیریتی از 3ماه تا یک سال وسایر مشاغل 3 تا 6 ماه تا یک سال است.
مطالب مشابه :
چارت سازمانی یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خصوصی
چارت سازمانی یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خصوصی چارت سازمانی یک شرکت گیل
چارت سازمانی قوه قضائیه
چارت سازمانی قوه قضائیه کارشناس ارشد حقوق خصوصی ، مشاور سامانه ثبت شرکت با
خصوصی سازی شرکت دخانیات ایران
تغییرات اساسی در چارت سازمانی و نیروهای خصوصی سازی شرکت دخانیات از مباحث
نمونه چارت سازمانی سیویل
هر ارگان ، اداره ، شرکت یا سازمانی ، چه دولتی و چه خصوصی ، دارای ساختار مشخصی در بین اجزای
آیین جذب واستخدام نیروی انسانی
آمد برای بهره وری شرکت. چارت سازمانی-آیین او در غالب عقود خصوصی ماده 10
مدیر بازاریابی بیمه نوین: صنعت بیمه فاقد نظام بازاریابی است
بررسی ساده چارت سازمانی شرکتهای با خصوصی شدن با حضور شرکت های بیمه خصوصی و
ساختار سازمانی
ساختار سازمانی چیست در مشارکت های خصوصی (که بین دو شرکت در دو سوی
برچسب :
چارت سازمانی شرکت خصوصی