نسل جدید فورد موستانگ

ماستنگ از ابتدا تا انتها

داستان پرهیجان فورد Mustang از 17 آوریل سال 1964 شروع شد. این خودرو بعدها پایه‌گذار یک جدال چهار سویه با «شورولت کامارو»، «ای‌ام‌سی جاولین» و «کرایسلر پلایموث باراکودا» شد.
رمز موفقیت ماستنگ، سادگی، قدرت و ارزانی آن بود. ویژگی‌هایی که هنوز هم پس از حدود 50 سال در این خودرو دیده می‌شود.
بی انصافی است که بگوییم این خودرو در تمام دوران تولیدش با طراحی خیره‌کننده همراه بوده است. مثلاً آن شکوه، عظمت، وقار و جسارتی که در نسل اول دیده شد، در نسل دوم حس نشد. این داستان با رونمایی از نسل سوم وضع وخیم‌تری به خود گرفت. البته بسیاری بر این باور بودند که نصب چراغ‌های مربعی خیلی هم بد و دور از انتظار نبوده است. بازگشت ماستنگ به طراحی همیشگی و موفقیت‌آمیزش به سال 2005 و نسل پنجم برمی‌گردد. کل خانواده ماستنگ‌ها بعد از فورد Model A پرفروش‌ترین محصول این کارخانه نام گرفته است.
و اما نسل ششم
با مجموعه‌ای از Concept (خودروی مفهومی) زیبا و آینده‌نگرانه‌ای که فورد این اواخر در نمایشگاه‌های مختلف رونمایی کرده بود، سطح توقع مشتری را درباره طراحی‌های فورد بالا برده بود. دیگر وقت آن رسیده بود که تحولی در طراحی‌های این شرکت ایجاد شود. فورد با معرفی Evos و Fusion توانمندی خود در بازی با زوایای پیچیده را نشان داد. به نظر می‌رسد رقابت با جنرال موتورز و زیرمجموعه اصلی‌اش شورولت جوابش را پس داده بود.
و اما شایعات
با مروری در نشریات و خبرگزاری‌های معتبر حوزه خودرو می‌توان دورنمایی ندیده از این خودرو را تجسم کرد. در این قسمت به مونیتور و بررسی مهم‌ترین این نظرات پرداخته‌ایم. راستی نظر شما چیست؟ فورد جدید چه شکلی است؟
MustangsDaily
سایت ماستنگ دیلی اگرچه جزو پربازدیدترین وبگاه‌های حوزه خودرو نیست ولی به دلیل پوشش دقیق و لحظه به لحظه اخبار مخصوص به فورد ماستنگ بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. به عقیده نویسندگان و کارشناسان این سایت، ماستنگ 2015 با پیشرانه 2.3 لیتری EcoBoost خواهد بود. این یعنی دیگر خبری از بلوک‌های پر سر و صدای هشت سیلندر Vشکل نخواهد بود. ماستنگ دیلی قدرت خروجی این خودرو را 310 اسب‌بخار اعلام کرده است. این همان پیشرانه‌ای است که پیش‌تر روی مدل Focus RS دیده بودیم.
رندر منتشر شده این سایت، حکایت از خودرویی جسور با چراغ‌هایی بسیار باریک و سرشار از LED دارد. این فرم طراحی را قبلاً روی مفهومی آئودی LeMans دیده بودیم. جلوپنجره آن پنج ضلعی و لوگوی اسب دوان در مرکز آن قرار دارد.
چراغ‌های مه‌شکن نیز هم‌راستا با چراغ‌های اصلی طراحی شده است. طراحی شیشه‌ها را با تغییر خاصی نمی‌بینیم. قسمت انتهایی نیز با همان طول کوتاهی است که در این 20 ساله اخیر از ماستنگ انتظار داشتیم.
AutoCar
اتو کار به عنوان یکی از منابع اصلی اخبار خودرویی، اطلاعات جالبی را درباره این خودرو منتشر کرده است. به گفته اتو کار، نسل جدید ماستنگ پس از مدت‌ها به صورت فرمان‌راست برای برخی کشورهای اروپایی نیز طراحی خواهد شد. به نقل از مدیر اجرایی این شرکت، توسعه بازارهای فروش این شرکت از اهداف فورد است.
اتو کار می‌گوید قسمت اعظمی از فناوری‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این خودرو به کلی از ابتدا طراحی و مهندسی خواهد شد. این مجله نیز تا دو سه سال آینده نصب پیشرانه‌های 5 لیتری هشت سیلندر Vشکل را محتمل نمی‌داند ولی در عوض پیش‌بینی می‌کند پیشرانه جدید این خودرو 3.7 لیتری 250 اسب‌بخاری است.
InsideLine
یکی از تصاویری که جنجال بسیاری را برانگیخت، عکسی از داخل کابین ماستنگ 2015 توسط سایت اینسایدلاین بود. در این تصویر به خوبی مشاهده می‌شود که طراحی داخلی این خودرو با تحول خاصی روبه‌رو نشده است. ولی طراحی زیبای دکمه‌های روی کنسول نشان از خشن‌تر شدند آن می‌دهد. اما چیزی که در این میان کمی ضعیف به نظر می‌رسد، نمایشگر کوچک LCD است که به نظر نمی‌رسد کارایی خوبی برای نقشه‌خوانی و دریافت فرامین راننده را داشته باشد.
اینسایدلاین به نقل از مدیر ارشد بخش طراحی این خودرو می‌گوید که ماستنگ جدید با بیرونی جدید و درونی سنتی آماده خواهد شد. اما به نظر می‌رسد این خودرو تا روز رونمایی تغییرات بسیاری را شاهد باشد.
WorldCarFans
سایت خبری طرفداران جهانی خودرو با قاطعیت تمام طراحی نسل جدید فورد ماستنگ را الهام گرفته از مفهومی Evos‌ می‌داند. حتی رندری که از این خودرو منتشر شده این داستان را تصدیق می‌کند. این سایت گفته‌های یکی از کارمندان سابق این شرکت را به عنوان منبع طراحی‌های گرافیکی‌اش تلقی کرده است.
طرفداران جهانی خودرو هم حضور آن پیشرانه خاطره‌انگیز 5 لیتری هشت سیلندر Vشکل را منتفی می‌داند.
TorqueNews
وبگاه فنی تورک‌نیوز خبرهای مربوط به ماستنگ 2015 را حول و حوش پیشرانه و توان آن پیش‌بینی کرده است. در مقاله چاپ‌شده این سایت به بررسی فناوری EcoBoost فورد پرداخته است. اکوبوست در حقیقت همان مکانیزم توربوشارژ برای خودروهای دیگر است که فورد آن را به سبک و سیاق خودش تغییر داده است. لیست پیشرانه‌های موجود احتمالاً 2.3 لیتری چهار سیلندر و یا 3.7 لیتری شش سیلندر است. از مزایای پیشرانه جدید می‌توان به گشتاور بالا و مصرف اندک سوخت آن اشاره کرد.
Car & Driver
نشریه‌ای به اعتبار کار اند درایور نیز خود را وارد حرف و حدیث‌های مربوط به نسل آینده ماستنگ کرده است. تیم متخصص طراحی این مجله با انتشار یک رندر جدید، گونه‌ای دیگر از گمانه‌زنی‌ها مربوط به چهره احتمالی را آغاز کرد. در طرح ابداعی آن‌ها، شاهد همان چراغ‌ها و جلوپنجره تیز هستیم. ولی آنچه جالب به نظر می‌رسد برجستگی‌های نرم روی بدنه است. زوایایی که بیشتر به الگوهای دهه 70 این خودرو است.
شرکت فورد که مالکیت برند مرکوری را نیز به عهده دارد، با استفاده از زبان لوکس‌گرایی این زیرمجموعه‌اش محصولی اسپرت با اندک خواص اشرافی را تولید خواهد کرد. البته این‌ها تمام حدس و گمان است.
فورد مجبور است در طراحی مدل جدید فضایی را برای مانور تیونرهای مورد اعتمادش یعنی Boss، Shelby و حتی Saleen باز بگذارد.
کار اند درایور معتقد است سال 2014 که مدل 2015 در آن رونمایی می‌شود را نباید آنچنان بزرگ و انقلابی تصور کرد. ماستنگ جدید نمی‌تواند آنقدر تغییر کرده باشد که مشتریان قبلی‌اش را  تار و مار کند. از سویی دیگر این شرکت خود را یکی از پیشگامان اصول تغییرناپذیر عضلانی‌ها می‌داند. بنا بر این نمی‌تواند ناگهان ماستنگ جدید را در دامان طراحی‌های انتزاعی جدید و خارق‌العاده بیاندازد.
بر اساس اطلاعاتی که کار اند درایور در سایت خود قرار داده، سیستم تعلیق ماستنگ جدید برگرفته از مدل تمام اسپرت SVT Cobra است. می‌توان کمی امیدوار بود که فورد برای خودروهای اسپرت سواری‌اش از مکانیزم چندپیونده تمام مستقل استفاده کند. شاید با همین حربه قدری از هرزگردی محور عقب کاسته شود.
گفته می‌شود با افزایش فاصله محوری قدری به فضای قسمت بار صندوق عقب و هم‌چنین به ارتفاع صندلی عقب نیز اضافه می‌شود.
نصب پیشرانه چهار سیلندر روی ماستنگ از سال 1993 به این سو دیگر دیده نشده است. یکی از نخستین تجربه‌های فورد با مکانیزم اکوبوست با مدل شاسی‌بلندهای Edge و Explorer همراه شد که اتفاقاً با موفقیت نیز همراه شد.
چالش آینده فورد حمایت از مشتریانی است که 300 اسب‌بخار آن‌ها را راضی نمی‌کند. انتظار می‌رود پاسخ این هواداران عرضه مدل‌های تقویت‌شده‌ای چون GT500 و Boss302 باشد. چندی پیش خبر رسید فورد در حال کار بر روی پیشرانه‌ای جدید به حجم 5.8 لیتر است. حجمی که تا پیش از این توسط این شرکت مورد استفاده انبوه قرار نگرفته بود.
AutoGuide
اتو گاید از همان ابتدا بر این عقیده بود که مدل 2015 نمی‌تواند طراحی خاص و خارج از چارچوب داشته باشد. رندر منتشره این سایت بسیار جالب توجه است. گوشه‌هایی از زبان طراحی مدل‌های 2013 Escape و Evos دیده می‌شود. چراغ‌های جلو با همان افتادگی همیشگی و همان مغزی لامپ‌های دوست‌داشتنی است. جلوپنجره‌ همان طلق مشکی با دایره‌های تزئینی است. اتو گاید لوگوی اسب در حال دویدن را در مرکز جلوپنجره در حالی که پشت آن پرچم سه رنگ (آبی، سفید، قرمز) قرار گرفته بزرگ‌ترین شوک این خودرو، در طراحی قسمت عقبی آن می‌داند.
MotorTrend
چه منبعی بهتر از موتورترند می‌تواند آینده مبهم فورد ماستنگ نسل ششم را توصیف کند؟ این خودرو باید بتواند جوابگوی نیاز خاص مشتری مدرن آینده باشد. از سویی دیگر شرکت سازنده مجبور است همچنان ویژگی بارز کلیه تولیدات فورد یعنی قیمت مقرون به صرفه را رعایت کند.
اما سوال مهم این است که آیا پلت‌فرم جدیدی برای ماستنگ 2015 طراحی می‌شود یا خیر؟ آیا از ساختاری مثل SVT استفاده می‌شود یا کاملاً رویکرد جدیدی را شاهد خواهیم بود؟ اگر بخواهیم داستان را این‌طور تحلیل کنیم که نسل جدید کاملاً متحول‌شده است، باید ببینیم فورد چگونه از پس مشکلی به اسم شیب سقف برمی‌آید. انتهای خودرو و مهم‌تر از همه شیشه عقب اگر بخواهد متفاوت باشد، باید از فرمی جدید استفاده کند. فرمی که پیش از این توسط رقیبی چون شورولت کاماروی ZL1 به خوبی استفاده شده است. تنها راه باقی مانده برای فورد ترکیبی از الگوهای قدیمی و فرمت‌های آینده‌نگرانه است.
AutoWeek
هفته‌نامه اتوویک با اطلاعاتی که به گفته خودش محرمانه است، طراحی مدل 2015 ماستنگ را کاملاً برگرفته از روی مفهومی Evos می‌داند. برخلاف اظهار نظرهایی که تا کنون خواندیم، اتوویک از چیزهایی خبر داده که انتظارش را داریم. مثلاً یکی از محبوب‌ترین چیزها برای یک دوست‌دار ماستنگ، لچکی‌های عقبی و آن شکل مثلثی‌اشان هستند. فورد اغلب عادت ندارد از Spoiler (بال عقب) برای ماستنگ‌ها استفاده کند. همان یک لبه برآمده رو صندوق عقب برای کنترل گشتاور کافی است. فورد در کنفرانس خبری نمایشگاه 2011 فرانکفورت از یک برنامه انقلابی در آینده خبر داده بود. برنامه‌ای که به نظر می‌رسد با فوکوس استارت خورده باشد ولی باید با ماستنگ به اوج خود برسد. کارشناسان معتقدند فورد باید بیش از پیش در رونمایی این خودرو عجله کند. رقیب اصلی یعنی شورولت تا چندی دیگر از نسل جدید کوروت C7 رونمایی خواهد کرد.
AmericanMuscle
از نامش پیداست که این سایت تنها به عضلانی‌های آمریکایی می‌پردازد. شاید توضیحات دقیقی درباره این خودرو توسط امریکن ماسل منتشر نشد ولی آنچه این سایت را بر سر زبان‌ها انداخت تصویری بود که از چهره احتمالی این خودرو منتشر شده بود. نمای ظاهری رندر این سایت با احترام به سنت طراحی این چند دهه اخیر، با چراغ‌هایی اخم‌آلود بوده است. نویسندگان این سایت معتقدند استفاده از پیشرانه 2.3 لیتری هرچند پرقدرت، باز هم نمی‌تواند جزو برتری‌های این خودرو محسوب شود.
CarScoop
در پنجاهمین سالگرد ساخت Mustang رویایی، قرار است دنیا با یک اتفاق بزرگ روبه‌رو شود. کار اسکوپ بیش از هر سایت دیگری به بررسی حواشی تولید این خودرو پرداخته است. مثلاً اینکه اگر این خودرو بخواهد چهره‌ای سنتی داشته باشد، هرچند عده‌ای را به سوی خودش جذب می‌کند در آینده با مشکلات عدیده‌ای از نظر سلیقه جهانی مواجه خواهد شد. به عنوان مثال وقتی فورد از مدل GT40 خود رونمایی کرد، با انتقادات بسیاری مواجه شد ولی بعدها با جا افتادن قیافه عجیبش کاملاً محبوب شد.
AmCarGuide
این سایت یکی از عجیب‌ترین اظهار نظرات را منتشر کرده است. به عقیده کارشناسان این سایت فورد ماستنگ نسل جدید اصلاً از پیشرانه بنزینی بهره نمی‌برد و باید انتظار نسخه هیبریدی آن را کشید. نظری که شاید در وهله اول خنده‌دار و دور از واقعیت به نظر برسد ولی تا حدودی می‌تواند توصیف‌کننده چهره مدرن این خودرو باشد. با این اوصاف باید رقبای جدید این خودرو را از قاره آمریکا به قاره اروپا جابه‌جا کرد.

 

http://dkmag.net/images/stories/018/2015-ford-mustang-02.jpg

 

http://dkmag.net

 

 


مطالب مشابه :


فورد موستانگ GT500

مرجع فروش شورلت و اتومبیل های قدیمی - فورد موستانگ gt500 - محلی آزاد برای به فروش گذاشتن خودرو




فورد موستانگ

خرید و فروش ماشین - فورد موستانگ - ماشین های ملی و منطقه آزاد - خرید و فروش ماشین




فورد موستانگ

رز وبلاگ - فورد موستانگ - اطلاعات جامع خودروها موستانگ به طور قطع یکی از محبوب ترین و زیبا




فورد موستانگ

فورد موستانگ. در سال 1964 کمپانی فورد تصمیم به تولید یک مدل اسپرتی با مشخصات منحصر به فرد گرفت




نسل جدید فورد موستانگ

خودرو،فنی - نسل جدید فورد موستانگ - مرسدس وان،بررسی خودرو،فنی و تحلیل های مربوط به اتومبیل




فورد موستانگ GT جنگنده

کویـــــــــــر ماشین - فورد موستانگ gt جنگنده - آخرین خبر ها و رویداد ها در زمینه ی صنعت




Ford Mustang GT - فورد موستانگ GT - تبریز

بزرگترین سایت خودرویی شمالغرب کشور - Ford Mustang GT - فورد موستانگ GT - تبریز - گذرموقت های تبریز




فورد موستانگ GT جنگنده

عشق ماشین - فورد موستانگ gt جنگنده - - عشق چت روم | خرید شارژ




برچسب :