لوازمی که با خود بیآویند

سلام دوستان

         

لوازمی که مهاجرین با خود می آورند به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله تعداد اعضای خانواده، وضعیت مالی، مدت اقامت و غیره. فروشگاه های ایرانی در کانادا، معمولا اکثر مایحتاج خوراکی خانواده های ایرانی را مطابق ذائقه و سلیقه ایرانیان فراهم می کنند اما آنچه که در لیست زیر می آید در واقع مواردی است که در بدو ورود لازم می شود ، دارای تفاوت قیمت زیاد با ایران بوده و یا مشابه آنچه که در ایران است در اینجا موجود نیست.
توجه داشته باشید آوردن اقلام زیاد و حجیم همیشه به صرفه نیست چون مبلغ کلانی باید بابت اضافه بار بپردازید که گاها از ارزش جنس بیشتر است!
قبل از بستن چمدان ها حتما حتما فهرست کتبی تهیه کنید تا چیزی جا نماند.

- ظروف غذاخوری به تعداد اعضای خانواده: (شامل بشقاب،قاشق،جنگال،کارد)
- لوازم آشپزی:(شامل 2 عدد قابلمه،ماهیتابه، سینی، کاسه ، سبد، کفگیر و ملاقه،)
- لوازم منزل: (پتو ، بالش، ملحفه )، در صورت نیاز و برای اقامت موقت.
- لباس: (انواع لباس زمستانی،کفش، )
- دارو: (داروهای روزمره)
- خوراکی: سبزی خشک( به مقدار زیاد، بخصوص تره!)، زعفران، تعدادی کنسرو و تن ماهی .
- مدارک: (گذرنامه و برگ تأییدیه ویزا، بلیط هواپیما، برگ افتتاح حساب در بانک کانادا ، شناسنامه ، کارت ملی ، گواهینامه رانندگی ، سند ازدواج،مدارک تحصیلی خانواده، مدارک پزشکی، کارت واکسیناسیون کودک،گواهی های اشتغال( ترجمه) ، عکس های پرسنلی )
- محصولات فرهنگی: (رایانه ( در صورت تمایل بدون مانیتور)،سی دی های نرم افزار و فیلم و کارتون، کتاب های مورد نیاز و بویژه دیکشنری- سی دی های بازی های غیر رایانه ای موجود در بازار ایران، مثل پلی استیشن، با دستگاه های موجود در کانادا هم خوانی ندارند. )
- پول ( فقط دلار کانادا).

توجه داشته باشید برق کانادا 110 ولت است و اگر لوازم برقی نظیر رایانه ، دوربین، ریش تراش ، سشوار و غیره را با خود می آورید، قبلا نسبت به هم خوانی آنها مطمئن شوید.

همچنین بهتر است تعدادی تبدیل کوچک دوشاخه ایرانی به دوشاخه های 110 ولت به همراه داشته باشید.
110plug

     ------------------------
 

قبل از سفر خودتان را بیمه کنید .این بسیار ضروری می باشد. واسطه ها و بازار یاب ها در مقابل سفارت سراغ شما خواهند آمد .شرکت بیمه گر یک شرکت آلمانی است که یکی از بانکهای نزدیک سفارت نمایندگی آن را دارد . آژانس هواپیمایی هم که بلیت را از آنجا تهیه می کنید می تواند شما را بیمه کند .می توانید یکی را انتخاب کنید و قرار داد را بنویسید. من خودم از طریق آژانس اقدام کردم . بیمه سه ماهه خریداری کنید البته پیشنهاد شش ماهه هم به شما خواهند داد که تخفیف بیشتری دارد اما سه ماهه را انتخاب کنید این برای شما کافی است.در بیمه شش ماهه بعد از سپری شدن سه ماه اول باید از کانادا خارج شوید و مجددا برگردید تا سه ماهه دوم فعال شود که نیازی نیست؛ بخصوص برای دارندگان ویزای توریستی که فقط یک بار حق ورود به کانادا را دارندو در مورد شما هم که مهاجر هستید بعد از سه ماه تحت پوشش بیمه کانادا قرار خواهید گرفت .

تاکید می کنم حتما خودتان را بیمه کنید  فکر نکنید که سه ماه مدت کوتاهی است و زمان سریع می گذرد. خود من در همین مدت سه ماهه اول ورودم مجبور شدم به بیمارستان بروم که کلی خرج برداشت . البته آن را خودم پرداخت کردم و بعد مدارک و صورتحساب را برای شرکت بیمه در آلمان پست کردم کمتر از یک ماه هزینه را به حسابم واریز نمودند.  چگونگی ارسال صورتحساب را در بروشور شرکت بیمه به شما خواهند گفت و در مورد بیمه شدن در کانادا من تو ضیحات لازم را خواهم داد 
------------------------------------
   

چى با خودمون ببریم به نقل از ابلی ابرود

اين موارد رو با خودتون به كانادا نياريد چون ميتونه باعث جريمه شدنتون تا 2500 دلار و حتى اخراجتون از كانادا بشه:
1-انواع دارو كديين دار و خواب آور
2-غذا هايى كه شامل گوشت گاو، گوسفند و مرغ هستند. حتى اگر يك تيكه خيلى كوچيك تو يك كنسرو باشه!
  3-غذا هايى كه از شير ساخته ميشن و لبنييات! در ضمن ايرانى ها به آوردن كشك معروف هستند كه غير قانونى هست.
4-ميوه و سبزيجات (سيب، كاهو ،پرتقال و....)
5-حيوانات زنده
6-اشيا قيمتى يا پول نقد بيش از 10،000 دلار
7-مشروبات الكلى بيش از 1 ليتر
8-سيگار بيش از يك باكس(200 نخ)
9-اسلحه و مواد مخدر

فرمى كه تو هواپيما قبل از پرواز ميدن رو به خوبى بخونيد و با اينكه احتمالا بعد 20 ساعت پرواز بسيار خسته هستيد اما با دقت اونرو پاسخ بديد. سعى كنيد كه به هيچ وجه دروغ نگيد. حتى اگر فهميديد موارد ممنوعه رو همراه داريد.چون دروغ وضعيت رو خراب تر ميكنه !
اگر چمدونتون رو مادرتون ميبنده حتما محتويات اون رو خودتون چك كنيد كه يك وقت تو فرودگاه سورپرايز نشيد!

در پايان چند تا از پنالتى هايى كه دانشجو ها در سال هاى قبل گرفتند رو براتون مينويسم:
1- 2 عدد به، 250 دلار
2-2 عدد سيب، 1 ساندويچ مرغ، 1 كنسرو كله پاچه 400$
3-براى دارو هاى نا مشخص ،ياكديين دار هم اينقدر تو فرودگاه نگهتون ميدارند تا به اعتييادتون اعتراف كنيد
چون بعضى بچه ها براى تنظيم خابشون در شب هاى اول دارو مييارند!!
(اگر سر اين قضييه گير كنيد ديگه حتى به ايران يا اروپا هم نميتونيد برگرديد يا پليس رو قانع ميكنيد و وارد شهر ميشيد يا از فرودگاه يك راست ميريد زندان!)

در ضمن اگر پنالتى بگيريد اسمتون تا 5 سال تو سيستم ميمونه و هر دفعه كل چمدونتون رو خواهند گشت. دوستان من که در کانادا هستند اين توصيه ها رو کرده اند:

1. دادن وکالتنامه به پدر يا مادرتون قبل از رفتن برای انجام کارهای احتمالی شما
2. برداشتن ترجمه رسمی مدارک به تعدادی که احياناً لازم بشه
3. اگر لوازم آشپزخانه شيک و در عين حال سبک داريد بد نيست با خودتون ببريد ( به خصوص چيزهايي که روزهای اول ممکن است لازم داشته باشيد ولی حال و حوصله خريد نداشته باشيد مثل: در باز کن، نمکدان بسيار کوچولو، چند تا دونه قاشق و چنگال و ...)

4. پتوی سبک و نازک (من پتو های تک رنگ مارک bal رو پيشنهاد می کنم چون وزنش يک کيلو است!)

5. اگر به بالش پر عادت داريد اونجا خيلی گرونه و بيشتر الياف استفاده می کنند... اگر خواستيد بالش پر (پر قو سبک تر است برای بردن) به صورت وکيوم شده می تونيد ببريد که هواش خالی شده باشه و جای زيادی توی چمدون نگيره

6. زعفران اگر دوست داريد ببريد چون اونجا گرونه و ممکنه اولش دلتون نياد بخريد - بقيه ادويه ها به خصوص ادويه های هندی و مصری و ... از ايران ارزون تره.

7. اگر وسايل چرمی دوست داريد اينجا بخريد (چرم مشهد - درسا - چرم ميش) که کيفيت و قيمت بهتری به نسبت اونجا دارند

8. کمی سوغاتی ايران که اگر خواستيد به استادتون بديد (من خودم می خواهم کيف چرم درسا بگيرم)

9. لباس رسمی شيک اگه داريد ببريد چون اونجا لباس رسمی درست و حسابی خيلی گرونتر از ايرانه... آقايون یه دست کت و شلوار و کفش مناسب و خانومها ا يه دست کت و دامن رسمی (به خصوص اگر دنبال رشته ها و شغلهای مديريتی هستيد) و يا لباس شب شيک (برای مهمانی های احتمالی)

10. خانومها اگر اهل لوازم تزئينی (طلا يا بدليجات) هستيد، به اندازه مصرف يک سالتون حداقل از ايران خريد کنيد که اونجا خيلی گرونه (به خصوص بدل)

11. لوازم بهداشتی داشت يادم می رفت: مسواک، خمير دندان، يک سايز خيلی کوچولو شامپو، صابون کوچولو، حوله کوچک، لوسيون و کرم هايي که به صورت روزانه استفاده می کنيد (کرم مرطول کننده و ضد آفتاب يادتون نره)، اگر لنز استفاده می کنيد مايع لنز (دم دست بگذاريدش)، چند جوراب به رنگهای مختلف، لباس زير، شانه، ناخن گير، سوهان، ژل موی سر، دستمال مرطوب، دستمال کاغذی جيبی ( اينها رو اصلاً يادتون نره، چون نبودنشون معمولاً باعث ميشه آدم روزهای اول بی ريخت و کلافه باشه!)

12. سی دی های نرم افزار و موسيقی اگر دوست داريد، کتابهای درسی تون اگر به صورت الکترونيکی داريد بهتره و گرنه تعدادی رو که شديداً لازم داريد برداريد و بقيه رو بگيد وقتی رسيديد براتون پست زمينی کنند.

13. اگر لب تاپ داريد با خودتون ببريد ولی اگر قصد تعويض داريد بگذاريد همونجا يکی ديگه بخريد ولی يادتون نره که دو تا Backup از هاردتون با خودتون ببريد که اگر احتياجی به فايلهای قبلی تون پيدا کريد اذيت نشيد

14. دوربين عکاسی و MP4 Player اگر نداريد يا قديمی شده نخريد اونجا بهترش هست ولی اگر خوبشو داريد با خودتون ببريد بد نيست

15. اگر عينکی هستيد حداقل 2 تا عينک و اگر لنز می گذاريد همينطور

16. بيسکويت توی کيفتون بگذاريد که اگر غذای هواپيما رو دوست نداشتيد بتونيد چند ساعتی بدون غرغر تحمل کنيد... به خصوص آقايون که گشنگی رو سخت تر تحمل می کنند

17. چند نوع کفش (رسمی، ورزشی، ...) ولی کفشی که به بردنش بيارزه (چون اونجا کفش چينی ارزون زياده اگر می خواهيد کفش چينی استفاده کنيد همونجا بخريد بهتره)فعلاً ديگه چيزی يادم نمی آد... يادم اومد اضافه می کنم
------------------------------------------

لیست وسایلی که باید با خودمون به کانادا ببریم

 منبع : خاطرات من و بابسی سلام دوستای گل.امروز(جمعه 9 بهمن)نهار با معلم فرانسه سابقم و شاگرداشون قرار داشتیم.جمع خوبی بود و بیش از 30 نفر دور هم جمع شدیم.اونجا متوجه شدم خیلی از افرادی که نمی شناختمشن خواننده وبلاگ هستن.بعضی ها منتظر مدیکال بودن و بعضی ها هم ویزایهاشون اومده بود و یواش یواش عازم بودن.

تو جمع حرف کنسل شدن امکان گرفتن بلیط از IOM شد و اکثر بچه ها خط هوایی BMI یا ایران ایر رو با توجه به مناسب تر بودن قیمت در نظرداشتن که تا لندن برن و از اونجا با ایر کانادا برن به مقصد نهایی .

و اما در مورد رفتن به کانادا،اول اینکه قبل از رفتن بعد از انجام كارهاي باقيمانده و ترجمه مدارك و كارهاي دندانپزشكي،یه وکالت به یکی از نزدیکان باید داد+کپی و ترجمه مدارک+چند قطعه عکس تا  چنانچه در نبودمون در ایران کاری پیش اومد اونا بتونن انجام بدن.در خصوص سوءپیشینه هم تو یکی از وبلاگا خوندم که اگه در 20 روز اخر اقامت در ایران اگه درخواست بشه و  قبل از رفتنون اونو بگیرین و با ترجمه اش با خودمون ببرین هیچوقت نیاز به سوءپیشینه مجدد از ایران نخواهد بود.

در مورد وسایلی که باید با خودمون ببریم،من از مدتها قبل لیستی رو با کمک اطلاعات وبلاگ دوستانی که پیش از ما رفتن مثل مهربانو-رودابه-میترا و کاناداگراف و بالی و سایر دوستان تهیه کردم که برای اطلاع شما اینجا می ذارم.اگه فکر می کنین چیزی از قلم افتاده بگین اضافه بشه.البته بعضی چیزا هم سلیقه ای یه و می شه از لیست حذف کرد.با توجه به اینکه هر نفر دو چمدان 23 کیلویی و یک چمدان 8 کیلویی (با در نظر گرفتن ابعاد مجاز مربوط به هر خط هوایی)و یک ساک دستی کوچک می تونه با خودش ببره تو هواپیما من این وسایلو تو لیست گذاشتم:

1-انواع لباس زیر و رو برای 4 فصل .کاپشن و لباس مناسب کار مثل کت و شلوار ولی نه خیلی زیاد(چون لباس مناسب با اب و هوا و شرایط محیط رو بعدا از اونجا باید تهیه کنین.)

2-کفش و دمپایی روفرشی و دمپايي پلاستيكي براي حمام

3-حوله

4-قابلمه ماهیتابه یک الی 2 عدد(به پيشنهاد لاله قابلمه مسي براي خوشمزه تر درست كردن غذا) ظروف غداخوری 4-6 نفره و لیوان 4-6 عددو ظروف چایخوری و كتري و ظروف میوه خوری و پیرکس و دیس و سینی یک عدد و نمك پاش و فلفل پاش و ابکش و رنده  و قاشق چنگال 4-6 نفره و ملاقه و کف گیر اگه ابگشوت خورین گوشت کوب و همینطور زعفرون ساب کوچولو و سفره یکبار مصرف یک بسته و دستمال و  بقیه وسایل اشپزخونه در حد نیاز اولیه(هر کدوام از این موارد رو می تونید بنا به سلیقه خودتون حذف کنید)

5-لحاف گرم کم جا(مثل لایکو)و بالش های وکیوم کم جا به تعداد 1-2 عدد.روکش لحاف، ملافه و روبالشی و روتختی یک تا دو دست

6-ساعت دیواری-يا ساعت روميزي زنگ ددار

7-کلیه مدارک شخصی و تحصیلی(عقدنامه-شناسنامه و کارت ملی و گواهینامه و مدارک تحصیلی و ریز نمره و پایان خدمت و ترجمه و کپی)نتیجه ایلتس یا IBT اگه دارین و توصیه نامه های اساتید در صورت تصمیم به ادامه تحصیل و توصيه نامه از مديران فعلي يا شركت هاي مرتبط براي كاريابي

8-کتاب و سی دی ضروری مثل قران کوچک و دیکشنری و ديوان حافظ و سی دی کینگ و..

9-قرص و دارو(اگر زیر نظر پزشک هستید به اندازه مصرف یکسال داروهاتونو بیارید اگر نه داروهای عمومی مثل مسکن و سرماخوردگی و مولتی ویتامین و ...)نسخه پزشک و خلاصه پرونده و نسخه نمره چشک هم بدنیست همراتون باشه.

10- تنقلات و خشکبار در حد زنده ماندن برای چند روز مخصوصا اگه بچه دارین.تا زمانیکه جا بیفتین و برین خرید.

11-سبزی خشک مورد استفاده و نمک و فلفل و ادویه و زعفران.بهتره از این ظرف های کوچک اماده فروش که در فروشگاهها هست و اک بنده باخودتون ببرین.

12-دوربین عکاسی و فیلمبرداری و کابلهای رابط به كامپيوتر و تلويزيون و مبدل مربوطه براي تديل دوشاخه به سه شاخه

13-لپ تاپ

14-فرش کوچک  و  يا قاليچه نفيس دستباف ياگليم مورد علاقه

15-اپیلیدی و شارزر در صورتیکه برقش 110 باشه برای خانوما

16-لوازم خیاطی محدود مثلا 3-4 تا قرقره نخ و سوزن و سنجاق و قیچی

17-وسایل ارایشی بهداشتی در حد محدود 

18-هندزفری و گوشی موبایل و شارزر در صورت تمایل

19-قلیان کوچک سفری (این دیگه برای افرادیکه جا دارن تو چمدونشون و اهل قلیونن و هنوز ظرفیتشون تکمیل نشده)

برای کم جا کردن وسایلتون بخصوص لباس و لخاف از کیسه های وکیوم استفاده کنین خیلی کمک می کنه.

20-چتر کوچولوی کم جا

۲۱-قاب عكس عزيزان

لیست وسایلی که دارین باخودتون می برین رو در دو نسخه تهیه کنین و لیست وسایلی هم که بعدا باید ببرین ترجیحا دقیق و با مشخصات در دو نسخه همراهتون تو کیف دستی دم دست داشته باشین.CSQ ها برای بچه های کبکی و بقیه مدارک مهم یادتون نره.


مطالب مشابه :


جيب خالي پز عالي

به وبلاگ دکتر سعید صیاد خوش آمدید - جيب خالي پز عالي - این وبلاگ جهت ارتباط تعاملی دانشجویان




لوازمی که با خود بیآویند

(طلا يا بدليجات) (به پيشنهاد لاله قابلمه مسي براي خوشمزه تر درست كردن غذا) آموزش زبان




برچسب :