ایمپلنت های دندانی
از هزاران سال پیش بشر در فکر جایگزینی دندانهای از دست رفته بوده است .روشهای گوناگون با مواد مختلف ا متحان گردید بالاخره دکتر Branemark سوئدی موفق گردید ایمپلنتی(implant) از جنس تیتانیوم را بعنوا ن پایه جایگزین کننده ریشه بصورت علمی عرضه کند .از آن به بعد تمام پیشرفتهای علم معطوف به فرم ایمپلنت وسطح ایمپلنت گردید .تا بیشترین موفقییت دراز مدت را دا شته با شد .تا چند سال پیش ایمپلنت یک عمل لوکس برای افراد خاص به حساب می آمد و تعداد کمی از دندانپزشکان این عمل راانجام می دادند ولی امروزه بگسترش علم ایمپلنت و ساده تر شدن روند کاشت دندان و برگزاری گسترده تر کلاسهای آموزش ایمپلنت .این معجزه دندانپزشکی در دسترس همگان قرار دارد .امری که تا چند دهه گذشته متصور نبود .سالیان قبل دندانپزشکان می بایست توضیحات مفصل درباره ایمپلنت دندان و لزوم آن جهت جایگزینی دندانهای از دست رفته برای مراجعین بدهد و آنها را جهت ایمپلنت کردن توجیه کنند ولی امروزه در صد زیادی از عمل های ایمپلنت به در خواست خود مراجعین صورت می گیرد.
دلایل از دست دادن دندان
پوسیدگی دندان
موفقیت آمیز نبودن عصب کشی دندان
بیماری لثه (پریودنتیت)
وارد شدن آسیب به دهان (وارد شدن آسیب به دندان ها)
فرسایش بیش از حد دندان ها
مشکلات مادرزادی
نگهداری های پس از ایمپلنت :
پس از قرار دادن کاشت دندان، رعایت بهداشت باید به نحو احسن انجام شود . اگر نه ، لثه و استخوان اطراف ایمپلنت دچار عفونت شده و ایمپلنت همانند یک دندان طبیعی لق می شود و باید خارج گردد .
طول مدت جراحی ایمپلنت چقدر است؟
این زمان بسته به عوامل مختلف متفاوت خواهد بود. مدت زمان بهبود پس از جراحی نیز به سرعت ترمیم بافتهای فرد بستگی دارد، هرچند با پیشرفت تکنولوژی این مدت زمان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. بطور متوسط زمان ترمیم بافتی و تشکیل استخوان حدود 2-3 ماه است که می توان پس از این مدت مراحل ساخت پروتز (تاج دندان) را آغاز کرد.
مراحل ایمپلنت
* مرحله اول جراحی
در مرحله اول با آماده سازی محل مورد نظر و باز کردن لثه در آن ناحیه ، پس از استقرار ایمپلنت سرپوش بر روی آن قرارداده می شود و لثه به کمک بخیه به محل قبلی خود بازگردانده می شود . بعد از اتمام مرحله اول توصیه های دارویی ، بهداشتی و قرار بعدی ملاقات به شما ارائه خواهد شد . دقت نمایید در برخی از انوع ایمپلنت ها جراحی فقط طی یک مرحله انجام می شود
*مرحله دوم جراحی :
در صورت نیاز به مرحله دوم جراحی با محکم شدن ایمپلنت و جوش خوردن آن به استخوان ، جراحی برای حذف سرپوش و قرار دادن تاج مصنوعی اولیه انجام می شود . این مرحله ، ساده تر بوده و مدت زمان کمتری نسبت به مرحله اول دارد . در این مرحله در صورت صلاحدید دندانپزشک ، روکش موقت تاج بر روی ایمپلنت قرار می گیرد . بعد از مرحله دوم جراحی ، لازم است از دندان های بیمار قالب گیری شده تا تاج نهایی در لابراتوار ساخته شود .
*استقرار روکش دندان مصنوعی :
با آماده شدن تاج نهایی ، دندانپزشک آن را بررسی نموده و در صورت عدم وجود هرگونه اشکالی آن را بر روی ایمپلنت ( آباتمنت ) قرار می دهد . سپس دستورالعمل و مراقبت های لازم به بیمار آموزش داده می شود .
مطالب مشابه :
آدرس و تلفن پزشكان متخصص نوار عصب و عضله
همدان-خیابان بوعلی-طبقه همکف-کلینیک دندانپزشکی (کلینیک تبسم سابق)
اعطای مرخصی زایمان 9 ماهه اختیاری است(خبری از 9 ماه نیس صابون نزنید)
تبسم خورشید در حاشیه مراسم افتتاح کلینیک فوقتخصصی دندانپزشکی قوه قضاییه در پاسخ به
تعویض مفصل زانو - بعد از تعویض مفصل زانو در دراز مدت باید به چه نکاتی توجه داشت
تا وقتی مفصل مصنوعی در بدن وجود دارد هر وقت کار دندانپزشکی برای بیمار (کلینیک تبسم
ایمپلنت های دندانی
كلينيك تبسم واحد عضلاني اسكلتي به نام كلينيك دكتر بيژن فروغ تغيير نام
ژلوفن و بروفن، دو مسکن قوی
كلينيك تبسم پیش از انجام هر گونه عمل جراحی یا کارهای دندانپزشکی (کلینیک تبسم
پی آر پی برای آرتروز زانو
كلينيك تبسم واحد عضلاني اسكلتي به نام كلينيك دكتر بيژن فروغ تغيير نام
برچسب :
کلینیک دندانپزشکی تبسم