کمبود خوابگاه مشکل اساسی برای دانشگاهای بوشهر

در سال‌های اخیر شاهد توسعه فضاهای دانشگاهی و اموزش عالی در شهرهای مختلف استان بوشهر بوده‌ایم و در کمتر شهری است که شاهد راه‌اندازی دانشگاه نباشیم.

در آستانه اول مهرماه و زمان بازگشایی دانشگاه‌ها قرار داریم و لازم است که آخرین تمهیدات برای آماده‌سازی دانشگاه‌ها پیش از بازگشایی مجدد و حضور دانشجویان در کلاس‌های درس صورت بگیرد.

بسیاری از دانشگاه‌ها تلاش خود را از تیرماه یعنی پایان کلاس‌ها و امتحانات ترم پیش آغاز کرده‌اند و در حال حاضر بسیاری از مشکلات آنها رفع شده و زیرساخت‌ها جدید نیز توسعه یافته است و برخی از دانشگاه‌ها نیز همچنان با مشکلاتی روبرو هستند و برای حل آنها تلاش می‌کنند.

لزوم ارائه خدمات مناسب به دانشجویان/ برگزاری کلاس‌های توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود

معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر خواستار تلاش همه دانشگاه‌ها برای میزبانی مناسب از دانشجویان شد و اظهار داشت: استان بوشهر شرایط مناسبی برای پذیرش دانشجویان دارد و نگاه وزارتخانه به استان نیز مناسب است و باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.

محمدحسن پرآور اضافه کرد: تعداد دانشجویان و امکانات و تجهیزات آموزش عالی استان بوشهر افزایش یافته و باید این فرصت را به خوبی قدر بدانیم و اگر نتوانیم به خوبی استفاده کنیم نوعی تهدید است و باید با مدیریت کارآمد و نظارت موثر دانشگاه را پویا کنیم.


وی افزود: با توجه به حساسیت دانشگاه‌ها با تحهیزات خوابگاهی به خوبی ایجاد شود و سرویس‌های مختلف از جمله اینترنت و آب و برق و گاز و غذای مناسب و تدارکات مطلوب و . . . در اختیار دانشجویان قرار بگیرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر افزود: باید دغدغه‌های خانواده‌ها را کم کنیم و با تلاش مضاعف همه دانشگاه‌ها زمینه برای تعلیم و تربیت بهتر دانشجویان مهیا شود.

وی تصریح کرد: مسئولین خوابگاه‌ها نیز باید صلاحیت لازم را داشته باشند و در همه فضاهای اموزشی و خوابگاهی باید شان دانشجویان به خوبی حفظ شود و سرویس مناسب به دانشجویان ارائه شود.

پرآور خواستار برگزاری کلاس‌های توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود شد و اظهار داشت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که شاهد رضایت دانشجویان و افزایش کیفیت تعلیم و تربیت در دانشگاه‌ها باشیم.

دانشگاه خلیج فارس مشکل خوابگاه دارد/ آماده میزبانی دانشجویان هستیم

معاون دانشگاه خلیج فارس بوشهر به آمادگی این دانشگاه برای میزبانی از دانشجویان در اول مهرماه اشاره کرد و گفت: پس از تعطیلی دانشگاه در ترم قبل تلاش برای بهبود وضعیت خوابگاه‌ها و سلف انجام شد.

عباس عباسی به مشکلات دانشگاه خلیج فارس در زمینه خوابگاه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم کمک شود تا بتوانیم خوابگاه‌های نیمه تمام را تکمیل کنیم و در اختیار دانشجویان قرار دهیم.

وی اضافه کرد: امسال 1940 دانشجوی جدیدالورود داریم که 528 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، یک‌هزار و 250 دانشجو در مقطع کارشناسی و 16 دانشجو در مقطع دکتری داریم.

IMG17001834.jpg

معاون دانشگاه خلیج فارس بوشهر بیان داشت: در آغاز سال تحصیلی برنامه استقبال از دانشجویان را داریم و در ترمینال استقبال می‌کنیم و پذیرایی از دانشجویان انجام خواهد شد و دانشگاه را نیز تزئین خواهیم کرد.

وی افزود: برخی از خوابگاه‌های ما مشکل دارند که می‌توان به مشکل گاز در خوابگاه امام اشاره کرد و خوابگاه فاطمیه مشغول انجام تعمیرات اساسی و در خوابگاه‌های کوثر و طالقانی نیز مشغول تعمیرات تاسیساتی هستیم.

عباسی ادامه داد: سلف سرویس دانشگاه را تا حد قابل قبولی تعمیر کرده‌ایم و می‌توانیم به یک هزار و150 دانشجو جدیدالورود خوابگاه اختصاص دهیم.

وعده‌های آموزش و پرورش برای دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر محقق نشد

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در ارتباط با وضعیت آمادگی این دانشگاه برای میزبانی از دانشجویان اظهار داشت: این دانشگاه از حساسیت بیشتری به نسبت سایر دانشگاه‌ها برخوردار است و امیدواریم با تلاش بیشتر همه مسئولان شاهد تحقق وعده‌ها باشیم.

غلامعلی زارعی ادامه داد: بر اساس توافقات قبلی قرار بود که امسال 599 دانشجو بگیریم و خوابگاه آن نیز توسط آموزش و پرورش تامین شود که تاکنون 212 دانشجو گرفته‌ایم و در تکمیل ظرفیت تعداد بیشتری را جذب خواهیم کرد.

وی ادامه داد: هر چند برای این 212 دانشجو مشکل خوابگاهی نداریم ولی بنا بود که آموزش و پرورش فضای خوابگاهی را تامین کند که همکاری لازم در این زمینه صورت نگرفته است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر اضافه کرد: بنا بود که دبیرستان نمونه امام خمینی بوشهر در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار بگیرد ولی تنها خوابگاه این دبیرستان به ما واگذار شده است و کلاس‌های ان اختصاص نیافته است.

مشکل قطعی برق آموزشگاه فرهنگیان حل شود/ کمبود شدید مالی داریم

وی همچنین به دیگر مشکلات این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در حال حاضر با مشکل قطعی برق مواجه است که امیدواریم با رایزنی معاون استاندار با مسئولان شرکت توزیع برق استان بوشهر این مشکل حل شود.

زارعی اضافه کرد: با کمبود شدید منابع مالی روبرو هستیم و مشکلاتی نیز در زمینه امکانات و تجهیزات آموزشی و خوابگاهی برای دانشجویان داریم که امیدواریم با تلاش همه مسئولان حل شود.

وی ادامه داد: نشستی نیز با مسئولان شهرستان دشتستان و نماینده این شهرستان در مجلس و همچنین مسئولان اموزش و پرورش برگزار خواهیم کرد تا مرکز دانشگاه فرهنگیان در دشتستان را نیز راه‌اندازی کنیم.


رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر خاطرنشان ساخت: استاندار بوشهر نیز وعده کمک یک میلیارد تومانی را به این دانشگاه داده است که امیدواریم با تلاش معاونت برنامه‌ریزی شاهد تخصیص این اعتبار باشیم.

دانشگاه علمی کاربردی تنها یک خوابگاه دارد که متعلق به جهاد است

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر در ارتباط با وضعیت این دانشگاه برای سال تحصیلی جدید اظهار داشت: به منظور انجام کارهای دانشجویان جدیدالورود ستاد ثبت‌نام تشکیل داده‌ایم.

دکتر فضل‌الله لک از راه‌اندازی سامانه جامع برای این دانشگاه خبر داد و افزود: انتخاب واحد دانشجویان تحت وب و به صورت اینترنتی انجام می‌شود و جزوه‌های آموزشی برای دانشجویان تهیه شده و این سامانه از اول مهرماه شروع به کار خواهد کرد.

وی به برخی از مشکلات این دانشگاه اشاره کرد و افزود: تنها یک خوابگاه برای دانشجویان داریم که متعلق به جهاد است و دانشجوی غیربومی متقاضی خوابگاه نداریم.

ایجاد چهار رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر به جدب دانشجویان در این دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: اردیبهشت‌ماه دو هزار و 699 دانشجو جذب داشته‌ایم و مردادماه نیز دو هزار و 200 دانشجو جذب شده است و مجموعا 23 هزار و 886 دانشجو در دانشگاه‌های علمی کاربردی استان بوشهر تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: از اول مهرماه نیز تعداد دانشجویان این دانشگاه به 26 هزار نفر خواهد رسید که 74 درصد در مقطع کاردانی و 26 درصد در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند و 34 درصد خانم و 66 درصد آقا هستند.

لک از جذب دانشجوی کارشناسی ارشد این دانشگاه از بهمن‌ماه در چهار رشته تحصیلی خبر داد و گفت: این چهار رشته شامل فرآوری گاز، تبدیل گاز، ذخیره‌سازی گاز و پسماند صعتی است که در دانشگاه عسلویه دانشجو می‌پذیرند


مطالب مشابه :


کمبود خوابگاه مشکل اساسی برای دانشگاهای بوشهر

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر در ارتباط با وضعیت این دانشگاه برای سال تحصیلی جدید اظهار داشت: به منظور انجام کارهای دانشجویان جدیدالورود ستاد ثبت‌نام تشکیل داده‌ایم. دکتر فضل‌الله لک از راه‌اندازی سامانه جامع برای این دانشگاه خبر داد و ...




استاندار دانشگاه علمی کاربردی فنی و حرفه ای کنگان را افتتاح کرد

اختصاصی کنگان نیوز : دانشگاه علمی _ کاربردی فنی حرفه ای کنگان با حضور استاندار بوشهرراه اندازی شد. استاندار بوشهر در آیین راه اندازی این واحد دانشگاهی گفت:راه اندازی این واحدهای دانشگاهی با رشته های فنی برای توسعه استان ضروری است.




علمی کاردبری گناوه قهرمان فوتسال جشنواره ورزش های همگانی استان بوشهر

به گزارش ایرنا، در دیدار نهایی این مسابقات که با حضور 13 تیم از مراکز علمی کاربردی استان بوشهر برگزار شد، دانشگاه گناوه توانست با یک بازی خیره کننده و با نتیجه 4 بر 1 بر تیم مدعی استانداری بوشهر غلبه کند و به مقام قهرمانی این دوره از ...




ورودی بی روح بوشهرومشکل مردم!!

ورودی بی روح بوشهرومشکل مردم!! به قلم : حسین سرمشقی عضو کانون بصیرت بسیج دانشجویی استان بوشهر. دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استانداری بوشهر. شهر بوشهر را به جرات می توان به عنوان شهر نمونه کشور محسوب نمود.شهر بوشهر به لحاظ موقعیت ...




برگزاری اولین جلسه دبیران انجمن علمی مراکز علمی کاربردی در واحد استان

روز دوشنبه مورخه26/08/93 جلسه دبیران انجمن علمی مراکز علمی کاربردی استان در دانشگاه جامع واحد استانی با حضور مسئولین دانشگاه جامع برگزار شد در این جلسه جناب آقای مهندس اقایی بعنوان دبیرکمیته انجمن های علمی دانشجویی استان معرفی گردید و ...




برگزیده شدن غرفه پیام نور در هفته پزوهش

و در روز شنبه مورخ 29 آذرماه مراسم اختتامیه در دانشگاه علمی کاربردی با حضور دکتر شاهینی مسئول آموزش و پژوهش استان، آقای اسوار مسئول پژوهش دانشگاه پیام نور بوشهر،دکتر اسحاق جلالیان ریاست دانشگاه پیام نور بوشهر ،آقای مهندس خادمی معاون پژوهشی ...




معرفی استان بوشهر

جغرافیای استان. موقعیت. استان بوشهر از شمال به قسمتی از استان خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد، از شرق به استان فارس، از جنوب و غرب به خلیج فارس و از جنوب شرق به قسمتی از استان هرمزگان محدود است. این استان با مساحتی حدود ۲۷٬۶۵۳ کیلومتر مربّع، ..... دانشگاه پیام نور بندر دیر; دانشگاه پیام نور اهرم; دانشگاه پیام نور بندر عسلویه; دانشگاه پیام نور بندر کنگان; دانشگاه پیام نور جم; دانشگاه آزاد اسلامی بندر دیر; مرکز مدیریت آموزش و پرورش; مرکز آموزش کشتیرانی; دانشگاه جامع علمی کاربردی بوشهر ...




برچسب :