"نوند" دومین خودرو ملی ایران خودرو

New "نوند" دومین خودرو ملی ایران خودرو

اين محصول در کلاسc و با تنوع گسترده اى در موتور و تجهیزات ارايه مى شود و مشتریان ، امکان انتخاب مدل هاى متنوعى از این خودرو را دارند.
تولید دومین خودرو از محصولات ملي كه حاصل كسب دانش طراحى و ساخت پلاتفرم توسط ايران خودرو است، دستيابي به زنجيره و دانش فني کامل طراحي و توليدخودرو مطابق با استاندارد هاي روز جهاني را ميسر كرده است.
تولید و عرضه همزمان درایران و سایت هاى خارج از کشور ایران خودرو از جمله ویژگى هاى دومین خودرو با برند ملى ایران به شمار مي رود و چندین ویژگى از جمله ایمنى ، زیبایى و قیمت مناسب براى تامين خواست مشتریان داخلى و خارجى در طراحي آن، در نظر گرفته شده است .

مهندس عليرضا محمدي، مدير پروژه ايكس 12با بيان اين مطلب گفت : درطراحي محصول جديد ايران خودرو چندين ويژگي براي پاسخ گويي همزمان به نيازها و تقاضاهاي مشتريان داخلي و خارجي ازجمله ايمني ، زيبايي و قيمت مناسب درنظر گرفته شده است .
وي با اشاره به اين كه توليد و عرضه جهاني دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو مطابق با استاندارد هاي خودروسازان دنيا صورت مي گيرد ، خاطر نشان ساخت : توليد اين خودرو در بازار ايران سالانه بين 125 تا 150 هزار دستگاه ودر سايت هاي خارج از كشور 70 هزار دستگاه درنظر گرفته شده است .
مهندس محمدي خاطر نشان ساخت :دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو با تنوع گسترده اي درموتور و تجهيزات ارايه مي شود و مشتريان ، امكان انتخاب مدل هاي متنوعي از اين خودرو را دارند .
وي مالكيت خودرو وپلاتفرم منحصربه فرد ، مدرن بودن به لحاظ نيازمندي هاي استاندارد هاي روزاروپا را از بزرگ ترين دستاورد دومين خودرو با برند ملي ايران خودرو عنوان كرد و اظهارداشت : ايران خودرو اين محصول را درهمه جاي دنيا عرضه و يا درسايت ايران خودرو در فراسوي مرزها توليد و عرضه خواهد كرد .
مدير پروژه ايكس 12 تاكيد كرد : ايران خودرو درنظر دارد اين خودرو را به 30 كشور جهان صادر كند .

«قیافه اش چینی نیست ولی چینی ها برای آن می میرند. از 206 صندوقدار کمی بزرگ تر است، پورشه در تیونیگ و ساخت اکسل آن نقش داشته و بدنه در ایتالیا طراحی شده البته اسپانیا هم در برخی کارهای طراحی و مهندسی و تست خودرو از دو سال پیش کمک کرده است».
«نوند» دومین خودروی ملی ایران خودرو با مشخصات بالا است (به نقل از قائم مقام ایران خودرو) که هفته جاری با حضور رئیس جمهوری از آن رونمایی خواهد شد.
تیزرو، خبرگیر، خبرآور و پیک در فرهنگ معین و اسب تیزرفتار و اسب تیزفهم بادپای بزین در فرهنگ دهخدا معانی واژه «نوند» هستند که ایران خودرو در کنار «سمند» این نام را برای دومین حضور ملی خود انتخاب کرده است. «سمند» نامی بود که گفته می شود سیدمحمد خاتمی برای نخستین خودرو ملی کشور برگزید. در فرهنگ معین «سمند» اسبی است که رنگش رو به زردی گراییده.


«نوند» که پیش از این با نام x12 معروف شده بود خودرویی است که در اوایل دهه 80 پس از آنکه سمند رونمایی شد با عنوان پروژه «نیوپیکان» یا «پیکان جدید» به رهبری حمیدرضا کاتوزیان رئیس فعلی کمیسیون انرژی مجلس کلید خورد اما با گماشته شدن منوچهر منطقی به مدیرعاملی ایران خودرو این پروژه متوقف شد.
منطقی به جای پیگیری نیوپیکان طراحی و ساخت پژو 206 صندوقدار را در پیش گرفت که این پروژه چند 10 میلیارد تومانی در نهایت اواخر سال 84 رونمایی و تولید انبوه آن شروع شد. با پایان یافتن پروژه ساخت 206 صندوقدار این شرکت پرونده خاک خورده نیوپیکان را از قفسه*ها بیرون کشید تا با نام x12 پروژه*یی را آغاز کند که قصدش گرفتن سهم بازار خودروهای «نیمه ارزان، نیمه گران» باشد و قشر متوسط بتواند از آن استفاده کند.
نوند چگونه خودرویی است؟
این خودرو در کلاس بین b و c تولید شده که پلت فورم (موتور، سیستم تعلیق و ترمز) مورد استفاده برای ساخت همان پلت فورم 206 است با این تفاوت که براساس اظهارات مجید شیخانی قائم مقام ایران خودرو که چندی پیش با ایسنا گفت وگو کرده بود قرار است روی این خودرو موتور fe7 (موتور ملی بنزینی و گازسوز) با دو حجم 1700 و 1600 سی سی و موتورهای دیزلی برای آن تعریف شده است. گیربکس نوند در شرکت نیرومحرکه توسعه یافته که مشاوران آلمانی در طراحی آن مشاوره داده اند. پورشه هم برای سازگار کردن اکسل جدید این خودرو و تیونیگ آن نیز به ایران خودرو کمک کرده است. سیستم تعلیق هم در ایران خودرو به طراحی رسیده اما اتاق نوند و تزئینات داخلی آن با کمک ایتالیایی*ها در مرکز تحقیقات ایران خودرو طراحی شده است. «نوند» در دو مدل تولید خواهد شد که گفته می*شود قیمت یک مدل آن حدود دو میلیون برای رقابت با مینیاتور و مدل بعدی حداکثر تا 12 میلیون قیمت خواهد داشت به طوری که نوند معمولی حدود 10 و نوند اتوماتیک حدود 5/11 میلیون تومان قیمت گذاری شده است. ظاهراً کیسه هوا برای دو سرنشین جلو و ترمز ضدقفل (abs) نیز از قطعات اصلی و نه آپشن برای این خودرو است.

تصاویر و مشخصات دومین خودرو ملی ایران خودرو x12


مطالب مشابه :


محدوديت‌هاي شركت ژاپني هوندا براي شريك ايراني خود (تیزرو)

فروشگاه موتور سیکلت امیرحسین قیامدشت (تیزرو) - فروشنده شرکت کاریزان موتور و گروه صنعتی




در بازار موتورسیکلت تهران چه خبر است؟

تغییراتی مثل کم و زیاد شدن میزان عرضه موتور و همچنین در معرض توجه تیزرو 125. سایت شرکت




"نوند" دومین خودرو ملی ایران خودرو

اين محصول در کلاسc و با تنوع گسترده اى در موتور و تیزرو ، خبرگیر گیربکس نوند در شرکت




نحوه استفاده از تردمیل و دوچرخه ثابت

تردمیل‌ ممکن است موتور داشته هر یک از این شرکت‌ها معمولاً قابلیت اسب تیزرو




169 ) خودرو ملی جدید ایران خودرو :

که هفته جاری با حضور رئیس جمهوری از آن رونمایی خواهد شد.تیزرو (موتور ، سیستم شرکت




لیست بخش دهم از پایان نامه های موجود در آرشیو

کارآموزی شرکت توسعه صنعت و گسترش خدمات گزارش کارآموزی شرکت تیزرو سرو موتور




بازی اکشن جنگی ندای وظیفه ۶ : جنگهای مدرن ۲ – Call Of Duty 6: Modern Warfare 2

شرکت سازنده با خودورهای تیزرو برفی ، با ازبازی از موتور بازی موسوم به iw 4.0




برچسب :