سامانه جامع ایثارگران آموزش و پرورش راه اندازی شد/ صدور کارت شناسایی شهدای فرهنگی

کفراشی در نشست خبری خبر داد:

سامانه جامع ایثارگران آموزش و پرورش راه اندازی شد/ صدور کارت شناسایی شهدای فرهنگی

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: سامانه جامع ایثارگران تحت عنوان سجا را راه اندازی کردیم که در این سامانه 40 مدیریت تعریف شده که از آن جمله می‌توان به ایجاد موزه شهدای فرهنگی و شهدای دانش آموز اشاره کرد.

 

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش باشگاه خبرنگاران، محمدحسین کفراشی، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که صبح امروز(چهارشنبه)در ساختمان شماره 3 وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به وی‍‍ژه برنامه های روز شهدا، اظهار کرد: سامانه جامع ایثارگران تحت عنوان سجا را راه اندازی کردیم که در این سامانه 40 مدیریت تعریف شده که از آن جمله می‌توان به ایجاد موزه شهدای فرهنگی و شهدای دانش آموز اشاره کرد.   وی افزود: سال گذشته به مناسبت گرامیداشت روز شهدا، بخشنامه‌ای را به تمامی مدارس استان‌ها ارسال کردیم که در این بخشنامه سلسله برنامه‌هایی از جمله برگزاری مراسم تجلیل از ایثارگران، برگزاری اردو‌های علمی، تفریحی، زیارتی، ویژه خانواده‌های ایثارگر، 1630 تندیس اهدایی به متناسب‌های مختلف، 1072 پژوهش‌های انجام شده با موضوع ایثار و شهادت، ایجاد 99 گنجینه شهدا و دفاع مقدس و برگزاری 1013 یادآوری شهدا از جمله این برنامه‌ به شمار می‌آید.

کفراشی با بیان اینکه آمار دقیق و جامعی از شهدای فرهنگی و دانش آموز نداریم، گفت: سامانه جامع ایثارگران را تحت عنوان سجایا راه اندازی کردیم که در این سامانه 40 مدیریت از جمله ایجاد موزه شهدای فرهنگی و شهدای دانش آموز می‌توان اشاره کرد.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: در راستای جمع آوری اطلاعات کامل و جامع شهدای فرهنگی و دانش آموز، از استان‌ها درخواست کردیم که اطلاعات کاملی را در اختیار اداره کل قرار دهند، همچنین آثار علمی و تجسمی بجا مانده از این شهدا نیز با هماهنگی که با مدرسه دارالفنون انجام شده، در دو فضایی که به این منظور اختصاص داده شده، نگهداری می‌شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش به دنبال این است که برای این شهدا کارت شناسایی صادر کند، چرا که برخی از خانواده‌های شهدا زمانی که به مدارس یا اداره کل آموزش و پرورش منطقه مراجعه می‌کنند، توسط همکاران شناخته نمی‌شوند، به همین منظور کارت شناسایی را برا‌ی آنان صادر می‌کنیم.

کفراشی با بیان اینکه در 23 اسفند ماه به نمایندگی از شهدای آموزش و پرورش از 150 خانواده شهدای حوزه ستادی تجلیل می‌کنیم، گفت: در این مراسم با حضور وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از خانواده شهید همت، از کارت شناسایی شهدای فرهنگی نیز رونمایی می‌شود.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در خصوص تعداد خانواده‌های شاغل در آموزش و پرورش، اضافه کرد: در آموزش و پرورش بیش از 130 هزار ایثارگر، 28 هزار جانباز، 4 هزار و 500 آزاده، 14 هزار فرزند شهید، 85 هزار رزمنده، 30 هزار برادر و خواهر شهید و 2500 همسر شهید شاغل هستند.

وی ادامه داد: در راستای کمک به فرزندان ایثارگر، مدارس شاهد تاسیس شد که در چند سال اخیر از لحاظ کمی، توسعه 40 درصدی را داشته و با افت کیفیت نیز مواجه بوده‌اند، بنابراین از سال گذشته آسیب‌ شناسی در این زمینه انجام شد و قدم‌هایی جهت رفع این مشکل برداشته شد.

کفراشی با بیان اینکه تلاش‌مان این است که پوشش حداکثری از جامعه هدف داشته باشیم، تصریح کرد: در 28 سال گذشته ثبت نام مدارس شاهد به صورت دستی انجام می‌شد که در پاره‌ای از مواقع اعمال نظر‌هایی در این راستا صورت می‌گرفت، بنابراین امسال ثبت نام مدارس به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و در فرم‌های ارزیابی نیز امتیازات رزمندگان و ایثارگران از 7 به 15 ارتقاء یافته است.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش افزود: بیش از 31 هزار عوامل اجرایی آموزش و پرورش در مدارس شاهد فعالیت می‌کنند که بر اساس طرح تعالی مدیریت مدرسه، طرح رتبه بندی مدارس شاهد را برای سال تحصیلی‌ آینده انجام می‌دهیم تا رقابت جدی بین مدارس شاهد ایجاد شود.

وی اضافه کرد: حق الزحمه مدیران و معلمان مدارس شاهد بر اساس طرح رتبه بندی انجام می‌شود که در حال حاضر این بخشنامه را به استان‌ها فرستاده و امیدواریم نتایج رتبه بندی را تا پایان شهریور 94 اعلام کنیم.

کفراشی در خصوص فعالیت‌های قرآنی مدارس شاهد گفت: امسال برای نخستین بار طرح افق شاهد را به منظور ارتقای فعالیت‌های قرآنی مدارس شاهد انجام دادیم که این طرح از اول مهر ماه در 32 استان کشور در مقطع ابتدایی اجرایی شد و در سال آینده نیز تلاش می‌کنیم برای مقاطع بالاتر نیز انجام شود.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر آخرین آمار از تعداد دانش آموزان مدارس شاهد، افزود: 171 هزار و 832 دانش آموز در 560 مدرسه ابتدایی با 6 هزار و 71 کلاس درس مشغول تحصیل هستند، همچنین در مقطع متوسطه، 83 هزار و 276 دانش آموز در 394 مدرسه و در مقطع متوسطه دوم نیز 127 هزارو 79 دانش آموز در 402 مدرسه تحصیل می‌کنند که حدود 50 درصد این دانش آموزان از خانواده‌ها، جانبازان و ایثارگران هستند.

کفراشی در پایان در خصوص میانگین تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درسی گفت: در مقطع ابتدایی، 28 دانش‌ آموز، متوسطه اول 28 دانش آموز و متوسطه دوم 25 دانش آموز در هر کلاس تحصیل می‌کنند.


مطالب مشابه :


برای معتادان کارت‌ شناسایی صادرمی‌شود

برای معتادان کارتشناسایی تمام اطلاعات بیماری و اعتیاد وزارت




کارت شناسایی شهدای فرهنگی به خانواده شهید همت تقدیم می‌شود

کارت شناسایی شهدای فرهنگی به خانواده شهید همت تقدیم می‌شود وزارت آموزش




ثبت نام دانشجویان افغانستانی

پذیرش دانشجویان افغانستانی با کارت شناسایی دفتر امور اتباع وزارت کشور می اطلاعات.




سامانه جامع ایثارگران آموزش و پرورش راه اندازی شد/ صدور کارت شناسایی شهدای فرهنگی

سامانه جامع ایثارگران آموزش و پرورش راه اندازی شد/ صدور کارت شناسایی پورتال وزارت




روش ثبت نام اینترنتی کارت منزلت

روش ثبت نام اینترنتی کارت منزلت اطلاعات فردي شخص بازنشسته . 2.




کارت هوشمند ملی،گامی برای تحقق دولت الکترونیک و خاتمه سردرگمی های اداری

کشور از صدور کارت شناسایی ملی هوشمند توسعه فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات




ایجاد موزه مجازی شهدای فرهنگی و دانش آموز/ صدور کارت شناسایی ویژه فرهنگیان شهید

ایجاد موزه مجازی شهدای فرهنگی و دانش آموز/ صدور کارت شناسایی وزارت آموزش و اطلاعات




سوالات متداول درباره کارت ملی هوشمند به همراه پاسخ

وزارت آموزش و ثبت نام، اطلاعات صاحب کارت روی کارت کارت شناسایی ملی بوده و در




اطلاعات برای مهاجرین تازه وارد مونترال

هستند و کارت شناسایی معتبری موفق به اخذ کارت شدن اطلاعات کسب وزارت اموزش




مقاله ای درباره کارت های هوشمند

- به عنوان کارت شناسایی ملی و • باز سازی هوشمند اطلاعات کارت به واسطه ذخیره وزارت راه و




برچسب :