وعده هاي دكتر جعفري
ا توجه به آرای بالای دورة گذشته (مجلس هشتم) و با اختلاف اندکی حدود 300 رأی براي كشيده شدن انتخابات به مرحله دوم و استقبال و درخواست مردم فهیم و آگاه شهرستان های خلخال و کوثر و عشق و علاقه واقعی برای خدمت به مردم محروم منطقه و با تأثیر پذیری از همکاران خود در سازمان انرژی اتمی که به عنوان نماینده مردم شهرهای خود از جمله دکتر صدیقی بناب به مدت 16 سال و دکتر حسین آفریده به مدت 8 سال نمایندگی مردم شيروان توانستند تأثیرات بسیار مثبتی در حوزه انتخابیه خود گذاشته و شهرهای خود را به شهرهای پیشرفته و صنعتی تبدیل کنند، مجدداً به عرصة مهم انتخابات مجلس نهم وارد شدم.
با توجه به ویژگی های خود از جمله تسلط به زبان انگلیسی و داشتن دکتری فنی و مهندسی و دکتری مهندسی انرژی هسته ای و امکان حضور در رأس کمیسیون انرژی مجلس و ذهن خلاق و مهندسی می توانم یکی از نمایندگان مؤثر در مجلس باشم. همچنین با توجه به اینکه کاملاً مستقل وارد عرصة انتخابات شده ام و وامدارهیچ گروه و حزب و جناحي نیستم و طرفداران و اطرافیان بنده مردم آگاه و شریف و اقشار مختلف بویژه نخبگان جامعه هستند خواهم توانست از حقوق مردم محروم منطقه دفاع و محرومیت و توسعه نیافتگی منطقه را با صدای بلند از تریبون مجلس به گوش مسئولین محترم و دلسوزان نظام اسلامی برسانم و برای حل مشکلات چاره جویی نمایم. شهامت و شجاعت نماینده بستگی به توانمندی علمی و قدرت تجزیه و تحلیل وی دارد. طبیعی است که یک نفر دکتری فنی و مهندسی که پس از اخذ فوق لیسانس به مدت 8 سال به تحقیق و پژوهش در سطح بین المللی می پردازد و برای گرفتن مدرک دکتری باید ایده های جدید و مقالات علمی در سطح بین المللی بدهد توانایی ذهنی و تجزیه و تحلیل فوق العاده ای دارد.
با توجه به توسعه نیافتگی منطقه در شاخص های مختلف و مشکل اساسی منطقه که همان بیکاری جوانان عزیز منطقه است شعار انتخاباتی ما، توسعه همه جانبه و رفع بیکاری است. توسعه همه جانبه به معني برنامه ریزی برای پیشرفت و ایجاد تحول در همه حوزه های مرتبط با زندگی مردم از جمله فرهنگ، آموزش و پرورش و آموزش عالی، صنعت و معدن، تولید انرژی، جاده های شهری و روستایی، کشاورزی و دامپروری، سد سازی و مهار آب های سطحی، بهداشت و درمان، صنعت گردشگری و توریسم، توسعه شهری و حل مشکلات شهرها و توسعه و عمران و آبادانی روستاها مي باشد. هر یک از بخش های فوق می تواند در ایجاد فرصت های شغلی نقش داشته باشد.
صنعت چشمه جوشان اشتغال است. برای صنعتی شدن منطقه، برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت خواهیم داشت. در کوتاه مدت از صنایع و کارگاههای کوچک حمایت و امکانات لازم و پشتیبانی و جذب سرمایه و اعتبارات دولتی و سرمایه گذاری خصوصی فراهم خواهد شد . در بلند مدت صنایع بزرگ از جمله صنعت فولاد، صنعت سیمان پیگیری و احداث خواهد شد. صنایع تبدیلی از جمله صنعت لبنیات و صنعت دامپروری، کمپوت سازي و آبمیوه گیری، کنسرو و رب گوجه فرنگی و صنعت بسته بندی حبوبات و غلات می تواند کارگشا باشد. بخش انرژی پایه و زیر ساخت صنعت هست. برای صنعتی شدن منطقه نیاز به تقویت برق و گاز منطقه داریم؛ برق و گاز موجود فقط برای روشنایی و گرمایش و مصارف خانگی طراحی شده است و پیش بینی های لازم برای صنعتی شدن منطقه نشده است. بنابراین احداث نیروگاه سیکل ترکیبی برای تأمین برق مورد نیاز صنعت و تقویت گاز منطقه برای مصرف نیروگاه و همینطور سایر مصارف صنعتی ضروری است. صنعت سد سازی و شبکه های آبیاری و زهکشی و کانال کشی پایین دست سدها همزمان با ساخت سدها برای تأمین آب کشاورزی کشاورزان منطقه و توسعه کشاورزی مکانیزه می تواند تحول عظیمی در ایجاد فرصت های شعلی و تولید محصولات کشاورزی و سطح درآمد مردم منطقه داشته باشد. جاده های ارتباطی شهری و روستایی باید توسعه داده شوند. از موارد مهم جاده های ارتباطی بین شهری، پی گیری جدی و تکمیل طرح ملی جاده خلخال ، کلور ، شال ، درام ، منجیل و پيگيري اتصال هشتجين به جاده اردبيل سرچم و ادامه آن به سمت برندق ، دارم و منجيل و همچنین احداث تونل بین خلخال و اسالم برای از بن بست خارج شدن خلخال و اتصال خلخال به بنادر انزلی و آستارا با کوتاه ترین مسیر و توسعه صنعتی خلخال و پی گیری تکمیل راه آهن در شهرستان کوثر هستند كه به توسعه سریع منطقه و صنعتی شدن آن کمک خواهد کرد.
در بخش بهداشت و درمان مشکلات زیادی در منطقه وجود دارد. تجهیز بیمارستان خلخال به امکانات تشخیصی و درمانی مدرن، ایجاد امکانات لازم برای جذب پزشکان متخصص، احداث بیمارستان کوثر، تجهیز و در صورت امکان تبدیل درمانگاه شهر هشتجین به بیمارستان و احداث مرکز درمان بستر جدید برای بخش شاهرود و تجهیز سایر درمانگاههای موجود در سطح منطقه به تجهیزات و تأمین پزشک و توجه به خانه های بهداشت روستایی و تأمین امکانات لازم از جمله مواردی است که با جدیت تمام پی گیری خواهد شد.
توجه ویژه به جاده های روستایی و آسفالت و ایمن سازی آنها، تأمین آب شرب و بهداشتی برای روستائیان عزیز، اجرا و تکمیل طرح های هادی روستایی، تأمین آب کشاورزی از طریق احداث سدهای معیشتی، جاده های بین مزارع، حل مشکل کشاورزان با منابع طبیعی، پی گیری بیمه تأمین اجتماعی کشاورزان و کارگران برای بازنشسته شدن آنها، حل مشکل بیمه خدمات درمانی به نحوی که نیاز به مهر خانه های بهداشت روستائی نداشته و در هر نقطه از کشور اعتبار داشته باشد، بیمه محصولات کشاورزی و دام های روستائیان عزیز، افزایش قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی، گاز رسانی به روستاها، پی گیری کاهش قیمت سوخت مصرفی از جمله نفت و گاز به خاطر سردسیر بودن منطقه، حمایت از صنایع دستی روستایی و فرشبافی از طریق اعطای وام، حمایت از خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست و حمایت از ورزش روستایی و بوجود آوردن امکانات لازم ورزشی برای جوانان روستایی و احداث سالن ورزشی برای روستاهای پرجمعیت از جمله برنامه هایی است که برای روستائیان عزیز پی گیری خواهد شد.
در بحث توسعه شهری، حمایت از شهرداری ها به لحاظ فنی و مالی، تلاش خواهد شد تا منابع مالی لازم از منابع مختلف از جمله معاونت عمرانی وزارت کشور و همچنین اختصاص درصدی از درآمد شهرداری های کلان شهرها به شهرداري هاي مناطق محروم تأمين گردد. در بحث گردشگری و صنعت توریسم هم با توجه به قابلیت های منطقه پی گیری جدی، از جمله تلاش برای ملی کردن طرح توسعه تفرجگاه اندبیل، ترکیب ساحل سد كوثر با آبگرم گیوی و جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای توسعه طرح های گردشگری به عمل خواهد آمد. خواهران گرامی ما در شهرستانهای خلخال و کوثر و بخشها و روستاهای تابعه، خانم های متدین، مومنه، مذهبی، باوقار و بسیار زحمتکش هستند. خواهران عزیز ما، در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، در دفاع مقدس، در توسعه و سازندگی کشور، در توسعه علمی کشور نقش داشته و دارند. از نگاه نظام اسلامی، خانواده واحد بنیادین و پایه ای جامعه است و وقتی صحبت از خانواده می شود خانم خانواده مهمترین عضو خانواده است که نقش بارز در ایجاد فضای معنوی و آرامش در خانواده، تربیت فرزندان و کمک به همسر در مواجهه با مشکلات و گرفتاریهای زندگی دارند. اهم کارهایی که باید در سطح کشور در خصوص حمایت از بانوان گرامی و خانواده ها بشود به شرح زیر است:
· ضرورت آسیب شناسی وضع موجود خانواده ها و ارائه الگوی مطلوب خانواده در نظام اسلامی
· ضرورت آسیب شناسی وضعیت امنیت اقتصادی خانم ها و چاره جویی برای آنها. ما خانواده هایی داریم که بی سرپرست یا بدسرپرست هستند. این خانواده ها فراموش نشوند.
· ضرورت بررسی علل افزایش نسبی سن ازدواج، عدم تمایل به ازدواج و لزوم وضع قوانینی برای تسهیل در ازدواج. یک مشکل اساسی در بحث ازدواج جوانان، توانایی مالی جوانان برای تشکیل زندگی است؛ در این خصوص تلاش شود وام ازدواج از 2.5 میلیون تومان فعلی به 5 میلیون تومان افزایش یابد.
· ضرورت حمایتهای قانونی از فرصتهای شغلی ویژه بانوان. در این خصوص اولا تلاش شود تبعیض بین خانم و آقا وجود نداشته باشد. حمایت از خود اشتغالی خانم ها و همچنین ضرورت بیمه تامین اجتماعی خانم هایی که از هیچ بیمه ای برخوردار نیستند. برای خانم های فرهنگی ضرورت افزایش مرخصی زایمان از 6 ماه به 1 سال پیگیری شود.
· عدم وجود مرکز تخصصی مخصوص خانم ها. تلاش خواهد شد مرکز تخصصی ویژه بانوان که شامل سونوگرافی، ماموگرافی و سایر امکانات ویژه بانوان در منطقه وجود داشته باشد. نبود امکانات تفریحی ورزشی برای بانوان گرامی هم از دیگر مسائلی است که دنبال خواهد شد. توسعه تحصیلات تکمیلی در منطقه برای جلوگیری از تحصیل بانوان گرامی در محیط دور از خانواده و شهرستانهای دور که مشکلاتی را برای خانواده ها فراهم می آورد.
انشاءا... با توجه به استعدادهای خدادادی، توان علمی و فنی و علاقه وافر به خدمت در آینده، منطقه ای متفاوت را خواهیم داشت. برای ساختن منطقه باید شبانه روزی تلاش کنیم.
ستاد انتخاباتی دکتر جلیل جعفری بنه خلخال
مطالب مشابه :
* آموزش بافت فرشهای نفیس و تابلو فرش *
4 * استفاده از وام های مرکز ملی فرش این در حالیست که هنر فرشبافی, مسیر فراموشی را
وعده هاي دكتر جعفري
و گاز به خاطر سردسیر بودن منطقه، حمایت از صنایع دستی روستایی و فرشبافی از وام ازدواج از
زندگی نامه احد عظیم زاده
میخواستم یك كارگاه فرشبافی راه تومان قرض كردم و 60 هزار تومان هم از بانك وام
مولتـی میلیـاردر ایـرانـی از زنـدگی اش می گویـد
انجمن علمی حسابداری دانشگاه پیام نور جم - مولتـی میلیـاردر ایـرانـی از زنـدگی اش می گویـد
بیوگرافی احد عظیم زاده
میخواستم یك كارگاه فرشبافی راه 20 هزار تومان قرض كردم و 60 هزار تومان هم از بانك وام
زندگی نامه احد عظیم زاده، میلیاردر خودساخته ایرانی
میخواستم یک کارگاه فرشبافی راه تومان قرض کردم و ۶۰ هزار تومان هم از بانک وام
مروري بر تاريخ فرش دوره قاجار و ناصرالدين شاه
فرشبافی و صنعت چاپ رسید خاصه پس از مسافرت فرنگ وهزینه های پر خرج دربار قاجار به علت وام
برچسب :
وام فرشبافی