تاريخچه خدمات بين راهي در ايران:

 مزاياي احداث مجتمع هاي خدماتي-رفاهي در راه هاي كشور:

 با احداث هر مجموعه تعدادي شغل در رسته هاي مختلف ايجاد ميشود وبراي گردش كار مناسب افراد آموزش ديده تصدي مشاغل مختلف در اين مجتمع ها از قبيل تعمير كار ،كارگران رستوران،مخابرات ،پمپ بنزين و.......را بعهده ميگيرند .

  از لحاظ بين المللي ايران يكي از مسير هاي معتبر و مهم ترانزيت كالا بشمار ميرود .همچنين بخش مهمي از راه هاي اصلي كشور در مسير كريدورهاي بين المللي شمال-جنوب وشرق-غرب قرار دارد .ايران كريدورهاي آسيا را به اروپا و اروپا را به قفقاز و آسياي مركزي متصل ميكند. قرار گرفتن ايران در مسير اين كريدورها ،گسترش احداث مجتمع هاي خدماتي- رفاهي را به منزله يك اقدام زير بنايي در حمل ونقل ضرورت حياتي مي بخشد . امروزه با احداث مجتمع هاي خدماتي –رفاهي ،رانندگان ترانزيت علاوه بر استفاده از غذاي مناسب ،تعميرگاه ،سرويس هاي بهداشتي و پاركينگ ،امكان استفاده از استراحت گاه مجهز نيز براي توقف هاي طولاني براي آنان فراهم ميشود.اين موضوع ضمن تامين امنيت و رفاه رانندگان موجب ايجاد رغبت براي ترانزيت كالا از جاده هاي كشور شده است .وجود اين مجتمع ها با ارائه خدمات متعدد و ارزشمندو ساختار زيبا و مدرن علاوه بر اينكه چشم نواز مسافران در طول راه هاي كشور مي باشد ،خود شاءن  ملي كشور را نزد گردشگران خارجي حفظ مي كنند .


تسهيلات ويژه براي سرمايه‌گذاران مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي بين‌راهي:

 درخصوص كاهش هزينه بالاسري ساخت از جمله هزينه زمان و فرآيند اداري احداث مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي، بایدگفت: ساخت و توسعه مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي در كشور به لحاظ تأثيرات مثبتي كه در صنعت حمل و نقل و ترانزيت كشور دارد بسيار با اهميت است به همين خاطر سازمان سرمايه‌گذاري و نظارت بر بهره‌برداري با ديدگاه متفاوتي به اين مقوله مي‌نگرد.

با تشكيل كميته ملي راهبري در سازمان میتوان گفت: توجه و تسهيل در حل موانع موجود از جمله بحث استعلام‌ها‌، تملك زمين‌ , تسهيلات بانكي كه مجوز لازم براي صدور موافقت اصولي است، از جمله برنامه‌هاي كميته ملي راهبري است.

با اشاره به بهره‌برداري از 200 مجتمع خدماتي - رفاهي در سطح كشور،میتوان تصريح كرد: در حال حاضر 360 مجتمع خدماتي در حال ساخت است.

درحال حاظر: در فاز اول توسعه مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي در كشور اقدامات مطلوبي صورت گرفته است و در حال حاضر نيز نزديك به يك‌هزار و 500 موافقت اصولي نيز براي ساخت وتوسعه مجتمع‌هاي خدماتي رفاهي در سطح كشور صادر شده است.

با بيان اين كه سازمان راهداري وحمل ونقل جاده‌اي از سرمايه‌گذاري بخش خصوصی در ساخت و توسعه مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي حمايت مي‌كند و تسهيلات ويژه‌اي براي آنها در نظر مي گيرد، معافيت 50 درصدي و محاسبه هزينه‌هاي آب و برق مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي به صورت تعرفه‌هاي بنگاه‌هاي خدماتي‌ و فراهم شدن زمينه تغيير كاربري زمين و واگذاري رايگان اراضي ملي، از جمله تسهيلاتي است كه سازمان براي سرمايه‌گذاران مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي براي سرمايه‌گذاران مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي در نظر گرفته است.

دريافت مجوزهاي لازم از ديگر دستگاههاي ذی ‌ربط قبل از مراجعه سرمايه‌گذاران به سازمان حمل ونقل جهت كاهش زمان صدور موافقت اصولي براي سرمايه‌گذاران و استفاده از تسهيلات بنگاههاي زودبازده استاني و قرار دادن مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي درطرح بنگاه‌هاي زود‌بازده از ديگر تسهيلات سازمان براي سرمايه‌گذاران مجتمع‌هاي خدماتي - رفاهي است.

جلب سرمايه‌گذاري زنجيره‌اي در سراسر كشور در برنامه سازمان قراردارد كه در اين خصوص زمينه اجرايي آن در حال فراهم شدن است .

مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی از معافیت مالیاتی 50 درصدی برخوردار هستند   

با پیگیری های دفتر حقوقی و تدوین مقررات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، مجتمع های خدماتی رفاهی از مصادیق گردشگری شناخته شده و از این پس مشمول معافیت مالیاتی 50 درصدی مالیات های مستقیم است .

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات اظهار داشت ، با اعلام این مطلب:مطابق بند 1 ماده 1 اصلاحی آیین نامه اجرایی موضوع تصویب نامه شماره 28621/ ت  33540 ه مورخ 10/5/1384هیات وزیران ، احداث ،تکمیل ، اصلاح ، درجه بندی و نرخ گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها از مصادیق گردشگری ذکر شده است بنابراین می تواند مشمول معافیت 50 درصدی مالیات قرار گیرد.

این سازمان مرجع صدور مجوز ساخت و بهره برداری مجتمع های خدماتی و رفاهی بوده و از طرفی صدور مجوز تاسیس واحدهای گردشگری نیز با توجه به قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مصوب1382 اختیارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تاسیسات خدماتی و گردشگری به سازمان مذکورمحول شده است .

سازمان امور مالیاتی معافیت مالیاتی مجتمع های خدماتی و رفاهی را به دلیل قید داشتن پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در متن قانون تعریف تاسیسات گردشگری مشمول این قانون نمی دانست اما با توجه به بخشنامه اخیرو با عنایت به ماده واحده قانون اجازه واگذاری امتیاز سرقفلی و مشارکت غرفه و فروشگاه های پایانه های عمومی بار و مسافر و مجتمع های خدماتی و رفاهی مصوب 1377 به عنوان یکی از مصادیق تاسیسات گردشگری بوده و مشمول معافیت 50 درصدی مالیات است .

گفتنی است ، مطابق بخشنامه سازمان مالیاتی و به استناد به تبصره 3 ماده 132 قانون مالیات های مستقیم مصوب 1366 و اصلاحیه های بعدی ، کلیه تاسیسات گردشگری متعلق به اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی که دارای پروانه بهره برداری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هستند مشمول معافیت مالیاتی 50 درصدی هستند و با توجه به بخشنامه معاونت فنی و حقوقی سازمان مالیاتی، مجتمع های خدماتی و رفاهی جزو تاسیسات گردشگری بوده و از پرداخت 50درصد مالیات های مستقیم معاف شدند .

شایان ذکر است ، 200 مجتمع خدماتی رفاهی در راه های کشور به بهره برداری رسیده و حدود 360 مجتمع نیز  در مراحل نهایی ساخت قرار داشته و نزدیک به 1500 مجتمع خدماتی رفاهی نیز در مراحل مختلف اداری اخذ مجوز ،تجهیز کارگاه و مراحل اولیه ساخت قرار دارند.

کمک به احداث مجتمع هاي خدماتي بين راهي دربرنامه پنجم                        

 دولت در برنامه پنجم توسعه وجوهي را براي کمک به احداث مجتمع‌هاي خدماتي،رفاهي بين راهي و پايانه‌هاي مسافري اختصاص داده است.

بر اساس برنامه پنجم توسعه بخشي از درآمدها براي کمک به احداث پايانه‌هاي مسافري و باري و مجتمع‌هاي خدمات رفاهي بين راهي پيش بيني شده است.

براين اساس به منظور کمک به تدارک ناوگان حمل و نقل جاده‌اي بين شهري و احداث پايانه‌هاي مسافري و باري و مجتمع‌هاي خدمات رفاهي بين راهي توسط بخش غيردولتي با اولويت تعاوني‌ها و ايثارگران، از محل منابع داخلي شرکتهاي وابسته به وزارت راه و ترابري در قالب وجوه اداره شده پرداخت مي شود. 

در اين موارد و همچنين در مورد ايجاد جايگاه‌هاي عرضه سوخت ، وزارت جهاد کشاورزي نسبت به واگذاري حق بهره برداري اراضي منابع ملي خارج از حريم شهرها به صورت قيمتهاي ترجيحي يا رايگان بر اساس سياستهاي مصوب شوراي اقتصاد با معرفي وزارت راه وترابري اقدام کند.

همچنين براساس ماده 152 برنامه پنجم توسعه به منظور ايجاد رويکرد توسعه اي در شبکه حمل و نقل ريلي و افزايش سهم و بار مسافر به دولت اجازه داده مي شود نسبت به اصلاح ساختار راه آهن جمهوري اسلامي ايران و واگذاري بخش هاي مختلف آن به بخش خصوصي و ايجاد ظرفيت هاي جديد توسط بخش خصوصي اقدام و منابع خارجي و صندوق توسعه ملي را براي رشد و توسعه فعاليت‌هاي بخش خصوصي در اين زمينه فراهم کند .

ساخت پمپ بنزین و cng در مجتمع های خدمات رفاهی در سراسر ایران

  از سال 1380 نظر به نیاز مبرم کشور به گسترش جایگاههای سوخت رسانی به دنبال یافنتن زمین های مناسب جهت احداث جایگاه در سراسر کشور  هستیم و بدین منظور با 163 دفتر املاک در سطح کشور همکاری به عمل آمده و به محض تقاضا جهت احداث جایگاه پمپ بنزین وcng و یا مجتمع های خدمات رفاهی درسطح کشور از دفاتر املاک می خواهد جهت تقاضای وارد شده زمین مناسب معرفی نمایند و با آرشیو اطلاعات وارد شده ، بزرگترین بانک اطلاعاتی در زمین مناسب جهت احداث می باشد . 

همچنین از توان این شبکه فروش املاک جهت فروش جایگاههای آماده و در حال کار در سطح کشور بهره می گیرد در 3سال اخیر با همکاری تولید کنندگان و وارد کنندگان لوازم و قطعات پمپ بنزین و cng و هماهنگی با شرکت های سازنده جایگاه ونیز اشخاص سازنده در این صنعت ، اقدام به ایجاد بورسی تخصصی در این صنعت در ایران نموده که درنوع خود منحصر به فرد بوده و پایه گذار اولین کنسرسیوم تخصصی در احداث پمپ بنزین و cngدر ایران میباشد. 

در 3سال اخیر با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار در احداث پمپ بنزین و cng در سطح کشور با برترین نمونه های ساخت ، قوی ترین بورس پمپ بنزین و cng در ایران است

ایران  سرزمین لیاقت و شایستگی ها می باشد لذا مالکان جایگاه های پمپ بنزین و cng را شایسته برترین جایگاه ها و مشتریان آنان را شایسته برترین خدمات ممکن می دانیم.

در جهت گسترش و به روز رسانی استانداردها در طراحی پلانها و نماها ، به دنبال ایجاد بالاترین استانداردها در احداث جایگاه های کوچک و بزرگ در حد استانداردهای برتر اتحادیه اروپا و امریکا است . 

در طراحی نماها و پلان ها بهترین طراحان جهانی جایگاه های سوخت ر سانی دانسته و به دنبال ایجاد بالاترین استاندارد ممکن در طراحی با برترین پلان و لوکس ترین نما وسایبان با زیباترین چشم انداز با کمترین هزینه ممکن وبالاترین بهره وری است. 

بازسازی دهها پمپ بنزین ، لوکس سازی و ارتقاء درجه دهها پمپ بنزین و cng و مجتمع های خدمات رفاهی درسطح کشور در دهه اخیر بخشی از افتخارات است. 

از سال 1387 و به دنبال افزایش قیمت سوخت و فروش بنزین آزاد و به تبع آن افزایش درآمد جایگاه داران ، ارزش افزوده جایگاه های پمپ بنزین و cng و همچنین مجتمع های خدمات رفاهی در سطح کشور رو به رشد نهاد و در 2 سال اخیر که قیمت انواع املاک در ایران از سیر نزولی برخوردار بوده ، جایگاه های سوخت رسانی تنها گزینه ای از املاک هستند که رشد و صعود قیمت از 100% تا 300% در آنها اتفاق افتاده و با افزایش تدریجی قیمت سوخت تا سطح قیمتهای جهانی باز جای رشد و ایجاد ارزش افزوده بیشتر را دارند که این امر مورد توجه بوده و تلاش هدفمندی را جهت ورود سرمایه گذاران از سایر بخشهای اقتصادی کشور به این حوزه را هدف قرار داده است . 

با تجمیع تمام مراحل احداث جایگاه پمپ بنزین و cng ونیز مجتمع های خدمات رفاهی در سراسر کشور در یک سازمان واحد و متمرکز و با در اختیار داشتن مجموع اطلاعات و مقررات روز می کوشد تا با ساده سازی مراحل کار از هرگونه پراکنده کاری و هر انرژی در این حوزه جلوگیری شده و ضامن سرمایه گذاری قدرتمندی در احداث پمپ بنزین و cng در سراسر کشور باشد. 

تجمیع خدمات در احداث پمپ بنزین و cng به شرح زیر می باشد : 

1- معرفی زمین های مناسب برای احداث پمپ بنزین و cng و مجتمع های خدمات خودرو و خدمات رفاهی 

2- مشاوره و راهنمایی های لازم در اخذ مجوزات کافی برای احداث جایگاه یا مجتمع ها در سراسر کشور 

3- ارائه طرح و پلان پیشنهادی با بالا ترین استانداردهای جهانی برای اخذ موافقت اصولی و اخذ تسهیلات کم بهره 

4- ایجاد قرارداد جهت ساخت جایگاه در قالب قرارداد پیمان یا مدیریت پیمان با برترین سازندگان کشور 

5- تامین قطعات ودستگاه ها وتجهیز جایگاه با برترین برنده های ایرانی یا خارجی 

6-ارائه انواع راهکارها در مدیریت هزینه ها و کسب بالا ترین امتیازات در درجه بندی جایگاه 

7- حمایت از سرمایه گذاری انجام شده تا بهره برداری از جایگاه و صدور پروانه بهره برداری 

8- ارائه انواع مدل های رایج در مدیریت مالی جایگاه و سود آوری مطلوب 

این جمله را به ذهن خود بسپاریم : کوتاه ترین راه پیمودن یک مسیر تخصصی ا ست . 

هدفمندي يارانه ها زمينه ساز تحول حمل ونقل جاده اي است


هماهنگي و اعلام آمادگي تشكل ها و انجمن هاي صنفي نيز براي همراهي با اين طرح، اميدواري ها را براي نتيجه بخشي سريعتر آن افزايش داده است. 

در زمان حاضر 385 هزار وسيله نقليه برون شهري داراي كارت هوشمند بوده و مي توانند از مزاياي بسته هاي حمايتي در نظر گرفته شده بهره مند شوند. 

در بسته پيشنهادي و مصوب حمل و نقل جاده‌اي، تلاش شده است با ارايه تسهيلات لازم به صاحبان بخش، بويژه رانندگان تلاشگر و زحمتكش از جمله پرداخت 50 درصد حق بيمه تمامي رانندگان از سوي دولت، پرداخت وامهاي مناسب براي جبران قيمت سوخت، نوسازي بيش از پيش ناوگان حمل و نقل كالا و مسافر و همچنين افزايش ايمني تردد در جاده‌هاي كشور و حفظ سرمايه‌هاي انساني، زمينه تحقق مطلوب و بهينه قانونمند هدفمندسازي يارانه‌ها فراهم شود. 

تا پايان سال جاري يكهزار و 500 دستگاه اتوبوس، دوهزار و 500 دستگاه ميني‌بوس و 9 هزار دستگاه انواع كاميون با ارائه تسهيلات، نوسازي ‌شده و با تثبيت قيمت لاستيك و روغن تا پايان سال جاري، بخش ديگري از سيا ستهاي حمايتي دولت از حمل و نقل جاده اي اجرايي مي شود. 

 با حمايتهاي اعلام شده و با توجه به تأثير حدود چهار درصدي قيمت سوخت بر قيمت حمل كالا، براي كرايه حمل بار پس از هدفمندي يارانه ها افزايش غيرمنطقي پيش بيني نمي شود و بازرسي مستمر نيز اين روند را تحت نظارت خود خواهد داشت. 

 در بخش ديگري اختصاص 6 هزار ميليارد ريال اعتبار در سال جاري براي فعاليتهاي راهداري كه اين اعتبار به منظور بهسازي روكش آسفالت، نصب علائم و برطرف كردن نقاط پرحادثه هزينه مي شود. 

ورود 500 دستگاه ماشين آلات مورد نياز به ناوگان راهداري از ديگر برنامه هاي امسال می باشد.

به گفته اين مسؤول، افزايش دوربينهاي تصويري جاده اي از 50 دستگاه به 132 دستگاه، تجهيز اتوبوسهاي بين شهري به سيستم ردياب gps و افزايش اتوبوسهاي ويژه و vip از ديگر برنامه هاي سال جاري سازمان راهداري و حمل و نقل است. 

 ميزان ترانزيت كالا تا پايان ماه گذشته را پنج ميليون و 400 هزار تن بوده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 45درصد افزايش داشته است. 

در عين حال جمع اعضاي تشكلهاي صنفي رانندگان و شركتهاي حمل و نقلي  اظهار داشت: دولت از محل درآمدهاي هدفمندي يارانه ها يكهزار ميليارد ريال در قالب تسهيلات و كمكهاي بلاعوض براي نوسازي ناوگان، به بخش حمل و نقل جاده اي كمك مي كند. 

 هرچند اثرات مثبت اجراي طرح هدفمندي يارانه ها كاملا اثبات شده و بديهي است اما در عين حال برخي نيز با فشار رواني و ايجاد گراني كاذب، قصد سودجويي دارند. 

 هوشياري و دقت خانواده بزرگ حمل و نقل جاده اي مي تواند براحتي بر گراني كاذب احتمالي غلبه كرده و موفقيت اجراي اين طرح بزرگ را تضمين كند. 

حتي اگر در كوتاه مدت فعالان اين بخش متحمل زيان نيز شوند، دولت مصمم است با بسته هاي حمايتي پيش بيني شده و تسهيلات و تمهيدات در نظر گرفته شده آن را جبران كند. 

پس از اعلام نرخ سوخت، امكان افزايش منطقي و مناسب كرايه حمل بار براي شركتهاي حمل و نقل وجود خواهد داشت. 

تأثيرات هدفمندي يارانه ها به صورت كاملاً علمي محاسبه شده و در نتيجه گراني كاذب در اين زمينه توجيه نداشته و فعالان بخش حمل و نقل نيز چنانچه شاهد افزايش قيمت محصولات برخي كارخانه ها در كالاهاي مصرفي خود مانند لاستيك بودند، محصولات مشابه ساير شركتها با قيمت مناسب را جايگزين آن كنند تا امكان طمع ورزي و سودجويي براي عده اي اندك از بين برود. 

همچنين ايجاد تعادل در عرضه و تقاضا و پرهيز از هجوم به بازار براي ذخيره سازي كالاهاي مورد نياز را يكي ديگر از راههاي جلوگيري از گران شدن كاذب اجناس دانست.

 ضمن تشريح بسته حمايتي بخش حمل و نقل جاده اي، برخي ثمرات هدفمندي يارانه ها را علاوه بر نوسازي ناوگان و ايجاد تعادل در مصرف سوخت، جمع‌آوري و ساماندهي اطلاعات فعالان بخش حمل و نقل روستايي نيز از ديگر بركات اين طرح بزرگ ملي است كه با جمع‌آوري اطلاعات مذكور، آثار مثبت و اثربخش قانون هدفمندسازي يارانه‌ها، اين قشر از تلاشگران جامعه را كه تاكنون به صورت مدون و برنامه‌ريزي شده در چرخه حمل و نقل كشور قرار نداشتند، دربر مي‌گيرد. 

ضمن تقدير از همكاري و همراهي تشكلها و انجمنهاي صنفي بخش حمل و نقل جاده اي، تعامل دومجموعه دولتي و خصوصي عامل ايجاد حركتهاي بزرگ و شناخته شدن آن در سطح كشور به عنوان يك الگو معرفي كرد. 

ورود انجمن صنفي شركتهاي حمل و نقل به ساخت بزرگترين شهرك حمل و نقلي كشور  مصداق بارزي از عالي ترين سطح همكاري می باشد كه با به بهره برداري رسيدن مرحله نخست آن تا پايان سال جاري، تحول بزرگي در اين بخش رقم خواهد خورد. 

سازمان حمل و نقل و پايانه هاي نيز سعي كرده است با در اختيار گذاشتن تسهيلات و امكانات، زمينه رضايت اين بخش را فراهم كند. 

تلاش در جهت رسيدن به تردد ايمن در سطح جاده ها از اولويتهاي مجموعه میباشدو  ارائه تسهيلات براي نوسازي ناوگان و صدور موافقت اصولي و حمايت از ايجاد مجتمع هاي خدماتي رفاهي بين راهي را در راستاي ايجاد رضايت در بين بهره برداران از جاده ها و بويژه فعالان بخش حمل ونقل برون شهري ارزيابي كرد. 

 زيرساختهاي بخش راه از عوامل مهم تحقق اهداف دولت در هدفمندي يارانه ها است. 


 سمنان: دومين دور سفر استاني هيئت دولت به استان سمنان با  مصوبه براي شتاب بخشيدن به روند توسعه و آباداني بيش از پيش اين استان همراه شد. در اين جلسه که به رياست محمود احمدي نژاد و با حضور اعضاي هيئت دولت و نمايندگان دولت و نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي در محل استانداري شهر سمنان به مدت بيش از سه و نيم ساعت برگزار شد، طرح و پروژه هاي مهمي براي افزايش سطح رفاه، توسعه، استان به تصويب رسيد که اين مصوبه به شرح زير است: 

* راه و حمل و نقل : احداث تقاطع غير همسطح اميريه به محور تهران - مشهد - ورودي شهر در جزين، سرخه و ورودي گرمسار.  مطالعه و احداث جاده گرمسار به سيمين دشت، زرين دشت، فيروزکوه و جاده دسترسي به سياه کوه و قصر بهرام گور.  تسريع در مطالعه و اجراي باند دوم کريدور شمال - جنوب با مرکزيت شهرستان دامغان.  تکميل راه هاي دسترسي و تامين روشنايي مجتمع هاي خدماتي رفاهي بين راهي شاهرود، سمنان، دامغان، گرمسار و مهديشهر.  تسريع در شروع عمليات اجرايي آزاد راه تهران - مشهد توسط بخش غير دولتي.  احداث زيرگذر کوهان.


چه کار هایی انجام دهیم تا این مجتمع ها در ایران گسترش پیدا کند:


نظربه اهميت رونق صنعت گردشگري و اطلاع ازروند اجرا و وضعيت پروژه هاي گردشگري زمينه اجراي اين زيرساخت ها با سرمايه گذاري مناسب و مطلوب ايجاد شود. باید مطلوب دانست و افزود: با توجه به محدوديت ظرفيت هاي دولتي، بخش خصوصي بايد درحوزه ايجاد زيرساخت ها وارد شده و به توسعه زيرساخت هاي مناسب گردشگري با هزينه کرد مطلوب اقدام کند. بارويکرد رونق صنعت گردشگري و درآمدزايي ملي، از پروژه ها وطرح هاي مناسب و مطلوب گردشگري حمايت شود. وبا توجه به اهميت توسعه صنعت گردشگري درراستاي فراهم سازي زمينه هاي اين توسعه وايجاد زيرسا خت ها و رونق اين صنعت، پروژه هاي مختلف گردشگري درحال اجراست. درراستاي اجراي پروژه هاي سرمايه گذاري گردشگري و سرمايه گذاري سرمايه گذاران داخلي وخارجي پيش بيني مي شود با اجراي مجتمع تفريحي تجاري توريستي اقامتي پذيرايي و به بهره برداري رسيدن آن ها چندین شغل ايجاد شوداميدواريم با همکاري بخش خصوصي وحمايت هاي دولت، اقدامات مطلوبتري درتوسعه ورونق صنعت گردشگري به عمل آيد.


 


مطالب مشابه :


شرایط صدور مجوز جایگاههای پمپ بنزین

مدیریت ایمنی وسلامتی شغلی استان زنجان - شرایط صدور مجوز جایگاههای پمپ بنزین - ثبت شده در




معرفی دو مورد از جایگاههای چند منظوره در حال احداث تبریز

احداث چند جایگاه چند منظوره بنزین و گاز با معماری های زیبا در تبریز. زمانی جایگاههای پمپ




قدیمی ترین عمارت پمپ بنزین ایران

كارت هوشمند سوخت - قدیمی ترین عمارت پمپ بنزین ایران تاریخچه احداث پمپ بنزین





رعایت نکات ایمنی وبهداشتی
در پمپ بنزین

مهندسی بهداشت حرفه ای - رعایت نکات ایمنی وبهداشتی در پمپ بنزین - - مهندسی بهداشت حرفه ای




تاريخچه خدمات بين راهي در ايران:

در 3سال اخیر با در اختیار داشتن بیشترین سهم بازار در احداث پمپ بنزین و cng در سطح کشور با




دکتر منصوری کلنگ احداث اولین پمپ بنزین در نوش آباد را کلنگ زد

اخبار استان کاشان - دکتر منصوری کلنگ احداث اولین پمپ بنزین در نوش آباد را کلنگ زد - اخبار و




مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی

1- معرفی زمین های مناسب برای احداث پمپ بنزین و cng و مجتمع های خدمات خودرو و خدمات رفاهی




تفاوت "بنزین"پالایشگاه با پتروشیمی چیست؟رفرمیت چیست؟

این مجتمع‌ها از قبل در جهت افزایش ارزش افزوده در زنجیره تولید احداث شده پمپ بنزین های




جایگاه سوخت مایع (پمپ بنزین)درشهر انگوت احداث می شود

- جایگاه سوخت مایع (پمپ بنزین)درشهر انگوت احداث می شود -




مجتمع خدماتی،رفاهی خاتم‌الأنبیا متعلق به جوجو در بروجرد افتتاح شد

و در خور شان مردم این شهرستان احداث می‌شود.موسوی، سرمایه‌گذاری احداث پمپ بنزین را در




برچسب :