برگزاری کلاسی آموزشی پسته و عوامل خسارت زا
به گزارش خبرنگار ما در این کلاس آموزشی که به همت گروه خدمات بیمه ای استان تشکیل گردیده بود ۶۵ نفر از کارشناسان شعب تابعه استان ،نمایندگانی از مرکز تحقیقات و سازمان جهاد کشاورزی،متصدیان بیمه ای ، ارزیابان خسارت و کارگزاران انعقاد قرارداد بیمه حضور داشتند.
در ابتدای جلسه پس از قرائت قرآن ، مهندس غنچه مدیر گـــروه خدمات بیمه ای استان ضمن خیر مقدم به حاضرین و آقای دکتر حکم آبادی عضو محترم هیئت علمی موسسه تحقیقات پسته کشور گفت : یکی از اهداف گروه خدمات بیمه ای استان در سال قبل و سال جدید برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی می باشد و در این راستا اولین کلاس آموزشی با عنوان آشنایی با محصول پسته و عوامل خسارت زای آن امروز شروع و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت .وی افزود سعی ما بر اینست که برگزاری این کلاسها استمرار داشته باشد و برای روءسای محترم شعب ، کارشناسان و... کلاسهای آموزشی در زمینه های مختلف برگزار نمائیم.
در ادامه جلسه آقای دکتر حکم آبادی در خصوص محصول پسته ، شرایط کاشت ، ارقام محصول و... سخنان مبسوطی ارائه دادند.
وی یکی از موارد مورد نیاز گیاه پسته را تامین نیاز سرمایی درختان پسته در فصل زمستان عنوان نمود و گفت عدم تامین نیاز سرمایی اثراتی از قبیل : تاخیر در برگدهی ، تاخیر در گلدهی ، گلدهی و برگدهی نا منظم ، کاهش کیفیت محصول پسته و... راه به همراه خواهد داشت.
دکتر حکم آبادی در خصوص سرما و نحوه مقابله با آن ، اثرات شوری ، عوامل اقلیمی و ... نیز صحبتهایی ایراد نمود.
در ادامه کلاس صبح مقرر گردید عصر افراد شرکت کننده از باغات پسته بازدید نمایند که در این رابطه با هماهنگی های انجام شده شرکت کنندگان توسط یک دستگاه اتوبوس به یکی از باغات دشت بجد بیرجند اعزام و از نزدیک با عوامل خسارت زا ، نحوه مدیریت آب ، آفات، وضعیت تغذیه و.... آشنا گشتند.
در روز دوم این دوره آموزشی نیز دکتر حکم آبادی به بررسی آفات مهم پسته و روشهای مبارزه با آنها و همچنین نحوه تغذیه گیاه و کودهای مورد نیاز پسته در مراحل مختلف فصل رشد پرداخت.
وی در ادامه سخنانی در رابطه با عوامل خسارت زای پسته از قبیل عدم تامین نیاز سرمایی، نواسانات دمایی،سرما و یخبندان،گرما زدگی ، بارشهای بی موقع زمان تلقیح و ... و نحوه بررسی خسارتهای فوق ایراد نمود.
در پایان جلسه آموزشی مهندس غنچه ضمن تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر حکم آبادی ، از همکاران و کاگزاران بیمه خواست چنانچه مشکلاتی در زمینه بیمه ، ارزیابی خسارت و... دارند عنوان نمایند که اکثر افراد از پائین بودن سطح کارمزد نسبت به تورم ، خصوصا افزایش قیمت بنزین گله داشتند. همچنین مشکلاتی در رابطه با سامانه سابکا ، ورژن جدید سیستم مالی ، عدم پرداخت غرامتها و ... عنوان شد که آقای مهندس غنچه ابراز امیدواری کردند مشکلات بزودی بر طرف شده و خواستار آن شدند که تمامی مسائل را بصورت کتبی به مدیریت انتقال داده تا بتوان با پیگیری نسبت به رفع مشکلات موجود اقدامات لازم صورت پذیرد.
مطالب مشابه :
آدرس سامانه جامع عملیات بیمه گری الکترونیکی
میز امداد سابکا آشنایی با فیزیولوژی و گلدهی و تولید محصول
معرفی سامانه الکترونیکی بیمه کشاورزی ایران
همچنین این سیستم به علت کاهش امکان تقلب، کاهش امکان وقوع اشتباهات غیر آدرس جدید سابکا:
آموزش سابکا
شرکت سبزبنا خراسان شمالی - آموزش سابکا - بیمه انواع محصولات کشاورزی زیر بخش محصولات زراعی
برگزاری کلاسی آموزشی پسته و عوامل خسارت زا
همچنین مشکلاتی در رابطه با سامانه سابکا ، ورژن جدید سیستم مالی ، عدم پرداخت غرامتها و
خلاصه عملکرد انجمن صنفی کشاورزان اندیمشک
3- تثبیت جایگاه کشاورزان در سیستم های محدودیت سیستم اینترنتی سابکا بصورت سنتی و
سامانه الکترونیک پرداخت بیمه دام عشایری در سال 94 راه اندازی می شود
(سابکا) قرار می زمینه ایجاد این سامانه در حال انجام است و امیدواریم برای سال آتی سیستم
ریحان
سیستم توزیع هوشمند نهاده های ادرس جدید سابکا ; صندوق بیمه کشاورزی ; بانک کشاورزی ;
برچسب :
سیستم سابکا