حورالعین

حورالعین

* یکی از بزرگترین و دوست داشتنی ترین نعمتهایی که خدا تو بهشت به بندگانش(البته مردها) عنایت می کنه حورالعین یا همون زنان بهشتیه. حالا داستان این آفریده های زیبای خدا چیه؟

 

 - حورالعین یعنی چه؟

شهید بزرگوار آیت الله دستغیب در کتاب خود(معاد)، می فرماید: «حور» به معنای سفیداندام و «عین» به معنای گشاده چشم (کسی چشم درشت داره) است، پس حورالعین به معنی زن سفید پوستِ درشت چشم است که سفیدی چشمانش به غایت سفید و سیاهی آن به غایت سیاه است و بدنشان به قدری لطیف و سفید و نورانی و زیباست که از زیر 70 لباس ساق پایشان دیده می شود. عقل انسان در مورد حورالعین متحیر و حیران و سرگردان می ماند. اگر قطره ای از آب دهان حورالعین به دریاهای شور بریزد، همه را شیرین می کند. نور حوری، بیشتر از نور خورشید است و نور خورشید در مقابل آنان مثل نور ستاره ای در کنار نور خورشید است. اگر یک حوری به دنیا بیاید همه خلایق هلاک می شوند و اگر لباس او را بیاورند همه بیهوش می شوند. حورالعین مثل مروارید پنهان شده در صدف است.

 

- آفرینش حورالعین از چیست؟

گروهی از ماوراءالنهر، از امام رضا (ع) سؤال کردند که: حورالعین از چه آفریده شده اند؟ حضرت در پاسخ فرمودند: حورالعین از زعفران و خاک بهشتی آفریده شده اند که هرگز فاسدشدنی و فنا ناپذیر نیستند.

روایات زیادی در تفسیر آیه «فیهنُّ خَیراتُ حسانُ» آمده است که: یعنی در شط کوثر حوریانی روییده اند که هرکدام چیده شوند(برداشته یا انتخاب شوند) در جایش حوری دیگر می روید و به قدری این حوری ها نورانی، زیبا و خوشگل هستند که چشم از دیدن نورشان خیره می شود.

 

- خصوصیات و ویژگی های حورالعین:

1) حورالعین همیشه باکره هستند و هیچگاه ثیبه نمی شوند؛

2) مرگ و میر ندارند، همیشه زنده و جاویدند و هیچگاه مریض و بیمار نمی شوند؛

3) حوریان بهشتی هیچگاه حیض و عادت ماهیانه نمی شوند، رحمشان همیشه به هم چسبیده است و دارای مجرای ادرار نیستند؛ چون در بهشت ادرار و غایطی درکار نیست بلکه تمام خوردنی ها به صورت عرق از بدن خارج می شود، آن هم عرقی که بویش مثل مشک و عنبر است؛

4) حورالعین ها هیچگاه بچه دار نمی شوند بلکه اگر کسی در بهشت بچه بخواهد در هر سن و سال و اندازه ای که بخواهد خداوند همانگونه برایش می آفریند؛

5) بدن حورالعین از زیر 70 لباس دیده می شود؛ چنانچه اگر شما سکه پولی را در داخل اسختر یا حوض صاف بیندازید دیده می شود؛

6) بهشتیان از هیچ چیز بهشتی، حتی خوردنیها و آشامیدنیهایش به اندازه حورالعین لذت نمی برند؛

7) بدن حورالعین بسیار شیشه ای صاف و زلال است.

 

- روایت است: هنگامی که فرد بهشتی با همسر خود (حورالعین) خلوت می کند، نمی داند به صورت او نگاه کند یا به پشتش یا به ساق پایش، به هرجای بدن او که نگاه می کند، از فرط صافی و براقی و روشنی و نورانیت، همانند ایینه چهره خودش را در آن می بیند.

 

* خوب اینم از اونچه که من تو کتابهای مختلف درمورد حورالعین خونده بودم، حالا یه چیزی: درسته این آفریده های خدا مؤمنن، پاکدامنن، دست غیر اونها رو لمس نکرده، اگر آواز بخونن حمد خداست؛ اما این دلیل نمی شه که به شوهر هاشون عشق نورزن، نمونه های از عشقی که یه حوریه نسبت به همسر بهشتیش داره ایناست:

 

- پیامبر مکرم اسلام به حضرت علی(ع) می فرماید: زمانی که بهشتیان به در بزرگ بهشت می رسند، فرشتگان زنگ در را چنان به صدا در می آورند که صدایش به گوش حوریانی که خداوند در بهشت برای اولیائش آماده ساخته، می رسد. حوریان بهشتی با شنیدن صدای در بهشت دور هم جمع می شوند و بعضی از آنان به دیگری می گوید: اولیای خداوند(بهشتیان) آمدند، آنگاه درب بهشت به روی آنان گشوده می شود و ایشان وارد بهشت می گردند و همسرانشان به استقبالشان می آیند و می گویند: خوش آمدید، ما چقدر مشتاق دیدار شما بودیم.

- پیامبر اکرم(ص) فرمودند: گاه هست که مؤمنی بر تخت خود تکیه داده است، ناگاه شعاع نوری او را فرا می گیرد. در آن حال به خدمتکاران خود می گوید: این شعاع تابان از کجاست .

ایشان می گویند: این نور حوریه ای است که هنوز تو او را ملاقات نکرده ای. آن حوریه از شوق لقای تو از خیمه خود سر بیرون کرد و به تو نظر کرد، او خواهان تو شده است و محبت تو بر او غالب گردیده است و چون تو را دید که بر تخت تکیه داده ای از کثرت شوق و فرح، متبسم شد و آن شعاعی که مشاهده نمودی و نوری که تو را گرفت، از سفیدی و صفا و پاکیزگی و نزاکت دندانهای او بود.»

 

* یه جایی هم خوندم که مؤمن بعد از رؤیت نور جلال الهی از خودبیخود می شه و از هوش می ره؛ تو این حالت همسرانش به خدا شکایت می کنن که دلمون واسه شوهرمون تنگه، به هوشش بیار! و خدا هم این کار رو می کنه.

 

* حالا که اینقدر از حوریه های بهشتی گفتیم و آب از دهنمون راه افتاد، در عوض چه کاری خدا به آدم حوریه عنایت می کنه؟

 

- خواستگاری از حورالعین در دنیا:

یکی از راویان می گوید: از امام صادق(ع) شنیدم که می فرمود: وقتی بنده ای بعد از نماز بگوید:{اللّهُمَّ اَعتِقنی مِنَ النارِ وَ اَدخِلنِی الجَنة وَ زَوِجنی مِنَ الحُورِ العینِ}:«خدایا! مرا از آتش جهنم آزاد و خلاص و رها کن و داخل بهشت گردان و از حوریان بهشتی به ازدواج من در بیار.»

جهنم می گوید: خدایا! بنده ات از تو درخواست می کند که او را از من رها و خلاص سازی پس او را آزاد کن. بهشت می گوید: پروردگارا! بنده ات مرا از تو خواست پس او را در من منزل ده. حوریان می گویند: پروردگارا! ما را از تو خواستگاری کرد، پس ما را به ازدواج او در بیاور.

اما اگر بنده ای بعد از نماز این دعا را نخواند، بهشت و حورالعین می گویند: او رغبتی به ما ندارد. و جهنم می گوید: او نسبت به من نادان است و نمی داند اینجا چه خبر است که آزادیش از من را نخواست.

 

- هرکه سوره نوح را قرائت نماید، خداوند در بهشت به او سه باغ عنایت می کند و 200 حوریه به ازدواج او در می آورد که هریک در قصری باشند و همنشین رسول خدا شود.

 

- هرکس در ازدواج بین دختر و پسر یا مرد و زن مؤمنی کوشش کند تا آن دو باهم ازدواج کنند، خداوند 1000 حوریه به ازدواج او درآورد که هرکدام در قصری از دُرّ و یاقوت باشند.

 

- کسی که در دنیا مسجدی بسازد، خداوند در عوض هریک وجب آن، شهری در بهشت از طلا و نقره و یاقوت و زمرّد و زیرجد به او می دهد، ور در هر شهری هزاران قصر و هر قصری هزاران خانه و در هر خانه ای هزاران تخت و در هر تختی یک حوریه و برای هر حوریه هزاران دختر و پسر خدمتگزار، و در هر خانه ای هزاران سفره و در هر سفره ای هزاران طبق و در هر طبقی هزاران نوع غذای رنگارنگ.

 

- از امام محمدباقر(ع) نقل است که فرمود: هرکسی بعد از وضو یکبار آیةالکرسی بخواند، پروردگار عالم به او ثواب چهل سال عبادت می بخشد و برای او چهل درجه(در بهشت) بالا می برد و به او چهل حوریه بهشتی تزویج می کند.

 

- روایت است: هرکس بعد از هرفریضه (نماز واجب)، ده مرتبه سوره«توحید» بخواند، حق تعالی از حورالعین به او تزویج نماید.

 

- روایت است: هرکس روز چهارشنبه، چهاررکعت نماز بگذارد و در هررکعت بعد از حمد یک مرتبه سوره «توحید» و سوره «قدر» را بخواند، خداوند توبه او را از هر گناهی قبول کرده و به او حوریه ای در بهشت تزویج فرماید.

 

* نکته ای که باید بگم اینه که مطمئنا خیلی ها می گن: اووووو چه خبره، 1000 تا 200 تا... یکیش کافیه، وقت نیست. در جواب باید عارض بشم که : چرا وقت هست، یکم با خودتون مزه مزه کنین، بعد از مرگ پرونده آدم بسته می شه یعنی دیگه نه خوبی توش می نویسن نه بدی، نتیجتا اگه مثلا یه مرد 5000 تا همسر هم تو بهشت داشته باشه، تا ابدلآباد با هموناست. بذارین یه جور دیگه بهتون بگم، عکس یه خانوم که به نظرتون خیلی زیباست رو بذارین پس زمینه کامپیوترتون، اینجوری دیگه هر روز چشتون به جمالش روشن می شه، هردفعه هم که می بینینش می گین چقدر خوشگله، خوش بحال شوهرش؛ این ماجرا ادامه پیدا می کنه تا اینکه یه ماهی می گذره، دیگه وقتی اون عکس رو می بینین احساسی نسبت بهش ندارین، انگار عکس یه جوجه تیغی پس زمینه باشه. خوب اون خانومه زشت شده؟ نه خیر شامه شما عادت کرده. تو بهشت هم همینه، اینطور نیست؟

 

* از همه چیز گفتیم الا یک چیز، حوریان بهشتی بینهایت زیبان، بر منکرش لعنت اما زنان مؤمنی که به بهشت می رن، بسیار زیباتر از حوریان هستند و مقامشون هم بسیار بالاتره، تا جایی که رسول خدا(ص) می فرماید: «هر مؤمنی را هفتاد زوجه از حوران می دهند(البته به غیر از اونایی که با عبادت خاص بدست آورده) و چهار زن از آدمیان، که مدتی با حوریه خلوت می کند، مدتی با زن دنیا و مدتی با خود».

این تفاوت در تعداد به این خاطره که مقام و حُسن و جمال زنان بهشتی بسیار بیشتر از حوریهای بهشتیه.

 

*می گن حرف حرف میاره، راست می گن؛ یه چیز دیگه هم لازم شد که بگم: تو کتاب معاد آیت الله دستغیب اینطور نوشته که زنان دنیا توی بهشت می تونن با شوهران دنیویشون ازدواج کنن و اگه نخواستن با یه مؤمن دیگه، در واقع اینجا دیگه حق انتخاب با خانوماست، اونا می تونن شوهر خودشون رو انتخاب کنن که مطمئنن مرد بهشتی هم با کله قبول می کنه.


http://webcache.googleusercontent.com


۱- (برای پرهیزگاران)، دخترانی بسیار جوان و هم سنّ و سال و جامهایی لبریز و پیاپی (از شراب طهور). (سوره نبأ، آیه 33)

۲- (بهشتیان) همسرانی از حورالعین (سیاه چشم و بسیار زیبا) دارند همچون مروارید در صدف پنهان. اینها پادشی است که در برابر اعمال که انجام می دادند. (سوره واقعه آیه 22)

۳- نزد بهشتیان همسرانی زیباچشم است که جز به شوهران خود عشق نمی ورزند، گویی (از لطافت و سفیدی) همچون تخم مرغهایی هستند که (در زیر بال و پر مرغ) پنهان مانده (و دست انسانی هرگز آنرا لمس نکرده است ونزدیکی نکرده است). (سوره صافات،آیه 48)

۴- این زنان بهشتی که هرگز عادت ماهانه نمی شوند زنانی هستند که به متقین داده می شوند. (دخان آیه 15 تا 45 و طور آیه 71 تا 02) 

۵- همه حوریان بهشتی دارای بدن های سفید و دلربایی هستند (صافات آیات 84و 94 و نیز دخان آیه45و طور آیه04 و واقعه آیه22) با این همه حوری های بهشتی دوشیزه همیشگی هستند و این دوشیزه بودن هرگز زایل نمی شود. (الرحمن آیه65 و نیز27و 47و واقعه آیات43 تا 63)

۶- زنان حوری بهشتی، زنان پاک دامن و عفیف و با حیا هستند، از این رو همواره در خیام های خویش پنهان و مستور هستند و دیگران آنان را نمی بینند. (الرحمن آیه65و 27و 47)

۷- این زنان، نورس و نار پستان هستند و شماری از ایشان( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )  همسر یک مرد بهشتی می‌شوند. از این رو در آیه11 «کواعب اترابا» از دختران نورسیده همسن و سال سخن گفته شده است. (نبا آیه33)

۸- خماری در چشمان ایشان به گونه ای است که مردان را به سوی خویش می کشاند و چون آهن ربا مجذوب خود می‌سازد و این در حالی است که از نگاه بیگانگان مصون هستند و تنها برای شوهران خویش عشوه و دلربایی می کنند. (الرحمن آیه65) این دختران شیفته شوهران خود هستند و تنها به او دلبسته هستند. (آیه65 سوره الرحمن و نیز 43 تا 73 سوره واقعه)

۹- طنازی و عشوه گری کار ایشان است و دمی از این هنر دست برنمی‌دارند و چنان دلبری و دلربایی می‌کنند که شوهرانشان را دور خویش چون پروانه نگه می‌دارند و آرامش خاصی به آنان می‌بخشند. (واقعه آیه43و 73)

۱۰- با همه عشوه گری و طنازی و جذابیت های جنسی، زنانی عفیف و چشم پاک هستند و هرگز به بیگانه توجه نکرده و بدان نگاه نمی‌کنند. (الرحمن آیه 65و 27 و 47 و نیز واقعه آیه 22و 32)

۱۱- در کام دهی به همسرانشان یگانه دهر و یکتای عشق بازی هستند و در این میان گوی سبقت را از همه رقیبان عالم ربوده‌اند، از این رو همسران خود را به خیام خویش می‌کشند و کام دهی به همسران را دمی فرو نمی‌گذارند و همواره در جذب و جلب آنان تلاش می‌کنند. (الرحمن آیه27)

۱۲- پیامبراکرم(ص):
همانا بهشتیان به چیزی بیشتراز نکاح اشتها ندارند ( !!!!!!!! ) و لذت نمی‌برند.  (کتاب لثالی، ص 503)

۱۳- بهترین چیزهایی که مردم در دنیا و آخرت از آنها لذّت می‌برند، لذت آمیزش و بهره برداری از زنان می‌باشد. (کتاب وسائل، جلد14، ص 468) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همش بهره برداری و بهره کشی از زنان  ؟)

۱۴- (دربهشت) توان بدنی انسان درکامیابی از زنان به اندازه صد نفر می گردد. ( !!!!!!!!!!!!!!!!! ) کتاب کنزالعمال، جلد14، ص 468

۱۵- هرمؤمنی را هفتاد زوجه از حوران می دهند و چهار زن از آدمیان، که ساعتی با حوریّه صحبت می‌دارد و ساعتی با زن دنیا و ساعتی باخود خلوت می کند و بر کُرسیها تکیه زده‌اند و بایکدیگر صحبت می‌دارند. (بحارالانوار،ج 8، ص 157، ح 98) ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اون جا هم بی عدالتی !؟ )

۱۶- بیشتر نهر های بهشتی از نهر کوثر است که در کناره آن دختران نار پستان (مانند گیاه) می‌رویند.

در بهشت نهری وجود دارد که در دو طرفش دختران باکره سفید روی و سفید پوش نشسته‌اند و مشغول تغنی (آواز خواندن) هستند. (بحارالانوار،ج۸،ص۱۹۶)

۱۷- دوشیزگان با چنان صدایی می خوانند که خلایق تا کنون چنین صدایی را نشنیده‌اند و این نعمت، بالاترین نعمات بهشتی است این دوشیزگان به تسبیح (ذکر صفات الهی) تغنی میکنند. (بحارالانوارص۱۲۷) ( اگر خواندن خوبه پس چرا این جا حرامش کردین؟! )

۱۸ - حضرت علی(ع):
هریک ازآن حوریان، هفتاد حلّه پوشیده اند و سفیدی ساق ایشان از زیر هفتاد حلّه معلوم است. از جماع با هر یک ازآن حوریان لذّت صد مرد را می یابد که هریک چهل سال خواهش مجامعت و آمیزش داشته باشند و برایشان میسّر نشده باشد. (بحارالانوار،ج 8، ح 205)

۱۹- پس آن مؤمن با قوّت صد جوان با آن حوری جماع و آمیزش کند و یک آغوش با او هفتاد سال طول می کشد.  مؤمن متحیّر می باشد که نظر به کدام اندام حوری بکند، بر روی او یا بر پشت او  یا بر ساق او، بر هر اندام او که نگاه می کند از شدّت نور و صفا، روی خود را درآن مشاهده می نماید. پس دراین حال زن دیگری بر او مشرف میگردد ( این جاست که باید گفت : عجب مومن بی صفتی ! )  که خوشروتر و خوشبویتر از اوّلی است. (بحارالانوار،ج 8، ح 205) 

۲۰ - هیچ مؤمنی داخل بهشت نمی شود مگر آنکه خداوند غنیّ ، پانصد حوری به او عطا می‌فرماید که با هر حوری هفتاد غلام وهفتاد کنیز نیز می‌باشد که هریک مانند لؤلؤ منثور و لؤلؤ مکنون می‌باشند. (بحارالانوار،ج 8، ح 205)

http://royayesuraty.blogfa.com/post-100.aspx

پرسش :
چرا خداي متعال انسان مؤمن را به حوريان و زنان بهشتي وعده داده است مگر چه ايرادي داشت فقط به تكامل و رشد معنوي و روحي وعده مي داد؟


پاسخ :
پاسخ به اين سؤال كه چرا خداوند به دادن پاداش معنوي و روحي اكتفاء نكرده و پاداش جسماني نظير حوريان بهشتي نيز براي مؤمنان قرار داده است؟ بايد گفت: اولاً: معاد انسان و زندگي انسان در عالم آخرت محدود به حيات روحي نيست بلكه زندگي روحاني و جسماني است لذا لازم بود كه خداوند از هر گونه مواهب و لذايد جسماني و روحاني بندگان صالح خود را بهره مند مي ساخت و به همين جهت براي مؤمنان گذشته از نعمت ها و لذايذ روحاني نعمت ها و لذايذ جسماني نيز قرار داده است بي ترديد اگر پاداش هاي خداوند تنها به امور معنوي و روحاني محدود مي شد، و از نعمت هاي جسماني نظير حوريان بهشتي خبري نمي بود در واقع مؤمنان از بخشي از نعمت ها و لذت ها محروم مي ماندند در حالي كه نياز داشتند و يا علاقه داشتند كه آنها را نيز داشته باشند.[1]

يكي از صاحب نظران ضمن بحث مبسوطي در اين باره مي گويد: از نظر قرآن مجيد معاد هم جنبه جسماني دارد و هم جنبه روحاني، چرا كه انسان در آن صحنه با جسم و روح حاضر مي شود و طبعاً بايد در هر دو جنبه غرق مواهب و بركات الهي گردد، آنهايي كه نعمت هاي بهشتي را معنوي و روحاني مي پندارد و يا تنها پاداش و لذايذ معنوي و روحاني را كافي مي دانند، در حقيقت از اين نكته غافلند كه انحصار نعمت هاي بهشتي به نعمت هاي روحاني مفهومش نفي معاد جسماني است كه بر خلاف صريح قرآن است و اصولاً جسم و روح دو همزاد به هم پيوسته اند؛ همان گونه كه در اين جهان جدا از يكديگر نمي توانستند به تكامل ادامه دهند در آن جهان نيز براي بهره گيري از مواهب الهي جدا از يكديگر نمي توانند باشند و در نتيجه در بهشت بايد هر دو جنبه جسمي و روحي انسان از نظر لذت بردن تأمين شود و تنها لذايذ روحي كافي نيست.[2] پس اگر خداوند پاداش مؤمنان را تنها محدود به امور معنوي و روحي مي كرد اولين مشكل آن بود كه مؤمنان از برخي از لذايد(يعني لذايذ جسماني) محروم مي شدند.
ثانياً: چه بسا مؤمناني هستند كه اعمال و عبادت هاي مختلف را براي رسيدن به نعمت هايي نظير حوريان بهشتي و باغ هايي كه ميوه هاي رنگارنگ دارند و قصرهاي كذائي، انجام مي دهند لذا حكيم بو علي سينا در تعريف زاهد و عابد مي گويد:«كسي كه از متاع دنيا و مواهب آن دوري مي كند زاهد ناميده مي شود، و كسي كه بر انجام عبادت ها مواظب است عابد ناميده مي شود .... و زُهد نزد غير عارفان نوعي معامله است گويا زاهد با اعراض از متاع دنيا مي خواهد به متاع برتر در آخرت برسد، چه اين كه عبادت نزد غير عارفان نوعي معامله است گويا عابد با انجام اعمالي در دنيا مي خواهد به پاداش هايي در آخرت دست يابد.»[3] و خواجه طوسي در شرح كلام بو علي مي گويد:
عابد و زاهد مانند تاجران اهل معامله هستند و براي اجرت كار مي كنند و مي خواهند در آخرت به خواست هاي روحي و جسمي خود برسند.[4] بنابراين اگر خداوند پاداش را به امور معنوي و روحي محدود مي كرد اين عده افراد در واقع از حقشان محروم مي شدند و يا لا اقل به اهداف مورد نظرشان نمي رسيدند. و شايد براي شما جالب باشد اين نكته كه استاد حسن زاده آملي بارها ضمن درس مي فرمود: روزي فردي نزد علامه طباطبائي آمد و گفت: واقعاً اگر حوريان و قصرها و ساير نعمت هايي از اين قبيل در بهشت نباشند پس چرا ما به خود اين همه زحمت بدهيم و آن همه عبادت نماييم؟
پس اين كه خداوند نعمت هاي بهشتي جسماني و روحاني را متنوع آفريده براي اين است كه بندگانش خواست ها و سليقه ها و گرايش ها و علاقه هاي مختلف و متعدد دارند؛ برخي تمام لذات ها را در همان لذات جسماني و حوريان بهشتي مي بينند.
برخي ديگر به اندازه بلند همت اند كه مواهب بهشتي برايشان ناچيز است و پيوسته خواهان تماشاي جلوه جمال دل آراي حضرت دوست هستند و كمتر از آن را براي خود اندك مي دانند مثلاً لسان الغيب حافظ شيرازي از زبان اين عده چنين زيبا سروده است:
گر مخير بكنندم به قيامت كه چه خواهي دوست ما را و همه نعمت فردوس شما را
براي مطالعة بيشتر:
1. امام خميني،
چهل حديث، ص 43 و 73 (بلكه همه آن كتاب) نشر آثار امام خميني، 1378 ش.
2. ناصر مكارم، پيام قرآن، ج5(معاد 1)، ص 352، نشر مدرسه اميرالمؤمنين ـ عليه السّلام ـ قم، 1377 ش.
3. ناصر مكارم تفسير نمونه، مجلات:18 ص 228، 22 ص 438، 24 ص 457، 23 ص 217، 8 ص 38، 10 ص 196، 22 ص 498، 20 ص 405، 21 ص 323 و 210، 11 ص 90، نشر دارالكتب الاسلاميه تهران 1378.
علي ـ عليه السّلام ـ فرمودند:
«هلك امرؤٌ لَمْ يعرف قدره»
«كسي كه لرزش و قدر خودش را نشناخت به هلاكت رسيد»
«نهج البلاغه، حكمت 149»


[1] . ناصر مكارم، پيام قرآن، ج6(معاد 2)،ص 278، نشر مدرسه اميرالمؤمنين ـ عليه السّلام ـ قم، 1370 ش.
[2] . ناصر مكارم، پيام قرآن، ج6(معاد 2)، ص 227، نشر پيشين.
[3] . شرح الاشارات التنبيهات، ج 3، ص 370، نشر دفتر الكتاب بي جا، سال 1379 ق.

[4] . همان. 

http://webcache.googleusercontent.com/


 

حوریان و دختران بهشتی

  حور جمع حوراء است و حوراء به دخترجوان و باکره و سفید و بسیار زیبا و سیاه چشم گفته می شود که دارای پستانهای بسیارزیبایی که گرد و تازه رسیده و کمی برآمده اند می باشند. قرآن می فرماید: " (برای پرهیزگاران)، دخترانی بسیار جوان و هم سنّ وسال و جامهایی لبریز و پیاپی(ازشراب طهور). " (سوره نبأ، آیه 33) " (بهشتیان) همسرانی از حورالعین (سیاه چشم وبسیارزیبا) دارند همچون مروارید درصدف پنهان. اینها پادشی است که در برابر اعمال که انجام می دادند. " (سوره واقعه آیه 22) " نزد بهشتیان همسرانی زیباچشم است که جز به شوهران خود عشق نمی ورزند، گویی(ازلطافت وسفیدی)همچون تخم مرغهایی هستندکه (درزیر بال وپرمرغ) پنهان مانده (و دست انسانی هرگز آنرا لمس نکرده است ونزدیکی نکرده است). " (سوره صافات،آیه 48) پیامبراکرم(ص) فرمودند: "همانا بهشتیان به چیزی بیشتراز نکاح اشتها ندارند و لذت نمی برند." (کتاب لثالی، ص 503) درحدیثی بدین مضمون آمده است که:" بهترین چیزهایی که مردم در دنیا وآخرت ازآنها لذّت می برند، لذت آمیزش و بهره برداری از زنان می باشد." (کتاب وسائل، جلد14، ص 468) "(دربهشت)توان بدنی انسان درکامیابی اززنان به اندازه صد نفر می گردد." (کتاب کنزالعمال، جلد14، ص 468) حضرت علی(ع) فرمودند:" هریک ازآن حوریان، هفتاد حلّه پوشیده اند و سفیدی ساق ایشان از زیر هفتاد حلّه معلوم است. از جماع باهریک ازآن حوریان لذّت صد مرد را می یابد که هریک چهل سال خواهش مجامعت داشته باشندو برایشان میسّرنشده باشد. " (بحارالانوار،ج 8، ح 205) درجای دیگرحضرت علی(ع)فرمودند: " پس آن مؤمن با قوّت صد جوان باآن حوری جماع کند و یک معانقه با او هفتادسال طول می کشد. مؤمن متحیّر می باشد که نظر به کدام عضو حوری بکند، بر روی او یا برپُشت او یا بر ساق او. برهرعضو اوکه نگاه می کند از شدّت نور وصفا، روی خودرا درآن مشاهده می نماید. پس دراین حال زن دیگری براو مشرف میگردد که خوشروتر و خوشبویتر از اوّلی است. " (بحارالانوار،ج 8، ح 205) حضرت امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:" هیچ مؤمنی داخل بهشت نمی شود مگر آنکه خداوندِغنیّ ، پانصد حوری به او عطا می فرمایدکه با هر حوری هفتاد غلام وهفتاد کنیز نیز می باشدکه هریک مانند لؤلؤ منثور و لؤلؤ مکنون می باشند. " (بحارالانوار،ج 8، ح 205) رسول اکرم(ص) می فرماید: " حوری از خیمه خود بیرون آیدو روی به تخت مؤمن بخرامد و چون به نزد مؤمن می آید با پانصد سال ازسالهای دنیا همدیگر را می بوسند که برای هیچ کدامشان ، خستگی و ملال حاصل نمی گردد. " امام صادق(ع) فرمودند: " زنانِ بهشت حسد نمی برند و حائض نمی شوند و بدخویی نمی کنند." رسول اکرم(ص) فرمودند: " هرمؤمنی را هفتاد زوجه از حوران می دهند و چهار زن از آدمیان، که ساعتی با حوریّه صحبت می دارد و ساعتی با زن دنیا و ساعتی باخود خلوت می کند و بر کُرسیها تکیه زده اند و بایکدیگر صحبت می دارند. " (بحارالانوار،ج 8، ص 157، ح 98)






مطالب مشابه :


شهادت غلام سیاه

روضه غلام سیاه, دانلود کلیپ های مداحی آذری و ترکی میکس شده از سایت مداحی انتظارالمهدی




دانلود مراسم شب سوم محرم 92 کربلایی جواد مقدم+گزارش جلسه

دانلود تيزر تبليغاتي سبک / ای که به شام سیاه مهتابی / رو خوندن که در جهان غلام




حوری بهشتی ؛ دربهشت چه خبر ؟

دانلود چهل فایل و بسیار زیبا و سیاه چشم هر حوری هفتاد غلام وهفتاد کنیز نیز می




گزیده از زندگی نامه پانته آ مدیری مجری اتاق خبر شبکه من و تو

کلیپهای والاترین البته سفارش های آقای سرتیپ غلام علی دانلود آلبوم جدید و فوق العاده




حورالعین

دانلود چهل فایل آن به غایت سیاه است و بدنشان به هر حوری هفتاد غلام وهفتاد کنیز




اسامی و معانی آن ها

نام غلام ترک سلطان محمود دارنده اسب سیاه ، فرزند کیکاووس که ★ دانلود کلیپهای




دستگیری عاملان سایت‏های مستهجن

اقدام به ارائه و پخش کلیپهای مستهجن بار دانلود شده است که این که فرق یک نقطۀ سیاه را با




بازيگران زن چگونه به هاليوود وارد شدند؟+ عکس

احسان حق شناس و غلام او در جوانی در کلیپهای خوانندگانی چون (خواننده ی سیاه پوست




برچسب :