آپلود و اشتراک گذاری فایلهای حجیم


به طور معمول برای آپلود و اشتراک گذاری فایل های حجیم، دو راه وجود دارد.راه اول ارسال از طریق ایمیل است و راه دوم استفاده از سرویس های آپلود و اشتراک گذاری فایل در اینترنت مانند رپیدشیر و امثالهم.در هر دو حالت حجم فایل ارسالی بستگی به نوع سرویس دهنده دارد.
در این پست به بررسی سرویس های رایج اشتراک گذاری فایل های حجیم می پردازیم و سرویس هایی را معرفی می کنیم که برای آپلود فایل های حجیم هیچ گونه هزینه یا دردسری را به کاربران خود تحمیل نمی کنند.این سرویس ها را در سه بخش: آپلود فایل بدون عضویت در سرویس ، آپلود از طریق میل یا بدون میل بررسی می کنیم.
۱- آپلود فایلهای حجیم از طریق ایمیل : حدودا یکسال پیش بود که جی میل حجم فایل پیوست خود را به ۲۵ مگ افزایش داد! بنابراین هرگز به کمک جی میل نمی توان یک فایل ۱ گیگی ارسال کرد. (مطلب مرتبط: جی میل حجم فایل پیوست خود را افزایش داد). اما اخیر سرویس هات میل مایکروسافت اجازه ارسال ایمیل هایی به حجم ۱۰ گیگ را فراهم ساخته. در حقیقت هات میل ۵ گیگ دیگر به فضایی که در اختیار کاربرانش قرار می داد افزود و حالا اجازه ارسال فایل تا ۱۰ گیگ را به کاربرانش می دهد.البته باید به این نکته هم اشاره کرد که حجم هر فایل نباید بیشتر از ۵۰ مگ باشد، اما به کمک یک file Spliter مانند winrar یا hjsplit یا مشابه آن، می توان فایل های حجیم را ۵۰ مگ ۵۰ مگ جدا و پیوست یک ایمیل کرد.دریافت کننده ایمیل هم با دریافت تمامی فایل ها و خارج کردن و پیوستن همه فایل ها از حالت فشرده ،یک فایل ۱۰ گیگی دریافت می کند.
دریافت نرم افزار hjsplit از سایت سازنده با حجم ۵۰۰ کیلوبایت . این نرم افزار کم حجم علاوه بر ورژن هایی که برای سیستم عامل های مختلف داراست، از امکان اجرا در ماشین مجازی و همچنین امکان تکه کردن آنلاین و نصب روی سرور به کمک اسکریپت php برخوردار است.
پیدا کردن سرویسی ایمیلی که توانایی ارسال فایل حجیم را داشته باشد تنها یک طرف ماجراست، چرا که بسیاری از سرویس دهندگان ایمیلی مانند جی میل و سرویس های مبتنی بر آن از دریافت ایمیل هایی با پیوست های حجیم امتناع می کنند.بنابراین تنها در صورتی می توان از روش بالا استفاده کرد که دریافت کننده ایمیل هم مانند ارسال کننده آن از سرویس هات میل استفاده کرده باشد.البته اگر دوست داشتید یک فایل ۱۰ گیگی از هات میل‏تان به جی میل من ارسال کنید، شاید مشکلی پیش نیامد!
2-اشتراک گذاری فایلهای حجیم بدون ایمیل:
الف- در این دسته، یکی از بهترین گزینه ها DropBox است.بعد از نصب برنامه DropBox در سیستم عامل خود(مخصوص ویندوز، لینوکس و مک) می توانید تا سقف ۲ گیگ فایل آپلود کنید.همچنین بدون نصب برنامه و از طریق مرورگر و به طور مستقیم از خود سایت هم تا سقف ۳۰۰ مگ اجازه آپلود خواهید داشت.DropBox امکانات فوق العاده ای دارد،به عنوان مثال می توانید فایلهای حذف شده را برگردانید و ده ها امکان دیگر.


ب-گزینه بعدی گوگل است.Google Docs اجازه آپلود فایلهایی با فرمت های مختلف تا سقف ۲۵۰ مگ را می دهد. Google Docs یک گیگ فضای رایگان در اختیار کاربرانش قرار می دهد که البته این فضا با پرداخت هزینه سالیانه از ۲۰ گیگ تا ۱ترابایت قابل ارتقاست.به عنوان مثال برای خرید اکانت ۱ ترابایتی باید ۲۵۶ دلار معادل تقریبا ۲۵۶ هزار تومان پرداخت کرد که منصفانه به نظر می رسد!

ج- بر خلاف بسیاری از سرویس های FTP ، دراپ باکس و گوگل داک امکان رزومه و از پی گیری دانلود در صورت قطع ارتباط با سرور را ندارند. SkyDrive فرزند دیگر ویندوزلایو این مشکل را حل می کند! این سرویس ۲۵ گیگ فضای رایگان در اختیار کاربرانش قرار می دهد.حجم هر فایل نباید از ۵۰ مگ بیشتر باشد.بنابراین فایل های حجیم را می توان به کمک روشی که در قسمت هات میل توضیح داده شد تکه تکه کرد و همه را در یک فولدر تا سقف ۲۵ گیگ آپلود کرد.یکی از ویژگی های فوق العاده اسکای درایو این است که دو گزینه برای دانلود کننده فایل وجود دارد، یا می تواند کل فولدر را به صورت زیپ دریافت کند یا اینکه فایل ها را تک تک دانلود کند. در رابطه با اسکای درایو قبلا در پست ده ویژگی آفیس ۲۰۱۰ توضیح داده شد.
۳-اشتراک گذاری فایلهای حجیم بدون عضویت: در نهایت اگر به دنبال سرویسی هستید که به سرعت و بدون عضویت در سایت، فایلهای حجیم آپلود کنید،YouSendIt و WeTransfer از بهترین گزینه ها هستند.تمام کاری که برای آپلود در این سایت ها باید انجام دهید این است که فایل را از طریق مرورگر خود آپلود کنید و آدرس ایمیل دریافت کننده را وارد کنید. WeTransfer اجازه ارسال فایل تا سقف ۲ گیگ را می دهد.درحالیکه YouSendIt برای اکانت های رایگان محدود به ۱۰۰ مگ است.

مقایسه سرویس هاس معرفی شده :
اگر وقت کافی برای خواندن کل این مطلب را ندارید، در اینجا یک مقایسه کوتاه از سرویس های معرفی شده انجام شده است:

هات میل : ۱۰ گیگ فضا در اختیار کاربر قرار می دهد، اما سقف حجم هر فایل نباید از ۵۰ مگ بیشتر باشد.
DropBox : آپلود تا سقف ۳۰۰ مگ از طریق مرورگر و ۲ گیگ از طریق دسکتاپ کلاینت.
Google Doc : آپلود و اشتراک گذاری فرمت های مختلف فایل تا سقف ۲۵۰ مگ.
اسکای درایو : ۲۵ گیگ فضا در اختیار کاربر قرار می دهد، اما سقف حجم هر فایل نباید از ۵۰ مگ بیشتر باشد.با این حال برای دانلود می توان کل فایل را به صورت زیپ یا تک تک دانلود کرد.
WeTransfer : هر بار تا سقف ۲ گیگ و از طریق مرورگر می توان آپلود کرد.
YouSendIt : آپلود ۱۰۰ مگ رایگان خواهد بود.اما اکانت پریمیوم ۱۰ گیگ خواهد بود.


مطالب مشابه :


دانلود و نصب درایور کارت شبکه وایرلس لپ تاپ دل ۵۰۱۰

پس از بررسی نزدیک 9 درایور در نهایت یک درایور پیدا کردم که کارت شبکه وایر لس لپ تاپ دل 5010 رو




دانلود درایور لپ تاپ ها از سایت اصلی

جهت دانلود درایور لپ تاپ مورد نظر خود پس از مراجعه به سایت تولیدكننده حتماً دقت فرمایید كه




دانلود مقاله همه چیز در مورد GPRS

آموزش استفاده از لپ تاپ . مجموعه درایور هر نوع لب تاب و کامپیوتری را از ما بخواهید




دانلود رايگان درايور هاي لپ تاپ دل n5010

دانلود رايگان درايور هاي لپ تاپ دل n5010. بر روي عكس كليك




دانلود درایورهای Dell N5010 برای ویندوز 7 ، 64 بیتی

امروز در یک درایور ، درایورهای لپ تاپ دل 5010 را برای شما آماده کردیم. در صورت وجود مشکل در نصب




با این سه روش مشکل لپتاب را حل کنید

آموزش استفاده از لپ تاپ . مجموعه درایور هر های لپ تاپ متصل رو دانلود




چند نکته در مورد ویندوز ۷:

آموزش استفاده از لپ تاپ . مجموعه درایور هر نوع لب تاب و کامپیوتری را از ما بخواهید . دانلود




آپلود و اشتراک گذاری فایلهای حجیم

آموزش استفاده از لپ تاپ . مجموعه درایور هر نوع لب با این حال برای دانلود می توان کل




دانود نرم افزار پروتیوس 7.7 سرویس پک 2 نسخه کامل

آموزش استفاده از لپ تاپ . مجموعه درایور هر نوع لب تاب و نکرده اید حتما دانلود کنید و با این




برچسب :