ادعای واهی بنیاد علوی نسبت به مالکیت 200 روستا در رامسر
نماینده تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس گفت: بنیاد علوی از افرادی که بیش از صد سال در زمین آبا و اجدادی خود سکونت داشته، طلب سهم خواهی کرده و در هنگام فروش زمین، خود را وارث نیمی از بهای زمین قلمداد میکند.
وی در بیان اینکه ادعاهای غیرمنصفانه بنیاد علوی، در سه دهه اخیر معضلات بسیاری را در غرب مازندران و بهویژه برای مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباسآباد ایجاد کرده است، بیان داشت: بنیاد علوی از افرادی که بیش از صد سال در زمین آبا و اجدادی خود سکونت داشته، طلب سهم خواهی کرده و در هنگام فروش زمین، خود را وارث نیمی از بهای زمین قلمداد میکند.
شریعتنژاد مالکیت بر زمینهای 200 روستا و آبادی شهرستان رامسر را از جمله ادعاهای واهی بنیاد علوی دانسته و ادامه داد: متن درخواست پیگیری ادعاهای واهی بنیاد علوی در زمینه مالکیت بر اراضی مردم غرب مازندران، جهت بررسی نهایی و صدور حکم در اختیار دفتر مقام معظم رهبری قرار گرفت.
نماینده تنکابن، رامسر و عباسآباد اذعان کرد: با تمامی اقدامات صورت گرفته و پس از اصلاح در قوانین بنیاد علوی کشور، حکمی بدین شرح صادر شد: زمینهای واقع در محدوده شهری کمتر از 250 مترمربع و زمینهای روستایی کمتر از 400 مترمربع، از پرداخت نیمی از قیمت روز زمین به بنیاد علوی معاف بوده و مابقی با 10 درصد تخفیف مشمول پرداخت میشوند.
متن بالا برگرفته از بلاغ نیوز می باشد.
متن پایین توضیحی پیرامون بنیاد علوی می باشد که از ویکیپدیاگرفته شده است.
بنیاد پهلوی یک سازمان غیرانتفاعی خیریه بود که از وقف بخش بزرگی از اموال تصاحب شده توسط رضا شاه، محمدرضا شاه و دیگر اعضای خاندان پهلوی در سال ۱۳۳۷ تشکیل شده و از مهمترین بنیادهای اقتصادی و فرهنگی دربار پهلوی به شمار میآمد. پس از انقلاب ۱۳۵۷ نام این بنیاد به بنیاد علوی تغییر یافت و با تشکیل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بخش عمده داراییهای این بنیاد به بنیاد مستضعفان منتقل شد.
متولی بنیاد پهلوی محمدرضا شاه بود. نیابت تولیت و مدیرعاملی بنیاد پهلوی ابتدا بر عهده اسدالله علم وزیر دربار و از سال ۱۳۴۱ به عهده جعفر شریف امامی رئیس مجلس سنا بود. بنیاد پهلوی توسط هیأت امنای ۱۰ نفری شامل رئیس مجلس سنا، رئیس مجلس شورای ملی، رئیس دیوان عالی، وزیر دربار، نخست وزیر و ۵ نماینده از طرف شاه اداره میشد. دارایی این موقوفهِٔ معافِ از مالیات در اوج فعالیت به حدود ۳ میلیارد دلار میرسید بنیاد پهلوی سالانه ۴۰ میلیون دلار دریافت میکرد.
مطالب مشابه :
نمایی از سادات شهر و کتالم - رامسر
نمایی از سادات شهر و کتالم - رامسر - . درباره وبلاگ » به هر چیز که ** نقشه وبلاگ **
خدمات ما
نقشه برداری - خدمات ما - - نقشه وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم. ویکی
نقشه برداری هوایی= فوتوگرامتری
نقشه برداری - نقشه برداری هوایی= فوتوگرامتری - - نقشه وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم.
ادعای واهی بنیاد علوی نسبت به مالکیت 200 روستا در رامسر
نقشه برداری - ادعای واهی بنیاد علوی نسبت به مالکیت 200 روستا در وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم.
آموزش تفکیک زمین به کمک نرم افزار autocad civil3d
نقشه برداری - آموزش تفکیک زمین به کمک نرم افزار autocad civil3d - وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم.
صدور اسناد رسمي براي ساختمان هاي مسکوني و زمين هاي کشاورزي و باغ ها
نقشه برداری - صدور اسناد رسمي براي ساختمان هاي مسکوني و زمين وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم.
8 چشم انداز برتر دنیا که باید قبل از مرگ دید!!!!
نقشه برداری - 8 چشم انداز برتر دنیا که باید قبل از مرگ دید!!!! - وبلاگ کتابخانه عمومی کتالم.
برچسب :
کتالم نقشه