صفحه 4--11 آبان 91
سرپرست بخشداری بخش مرکزی شیراز: در جهت حذف خانههای غیرایمن روستاییان گام برمیداریم
سرپرست بخشداری بخش مرکزی شیراز گفت: با ارائه تسهیلات مقاومسازی به روستاییان در جهت حذف خانههای غیرایمن در بخش گام برمیداریم.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی، علی داورپناه در همایش مقاومسازی خانههای روستایی بخش که با همکاری بنیاد مسکن شیراز برگزار شده بود در جمع دهیاران و شوراهای بخش با بیان این که جمعیت قابل توجهی از افراد در روستاها استقرار دارند افزود: در حال حاضر 17 درصد جمعیت روستایی استان فارس در شهرستان شیراز و 10 درصددر بخش مرکزی شیراز واقع شده که نیمی از سکونتگاههای روستایی این بخش نیز
بر اساس معماری بومی، سنتی و به مفهومی گویاتر معماری روستایی بنا شده است که این وضعیت توجه و اقدام شایستهای را در رابطه با مقاومسازی و بهسازی سکونتگاههای روستایی ضروری میسازد.
وی بر ضرورت نوسازی بافتهای روستایی این بخش نیز تأکید کرد و اظهار داشت:
30 هزار خانوار در بخش مرکزی سکونت دارند که از این تعداد حدود یک دهم از آنها مقاومسازی شده و مابقی یعنی در حدود 27 هزار خانه غیرایمن و نیازمند مقاومسازی میباشند.
داورپناه ادامه داد: در این راستا با توجه به تأکیدات فراوان استاندار محترم و فرماندار تلاشگر شیراز باید با همکاری مسئولین امر و دهیاران و شوراها نهضتی در مقاومسازی خانههای روستایی ایجاد کنیم.
داورپناه ابراز داشت: در این خصوص اگر زلزلهای با مقیاس بالاتر از پنج ریشتر به مرکزیت بخش مرکزی رخ دهد عواقب وخیمی دارد و از هماکنون باید به فکر پیشگیری بود.
وی خانههای روستایی را همچون اتاق شیشهای که هر لحظه منتظر سنگپرانی به اتاق و وقوع حادثه میباشند دانست و گفت: حادثه هیچگاه خبر نمیکند و باید در این رابطه پیشگیری کنیم و نسبت به مقاومسازی حساسیت بیشتری داشته باشند.
این مقام مسئول از اعطای وام 12 میلیون و 500 تومانی با بهره پنج درصد برای مقاومسازی واحدهای روستایی خبر داد و از دهیاران خواست به عنوان سفیران دولت در روستاها مردم را تشویق و ترغیب به مقاومسازی خانهها نمایند.
مقاوم سازي خانه هاي روستايي بايد تبديل به دغدغه شود
مدير بنياد مسكن شيراز گفت: مقاوم سازي بايد به عنوان يك دغدغه مهم مورد توجه مردم و مسئولان قرار گيرد و در اين زمينه حساس سازي دهياران و شوراهاي اسلامي روستاها امري ضروري است.
اكبر مسعودي در همايش مقاوم سازي خانه هاي روستايي گفت: مقاوم سازي خانه هاي روستايي در فارس از چند سال گذشته آغاز شده و تاكنون براي 50 درصد از روستاهاي استان طرح مقاوم سازي تنظيم شده است.
مسعودي بيان كرد: 30 هزار خانوار در روستاهاي بخش مركزي شيراز زندگي مي كنند كه تاكنون تنها 3 هزار خانه يعني
يك دهم خانه هاي موجود در روستاها
مقاوم سازي شده است.
مدير بنياد مسكن شيراز گفت: براي مقاوم سازي به ازای هر واحد مسكوني مبلغ 12 ميليون و 500 هزار تومان به عنوان وام با بهره 5 درصد در اختيار روستاييان قرار مي گيرد و در اين زمينه وظيفه بنياد مسكن اين است كه روند ارايه وام را تسهيل كند.
وي با تأكيد بر اينكه مقاوم سازي خانه هاي روستايي بايد از حالت اختياري در بيايد، اضافه كرد: مشكل دريافت وام و بوروكراسي اداري نبايد مقاوم سازي را كم اهميت جلوه دهد زیرا اصل مقاوم سازي اهميتي است كه افراد براي جان و مال خود و اهالي محله شان قائل هستند.
مسعودي با اشاره به آموزش دهياران براي آمادگي در مقابل حوادث غيرمترقبه اظهار كرد: در كشورهاي پيشرفته مقاوم سازي بناها موضوعي كاملاً پذيرفته شده است و ما نيز بايد به نقطه اي برسيم كه اين اصل به عنوان يك اولويت و ضرورت جدي مورد توجه افراد قرار گيرد.
برگزاری آیینهای بزرگداشت عید ولایت در شیراز
همزمان با عید سعید غدیر خم برنامههای متنوع و شادی از سوی ادارات و سازمانها و نهادهای گوناگون در سطح شهر شیراز به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهرداریهای مناطق مختلف برگزار میشود.
بر اساس اخبار رسیده توزیع 10 هزار بسته اطلاعرسانی در حرم شاهچراغ (ع)، جشن ولایت شیعیان در تالار باغ طاووسیه شهرداری منطقه 3، جشن غدیر در حسینیه و خیریه پوراسلامی شیراز، جشن عید غدیر خم و میلاد امام هادیالنقی (ع) در لشکر عملیاتی 19 فجر، جشن ولایت در 50 شعبه موقوفه مکتبالقرآن ثارالله، مولودخوانی در بقاع متبرکه فارس، برگزاری مراسم جشن عید غدیر در مرکز آموزش احمدابن موسی (ع)، جشن و مولودی در بوستان نماز، شهرداری منطقه 7 و برپایی نمایشگاه «چشمه جوشان ولایت» در صحن آستان مقدس احمدی، از جمله برنامههایی است که به این مناسبت برگزار میشود.
260 بقعه در فارس، ميزبان جشنهاي ولايت
ایسنا: معاون فرهنگي اداره اوقاف و امور خيريه استان فارس گفت: امسال 260 بقعه در استان ميزبان برنامه ها و جشن هاي ولايت و امامت است.
حجت الاسلام سيد ميثم حسيني دیروز در جمع خبرنگاران افزود: به مناسبت دهه ولايت، مراسم معنوي با نام جشن "ولايت علوي، اكمال دين نبوي" در بقعههاي سراسر استان برگزار ميشود.
وي اضافه كرد: سخنراني، مولودي خواني، مسابقه كتاب خواني با نام "خلقت غدير" از جمله برنامه هايي است كه در اين دهه توسط معاونت فرهنگي اوقاف فارس اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام حسيني با بيان اين كه در مسابقه "خلقت غدير" كتابي مشتمل بر چهل نكته از سخنان اميرالمومنين(ع) به همراه پرسشنامه در حرم امامزاده هاي استان در بين مردم توزيع خواهد شد، افزود: افراد مي توانند با دريافت كتاب و پاسخنامه تا تاريخ 10 دي ماه سال جاري از طريق پيامك و يا پست، جواب هاي مسابقه را ارسال نمايند كه در 24 دي ماه نتايج اعلام خواهد شد.
وي اضافه كرد: برگزاري مسابقات فرهنگي اداره اوقاف فارس با اطلاع رساني كليه ادارات و در سطح شهر از حالت سنتي خارج و باعث شده تعداد نفرات برتر مسابقات از اقشار مختلف انتخاب شوند.
معاون فرهنگي اداره اوقاف فارس
خاطر نشان كرد: در مسابقه بزرگ قرآني امسال بيش از 21هزار نفر از سطح استان شركت كرده اند
كه 10 هزار و 370 نفر آنان از شيراز هستند. همچنين از اين تعداد شركت كننده در استان، دو سوم آن را خواهران تشكيل مي دهند.
وي اضافه كرد: مسابقات قرآن ويژه خواهران در تاريخ هاي 12،11 و 13 آبان ماه جاري برگزار و 18 و 19 همين ماه مسابقات ويژه برادران برگزار خواهد شد كه نفرات برتر به مرحله استاني و كشوري اعزام مي شوند.
فرماندار جهرم:جلب اعتماد مردم، مهمترين رسالت مسئولان است
ایسنا: فرماندار جهرم گفت: دراين مقطع كه دشمنان هجمه سنگيني بر كشور وارد نموده اند، مهمترين رسالت مسئولين رضايت و جلب اطمينان مردم و اميد افزايي
به آنان است.
داود ملكوتي دیروز در جلسه كميسيون دانشجويي این شهرستان اظهار داشت:دراين چند سال اخیر كه جوانان ايراني به فرمان رهبر انقلاب در جنبش نرم افزاري و صحنه توليد علم ورود کردند نشان داده اند كه توانايي و استعدادهاي فراواني در جهت پيشرفت علمي و تحقيقاتي را دارند.
فرماندار جهرم نشاط، تفاهم و همدلي در محيط دانشگاهها را عامل پيشرفت دانست و افزود: رؤساي دانشگاهها نقش مؤثر و
سازنده اي در هدايت دانشجويان به سمت اهداف عاليه نظام دارند. توجه دادن دانشجويان به اعتقادات اصيل اسلامي، ايراني و
هويت بخشيدن به آنان يك كار مهم و ارزشمند است و نبايد گذاشت جوانان نسبت به دين و اعتقادات بي تفاوت بشوند.
ملکوتی تصریح کرد: خواست دشمن دوری جوانان از مقدسات ديني است و توهين به ساحت معظم پيام عظيم الشأن اسلام در راستاي رسيدن به اين هدف شوم بود.
وي پاسخگويي به سؤالات و شبهات دانشجويان را يك كار مهم فرهنگي برشمرد و خواستار برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاهها شد.
در ادامه اين نشست رؤساي دانشگاههای جهرم با ارائه آمار آخرين وضعيت دانشجويان، رشته هاي تحصيلي، اعضاي هيئت علمي و اقدامات انجام شده درخصوص تأمين خوابگاه دانشجويان گزارشی از فعالیت های آموزشی پژوهشی دانشگاه ها ارائه کردند.
مركز پايش مراقبتهاي درماني در جهرم راهاندازي شد
ایسنا: مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم از افتتاح و راهاندازي مرکز پایش مراقبت های درمانی(MCMC) خبرداد.
آراد گفت: مرکز پایش مراقبت های درمانی برای نظارت بر عملکرد اورژانس های بیمارستانی و رسیدگی به شکایات و فعالیت های درمانی جهت تکریم ارباب رجوع از طریق مانیتور مرکزی
فعالیت می کند.
وی افزود: این مرکز به صورت روزانه گزارشی از فعالیت های اورژانس بیمارستانها به کمیته نظارت دانشگاه علوم پزشکی جهرم و همچنین وزارت بهداشت
گزارش می دهد.
آراد هدف از افتتاح این مرکز را ارتقاء کیفیت خدمات درمانی در وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: آغاز به کار مرکز پایش مراقبت های درمانی به نوعی نزدیک شدن به استاندارد شدن خدمات درمانی می باشد و تکریم ارباب رجوع مدنظر مقام عالی وزارت بهداشت را دنبال می کند.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار کرد: مردم می توانند در صورت برخورد با هرگونه مشکلاتی در اورژانس بیمارستان ها به سوپروایزر مستقر در این بخش مراجعه نموده یا با مرکز پایش مراقبت های درمانی تماس بگیرند.
آراد خاطرنشان کرد: این مرکز توسط
7 پزشک و 8 کارشناس به طور شبانه روزی فعالیت دارد و کارشناسان در هر شیفت به صورت مقیم حضور داشته و کلیه وظایف این مرکز را پیگیری و بررسی می کنند، همچنین با توجه به رویت مراکز درمانی توسط مانیتور مرکزی در صورت مشاهده هرگونه مشکل در امر درمان بیماران اورژانس بیمارستان ها پیگیری لازم انجام ميشود.
پیشرفت 90 درصدی تدوین سند چشمانداز خرامه
فرماندار خرامه گفت: تدوین سند چشمانداز توسعه شهرستان خرامه تاکنون90 درصد پیشرفت داشته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خرامه، داریوش دهقان اظهار داشت: گروه عمران و برنامهریزی فرمانداری خرامه از فروردینماه امسال مطالعات سند چشمانداز توسعه شهرستان را شروع کردند.
وی گفت:پس از مطالعات مرحله شناخت شهرستان و ارزیابی آن با استفاده از نمونه تحلیلی(swot 1) بر مبنای محورهای توسعه شهرستان در زمینههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و تکنولوژی که از مؤثرترین روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات است انجام گرفت. فرماندار خرامه افزود: مراحل شناسایی دقیق نقاط قوت، ضعف و فرصتها، تهدیدها در هستههای خط دهنده
ترسیم شده است. دهقان بیان داشت: با استفاده از مدل راهبری (qspm2) سند چشمانداز شهرستان در حال ترسیم میباشد. وی گفت: سند چشمانداز این شهرستان برای پیشرفت و آبادانی منطقه به صورت علمی و تخصصی در حال تهیه و تنظیم میباشد و
به زودی به پایان میرسد.
مطالب مشابه :
پرداخت وام مسکن
وي با بيان اينكه به خانههاي بالاي 12 سال واحد مسكوني روستايي با دريافت وام مسكن
افزايش وام مسكن روستايي به 10 ميليون تومان
نگار خانه شلمان از افزايش وام مسكن روستايي از 7.5 روستايي سال 87 بانكهاي عامل
مسائل فرهنگی, تغییر بافت و مسکن روستایی(تحقیق خ.ز.ح)
واحد مسكوني آنان خواهد شد به صورت قرض الحسنه مي نمايد هدف اين وام خانه هاي روستايي.
صفحه 4--11 آبان 91
مقاوم سازي خانه هاي روستايي بايد مشكل دريافت وام و بوروكراسي اداري نبايد مقاوم
توسعه پایدار و کارآفرینی روستایی
(از قبيل حمايت مالي و اعطاي وامهاي كم هاي روستايي و حمايت ساله خانه
استاندار اردبيل از مناطق آسيب ديده از سيل و تگرگ گرمي مغان بازديد كرد
و با ارايه وام هاي مقاوم سازي نسبت كه پيرمردي روستايي هاي كشور خانه
بررسي جايگاه عمران روستايي در برنامههاي عمراني كشور مهندس عبدالجلال ایری
بهسازي محيط و خانههاي روستايي ـ تأسيسات به خانهسازي روستايي از طريق وام 950
سوالات آزمون کارشناسی ارشد توسعه ی روستایی ( 6 )
توسعه روستايي سطح روستاها يك كاسه شده و هماهنگي در خصوص عمران روستاها بين وزارت خانه هاي
زلزله را بايد جدي گرفت ! خطر در كمين است
متآسفانه همچنان در حال ساختن خانه هاي خانه هاي گلي روستايي وام هاي بلند مدت و
برچسب :
وام خانه هاي روستايي