کمبودها دانشجو معلمان را بی انگیزه کرده است
کمبودها دانشجو معلمان را بی انگیزه کرده است
محرومیت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان از امکانات آموزشی و رفاهی مناسب
دانشگاه فرهنگیان که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند سازی نیروی انسانی آموزش و پرورش را برعهده دارد باید با فراهم کردن امکانات، تجهیزات و امور رفاهی، زمینه رشد، شکوفایی و پرورش دانشجو معلمان را ایجاد کند تا آن ها با انرژی و نشاط هرچه بیشتر، یافته ها و آموخته های خود را در سنگر تعلیم و تربیت در طبق اخلاص گذارند و دانش آموزانی را که برای کسب علم و دانش اشتیاق فراوانی دارند از سرچشمه علوم روز سیراب کنند. این در حالی است که دانشجو معلمان استان که در پردیس های امام محمد باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) تحصیل می کنند با مشکلات زیادی از جمله کمبود امکانات رفاهی و مناسب نبودن فضای آموزشی مواجه هستند.
یکی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان در این باره می گوید: با توجه به قرار داشتن دانشگاه فرهنگیان در گلستان شهر و کمبود وسیله نقلیه عمومی در این مکان، ناچاریم بیشتر مواقع برای رفت و آمد از تاکسی تلفنی یا مسافربرهای شخصی استفاده کنیم که این امر هزینه مضاعفی را بر ما تحمیل می کند.
وی می افزاید: کیفیت غذای سلف سرویس نیز بسیار پایین است و با آن که بارها در مورد آن با مسئولان مربوطه صحبت کرده ایم اما هنوز اقدامی نشده است. یک دانشجو معلم دیگر هم با بیان این که یکی از وظایف و مأموریت اصلی دانشگاه فرهنگیان، تربیت دانشجو معلمان مسلط به علوم روز است، اظهار می دارد: انجام کارهای پژوهشی باید بیش از پیش مد نظر باشد ضمن این که امکاناتی از قبیل کتابخانه، بازدیدهای علمی، اینترنت و جشنواره های مختلف در این عرصه افزایش یابد.وی می افزاید: بهتر است تدریس استادان مطابق با روانشناسی تربیتی و اسلامی باشد چون کار دانشجویان این دانشگاه، در آینده تدریس است.
یک دانشجوی دیگر نیز می گوید: وضعیت دانشجویان غیر بومی نسبت به بومی متفاوت است چون آن ها باید در خوابگاه و دانشگاه بمانند و رفت و آمدشان زیر ذره بین است.
وی ادامه می دهد: مسئولان دانشگاه و خوابگاه نباید با دانشجویان مانند دانش آموزان رفتار کنند بلکه باید به آن ها اعتماد داشته باشند و از دلسرد شدن شان جلوگیری کنند.
وی تصریح می کند: با رتبه خوبی که در کنکور سراسری کسب کردم، می توانستم در یکی از رشته های خوب ادامه تحصیل دهم اما چون عاشق معلمی هستم، دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کردم.
وی می افزاید: مشکلاتی که طی یک سال اخیر در دانشگاه فرهنگیان برایم ایجاد شده است تا حدودی موجب پشیمان شدن من از ادامه تحصیل در این دانشگاه شده است.
یکی دیگر از دانشجو معلمان هم می گوید: کمبود فضای آموزشی موجب شده است کلاس های درس بسیار فشرده برگزار شود و ما مجبوریم برنامه های خود را بر اساس آن به شکل بسیار فشرده تر تنظیم کنیم.وی ادامه می دهد: اگر قرار باشد دانشجو معلمان طی دوران تحصیل خود با مشکلات عدیده ای مواجه باشند دیگر انرژی چندانی برای تدریس آن ها باقی نمی ماند. در همین حال، سرپرست پردیس امام محمد باقر(ع) در بجنورد تصریح می کند:روند احداث پروژه ملی دانشگاه فرهنگیان استان بسیار کند است به طوری که در آینده ای نه چندان دور، مسئولان دانشگاه را دچار مشکل و چالش خواهد کرد. دکتر«صفرزاده» با بیان این که این پروژه با متراژ تقریبی ۲۹ هزار متر مربع شامل بخش هایی از جمله اداری، آموزشی، کتابخانه، فروشگاه،آزمایشگاه و کارگاه است می افزاید: روند اجرای این پروژه مأیوس کننده است بنابراین از استانداری به ویژه معاونت برنامه ریزی عمرانی و نمایندگان مجلس برای تخصیص اعتبار، درخواست پی گیری داریم.
وی خاطرنشان می کند: در حال حاضر، هزار دانشجو در این پردیس تحصیل می کنند که از این تعداد ۵۰۰ نفر شبانه روزی و بقیه غیر شبانه روزی هستند و کلاس های آموزشی خود را در ۳ نوبت متفاوت و بسیارفشرده می گذرانند.
وی ادامه می دهد: بدیهی ترین امکانات رفاهی از قبیل میدان ورزشی، کتابخانه مناسب و سایت رایانه در فضای فعلی موجود نیست.
وی اظهار می دارد: درصورتی که پروژه دانشگاه فرهنگیان با طراحی های پیش بینی شده به بهره برداری برسد مکان مناسبی خواهد بود اما تنگناهای کنونی به دلیل استقرار آن در ۲ فضای مدرسه است.
وی با اشاره به این که از نظر غذایی و امکانات رفاهی، حداقل هایی را فراهم کرده ایم، می افزاید: تمام رشته هایی که در ۲ پردیس ارائه می شود بر اساس نیازهای اعلام شده از سوی آموزش و پرورش استان است زیرا این دانشگاه قرار است برای استان نیروی معلم تربیت کند.
رئیس اداره برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم می گوید: ۲هزار و ۷۷۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان استان تحصیل می کنند که ۲ هزار و۵۷۲ نفر در پردیس امام محمد باقر(ع) و ۱۹۸ نفر در پردیس امام جعفر صادق(ع) در حال تحصیل هستند.
«سرایدار» می افزاید: رشته هایی از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم تجربی، الهیات و معارف اسلامی، فیزیک، آموزش ابتدایی، امور تربیتی، روانشناسی، مطالعات اجتماعی، تربیت بدنی و ادبیات عرب در این ۲ پردیس ارائه می شود.
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز وجرگلان در مجلس شورای اسلامی هم اظهار می دارد: مشکل اصلی دانشگاه فرهنگیان کمبود اعتبارات است. «جعفری» با بیان این که با توجه به ضعف زیرساخت های استان باید مشکلات و کمبودهای این دانشگاه پیگیری شود می افزاید: بسیاری از دانشجویانی که در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می کنند این دانشگاه را به عنوان اولویت نخست خود انتخاب کرده اند و نباید شرایط نامناسب تحصیل باعث نارضایتی آن ها شود.
خراسان شمالی – مورخ چهارشنبه ۱۳۹۲/۱۱/۰۲ شماره انتشار ۱۸۶۰۵
نویسنده: حیدرزاده
مطالب مشابه :
پخش فرم های استفاده از امکانات رفاهی
وبلاگ علمی خبری دانشجو معلمان - پخش فرم های استفاده از امکانات رفاهی - آنچه یک دانشجو معلم می
خودرو اقساطی
امکانات رفاهی; تصویر ای خدا ما معلمان شده ایم مسخره لیزینگ
کمبودها دانشجو معلمان را بی انگیزه کرده است
یکی دیگر از دانشجو معلمان هم وی با اشاره به این که از نظر غذایی و امکانات رفاهی، حداقل
در دانشگاه فرهنگیان چه خبر است؟! کسر حقوق ناعادلانه
ما دانشجو معلمان شهید رجایی سمنان در حد روزی بودن موظف است امکانات رفاهی عمومی از
افزایش امتیازات رفاهی معلمان در سال ۹۴
افزایش امتیازات رفاهی معلمان در بر اینکه درخواست اصلی معلمان افزایش حقوق آنهاست و
رضايت شغلي معلمان...
رضايت شغلي معلمان - آموزشی گامهایی در جهت افزایش امکانات رفاهی معلمان
بسته جدید بیمه طلایی فرهنگیان در سال 94 ارایه می شود
اخبارآموزش وپرورش وفرهنگ معلمان - بسته جدید بیمه طلایی فرهنگیان در سال 94 ارایه می شود
چالشهای فرهنگیان در آستانه بازگشایی مدارس/ چشم انتظاری معلمان تا وعده های وزیر
هفتم آذر 92 فانی بار دیگر از ارتقای وضعیت رفاهی معلمان تا پایان سال خبر داد و دیگر امکانات
بسته جدید بیمه طلایی فرهنگیان در سال 94 ارایه می شود
برای سال 94 حدود 34 هزار کلاس با امکانات رفاهی مناسب پیش فوق العاده شغل معلمان نیز
طرح کیفیت بخشی به کلاسهای چند پایه
معلمان مدارس چند پایه نیز چون برای پایه های تجهیز مدارس عشایری از امکانات رفاهی و
برچسب :
امکانات رفاهی معلمان