4-چگونه انتخاب رشته کنیم؟؟؟

من به هر قیمتی شده باید قبول شم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این حالت معمولا برای بچه هایی که رتبه های بالای 3000 آوردند رخ می ده.دوستانی که ، یا شرایط کنکور مجدد رو ندارند و یا این که سقف توانایی هاشون رو در این حد می بینند.کاری ندارم!!!!!

این دوستان شانس قبولی تو دانشگاه های روزانه و شبانه رو در حالت عادی ندارند که در این صورت باز باید انتخاب کنند.

1- تحصیل و کار در رشته های دارای شرایط خاص ،مثل رشته های دانشگاه های امام حسین و مالک اشتر و صدا و سیما و ... که البته شرط ورود به این دانشگاه ها هم، قبولی در مصاحبه هایی است که انجام می شود؛در مورد ارشد اولویت انتخاب در مورد این رشته ها، مهم نبوده، یعنی فرقی نمی کند انتخاب 100 ام یا اولتون باشه و فکر کنم چنانچه در مصاحبه پذیرفته نشوید انتخاب های بعدی تان بررسی می شود.(تجربه خودم:یکی از دوستانم روزانه سمنان رو می آورد ولی دوست داشت که تو تهران درس بخونه،که توی مصاحبه رد شد و از اونجایی که ظرفیت روزانه سمنان پر شده بود رفت شبانه سمنان اونم تو نیم سال دوم).

روی هم رفته نمی شه روی این گونه رشته ها برنامه ریزی کرد چرا که یک دفعه با وجود این که رتبه قبولی تو اون رشته رو هم اوردید از سوی سنجش اعلام می شه که شما از سوی ارگان مربوط مورد تائید قرار نگرفتید و یک خط سیاه جلوی اون انتخابتون ظاهر خواهد شد.

حالا اگه خواستید این رشته ها رو انتخاب کنید،به نظرم اگه ملاک اولتون شاهد یا امام حسین باشه سود کردید و ملاک بعدی تون رو انخاب رشته بذارید.

در آخر این قسمت بگم تو سالیان گذشته دیده شده که این دانشگاه ها تا رتبه های 3500 روزانه و 6500 شبانه هم قبولی داده اند، پس با این حدود رتبه ام شانس قبولی در این دانشگاه ها وجود دارد.و اینو هم بگم که اگر لیسانس دانشگاه خوبی بودید و تو فوقم از نظر paper خوب باشید دوباره میتونید تو یک دانشگاه خوب مثل علم و صنعت دکتراتون رو ادامه بدید!!!!(چیزی که به عینه دیدم)

2-ادامه تحصیل در دانشگاه های غیرانتفایی،پیام نور ، مجازی،بین الملل و .....معمولا بچه هایی که این دانشگاه ها رو برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند می خوان که نزدیک محل زندگشیون باشه تا این که بتونند در کنارش کاری هم داشته باشند.پس اولویت اول در این بخش انتخاب شهر می تونه باشه.بعضی ها با خودشون می گند حالا که داریم یک دانشگاه سطح پایین تر می ریم پس بیا تو یک رشته خوب ادامه بدیم؛مثلا میان فقط با توجه به رتبشون با وجود این که لیساسشون مثلا کنترل بوده می رن الکترونیک-مدار و سیستم می خونند.یا بعضی ها هم از قبل مثلا تو همون فیلد کنترل کار کردند که باعث می شه همون رو ادامه بدند.پس تو این قسمت اولویت بعدی می تونه رشته انتخابی باشه.

پس توصیه می کنم ابتدائا این عزیزان با توجه به شهری که می خواهند ادامه تحصیل بدهند بیایند دانشگاه های غیر انتفایی،پیام نور،مجازی،بین الملل و .... رو از دید خودشون(یا پول تو جیبشون......) یا توسط یک مشاور رتبه بندی کنند سپس با ملاک قرار دادن رشته شروع به انتخاب رشته کنند.

در پایان این بخشم بگم متاسفانه بچه هایی که وارد این دانشگاه ها می شوند تقریبا شانسی برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های دولتی رو ندارند!!!!!!


ادامه دارد................


مطالب مشابه :


معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه امام حسین(ع)

نمره آخرین نفر پذیرفته رتبه های قبولی دانشگاه امام حسین ارشد برق 93/ رتبه و




برخی از قبولی های گرایش الکترونیک در سال 88

کارشناسی ارشد - برق قدرت (رتبه با سهمیه: 2) · 1308 روزانه امام حسین تهران




معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه مالک اشتر

کنکور کارشناسی ارشد برق معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه میلاد امام حسین و




4-چگونه انتخاب رشته کنیم؟؟؟

کنکور کارشناسی ارشد برق های امام حسین و این حدود رتبه ام شانس قبولی در این




با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شوم !!!

مدارس امام حسین ارشد برنامه رتبه ۶۰۰۰ به بالا پيام نور و غير انتفاعي . مديريت .




نظرات و سوالات تعدادی از دوستان طی دو سال گذشته که با یکی از مراکز مشاوره همکاری داشتم

دولتی امام حسین تهران میشم که رتبه قبولی روذیل در کنکور ارشد برق شرکت کنم و




برچسب :