اعتیاد را با زور و اجبار می شود ترک و درمان کرد!؟

اعتیاد را با زور و اجبار می شود ترک و درمان کرد!؟
نتیجه باز رفتن در راههای بن بست اشتباهی که گذشتان رفتند و برگشتند، چیست!؟
افتتاح نخستین مرکز درمان اجباری اعتیاد در یزد!!!

نخستین «مرکز درمان اجباری اعتیاد» با حضور میرمحمدی استاندار یزد، پرویز افشار معاونت كاهش تقاضاي مشاركتهاي مردمي و ستادي ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور و اعضاء شوراي هماهنگي ستاد مبارزه با مواد مخدر استان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان یزد، این مرکز با هدف ارائه خدمات درمان اعتیاد به افراد متجاهر به اعتیاد که با حکم قضایی ارجاع شده اند، راه اندازی شده است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد در خصوص نحوه درمان معتادین در این مرکز گفت: درمان معتادین در این مرکز به شیوه اجتماع درمان tc انجام می شود که بر اساس آن تغییر سبک زندگی فرد معتاد و تغییر هویت مدنظر است.
دکتر جلیل عفتی افزود: اجتماع درمان مدار روشي است ساختار يافته بصورت اقامتي و مبتني بر گروه همتا كه در آن فرد به كمك برنامه هاي تدوين شده و كادر مختصص در طي  مراحل درمان، تغييرات همه جانبه اي در سبك زندگي و هويت وی بوجود می آید.
وی خاطر نشان کرد: در طول مدت اقامت فرد با توجه به همكاري با تيم درمان و شركت در كلاسهاي آموزشي بطور تدريجي در مرحله ترخيص و حل مشكلات وی اقدام مي شود.
دکتر عفتی  با بیان اینکه شیوه درمان اعتیاد اجتماع محور علمی و به اثبات رسیده است گفت: از ديدگاه اجتماع درمان مدار، اختلال مصرف مواد از مصرف كنندگان مواد جدا نيست. عملكرد بد و آشفتگي افراد كه وارد مركز مي شوند نمايانگر اختلالي اساسي تر در كل شخصيت آنها است.
وی افزود: افراد ارجاع شده به این مرکز طی یک برنامه اقامتی در نظر گرفته شده تلاش می کنند تا خود را از يك زندگي رو به زوال و انحطاطي نجات دهند، عملكرد روانشناختي و اجتماعي خود را با ثبات سازند و يك دوره طولاني تغيير شخصيتي و سبك زندگي خود را آغاز كنند.
مدیرکل بهزیستی استان یزد ظرفیت پذیرش مرکز درمان اجباری اعتیاد یزد را 150 نفر ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 106 نفر در این مرکز پذیرش شده اند و در نظر داریم این ظرفیت را به 500 نفر افزایش دهیم.
وی در خصوص آمار معتادین استان یزد گفت: بر اساس آما بهزیستی 40 هزار نفر معتاد به مراکز ترک اعتیاد این سازمان در بخش های مختلف به صورت خودمعرف، درمان سرپایی و درمان نگهداری مراجعه کرده اند.
گفتنی است؛ طبق ماده 15 اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر، هر معتادي بايد براي درمان اعتياد خود به يکي از مراکز درماني مراجعه کند، در غير اينصورت حسب ماده16 اصلاحيه همان قانون، متجاهر به اعتياد شناخته شده و با دستور مقام قضايي به مراکز اقامتي درمان اجباري منتقل و در آنجا نيز به مدت یک ماه نگهداري و درمان مي شوند تا به بهبودي برسد.


مطالب مشابه :


سازمان بهزیستی یزد روی هواست!؟

چه کسانی از کمک های بهزیستی یزد بهره مند می شوند؟ قابل توجه استاندار آینده یزد! اتوبوس های




لیست کمپ های ترک اعتیاد تحت نظارت بهزیستی شهرستان ساری

اداره بهزیستی شهرستان ساری - لیست کمپ های ترک اعتیاد تحت نظارت بهزیستی شهرستان ساری - welfare




در پی اقدام مقتدرانه مدیرکل بهزیستی استان یزد

طبسیهای مقیم یزد - در پی اقدام مقتدرانه مدیرکل بهزیستی استان یزد - - طبسیهای مقیم یزد




آغاز ارائه خدمات توانبخشی به معلولین اتباع افغانی در یزد

اخبار مهاجرین - آغاز ارائه خدمات توانبخشی به معلولین اتباع افغانی در یزد - اخرین اخبار تحلیل




گزارش و گزارش تصویری:مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بهزیستی استان یزد

یادداشتها و خبرها - گزارش و گزارش تصویری:مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بهزیستی استان یزد - ای




اعتیاد را با زور و اجبار می شود ترک و درمان کرد!؟

مدیرکل بهزیستی استان یزد ظرفیت پذیرش مرکز درمان اجباری اعتیاد یزد را 150 نفر ذکر کرد و گفت:




برچسب :