تغییرات و راهنمایی نام نویسی مجانی در لاتاري گرين کارت امريکا DV-2012 مهر ماه 1389
مهلت نام نویسی مجانی لاتاري گرين کارت امريکا DV-2012 مهر ماه 1389 :
from 12:00PM on October 5, 2010
to 12:00PM on November 3, 2010
از ۱۳ مهرماه ۱۳۸۹.... تا ۱۲ آبان ۱۳۸۹
فقط با مرورگرهای :Internet Explorer 6.0 و ...Internet Explorer 7.0. و یا جدیدتر..
این لاتاری هیچ شرط / محدودبت سنی ندارد..و برنده ها بصورت شانسی ( random ) از طریق کامپیوتر انتخاب میشوند...
سوالات تان را در کامنت باکس پایین صفحه یپرسید و جواب بگیرید...
تغییرات جدید امسال:
نوشته: اکبرشیخ زاده - تورنتو -. از امسال دیگه برای برنده ها و انتخاب شده ها هیچ نامه قبولی با پست ارسال نخواهد شد و فقط از طریق همان سایت رسمی Entry Status Check در ادرس www.dvlottery.state.gov ....و به ایمیل ادرستون از روز May 1, 2011 به بعد بهتون مبگن که کجا و کی برید برای مصاحبه ...به همین دلیل : بسیار بسیار مهمه که هنگام نام نویسی و ارسال فرم: حتما و حتما یک یا چندتا پرینت بگیرید از صفحه confirmatiom number (تاییدیه و شماره پرونده) ای که بلافاصله بعد از ارسال پرونده تون. روی مانیتورتون ظاهر میشه....اونو لازم خواهید داشت برای چک کردن اسم تون ( برنده ها و انتخاب شده ها ) از روز May 1, 2011 به بعد. در سایت رسمی Entry Status Check در ادرس www.dvlottery.state.gov ....
اینحوری اگر برنده بشید جوابش فقط به ایمیل خودتون مباد..نه به ادرس خونه تون...و نه به ایمیل یا ادرس کسی یا موسسه ای که براتون فرم ها را پر کرده...پس ایمیل ادرسی که از امسال در فرمها می نویسید باید مال خودتون باشه و دقیق باشه....
فقط هم همبشه ایمیلهایی که از ادرس رسمی و دولتی state.gov (با پسوند "دات گاو") میاد را باز کنید و جواب بدهید.....gov گاو مخفف گاورمنت (دولت) است ...... ادرسهای com. و net. و غیره تبلیغات و مشاغل و بیزینس های خصوصی هستند و از شما پول می گیرند.
- و از امسال دیگه مهلت زمان اسم نویسی در لاتاری مجانی گرین کارت امریکا DV-2012 فقط سی روز است.. از ظهر سه شنبه October 5, 2010 تا ظهر چهارشنبه November 3, 2010 ..... .تا پارسال دو ماه وقت داشتید.
- هیچ کشور جدیدی به لیست واجد شرایط ها اضافه یا کم نشده. و متولدین ایران ار هر جای دنیا که باشند هنوز میتونن شرکت کنند..
- مشخصات عکسهای شما: مثل سالهای قبل است اما تنها تغییرش از امسال اینه که اگر عکسی را اسکن می کنید
رزولوشن دستگاه اسکنر شما باید dpi 300 باشه: 300 dots per inch
, قبلا ۱۵۰ dpi بود....
- همبشه تنها سایت رسمی/دولتی یرای شرکت درین لاتاری اینه:
http://www.dvlottery.state.gov/
راهنمای رسمی و انگلیسی ( DV-2012 )
در لاتاری مجانی پارسال گرین کارت امریکا Diversity Visa Lottery 2011 . هم : 2,819 ایرانی برنده شدند....
ــــــــــــــــــــ
تمام متولدین ایران در سراسر دنیا میتوانند شرکت کنند یا یا اجازه دوستان و اقوامشان برای آنها از طریق کامپیوترهای شخصی از هر جایی اقدام کنند . و هر ساله حدود 1000-1600 ایرانی برنده میشوند بویژه از داخل ایران....... دو سال پیش هم در لاتاری DV-2010 تعداد 2,773
متولد ایران (ساکن بیرون و داخل ایران) برنده شدند...
- وب سایت این لاتاری همیشه کمی با مرورگر fire fox مشکل هماهنگی داره. بهتره که فقط با مرورگر internet explorer و با اینترنت کانکشن با سرعت بالا ( معمولا: High Speed های اسپید با DSL و غیره) انجام بدهید تا آسانتر باشه .
- حتما باید یک ایمیل أدرسی از خودتان در فرم ثبت نام وارد کنید. تا اگر اسمتان در آمد : از آن به بعد دولت بتونه اطلاعات و رسیدگی و تغییرات پرونده تان را با ایمیل به شما اطلاع بدهد...
- شرکت در لاتاري مثل هميشه کاملا مجاني است (یعنی هزینه دولتی نداره) و فقط از طريق آنلاين و در سايت رسمي لاتاري http://www.dvlottery.state.gov/ بصورت وب فرم انجام ميشه و براي تنظيم و ارسال و پرينت گرفتن هر فرم با عکسهايش 30 دقيقه به شما فرصت داده ميشه.
-----------
- تنها شرط شرکت در اين لاتاري - به جز کشور محل تولد، :
یا داشتن مدرک 12 ساله ديپلم دبيرستان ایرانی و يا معادل امريکايي آن ،
و يا، اگر ديپلم نداريد، فقط 2 سال سابقه کار در 5 سال اخير در يک شغلي که نياز به حدود 2 سال تجربه يا آموزش دارد است.
هر شخص مجرد (ازدواج نکرده و یا طلاق گرفته) : فقط بايد يک پرونده آنلاين براي خودش بعنوان متفاضی اصلی ( نام و مشخصات بچه های مجرد زیر ۲۱ ساله اش هم را ، اگر بچه های مجرد زیر ۲۱ ساله دارد ) را باید در فرمش بنویسد و بفرستد و رسيد بگيرد.
متاهل ها : يک فرم جداگانه براي هر همسر. (يعني يک زن و شوهر مجموعا دو پرونده جداگانه مي شوند با دو رسيد جداگانه )... ( نام و مشخصات بچه های مجرد زیر ۲۱ ساله شان هم را ، اگر بچه های مجرد زیر ۲۱ ساله دارند ) را باید در هر دو فرمشان بنویسند.... ارسال بيش از يک پرونده براي يک شخص (بعنوان متفاضی اول و اصلی) ، باعث حذف آن پرونده و حذف کامل او (بعنوان متفاضی اول و اصلی) در لاتاري امسال خواهد شد.
------------
راهنمای نحوه ثبت نام مجانی:
- قبل از وارد کردن اطلاعاتتان، ابتدا به سایت رسمی لاتاری http://www.dvlottery.state.gov/ بروید و ابتدا با کلیک بر روی Photo Validator تمام عکسهای پرونده را چک کنید ببینید ایا عکسها مطابق با مقرراتش هستند با نه...
اگر عکس شما از لحاظ اندازه و حجم و شفافیت درست باشد به شما پیغام " Your photo is valid" میدهد...در غیر اینصورت مشکلش را به شما میگه ... اونجا در پایین اون صفحه تعدادی نمونه های عکسهای درست ( correct) و یا نادرست (inCorrect) می بینید..., .. دخترها و خانم ها میتوانند حجاب داشته باشند اما صورت آنها باید کاملا دیده شود. عکسهای دسته جمعی و گروهی قبول نیست. هر نفر که نامش در پرونده است باید یک عکس مستقل داشته باشد حتی نوزادان.... عکسها باید در شش ماه اخیر گرفته شده باشند و دستکاری و روتوش الکترونیکی و غیره مهمی که باعث تغییر بزرگی بشه نشده باشند. مشخصات فنی تمام عکسها مثل مقررات سالهای قبل است:
- هر عکس باید حتما رنگی ( 24 color bit ) ، با فرمت JPEG ، جداکثر سایزش باید 240 کیلو بایت، اندازه اش 600 پیکسل طول و 600 پیکسل عرض ( یعنی مربع شکل) باشد، .. اگر هم عکسی را می خواهید اسکن کنید باید با رزولوشن 300 dpi باشد. پس زمینه عکسها باید بی رنگ یا سفید باشد. سر شما باید اقلا ۵۰ تا ۶۰ درصد کل عکس باشه...... هیچگونه روتوش و دستکاری نباید داشته باشه..زمینه پشتش باید سفید یا بی رنگ باشه و سر شما یاید اقلا 50 تا 60 درصد کل عکس باشه... عینک یا کلاه یا هرچیزی که جلوی چشمها و صورت را بگیره نباید داشته باشه... بهتره که بدون عینک باشه حتی اگر عینکی باشید..
اندازه و نمونه های صحیح و مورد قبول عکسهای مجاز برای لاتاری.... فاصله چشمها تا لبه ی پایین عکس را ببینید..نگاه مستقیم به دوربین....عمودی ایستادن جلوی دوربین...... و اندازه /سایز کله ی شخص در مقایسه با کل عکس (سر شما باید بین ۵۰ تا ۶۹ درصد کل عکس باشه)...بدون اخم کردن یا لبخند باشه (چون خندیدن یا اخم کردن باعث ابجاد تغییر در حالتهای چشم و صورت میشه)..... عینک هم نباشه بهتره...... و هیچ سایه ای هم در عکس ایجاد نشه...
این یک نمونه عکس صحیح و مورد قبول لاتاری امسال است.......اندازه های پیکسلی را دقت کنید. و از عکاس تان بخواهید.
روی این کلیک تا نمونه عکسهای درست را ببینید.
- بعدش برید به قسمت Begin Standard Entry و روش کلیک کنید و در صفحه ای که میاد و صفحات بعدی اش، اطلاعات ساده ی لازمه ( سئوالاتی که از شما در فرم لاتاري امسال پرسیده میشه ) را وارد کنید. فقط 30 دقیقه برای وارد کردن اطلاعات و عکسها وقت دارید. اگر بیشتر شد کل اون پرونده باطل میشه و بهتون timing out Error میده و باید دوباره همه چیز را از نو وارد کنید..
timing out Error یعنی اونا از شما چیزی دریافت نکرده اند پس اشکالی نداره که دوباره فرم را پر و ارسال کنید. بهتره که تمام اطلاعات (اسم و غیره) را قبلا در یک صفحه ای در مثلا برنامه MS WORD توی کامپیوترتون نوشته و دو سه بار هم spelling هاش را چک کنید و بعدا با خیال راحت برید اونا را Copy-Paste کنید توی فرم آنلاین لاتاری... خیلی بهتره و زودتر از 30 دقیقه انجام میشه و timing out Error هم نمیگیرید.. .. در پایان هر صفحه هم آن صفحه را پرینت کنید و یک save as ازش save کنید در کامپیوترتون برای خودتان نگهدارید برای آینده.....
-------
سئوالاتی که از شما در فرم لاتاري امسال پرسیده میشه
: ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM
1. FULL NAME - Last/Family Name, First نام کوچک و نام خانوادگي ...
Last/Family Name یعنی نام فامیلی شما.....مثلا باقری نیا..
( همیشه منظور از middle name یعنی قسمت دوم نام کوچک...مثلا برای کسیکه اسم کوچکش محمد تقی mohammad Taghi است:
middle name اش میشه :تقی .. ..و first name اش میشه: محمد)...
ولی اگر این محمدتقی در شناسنامه تان یک کلمه و سرهم است
مثلا mohammadTaghi :
دیگه middle name لازم نیست و NO middle name را تیک بزنید.)..
برای خانمها هم همینطوره..
2. DATE OF BIRTH - Day, Month, year تاريخ تولد
3. GENDER - Male or Female جنسيت
4. CITY WHERE YOU WERE BORN شهر يا روستاي محل تولد
5. COUNTRY WHERE YOU WERE BORN - کشور محل تولد
6-COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY کشور مجاز محل تولد ،
(توضيح : کسانيکه کشور محل تولدشان در ليست کشورهاي مجاز براي اين لاتاري نيست ، يعني مثلا متولد ايران نيستند، ولي کشور محل تولد همسر فعلي يا پدر يا مادرشان در ليست مجاز هست، مي توانند از کشور محل تولد همسر يا پدر يا مادرشان - اگر در ليست کشورهاي مجاز براي شرکت در اين لاتاري است- استفاده ( چارج ) کنند و نام ان کشور را بنويسند ...
در غبر اینصورت و اگر کشور محل تولدتان در ليست کشورهاي مجاز براي اين لاتاري هست(مثلا اگر متولد ایران هستید) در پاسخ به این سوال:
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
گزینه "YES" را تبک بزنید.
7. photographs ( آدرس عکس تان را از توی کامپیوترتان و یا از توی cd یا usb تان پیدا و آپلود کنيد )
8. MAILING ADDRESS – In Care Of, Address LineDistrict/Country/Province/State, Postal Code/Z آدرس پستي شما ( هر آدرسي که برايتان راحتتر است )، اگر برنده شويد نامه برايتان به همين آدرس ارسال مي شود.
(In Care Of یعنی نام و نام خانوادگی شما.) ...
( second address و یا Line 2 هم یعنی دنباله و بقیه آدرس مثلا کوچه و فلکه و پلاک و فلان و غبره.)
9. COUNTRY WHERE YOU LIVE کشور محل سکونت فعلي شما
10. PHONE NUMBER (optional) تلفن شما ( اجباري نيست )
11. E-MAIL ADDRESS ايميل شما (اجباري است).. . برای پیگیریهای بعدی پرونده فقط اگر selected شده ( انتخاب شده ) بشید.... از اون به بعدش را با ایمیل میتونید پیگیری کنید با مرکز KCC در امریکا یا کنسولگری محل مصاحبه تون. چون سریعتره...
12-WHAT IS THE HIGHEST LEVEL OF EDUCATION YOU HAVE ACHIEVED, AS OF TODAY? :
آخرين (بالاترین ترين) مدرک تحصيلي فعلی و امروز شما
(1) Primary school only, دبستان
(2) High school, no degree, دبيرستان ناتمام
(3)high school degree ديپلم دبيرستان
(4) vocational school, فوق دیپلم با هنرستان يا آموزشگاه فني يا خصوصي (يا هر نوع آموزشگاه تخصصي کوتاه مدت خصوصی یا دولتی که بعد از دبیرستان و یا بدون داشتن دیپلم دبیرستان براي آموزش يک فن يا حرفه گذرانده ايد و خلاصه فعلا بالاترین مدرک شما محسوب میشه)
(5) Some university courses, دانشگاه ناتمام يا فقط چند واحد دانشگاهي، مثلا اگر هنوز سال اول یا دوم یا سوم دانشگاهید و هنوز مدرک لیسانس نگرفته اید..
(6) University degree, ليسانس از دانشگاه گرفته اید..
(7) Some graduate level courses, degree, فوق ليسانس ناتمام، يا فقط چند واحد فوق ليسانس گرفته اید..
(8) Master degree فوق ليسانس از دانشگاه گرفته اید...
(9) Some doctorate level courses, دکتراي ناتمام ( هر رشته اي) يا فقط چند واحد دکترا (هنوز مدرک دکترا نگرفته اید)..
(10) Doctorate degree. مدرک دکتراي هر رشته اي گرفته اید...
13. MARITAL STATUS -وضعيت ازدواجي فعلي بهنگام تنظيم اين فرم:
Unmarried, Married, Divorced, Widowed, or Legally Separated
به ترتيب: مجرد Unmarried ، متاهل Married ، طلاق قانوني Divorced، بيوه Widowed، جدا شده (قانوني ، و يا با توافق دادگاه يا محضر)Legally Separated ...،
اگر بدون حکم دادگاه يا محضر (و صرفا شفاهي و لفظي جدا شده ايد و هيچگونه قرارداد کتبي جدايي (قابل قبول دادگاه) بين خودتان نداريد هنوز هم متاهل Married محسوب مي شويد)
14- Number of children تعداد فرزندان مجرد و زير 21 ساله ( طبيعي، فرزندخوانده، يا تحت سرپرستي ، و حتي فرزندان همسرتان از پدر يا مادري ديگر (يعني از همسر سابقش)، حتي اگر آن فرزندان جدا از شما زندگي مي کنند ، و حتي اگر کلا از آنها و همسرتان جدا شده ايد و حتي اگر آنها اصلا نخواهند به امريکا مهاجرت کنند ، بايد نام و مشخصات و عکس آن فرزندان را در فرم وارد کنيد) . اين خيلي نکته مهمي است که عدم رعايتش باعث مردودي شما خواهد شد. (البته مشخصات و عکس فرزنداني که هم اکنون تابعيت يا کارت سبز امريکا را دارند لازم نيست وارد کنيد) .....
15. SPOUSE INFORMATION - Name, Date of Birth, Gender, City/Town of Birth, Country of Birth, Photograph. مشخصات همسر ( فقط براي متاهل ها است) (که در بخش 14 توضيح داده شده)
نکته مهم: هميشه تمام اطلاعاتي که وارد اين فرم لاتاري مي کنيد مربوط به وضعيت فعلي و در حال حاضر شماست. اگر پس از ارسال اين فرم به دولت امريکا، تغييراتي در وضعيت تحصيلي يا جنسيتي يا ازدواجي يا فرزندان تان بوجود بيايد ( و نامتان بعنوان selected شده ( انتخاب شده ) اعلام شود) مي توانيد بهنگام مصاحبه در کنسولگري امريکا، آنها را مطلع و اطلاعاتتان را بعدا در کنسولگري تصحيح يا تکميل کنيد. (مثلا اگر صاحب فرزند يا همسر يا مدرک شغلي يا تحصيلي جديدي بشويد و غيره).
(نمونه راهنمای تصویری فارسی فرم لاتاری را ببینید در سابت پارس لاتاری) ...
--------------
- selected ( انتخاب ) شدن و برنده ها: - selected شدن به معنای تضمین دریافت گرین کارت نیست. چراکه همیشه ابتدا دو برابر سهمیه هر کشور را بعنوان selected اعلام و برای مصاحبه فرا می خوانند. ( یکسری را بعنوان selected اصلی، و یکسری را بعنوان selected استندبای و زاپاس،...)...و از انجا که تعداد افراد موجود در هر پرونده ای ممکنه که شامل از یکنفر تا چندین نفر باشند (مثلا والدین و بچه های مجرد زیر ۲۱ ساله) و از انجایی که سهمیه هر کشوری محدود است : پس در طی چندین ماه بعدی پروسه ی پرونده selected ها، اگر سهمیه ان کشور پر شد ، دیگر شانسی برای بفیه selected ها وجود نخواهد داشت و نامه ای براشون میاد که میگه شما دیگه برنده برای امسال نیستید و از گردونه حذف شده اید.( هرچند که قبلا اسمشون بعنوان selected انتخاب شده بوده)... ضمنا selected ها به یک مصاحبه ساده (برای ارایه مدارک شناسایی و پرداخت کارمزد دواتی ویزای امریکا و غیره) دعوت میشن در نزدیکترین کنسولگری به انها (ترکیه یا امارات برای ساکنان ایران).. ... در وبلاگ http://safareman.persianblog.ir/ میتونید ببینید در مصاحبه چه می پرسند.
.Sample KCC DV 2010 LOTTERY Winners Letter.... شماره پرونده و ادرس دولتی و تلفن مرکز KCC کنتاکی را و نحوه نگارش و محتوای نامه را ببینید. این برای یک selected شده ( انتخاب شده ) از کشور بلاروس در اروپا است. همین متن و محتوا را برای سایر برنده ها هم مینویسند.....
بخاطر اينکه هر پرونده ي select شده ميتونه بين يک تا تعداد زيادي افراد برنده داشته باشه (مثلا يک برنده با همسر و چند فرزندش)، پس صرف اينکه اسم شما بعنوان selected شده ( انتخاب شده ) به شما اعلام بشه بمعناي دريافت حتمي و صد در صد ويزاي مهاجرت نيست. چرا که تعداد ويزاهاي هر کشوري محدود است و به ترتيب بررسي پرونده هاي برنده ها: کم و کمتر ميشه تا به پرونده شما (اگر selected شده ( انتخاب شده ) شده ايد) برسه. ممکنه که وقتي به زمان بررسي پرونده شما برسه ديگه سهميه ويزايي براي کشور محل تولدتون باقي نمونده باشه. بهمين دليله که به خيلي از selected شده ( انتخاب شده ) ها نهايتا ويزا داده نخواهد شد. بنابراين توصيه ميشه که اگر اسمتون درین لاتاری selected شده ( انتخاب شده ) شد اصلا زندگي و شغل و مالتون را حراج نکنيد به اميدي که حتما قراره به امريکا بريد......
----------
- - فرزندان مجرد زیر 21 ساله ی شما هم میتوانند، اگر حداقل دیپلم دبیرستان و یا دو سال سابقه کار دارند، جداگانه برای خودشان یک فرم و عکس جداگانه (بعنوان مجرد یعنی UNmarried ) پر و ارسال کنند . اینجوری شانس آنها بیشتر میشه..... کم بودن سن انها مهم نیست. مهم فقط داشتن حداقل دیپلم دبیرستان و یا دو سال سابقه کار در ۵ سال اخیر است..اصلا این لاتاری شرط سنی ندارد..
تمام افراد زیر 21 ساله :
اگر -مجرد- باشند : یکبار در فایل پدر و مادرشون استفاده میشن و اگر هم( یا دیپلم 12 ساله دبیرستانی و یا دو سال سابقه کار (در طول 5 سال اخیر) دارند) میتونن یکبار هم مستقلا و جداگانه در همین لاتاری - علاوه بر اینکه اسم و مشخصاتشون در فایل پدر مادرشون استفاده شده- شرکت کنند و کلا سه تا شانس داشته باشند.....
اگر بچه ها -متاهل- باشند دیگه توی فایل والدینشون نمیشه گذاشت و فقط یکبار خودشون و یکبار هم همسرشون میتونن فایل ارسال کنند (دو شانس دارند)..
-- لیست جدید مشاغل یا مهارتهایی که شما در ۵ سال اخیر حداقل ۲ سال کار در آن نوع مشاغل کرده اید و برای این لاتاری مورد قبول است (فقط برای کسانیکه دیپلم ۱۲ ساله دبیرستانی ندارند) در سایت Qualifying Occupations است. در اونجا ابتدا روی Find Occupations و یا روی Skills Search و سپس روی Job Family کلیک کنید. شغلیا مهارت شغلی خودتون را انتخاب کرده و سپس GO را کلیک کنید و بعدش هم رشته اختصاصی ترتون را کلیک کنید. این رشته شغلی باید Job Zone 4 یا 5 و در طیف (رنج) SVP از 7.0 به بالا باشد. و یا میتونید برای چک کردن مهارت فعلی تون روی Skills Search کلیک و دنبال کنید......
- هر کس مي تواند براي ديگران هم ، با کسب اجازه از آنها البته، از کامپيوترش پرونده تنظيم و ارسال و برايشان رسيد دريافت کند. ولي هر کس فقط يک پرونده بايد در اين لاتاري داشته باشد ،نه بيشتر. ديگران هم مي توانند عکس و اطلاعاتشان را به شما ، از هر جاي دنيا، ارسال يا ايميل کنند تا شما برايشان پرونده تنظيم کنيد. دولت امريکا و يا کنسولگري هايش به هيچ وجه قبل از برنده شدن با ايميل با برنده ها يا شرکت کنندگان تماس نگرفته و نخواهند گرفت . هر نوع ايميلي ، در رابطه با اين لاتاري، که براي شما رسيده يا ميرسد يا در آينده برسد ربطي به دولت امريکا ندارد و فاقد ارزش رسمي دولتي است.
-----
توجه Disclaimer : طبق معمول همیشگی باید اضافه شود که هر چند که در ترجمه اطلاعات بالا بهترین سعی و کوشش شده اما ، در نهایت ، صرفا جنبه اطلاعات عمومی دارند. جنبه یا ارزش حقوقی یا راهنمایی حقوقی ندارند. مسئولیت نهایی بعهده استفاده کننده و کاربران است. وبلاگها و اطلاعات ارایه شده درینجا یا در وبلاگهای معرفی شده درینجا هیچگونه ادعای راهنمایی حقوقی ندارند و نمی کنند و مسئولیتی در استفاده نادرست یا سو تفاهم کاربران گرامی از اطلاعات ارایه شده را ندارند. لطفا با ریسک خود و بعد از مطابقت با دستورالعمل رسمی - به زبان انگلیسی- سایت رسمی دولت امریکا ( DV-2012 Lottery Instructions ) اقدام کنید.
This information is provided as a public service . Every reasonable effort has been made to ensure the currency and accuracy of the information presented on this site, but readers should verify information before acting on it....Information provided here are NOT legal advise AND are ONLY provided as general public information. The users are responsible for any misUse / misunderstanding of the rules of this free lottary.
Readers are advised to read and follow the Official LOTTERY WEB SITE DV-2012 Lottery Instructions in order to correctly follow the rules/regulations/requirements.
مطالب مشابه :
راهنمای ثبت نام و توضيحات فرم لاتاري
راهنمای ثبت نام: وزارت امور خارجه تنها فرم های ثبت نام ویزای تنوع فرهنگی کامل شده به صورت
وب سایت رسمی لاتاری گرین کارت امریکا برای چک کردن نام برنده های DV- 2014 سال 1391
آموزش تصویری: dv-2016 شرایط و زمان ثبت نام آنلاین لاتاری گرین کارت مجانی امریکا برای سال 1393
dv-2016 شرایط و زمان ثبت نام آنلاین لاتاری گرین کارت مجانی امریکا برای سال 1393 اعلام شد
یعنی 2014 میلادی برای dv-2016 تمام شده و سایت لاتاری برای ثبت نام امسال آموزش تصویری:
6,027 ایرانی در جدیدترین لاتاری گرین کارت امریکا (DV-2014 ) برنده شدند
6,027 ایرانی در جدیدترین لاتاری تعداد 9,374,191 نفر ثبت نام درست و آموزش تصویری:
آموزش ساده حذف دایمی اکانت و نوشته ها و عکسهایتان از صفحات "فیس بوک" و "توییتر"
آموزش تصویری: dv-2016 شرایط و زمان ثبت نام آنلاین لاتاری گرین کارت مجانی امریکا برای سال 1393
طلاق در ایالت انتاریو کانادا : مالیاتها ، هزینه ها و تقسیم اموال چگونه است؟
آموزش تصویری: dv-2016 شرایط و زمان ثبت نام آنلاین لاتاری گرین کارت مجانی امریکا برای سال 1393
آموزش تصویری: جلوگیری از دریافت ایمیل های بی فایده فیسبوک، گوگل پلاس، توییتر،یوتیوب، لینکدین
آموزش تصویری: گام و تصویری ثبت نام در زمان ثبت نام آنلاین لاتاری گرین کارت
تغییرات و راهنمایی نام نویسی مجانی در لاتاري گرين کارت امريکا DV-2012 مهر ماه 1389
راهنمای نحوه ثبت نام براي آموزش يک فن يا تصویری فارسی فرم لاتاری را
برچسب :
آموزش تصویری ثبت نام لاتاری