مصاحبه با نایب ریس شورای اسلامی شاهین شهر
نرگس السادات موسوی در این گفتگو با اشاره به عملکرد شاخص شورای سوم شهر در موضوع فضای سبز شاهین شهر گفت: در این دوره ، کارهای اساسی و آمایشی بر مقوله فضای سبز شدت گرفت و در نتیجه توسعه بسیار خوبی را در پوشش گیاهی شهر شاهد هستیم.
وی اظهار کرد: متأسفانه مکان یابیهای نامناسب در ایجاد شهرکهای صنعتی و صنایع بزرگ شامل پتروشیمی ، پالایشگاه و نیروگاه که در مسیر بادهای شمالی ، جنوبی و شرقی ، غربی قرار گرفته باعث شد تا روزانه هزاران تن آلاینده در فضای شهری پاشیده شود.
عضو کمیسیون فضای سبز شورای شاهین شهر افزود : شورای سوم از ابتدای فعالیت تا کنون توجه مبسوط و اساسی به موضوع بسیار مهم و بعضاً نگران کننده فضای سبز داشت و در این رابطه دو کلیت مبنی بر حفظ فضای سبز شهر با وجود آلاینده ها و برنامه ریزی علمی و پایدار برای گسترش فضای سبز و جلوگیری از آسیب رسیدن بیشتر به مردم را مورد توجه ویژه قرار داد.
موسوی با اشاره به اینکه هر هکتار باغ یا درخت می تواند سالانه حدود 2500 کیلو اکسیژن تولید کنند گفت: در این رابطه با تلاشهای صورت گرفته 107 بلوار با متراژ 98 هزار و 693 متر مربع احیاء شد.
عضو کمیسیون فضای سبز شورای شهر افزود : همچنین 23 قطعه فضای سبز در میادین شاهین شهر بازسازی و 56 قطعه پارک محله ای جدید با متراژ 276 هزار متر مربع احداث و 59 پارک جنگلی بزرگ و کوچک با متراژ 573/820 متر مربع در شرایط سخت کم آبی حفظ و نگهداری شد.
وی ،همچنین از وجود 104 هزار اصله درخت و فضای سبز به مساحت 337/446/2 متر مربع در شاهین شهر خبر داد و گفت: سالانه در فصول مختلف هزاران بوته گل در باغچه هایی با مساحت معادل 35706 متر مربع کاشته می شود.
نائب رئیس شورای اسلامی شاهین شهر ، دیگر اقدامات این کمیسیون را بررسی طرحهای تحقیقاتی در راستای توسعه پایدار با کمک و همکاری مراکز دانشگاهی عنوان کرد و گفت: رفع مشکل کم آبی با استفاده از پساب برای آبیاری و احیای فضای سبز شهری از جمله طرح های تحقیقاتی به ثمر نشسته در دور سوم شوراهاست که برای اولین بار در کشور صورت گرفته است.
وی ، کاشت گیاهان سازگار با اقلیم شاهین شهر را نیز یادگاری ماندگار از شورای سوم شاهین شهر عنوان کرد و گفت: در این راستا با ایجاد سازمان پارکهاو فضای سبز شاهین شهر به پیگیری سازمان یافته و منسجم مسایل فضای سبز در شهر اقدام کرده ایم .
نرگس السادات موسوی ، سرانه فضای سبز شاهین شهر به ازای هر شهروند را در حال حاضر 2/14 متر مربع عنوان کرد و گفت: در برنامه دوم توسعه این رقم به 5/17 متر مربع خواهد رسید.
وی با اشاره به پارکهای در حال احداث و کاشت گفت: پارک مسرور ، فضای سبز سه راه طالقانی ، پارک شهید بهنام محمدی ، حافظ شمالی ، بهشت معصومه ، میدان امام علی (ع) ، پارک بزرگ گلدیس با مساحت 32 هزار متر مربع ، حاشیه سیلابی ، پارک فرشتگان ، فضای سبز میدان اباذر ، پارک بنیاد ازدواج تا پایان فصل بهار به بهره برداری می رسد.
همچنین این عضو کمیسیون فضای سبز شورا به برنامه های کمیسیون برای سال 92 اشاره کرد و گفت: مجموعه پل ولیعصر (عج) با مساحت 500 هزار متر مربع و چند فضای جدید و سبز شهری به مساحت17900 متر مربع و در مجموع تا پایان سال آینده 517900 متر مربع به فضای سبز موجود اضافه می شود که اقدامی کم نظیر است.
موسوی خاطر نشان کرد: درخشیدن شاهین شهر همانند نگین سبزی علیرغم وجود برخی نقایص و کمبودها ، در نتیجه تلاش و زحمات دست اندرکاران امور شهری از باغبان و کارشناسان و در مجموع اعضای دور سوم شورا ، به ویژه شهردار محترم این شهر می باشد.
وی در بخش دیگری به وظایف و اقدامات این شورا در پیگیری مطالبات مردم در زمینه افزایش سرانه فرهنگی و اعتلای محتوای مهندسی این فعالیت اشاره کرد و گفت: در طول پنج سال گذشته مهندسی فرهنگی خوبی توسط شورای شهر صورت گرفته و باعث رشد مختصات آماری در تمام ابعاد فرهنگی شده است . عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شاهین شهر همچنین گفت: در طول این مدت 14 مرکز جدید با زیربنای معادل 40 هزار متر مربع به فضای فرهنگی ، ورزشی شهر افزوده شده است.
نائب رئیس شورا با اشاره به ورود کمیسون فرهنگی اجتماعی به بحثهای حمایتی در قالب توجه به زیرساختها گفت: ایجاد مرکز فناوری دانش بنیان با هدف متعالی کردن زمینه خلاقیت جوانان ،موزه مردم شناسی، خانه هنرمندان ، تجهیز و ساخت مدارس ، مساعدت جهت ساخت کلینیک فرهنگیان و حوزه علمیه ، توسعه مساجد ، پایگاههای بسیج ، کمک به کثرتی از مراکز خصوصی هنری و کمکهای موردی به پروژه های مختلف فرهنگی ، ورزشی و بهداشتی از جمله این اقدامات است.
وی ، مجموعه آموزشهای صورت گرفته در مراکز مختلف سازمان رفاهی را شامل 19 هزار و 502 نفر ساعت عنوان کرد و آن را رقم بالایی دانست.
موسوی : احداث ورزشگاه بزرگ گلدیس و چندین پروژه ورزشی در دست احداث در مناطق مختلف شهر از جمله در حاجی آباد ، خانه کارگر و بانک استان را از جمله اقداماتی دانست که باعث رشد و توسعه زمینه های ورزشی مناسب و در نتیجه نام آوری 192 ورزشکار زن و مرد شاهین شهر در سطح منطقه ، کشور و جهان شده است.
وی در بخش دیگری ، به تشکیل سازمان رفاهی ، تفریحی شاهین شهر اشاره کرد و اعلام نمود : شورای سوم برای قوام بخشی به فعالیت های فرهنگی و امکان سازی مهندسی آن نیاز به یک نوع تمرکز داشت که با این هدف ، فلسفه وجودی سازمان رفاهی را رقم زد.
موسوی افزود : فعالیت سازمان رفاهی ، تفریحی شاهین شهر در قالب هفت مجموعه فرهنگی شامل فرهنگسرای اشراق ، شهروند ، شهریار ، پردیس ، مرکز فرهنگی تفریحی بانوان ، بوستان مادر و تالار شیخ بهایی و چهار مجموعه ورزشی شامل ورزشگاه تختی ، گلدیس ، زورخانه ذوالفقار و زمین های روباز ورزشی ادامه دارد.
وی این سازمان را بازوی فرهنگی شهر عنوان کرد و گفت: بیش از 80 درصد آنچه تحت نام فرهنگ و هنر در شاهین شهر رخ می دهد توسط این سازمان و با مشارکت سازمانها و تشکل ها اجرا می شود.
همچنین نائب رئیس شورای شهر ، به اجرای بیش از 300 مورد برنامه در زمینه های فرهنگی ، هنری ، مذهبی ، شهروندی ، ورزِشی قهرمانی ، علمی ، ادبی ، صدها سمینار و همایش ، بیش از 50 دوره آموزشی متعدد فرهنگی ، هنری ، بیش از یکصد دوره آموزشی ورزشی ، حمایت از 200 قهرمان ورزشی و 100 نخبه علمی و فرهنگی ساکن شاهین شهر را از جمله فعالیت های سالانه این سازمان عنوان کرد. وی شاخص ترین فعالیت های این سازمان را برگزاری همایش کشوری رباتیک در سالهای 88 و 91 و جشنواره های شعر کودک در سال 90 و دومین جشنواره شعر که اخیراً در اسفند 91 صورت گرفت عنوان کرد.
موسوی ، وجود بیش از 53 کلاس آموزشی با پذیرش روزانه 300 شهروند و ارتقای نرخ فراگیری برنامه های هنری و فرهنگی تا 58 درصد به نوعی که به طور متوسط از هر دو شهروند شاهین شهر 5/1 نفر آنها زیر پوشش خدمات آموزشی سازمان قرار دارد را از فعالیت های 6 ساله شورا بر شمرد.
وی ، افزایش تعداد کتابهای مخزن کتابخانه ها را تا90 هزار جلد و ارتقاء نرخ کتابخوانی از نیم دقیقه در روز به 9 دقیقه ، ایجاد مرکز تخصصی ، آموزشی خدمات فرهنگی بانوان و افزایش آمار استفاده کنندگان از این مراکز از 200 نفر در سال پایه به 30 هزار نفر در حال حاضر را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.
عضو شورای سازمان رفاهی تفریحی شهرداری ، تشکیل کمیته های شهروندی به منظور تبیین موضوعات جدید شهری و مشارکت عمومی در رعایت قوانین شهرنشینی را از جمله موضوعات مهم در فضای فرهنگی اجتماعی شهر عنوان کرد.
به گفته وی برای برپایی انواع همایش های هنری ، نمایشگاه ها و همچنین احیای هنر تئاتر و کمک به هنرمندان در حدود 10درصد از بودجه فرهنگی اجتماعی مصرف شده است.
نرگس السادات موسوی ، تعداد مصوبات شورای شهر طی پنج سال گذشته را در مجموع دوهزار و 787 مصوبه عنوان کرد و گفت: از این تعداد بیش از 820 مصوبه (حدود 30% ) به کمیسیون فرهنگی اختصاص یافت که نشانگر علاقمندی اعضای شورای شهر به پیشرفت در زمینه های فرهنگی اجتماعی شهر است .
وی تصریح کرد: سرانه فرهنگی شاهین شهر رشدی معادل 13 درصد در تمام بارزه ها داشته است که اگر آن را با نرخ رشد چهاردرصدی جمعیت شاهین شهر مقایسه کنیم می بینیم که رقم قابل توجهی است .
وی ، استقرار بیش از 40 هزار متر مربع فضای فرهنگی ، توسعه آموزشهای عمومی و رشد فرهنگ عمومی ، اجرای صدها برنامه مختلف باپوشش 121 هزار و 700 نفر در مدت 5 سال با کمک دستگاههای فرهنگی شهر را از دیگر اقدامات این کمیسیون عنوان کرد .
وی در خاتمه مردم فهیم و آگاه شاهین شهر را لایق بهتر از اینها دانست و اظهار امیدواری کرد : انشاء الله با همت و تلاش مضاعف مسئولین ، همکاری مردم و نخبگان شهر ، خدمات گسترده تری در اختیار مردم قرار گیرد.
مطالب مشابه :
شاهین شهر؛ تاریخچه، جامعه شناسی...
شاهين شهر بهتر - شاهین شهر همچون گلدیس، هشت بهشت، پردیس، ردانی و میلاد با فاصله
کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری
محل تحصیل اصفهان-شاهین شهر-شرایط در انتهای محل تحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر پردیس بندر
فیلم های روی پرده را ببینید
پردیس زندگی / سپیده / فرهنگ / فلسطین / موزه سینما / مرکزی / قدس اردبیل / یاسمن شاهین شهر.
مصاحبه با نایب ریس شورای اسلامی شاهین شهر
خبررسان - مصاحبه با نایب ریس شورای اسلامی شاهین شهر - خبرهایي از ايران، وزوان شاهین شهر و
آخرین اخبار آلبوم جدید محسن یگانه
محسن یگانه به همراه گروهش در شهرهای پردیس،شاهین شهر اصفهان،بجنورد،کرج و شمال ایران کنسرت
متروی شاهین شهر به اصفهان احداث میشود
اصفهان امروز - متروی شاهین شهر به اصفهان احداث میشود - اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
آشنایی با دانشگاه صنعتی مالک اشتر
در ابتدا مرکزیت دانشگاه صنعتی مالک اشتر در شاهین شهر اصفهان قرار داشت تا اینکه در (پردیس
برچسب :
پردیس شاهین شهر