تمام آنچه داوطلبان کارشناسی ارشددانشگاه آزاد باید بدانند


آزمون کارشناسی ارشد در روزهای نهم، دهم و یازدهم خردادماه برگزار می‌شود و داوطلبان تا یک ساعت قبل از برگزاری آزمون فرصت دارند تا برای دریافت کارت آزمون اقدام کنند.

خبرگزاری فارس: تمام آنچه داوطلبان کارشناسی ارشد باید بدانند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 از فردا آغاز می‌شود.

این آزمون در روزهای 9،10،11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

* توزیع کارت آزمون تا یک ساعت قبل از برگزاری آزمون

بر اساس این گزارش، زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از ساعت 11 صبح روز یکشنبه 5 خرداد ماه  آغاز شده است و تا یک ساعت قبل از آغاز آزمون از طریق پایگاه اینترنتی www.azmoon.org ادامه دارد.

اگر داوطلبی پس از دریافت کارت ورود به جلسه خود با مغایرتی در مندرجات آن از نظر عکس، مشخصات فردی، زبان خارجه، دین و غیره مواجه شد، لازم است به باجه‌های رفع نقص در واحدهای دانشگاهی مراجعه کند.

داوطلبان شهرستانی برای رفع نقص باید به حوزه‌هایی که برای آزمون خود انتخاب کرده‌اند، مراجعه کنند، اما داوطلبان برادر حوزه تهران به واحد دانشگاهی علوم و تحقیقات و داوطلبان خواهر حوزه تهران به دانشکده مدیریت و حسابداری شریعتی واحد تهران جنوب مراجعه کنند.

* امروز آخرین مهلت زمان رفع نقص کارت آزمون

بنابراین گزارش، زمان رفع نقص کارت ورود به جلسه از دوشنبه 6 خرداد آغاز و تا امروز چهارشنبه 8 خرداد ادامه دارد که متقاضیان می‌توانند در نوبت صبح از ساعت 9 تا  13 و بعدازظهر از ساعت 14 تا 18 مراجعه کنند.

داوطلبان اگر در رابطه توزیع کارت با سوال یا ابهامی مواجه شدند، می‌توانند از طریق سایت‌های www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com سوال خود را مطرح یا به آدرس [email protected] ایمیل خود را ارسال کنند تا بر اساس این گزارش، کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.

داوطلبان در نظر داشته باشند قبل از طرح هر سوالی، مشخصات فردی خود را اعلام و سپس سوال خود را مطرح کنند.

داوطلبان باید در حفظ و نگهداری کارت ورود به جلسه خود نهایت دقت را داشته باشند، زیرا حوزه ها موظفند از ورود داوطلب بدون کارت به جلسه امتحان جلوگیری به عمل آورند.

* ضرورت شناسایی حوزه امتحانی قبل از آزمون

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد باید قبل از آزمون، حوزه امتحانی خود را شناسایی کنند تا بتوانند در روز آزمون و در زمان تعیین شده در محل‌های موردنظر حضور یابند.

آزمون‌های نوبت صبح، ساعت 8:00 و آزمون‌های نوبت عصر ساعت 16 برگزار می‌شود، که لازم است داوطلبان یکساعت قبل از برگزاری  با در دست داشتن کارت ورود به جلسه و اصل شناسنامه یا کارت ملی در حوزه‌های امتحانی خود حضور داشته باشند.

* داوطلبان آزمون ارشد دانشگاه آزاد اسلامی باید در همان حوزه امتحانی خود شرکت کنند

داوطلبان باید در همان حوزه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب کرده‌اند شرکت کنند و اگر داوطلبی رشته انتخابی اول او با حوزه انتخابی اش متفاوت باشد، نباید برای آزمون خود به واحد دانشگاهی انتخاب اول خود مراجعه کند، بلکه لازم است که به حوزه امتحانی ثبت شده خود رجوع کند. 

داوطلبان در هنگام استقرار در صندلی باید شماره صندلی، کارت ورود به جلسه و شماره پاسخنامه خود کنترل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، آن را به مسئولین حوزه اطلاع دهند. 

* نحوه برگزاری آزمون و نوع سوالات

به هر داوطلب متناسب با مجموعه امتحانی انتخابی اش، یک جلد دفترچه سؤال داده خواهد شد که هر داوطلب ملزم است با توجه به رشته انتخابی و مواد امتحانی و ضرایب دروس به سؤالات پاسخ دهد، لذا داوطلب نباید به دروسی که ضریب آنها برای یک رشته صفر است، پاسخ دهد.

سؤالات تمام مجموعه‌های امتحانی ارشد سال 92 به جز یکی از دروس مجموعه‌های نوازندگی ساز جهانی و هنرهای نمایش، تستی است.

روابط عمومی در پایان همه داوطلبان را به آرامش دعوت و توصیه کرد: سؤالات آزمون کارشناسی ارشد به طور استاندارد طراحی شده، لذا هر فرد می تواند با اتکا به اطلاعات خود به راحتی به سؤالات پاسخ دهد.

* داوطلبان نباید وسایل ارتباطی و الکترونیکی در جلسه آزمون به همراه داشته باشند

داوطلبان نباید وسایل الکترونیکی و ارتباطی با خود در جلسه ازمون به همراه داشته باشند ضمناً سؤالات آزمون به گونه ای طراحی شده است که برای پاسخگویی به آنها نیازی به ماشین حساب نیست لذا به داوطلبان توصیه می‌شود اکیداً از همراه داشتن ماشین حساب و سایر ابزار الکترونیکی به جلسه آزمون خودداری کنند.

 همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش تخلف محسوب می شود، لذا به داوطلبان توصیه می‌شود حتی تلفن همراه خاموش خود را در سر جلسه امتحان به همراه نیاورند.

داوطلبان از آوردن کیف دستی، یادداشت و ... به جلسه آزمون خودداری کنند تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.

از آنجایی که ممکن است فرد در روز آزمون دچار استرس و افت فشار شود، لذا برای جلوگیری از سرگیجه بهتر است داوطلبان نوبت صبح، صبحانه و داوطلبان نوبت بعدازظهر، ناهار صرف کنند تا ضعف بدنی باعث ایجاد افت فشار یا سرگیجه در آنها نشود. اما به آنها توصیه می‌شود از خوردن غذاهای سنگین یا چرب جلوگیری به عمل آورند که باعث کاهش عملکرد ذهن می‌شود.

همچنین بهتر است در روزهای قبل از آزمون داوطلبان در بیرون از منزل غذا مصرف نکنند.

* چگونگی پاسخ به سوالات

روابط عمومی درخصوص اشتباه در ردیف تست‌ها به داوطلبان گفت: داوطلبان در هنگام پاسخگویی به شماره ردیف پاسخنامه و مطابقت آن با شماره سؤال دقت نمایند تا در علامتگذاری گزینه صحیح موردنظر خود دچار اشتباه نشوند. 

بهتر است داوطلبان در روزهای پایانی کمتر به مطالعه بپردازند چرا که تجربه نشان داده خواندن در روزهای آخر، ذهن آنها را خسته کرده و توان حضور ذهن و پاسخگویی دقیق در آزمون را از آنها می‌گیرد.

توصیه می شود داوطلبان در شب آزمون خود زودتر بخوابند چرا که خستگی و یا کم خوابی عامل اصلی عدم توفیق داوطلب در پاسخگویی خواهد بود.

* مسن‌ترین شرکت کننده آزمون ارشد دانشگاه چه می‌گوید؟

فردی در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده که 79 سال سن دارد، احمد باغ وردانی متولد 1313 است و سال‌های قبل مدرک کارشناسی خود را گرفته است. وی در رشته اقتصاد موفق به اخذ مدرک کارشناسی در سال 1345 شده است و در رابطه با دلیل ادامه تحصیل خود می‌گوید: من یکبار در سال 1348 موفق به پایان رساندن دوره کارشناسی ارشد شده‌ام و تنها پایان نامه‌ام را در آن سالها ارائه نداده‌ام. لذا فارغ التحصیلی من میسر نشد. اما حالا دوباره تصمیم گرفتم که ادامه تحصیل بدهم.

 وی افزود: مشکلات متعدد کاری ادامه تحصیل را برای من غیرممکن کرد! من همیشه در ذهنم به ادامه تحصیل فکر کردم و انگیزه آن در من وجود داشت تا اینکه امسال تصمیم گرفتم در آزمون ارشد ثبت نام کنم. علاقه شخصی باعث شد که ادامه تحصیل دهم. چون در حال حاضر ادامه تحصیل و گرفتن مدرک کارشناسی ارشد هیچ تأثیری در کار یا زندگی من ندارد. اما احساس خوبی به من می دهد به همین دلیل می خواهم ادامه تحصیل بدهم.

در این دوره رشته حقوق جزا و جرم شناسی را انتخاب کرده‌ام.

وی خطاب به جوانانی که سعی در ادامه تحصیل در رشته حقوق را دارند، گفت: مهمترین مسئله در امر وکالت داشتن اعتقاد به مردم و پایبند بودن به ارزش‌هایی است که در زندگی همه ما مهم هستند. مثلاً ما باید همواره به راستگویی و صداقت ایمان داشته باشیم. فارغ التحصیلان رشته حقوق باید به قسمی که خورده اند همواره پایبند باشند. در مجموع باید همیشه به مردم خدمت کنیم و از این کار افتخار کنیم.

* جوان‌ترین شرکت‌کننده آزمون ارشد اتکا به خداوند را توصیه می‌کند

محمدسعید بیل‌کار جوان‌ترین شرکت کننده آزمون ارشد دانشگاه آزاد اسلامی،  تدوین برنامه‌ای درست و اتکا به خداوند را مهم‌ترین مسئله در رسیدن به موفقیت دانست.

 محمدسعید بیل کار متولد 1377 و حافظ قرآن است. او می گوید: با توکل به خدا همه مشکلات انسانها حل می شود.

وی گفت: با توجه به اینکه حافظ قرآن بوده ام می‌توانم در تمامی مقاطع شرکت کنم لذا در سال گذشته در 13 سالگی موفق به کسب دیپلم شده‌ام و امسال نیز در آزمون سراسری سازمان سنجش شرکت کردم و موفق به کسب رتبه 4 رشته حدیث و رتبه 12 رشته علوم قرآن و حدیث شدم.

  من در رشته زبان و ادبیات عرب واحد علوم و تحقیقات تهران شرکت کرده‌ام چون دوست دارم با توجه به اینکه حافظ قرآن هسنم زبان عربی خود را نیز ارتقا ببخشم.

 وی گفت: خداوند در یکی از آیات سوره زمر می‌فرمایند: ای بندگانی که به خود ظلم کرده اید از رحمت خداوند هیچگاه ناامید نشوید، زیرا خداوند مهربان و بخشنده است و گناهان شما را خواهد بخشید.


مطالب مشابه :


گزارشی از کنکور دکتری آزاد / عدم اختصاص مزایا به رتبه های برتر کنکور دکتری

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات اختصاص مزایا به رتبه های ارشد ادبیات فارسی




اعمال20 درصدی معدل در کنکور کارشناسی ارشد/ شرایط شرکت دارندگان مدرک معادل

ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 91 رتبه اول دوره کارشناسی در هر ارشد ادبیات فارسی




بورس دانشجویان دکتری توسط موسسات / تعداد دانشجویان دکترای پژوهش محور

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات رتبه ایران براساس




نمونه کارنامه مجموعه کارشناسی ارشد ادبیات فارسی

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات کارشناسی ارشد ادبیات فارسی رتبه بندی دانشگاه




جزئیات پذیرش بدون آزمون در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات آخرین نتایج رتبه بندی دانشگاه کارشناسی ارشد ادبیات فارسی




سایر منابع کارشناسی ارشد

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی آخرین نتایج رتبه منابع آزمون کارشناسی ارشد ادبیات




فهرست دانشگاه های نخبه پرور کشور / آمار ایرانیان در میان برترینها

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی . آخرين




خواندن درس ادبیات فارسی توسط رتبه یک کنکور

منابع-سوالات کارشناسی ارشد 94 - خواندن درس ادبیات فارسی توسط رتبه یک کنکور - سوالات کارشناسی




تمام آنچه داوطلبان کارشناسی ارشددانشگاه آزاد باید بدانند

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات ارشد ادبیات فارسی رتبه 4 رشته حدیث و رتبه 12 رشته




رشد 8 درصدی ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد/ پذیرش عادلانه و بدون استرس دانشجو

تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی تخصصی کارشناسی ارشد ادبیات و رتبه شانزدهم علمی




برچسب :