رابطه پرسپولیس و بابک زنجانی؛ کدام قول اقتصادی مالک پرسپولیس می شود؟
بابک زنجانی کیست؟ آیا او مالک آینده پرسپولیس است؟؟
* ماجرای فعالیت های اقتصادی اخیر پرسپولیس چیست؟
* شبکه پرسپولیس روی ماهوارههاتبرد دریافت است.رضا رشیدپور مجری شبکه ماهواره ای پرسپولیس.
اندیشه خرم اباد : این روزها، اخباری از فعالیتهای اقتصادی کلان باشگاه پرسپولیس به گوش می رسد و از سویی، خبر از واگذاری 51 درصد سهام این باشگاه در غیاب سردار رویانیان، خبرساز شده است. آنچه ماجرای انتقال سهام پرسولیس را بیشتر جنجالی می نماید، نام بابک زنجانی است. مردی که با نام آقای «ز» در ایران مطرح گردید و ارتباطی نزدیک با ماجرای فیلم پخش شده توسط احمدی نژاد در مجلس دارد.
اما ابتدا، گزارش روزنامه هفت صبح از ماجرای فروش سهام 51درصدی باشگاه پرسپولیس و فعالیت های اقتصادی اخیر
راهاندازی شبکه ماهوارهای پرسپولیس، اختصاص یک فروند هواپیمای ایرباس به پرسپولیس و راهاندازی یک اپراتور ارتباطی برای پرسپولیس، همه این اخبار در یکی دو هفته گذشته منتشر شده است. همزمانی این پروژههای بزرگ اقتصادی باعث شده همه از هم بپرسند چه اتفاقی در باشگاه پرسپولیس افتاده؟ کدام منبع مالی در پشت پرده این اتفاقات است؟
ظاهرا در کانون این اتفاقات «بابک زنجانی» مالک باشگاه راهآهن قرار دارد که کلید آشنایی او با رویانیان در ماجرای انتقال علی دایی به پرسپولیس زده شد. در عین حال اخیرا زمزمههایی مطرح شده که محمد رویانیان از مدیر عاملی پرسپولیس برکنار خواهد شد و این اتفاق ماجرا را پیچیدهتر میکند، چون در تمام این قراردادهای اقتصادی شخص رویانیان نقش محوری داشت.
برکناری او، آن هم در زمانی که تا چهارشنبه در سفر روسیه به سر میبرد، این شائبه را تقویت میکند که واگذاری 51 درصدی سهام پرسپولیس به یک شرکت هلدینگ که دیروز بحث آن مطرح شد، بدون اطلاع رویانیان قرار است انجام شود..
حالا سوال اینجاست این شرکت همان «صدرا سیستم پاسارگاد» اسپانسر قبلی پرسپولیس است یا یکی از شرکتهای مرتبط با بابک زنجانی؟ که طرف حساب هر کدام از این دو باشد به نوعی انگار سردار رویانیان بازی خورده است. چون خود او مقدمات فعالیتهای اقتصادی این شرکتها در پرسپولیس را فراهم کرده اما حالا درست زمانی که قرار است سهام باشگاه واگذار شود از پروژه کنار گذاشته میشود.
دیروز خبرگزاری مهر نوشت «از هفتهها قبل مذاکراتی بین تصمیمگیرندگان برای پرسپولیس و مسئولان یک هلدینگ اقتصادی برگزار شده و توافقات ابتدایی برای واگذاری 51 درصد سهام این باشگاه صورت گرفته است.» خبرگزاری مهر انتشار خبر هواپیمای اختصاصی باشگاه پرسپولیس که البته مالکیتش متعلق به این باشگاه نبود و همچنین شبکه ماهوارهای پرسپولیس را چشمههایی از کارهای اقتصادی مالکان جدید پرسپولیس ارزیابی کرده است. این خبرگزاری در ادامه توضیح داده :«این هلدینگ ارتباط نزدیکی با فوتبال دارد و براساس توافقاتی که صورت گرفته، به زودی سهام اصلی باشگاه پرسپولیس را خریداری خواهد کرد.»
از کدهایی که در این خبر داده شده و ارتباط موضوع هواپیما با قشم ایر و هلدینگ سورینت اینطور برمیآید که منظور از مالک آینده پرسپولیس بابک زنجانی است. این در حالی است که از سال پیش شرکت هلدینگ صدرا سیستم پاسارگاد هم از مدعیان به عهده گرفتن مالکیت باشگاه پرسپولیس بود. شرکتی که گفته میشود نایب رئیس هيات مدیره آن سعید شیرینی، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس است. به این ترتیب اگر سناریوی اول درست از آب در بیاید یعنی شرکت هلدینگ صدرا سیستم پاسارگاد رقابت را به سورینت باخته است.
آخرین پروژه اقتصادی رویانیان
آخرین خبری که از فعالیتهای اقتصادی اخیر پرسپولیس منتشر شده است ارائه درخواست راهاندازی یک اپراتور ارتباطی و شهری الکترونیک است. دیروز رئیس سازمان تنظیم مقررات از ارائه این درخواست خبر داده و توضیحات مبهمی درباره آن ارائه داده است. برای شفافسازی این موضوع ابتدا صحبتهای رئیس سازمان مقررات را مرور میکنیم و بعد به واکاوی آن خواهیم پرداخت.رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با ایسنا با تائید درخواست پرسپولیس گفته: «از آنجا که مجوزی که ایشان [رویانیان] خواسته بودند در بعضی زمینهها به شبکه دسترسی فیبر نوری مربوط میشد و این مجوز قبلا به اپراتور چهارم یعنی شرکت ایرانیان نت واگذار شده بود، قرار شد در صورت موافقت اپراتور چهارم بخشی از کار که مربوط به قشم میشود به ایشان واگذار شود.» محمدعلی فرقانی در ادامه گفته: «اکنون درخواست ایشان باید با شرکت ایرانیان نت مطرح شود و در صورت موافقت اپراتور چهارم این موضوع در سازمان تنظیم مقررات دنبال خواهد شد.»
معاون وزیر ارتباطات در ادامه در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر سهم 20 درصدی دولت از اپراتور چهارم و اینکه آیا قرار است سهم بخش دولتی به رویانیان واگذار شود و رویانیان در این قالب با شرکت ایرانیان نت مشارکت کند، توضیح داده: «بحث مشارکت مطرح نیست بلکه بحث، بحث کارگزاری است و در صورت موافقت شرکت ایرانیان نت بخشی از امور این شرکت در قشم بر عهده ایشان قرار خواهد گرفت.»
او در توضیح بیشتر درباره نحوه همکاری رویانیان با اپراتور چهارم گفته: «قرار بر آن است که در صورت موافقت شرکت ایرانیان نت سازمان تنظیم مقررات رادیویی این بحث را بررسی کند تا بخشی از کار این اپراتور در قشم به ایشان واگذار شود. در صورت موافقت شرکت ایرانیان نت رگولاتوری مخالفتی با این موضوع ندارد. رویانیان هم درخواست دیگری برای راهاندازی یک شهر الکترونیکی در قشم مطرح کرده که پس از بررسی کلیات آن در کمیسیون تنظیم مقررات نتایج آن مشخص خواهد شد.»شركت ايرانيان نت از كجا آمده؟
حدود چهار سال پيش زمزمههايي مطرح شد مبني بر اينكه موازي با شبكه مسي كشور شبكه فيبر نوري نيز در كشور راهاندازي شود. در سال 90 شركت ايرانيان نت به عنوان مجري اين طرح و اپراتور چهارم انتخاب شد و قرار شد اين شركت از طريق خطوط فيبر نوري ديتا و ترافيك را به در منازل منتقل كند. همانطور كه ميدانيد منظور از انتقال ديتا و ترافيك تنها اينترنت نيست و از طريق اين خطوط ميتوان هرگونه فيلم، عكس و... را بدون استفاده از اينترنت با سرعت بالا انتقال داد.
در همان زمان شايعات زيادي در مورد وابستگي اين شركت به برخي سازمانها و نهادها منتشر شد كه البته هيچگاه تاييد نشد. آيا پرسپوليس شبكه اجتماعي تاسيس ميكند؟
واكاوي در صحبتهاي رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را به كدهاي خاصي هدايت ميكند. اين مقام مسئول از «درخواست مجوز راهاندازی یک اپراتور ارتباطی و شهری الکترونیک در قشم» توسط رويانيان خبر داده است. از آن جايي كه تاكنون مجوزي براي تاسيس رگولاتوري پروانه جديدي صادر نشده و فقط صحبت از شراكت پرسپوليس و ايرانيان نت در ميان است به نظر نميرسد اين باشگاه قصد داشته باشد يك اپراتور همراه و خطوط موبايل عرضه كند.
با توجه به درخواست رويانيان مبني بر راهاندازی یک شهر الکترونیکی به نظر ميرسد پاي يك شبكه اجتماعي در ميان باشد. شبكه اجتماعي مشابه فيس بوك اما ويژه طرفداران پرسپوليس. سوالي كه ممكن است در اين جا مطرح شود اين است كه آيا پرسپوليس نميتواند بدون استفاده از يك اپراتور و تنها با استفاده از يك سايت اين شبكه اجتماعي را راهاندازي كند؟ گمانهزنيها حاكي از آن است كه باشگاه پرسپوليس در نظر دارد يك شبكه اجتماعي مبتني بر بازي آنلاين، خريد، ارتباطات اجتماعي و... در سرتاسر ايران راهاندازي كند و هواداران اين باشگاه بدون استفاده از اينترنت و با استفاده از خطوط فيبر نوري با يكديگر در ارتباط باشند.
چند سال قبل هم باشگاه استقلال در نظر داشت با مشاركت يك شركت ترك، بين هواداران خود سيمكارت تلفن همراه توزيع كند اما به علت عدم مجوز به اين طرح اجازه اجرايي شدن داده نشد. به نظر ميرسد باشگاه پرسپوليس از شراكت با ايرانيان نت قصد دارد علاوه بر سرمايهگذاري در بخش اقتصادي راه را براي راهاندازي شبكه اجتماعي خود هموار كند.شبکه ماهوارهای و هواپیمای اختصاصی
دو اتفاق ویژه دیگر که در روزهای اخیر در باشگاه پرسپولیس رخ داده است تاسیس شبکه ماهوارهای و گرفتن هواپیمای اختصاصی است. چند روز پیش تصویری از یک فروند هواپیمای ایرباس متعلق به شرکت هواپیمایی قشمایر منتشر شد که به رنگ قرمز درآمده بود و نام پرسپولیس روی آن حک شده بود. بعد گفته شد این هواپیما با قراردادی دو ساله و سه جانبه بین باشگاه پرسپولیس، شرکت هلدینگ سورینت و هواپیمایی قشم ایر از هفته آینده به پرواز در میآید.
این اقدام در راستای درآمدزایی برای باشگاه و ارائه خدمات ویژه به هواداران و ورزشکاران پرسپولیس انجام شد. چند روز پیش هم تصاویری از امضای این قرارداد در سایت رسمی شرکت هلدینگ توسعه سورینت قشم منتشر شد که رویانیان، بابک زنجانی و البته رضا رشیدپور در این جلسه حاضر بودند.
در خبر دیگری هم از زبان محمد رویانیان اعلام شد شبکه جهانی پرسپولیس با الگوبرداری از تیمهای بزرگ اروپایی و به منظور در آمدزایی راهاندازی شده است. رویانیان گفته بود: «راهاندازی این شبکه تلویزیونی به منظور ارائه خدمات ویژه به ایرانیان مقیم خارج از کشور و دوستداران پرسپولیس که از تیم محبوبشان فرسنگها فاصله دارند، انجام شده و برنامههای این شبکه صرفا ورزشی و مختص پرسپولیس خواهد بود.»
شبکه پرسپولیس روی ماهوارههاتبرد، فرکانس 11137، سیمبل ریت 27500، اف ای سی 4/3 قابل دریافت است و در حال حاضر لوگوی این شبکه نمایش داده میشود. قرار شده این شبکه در ابتدای کار روزانه 2 ساعت برنامه با اجرای رضا رشیدپور داشته باشد و به مرور زمان برنامهها به 9ساعت افزایش پیدا کند.
توضیح: در ادامه، گزارش قبلی اندیشه اسلام آباد غرب در خصوص بابک زنجانی، که پس از جلسه جنجالی مجلس منتشر گردیده را ملاحظه می کنید:
* "آقای ز" همان بابک مرتضی زنجانی است که به نام تاجر بزرگ و فعال نفتی شناخته می شود.
اندیشه اسلام آباد: در جلسه جنجالی دیروز مجلس که به استیضاح وزیر کار اختصاص داشت، احمدی نژاد ابتدا نواری را پخش کرد که به دلیل عدم وضوح صدا، متن پیاده شده ای از مکالمات را قرائت نمود و بر اساس آن، مدعی گردید فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه با سعید مرتضوی دیداری داشته و در مورد فردی به نا "ز" مذاکره نموده است. شاید برای خیلی از کاربران سوال پیش آمده باشد که آقای «ز» کیست و برخی نیز این اسم مخفف را بر محمدرضا زنوزی مطلق (از بدهکاران بزرگ بانکی) تطبیق داده باشند که البته برداشتی استباه است.
بخشی از متن قرائت شده رئیس جمهور از جلسه فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی:
این صحبت های واسطه است و بعد از این آقای فاضل لاریجانی پیش آقای مرتضوی می آید.
- ببین
باید خودت روک به دکتر بگویی که آقای «ز» (همان آقایی که می خواهد با
تامین اجتماعی قرارداد ببندد) باید از قـِبـَلِ من به شما وصل بشود.
...
فاضل
لاریجانی: من می خواهم با آن گروه «ز» کار کنم، ولی ابلاغ کتبی برای من
نزند. تلقی اش این باشد که من می خواهم با او همکاری کنم.
.... خصوصا این مورد هم که درباره «ز» پیش آمده، یک ملاقات جدی و خودمانی حالا در منزل ما یا اصلا بیرون از قوه و مجلس. قوه و مجلس نباشد منزل مادر باشد بدون سر و صدا. با تمام وجود خدا شاهد است به هر حال من قلق آنها، علی آقا و آقا صادق دستم است که چطور ورود کنم و چطور جا بیاندازم. (مشروح صحیت های رئیس جمهور در خصوص صحبت های مرتضوی و فاضل لاریجانی را اینجا ببینید)
لازم به ذکر است که آقای احمدی نژاد در حالی مکررا از رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نام برد که درباره آقای ز هیچگونه توضیحی ارائه نکرد.
اما «ز» که احمدی نژاد نام می برد کیست؟
بنابر شواهد و قرائن مختلف، آقای ز ، همان بابک مرتضی زنجانی فعال (و به تعبیر برخی، دلال)
نفتی دولت است که به نام بابک زنجانی معروف است و دهها میلیارد دلار سواپ نفت از سوی دولت را دریافت نموده و ظاهرا با برخی مقامات اجرایی روابط نزدیکی دارد و اخیرا نیز قرار بوده که پروژه ای بزرگ با سعید مرتضوی در تأمین اجتماعی انجام دهد لیکن با حوادث دیروز، این قرار هم باید کأن لم یکن درنظر گرفته شود.
سایت اصولگرای بولتن نیوز به نقل از بازتاب: کلاه نهصد میلیارد تومانی دلال نفتی بر سر بیت المال!
بولتن نیوز: در ادامه افشاگری ها درباره دانه درشتهای اقتصادی، «بازتاب» از یکی از بزرگترین و ناشناخته ترین پدرخوانده های اقتصاد ایران، یعنی بابک زنجانی که از معاملات نفتی تا هتلداری، هواپیمایی و صنایع بهداشتی – آرایشی دست دارد، رونمایی می کند.
سایت
بازتاب ادعا کرد: مسئولان وزارت نفت در پی وصول ضمانتنامه بانکی وی بوده
اند که متوجه می شوند بانک صادرکننده این سند واقع در جزایر مالزی بوده و
این بانک هم مدتی قبل توسط بابک زنجانی به قیمت هشت میلیون دلار خریداری
شده و به هیچ وجه قادر به پرداخت سند مذکور که صدها برابر ارزش خود بانک
است، نمی باشد
بولتن نیوز_ صفحه انرژی، به ادعای سایت «بازتاب»، این
دلال نفتی که نام واقعی وی بابک مرتضی زنجانی است و مشهور به بابک زنجانی
می باشد، در یک معامله با وزارت نفت، حدود سیصد میلیون دلار (بیش از هزار و دویست میلیارد تومان) زیان وارد کرده
است.
بنابراطلاعات رسیده، بابک زنجانی ، محموله نفتی را به ارزش
بالغ بر دو میلیارد دلار شامل 12 کشتی نفت کش از وزارت نفت تحویل گرفته و
در ازای آن ال سی یا ضمانتامه بانکی را تحویل داده است.
زنجانی که
مطابق با قراردادی که با وزارت نفت منعقد کرده بود، قرار بوده است این
محموله نفت را به قیمت بشکه ای 106 دلار به فروش برساند و بلافاصله مبلغ
فروش را به خزانه بازگرداند.
افشاگری های بازتاب بر علیه بابک زنجانی
توضیح اندیشه اسلام آباد غرب: آنچه که سایت بازتاب در مورد بابک زنجانی نوشته را نمی توان دربست پذیرفت و تشکیک هایی در مورد برخی ادعاها وجود دارد و به همین جهت نیز بخش هایی از ادعاهای این سایت، در گزارش زیر حذف شده است.
به گزارش بازتاب، نام بابک زنجانی اگرچه در ایران ناشناخته است، اما به جهت گردش هنگفت
اموال و حسابهای وی، اتحادیه اروپا نام وی را در فهرست تحریم های خود قرار
داده است و به تازگی پلیس دبی گذرنامه وی را توقیف کرده است.
پرداختن به همه اموال و فعالیتهای اقتصادی بابک زنجانی در یک گزارش میسر
نیست، اما تلاش می شود به برخی از سرفصلهای ارتباطات وی پرداخته شود.
بابک زنجانی که تا قبل از به قدرت رسیدن آقای احمدی نژاد، فردی معمولی بود، امروز از گردش مالی چند میلیارد دلاری برخوردار است.
او با 64 شرکت فعال اقتصادی، برند سورینت در لوازم بهداشتی و آرایشی و هتلداری، برج سازی و معاملات نفتی یکی از کارتل های اقتصادی است که با ارتباطات پشت پرده و غیرشفاف، یک شبه متولد شده اند.
وی از یک سو خود را از نزدیکان مشایی معرفی می کند و از سوی دیگر... از نقش آفرینی به عنوان دلال نفتی در فروش محموله های روی آب نفت ایران با امور بین الملل وزارت نفت تا خرید و فروش هواپیما از طریق دلالی هواپیما برای هواپیمایی قشم، و همچنین مالکیت تعداد زیادی هتل بزرگ در آسیای میانه، از جمله فعالیت های اقتصادی وی می باشد.اما نکته مهم در عملکرد بابک زنجانی آن است که به نظر می رسد وی بیشتر از آن که یک فعال اقتصادی باشد، پوششی است برای برخی فعالیتها و به جهت آن که صلاحیت های وی نیز زیر سوال قرار دارد، احتمال عدم صداقت در معاملات نفتی و همچنین تخلفات مالی وی نیز می رود.«بازتاب» در گزارش مستقلی به دلالی های خرید هواپیما به نام هواپیمایی قشم که موجب وارد شدن زیان سنگینی به کشور شد، می پردازد.
از این رو با توجه به هشدارهای قبلی بازتاب درباره ضرورت ساماندهی معاملات پوششی برای دور زدن تحریمها در شرایط حساس تحریم، این گونه ریسک های برخی از مسئولان که چهره های مرتبط با خود را به عنوان پوشش مطرح کرده و معاملات سنگین کشور را به اسم این افراد انجام می دهند، قابل توجیه نیست. همان گونه که بابک زنجانی هم اکنون بخش بزرگی از سرمایه کشور را به خطر انداخته است.
در بخشی از گزارش دیگر بازتاب آمده است:
بسیاری معاملات دور زدن تحریمها ، محمل خوبی برای رانت
خواری است و در قالب این معاملات پول های هنگفتی از بیت المال به حساب
«امین اموال» هایی که امین نیستند، منتقل می شود.
بویژه آنکه به دلیل وقوع فعالیت های اقتصادی مذکور در خارج از کشور، امکان کنترل حساب ها و ردیابی پول برای دستگاه های نظارتی ایران نیز وجود ندارد.
افراد
نابابی که در این مسیر معمولا از طریق نزدیکان مقامات ارشد دولتی مورد
اعتماد واقع می شوند، اگر بی جنبه باشند، کل وجه معامله شده را در یک مرحله
به غارت برده و به ایران باز نمی گردند و اگر حرفه ای تر باشند، مبالغ
کلانی در حد ده تا بیست درصد از کنار هر معامله به جیب زده و به کار خود
ادامه می دهند.
به دلیل اینکه این معاملات به صورت غیر رسمی برای دولت ایران انجام می شود، پیگیری قضایی کلاهبرداری انجام شده توسط این افراد مورد اعتماد خارج از ایران نیز معمولا بسیار مشکل است و دولت نمی تواند علیه آنها اعلام شکایت و جرم کند.
در
این شرایط نظارت جدی بر فرایند دور زدن تحریم ها و طراحی سازوکاری که
بتواند هم نیازهای کشور را تامین کند، هم مانع رانت خورای گسترده برخی نور
چشمی ها از شرایط دشوار کشور شود، یکی از وظایف مهم دستگاههای نظارتی
و امنیتی است.
گفته می شود چند سال قبل که این موضوع در دستور جلسه یکی از نهادهای عالی رتبه کشور قرار داشت، بحث فروش نفت ایران از طریق اشخاص مطرح شده بود که بخشی از محموله های نفت به نام اشخاص شود تا آنها خارج از تحریم ها بتوانند آن را فروخته و پولش را به کشور بازگردانند که در واکنش به این پیشنهاد، دکتر روحانی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی اظهار کرده بود: من نمی توانم چنین مسئولیتی را قبول کرده و با تحویل محموله های نفتی به یک فرد بدون داشتن تضمینهای قانونی و نظارت موافقت کنم.
وی در ادامه با کنایه نظرش را تکمیل کرده و گفته بود: البته اگر زمانی خواستید چنین کاری را انجام دهید، می توانید روی من به عنوان فردی که نفت را تحویلش دهید، حساب کنید.
ماجرای تحریم بابک زنجانی توسط اتحادیه اروپا ؛ زنجانی هرگونه همکاری با ایران را تکذیب کرد
به گزارش منابع خبری، در فهرست جدید منتشر شده تحریم های اروپا نام یک ایرانی به نام بابک زنجانی نیز به چشم می خورد. وی به رویترز گفته است که بانک و دیگر شرکت های زیرمجموعه اش برای دولت ایران کار نمی کنند.
رویترز گزارش داد: او که در برج تجاری خود در دوبی مشغول به کار است، بعد از یک روز از انتشار اسمش در لیست جدید تحریم ها، به رویترز گفت :”اشتباه شده است.”
وی در گفتگو با رویترز تاکید کرده است که نه بانک اسلامی اش در مالزی و نه هیچ کدام از ۶۰ شرکت تحت مالکیت او هیچ کار اشتباهی انجام نداده اند.
در تحریم های جدید وضع شده علیه ایران، بابک زنجانی تحت اقدامات محدودکننده اتحایده اروپا قرار گرفت و هرگونه معامله شرکت های اتحادیه اروپا یا اشخاص با وی ممنوع اعلام شد.
زنجانی مدعی شده است که ماهیت پیچیده معاملات شرکت او که شامل مبالغ بسیار بالایی است، اتحادیه اروپا را گمراه کرده است.
وی در گفتگو با رویترز گفت: “من پاسپورت ایرانی دارم و مبالغ بسیار زیادی را به تمام شرکت هایم در سراسر جهان ارسال می کنم. شاید آنها فکر می کنند ما در حال توطئه هستیم.”
بابک زنجانی حدود ۶۴ تا ۶۵ شرکت و کارخانه دارد که در زمینه های مختلف شامل لوازم آرایش، غذا، نفت و صنعت هوانوردی مشغول فعالیت هستند. وبسایت گروه سورینت، نام ده ها شرکت را نشان می دهد که اکثریت آنها در امارات و چند شرکت نیز در ترکیه به ثبت رسیده اند.
البته او هنوز هیچگونه واکنش منفی از سوی مشتریان خود نسبت به فهرست جدید دریافت نکرده است.
تاجر ایرانی تحریم شده از سوی اروپا: دوست دارم ببینم چگونه می خواهند اتهاماتشان را ثابت کنند
تاجر ایرانی که اتحادیه اروپا روز شنبه او را تحریم کرد، تاکید کرد که
عقیده دارد این اتحادیه با اطلاعات اشتباه «گمراه» شده است.
بابک زنجانی روز یکشنبه 3 دی (23 دسامبر) طی مصاحبه ای با رویترز در دفتر
کارش در آسمانخراشی واقع در دبی به این خبرگزاری گفته است که تصمیم
اتحادیه اروپا «یک اشتباه» بوده است.
وی گفته است برخلاف آنچه در بیانیه اتحادیه آمده نه بانکی که به نام First
Islamic Bank در مالزی دارد، و نه بیش از ۶۰ شرکت دیگر او، هیچگونه خلافی
مرتکب نشده اند. بر اساس تحریم های جدید، که در ماه اکتبر مورد موافقت
اتحادیه اروپا قرار گرفت، زنجانی مشمول «ضوابطی محدود کننده» شده است که
شرکت های اتحادیه اروپا را از معامله با شرکت ها و یا افراد درگیر در
ارتباط با ایران منع می کند. در تحریم های جدید مصوب اتحادیه اروپا از زنجانی به عنوان «یک
تسهیل کننده کلیدی در معاملات نفتی ایران و انتقال پول های نفتی به ایران»
نام برده شده است، و بانک او ( First Islamic Bank ) متهم است که وسیله ای
برای انتقال پرداخت های نفتی بوده است. وب
سایت گروه Sorinet او حاوی دستکم اسامی دوازده شرکت است که بیشترشان در
امارات متحده عربی، و تعدادی نیز در ترکیه قرار دارند. وی تکذیب می کند
شرکت نفتی اش به نام International Safe Oil ، که روز شنبه در فهرست شرکت
های مشمول تحریم قرار گرفت، معامله ای با صنعت نفت ایران داشته است. زنجانی
گفته است: «دلم می خواهدبه من نشان دهند چگونه برای ایران کار می کردم. به
عنوان مثال می گویند ما با صنعت نفت ایران ارتباط داریم . گرچه من صاحب یک
شرکت نفتی هستم ، اما این شرکت هیچگونه ارتباطی با ایران ندارد. ما در
عراق کار می کنیم». وی اضافه کرده: "«من یک ایرانی هستم. اگر درخواست کمک
کرده بودند ممکن بود کمک می کردم، اما هیچگاه چنین درخواستی نکرده اند. من
فقط تجارت شخصی ام را انجام می دهم».
بابک زنجانی سرمایه گذار شرکت سهامی تجار کیش از پروژه دهکده ساحلی خلیج فارس بازدید کرد؛ تصاویر
یک وبسایت وابسته به بابک زنجانی نوشت: جناب آقای مهندس بابک زنجانی سرمایه گذار جدید شرکت به همراه آقای شیرازی منش مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت وآقای مهندس تیموری مدیریت پروژه و جمعی از کارشناسان پروژه ملی دهکده ساحلی خلیج فارس بازدید نمودند و در ادامه آقای مهندس زنجانی دستور دادند تا در روند امور اجرائی پروژه تسریع شود و کارگاه فعالتر گردد و همچنین دستور دادند تعداد نیروی انسانی فعال در زون های یک و دو پروژه به بیش از پانصد نفر برسد.
شایان ذکر است که افزایش سرمایه مصوب آخرین مجمع شرکت توسط سرمایه گذار صورت پذیرفت و مبلغ 420.000.000.000 ریال از بدهی بانک پرداخت گردید.مطالب مشابه :
آغاز عملیات ژئوفیزیک بلوک اکتشافی خرم آباد
آغاز عملیات ژئوفیزیک بلوک اکتشافی خرم آباد های خارجی شرکت ملی نفت ایران از آغاز
آشنایی با فرودگاههای خرمآباد و اراک
در سال ۱۳۵۵ فرودگاه از شرکت نفت تحویل گرفته شد و از تهران عازم خرم آباد بود دچار نقص
فشار به دولت برای تحویل نفت به برخی دستگاه های غیرمسئول
اندیشه خرم آباد می شود که مطابق با قانون، شرکت ملی نفت تنها موظف به فروش نفت به
اعلام نتایج ازمون استخدام پتروشیمی خرم اباد
زیاد تا پیگیری خسارات احتمالی و کنترل امنیت شبکه های ارتباطی شرکت نفت خرم اباد,
نشت گاز ربطی به چاههای نفت ندارد / بسوزد؛ بالاخره تمام می شود!
متعدد خبرگزاری مهر بالاخره جلسه ای با حضور کارشناسان و مسئولان شرکت نفت خرم آباد
نوسازی 280 کیلومتر از خطوط نفت لرستان/ خداحافظی با خطوط 50 ساله
کاکاوند با اشاره به تعهد شرکت نفت غرب برای پلدختر، خرم آباد و دورود در استان
رابطه پرسپولیس و بابک زنجانی؛ کدام قول اقتصادی مالک پرسپولیس می شود؟
اندیشه خرم آباد پرسپولیس به یک شرکت میلیارد دلار سواپ نفت از سوی دولت را دریافت
برچسب :
شرکت نفت خرم آباد