ارتباط بين دروس پايه و پيشدانشگاهي درس فيزيك (رشتههاي رياضي فيزيك و علوم تجربي)
فيزيك 1 |
فيزيك 2 |
فيزيك 3 |
پيشدانشگاهي 1 |
پيشدانشگاهي 2 |
فصل 1:انرژي با فصل 4: از فيزيك 2 گفته ميشود فصل 2: دما و گرما با فصل 6: از فيزيك 2 گفته ميشود فصل 3: الكتريسيته با فصل 2: از فيزك 3 گفته ميشود فصل 4: نور ـ بازتاب نور فصل 5: شكست نور |
فيزيك 1: فيزيك و اندازهگيري فصل 2: حركتشناسي با فصل 1: از فيزيك پيشدانشگاهي 1 گفته ميشود فصل 3: ديناميك با فصل 2: از فيزيك پيشدانشگاهي 1 گفته ميشود. فصل 4: كار و انرژي فصل 5: ويژگيهاي ماده فصل 6: گرما و قانون گازها |
فصل 1: ترموديناميك در تجربي اين فصل حذف ميباشد فصل 2: الكتريسيته ساكن فصل 3: جريان الكتريكي فصل 4: مغناطيس فصل 5: القاي الكترومغناطيسي |
فصل 1: حركتشناسي در دو بعد و حركت در يك بعد (حركت پرتابي در تجربي حذف ميباشد) فصل 2: ديناميك فصل 3: حركت نوساني فصل 4: موجهاي مكانيكي (1)
|
فصل 1: موجهاي مكانيكي (2) (پديده دوپلر در تجربي حذف) فصل2: موجهاي الكترومغناطيسي فصل 3: آشنايي با فيزيك اتمي فصل 4: آشنايي با فيزيك حالت جامد و ساختار هسته (در تجربي فيزيك حالت جامد حذف ميباشد) |
درس فيزيك از سرنوشتسازترين دروس كنكور است و چند سال است كه سئوالات فيزيك كنكور به شدت به سمت مفهومي شدن پيش رفتهاند، اين مطلب براي عدهاي از دانشآموزان باعث نگراني شده است، اما مطمئن باشيد كه اگر در مطالب اين درس، عميق شويد، هر چقدر هم سئوالات مفهومي باشند. شما در پاسخگويي مشكلي نخواهيد داشت. البته توجه كنيد شما قرار نيست به تمامي سئوالات پاسخ دهيد. هنر داوطلب موفق كنكور آن است كه بتواند در زمان محدود به بيشترين سوالات ممكن پاسخ صحيح بدهد پس نگران اين مسئله نباشيد كه ممكن است سوالات به نحوي مطرح شوند كه شما قادر به پاسخگويي به آنها نباشيد وضعيت تمامي داوطلبان چنين است.
براي بهرهبرداري بهتر از مطالبي كه ميخواهيد بايد ارتباط بين دروس سالهاي گذشته (دروس پايه) و دروس پيشدانشگاهي را بدانيد و همچنين ترتيب خواندن اين دروس با توجه به پيشنياز بودن هر مبحث مشخص شود و مقدار زماني كه براي خواندن، حل تست آموزشي، خلاصهبرداري، حل تست و مرورها، هر مبحث كاملاً مشخص ميشود. به طور مثال در يك تقسيمبندي كلي مباحث فيزيك كنكور به 3 قسمت تقسيم ميشوند:
1- مكانيك: شامل (فصل 1: از فيزيك 1 و چهار فصل اول فيزيك 2 و دو فصل اول فيزيك پيشدانشگاهي 1 ميباشد)
ترتيب مطالعه فيزيك از فصل يك فيزيك 2 يعني فيزيك و اندازهگيري (بردار) شروع ميشود و فصل اول و دوم (حركتشناسي در دو بعد ـ ديناميك) از پيشدانشگاهي يك در ادامه مباحث كتاب سال دوم خوانده ميشود (حركتشناسي و ديناميك از فيزيك 2) و بايد اين دو كتاب را با هم مطالعه كرد. توجه كنيد كه طراحان تست روي اين قسمت مانور زيادي ميدهند و اصولاً مباحث درس مكانيك به نحوي است كه ميتوان سئوالات مفهومي زيادي در آن مطرح كرد. هيچ وقت نبايد از حل سئوال زياد در اين بخش خسته شويد. حتي پيشنهاد ميشود كه در اين قسمت سئوالات تشريحي هم حل كنيد تا تسلط شما بيشتر شود. حتماً مسئلههاي كتاب را تا رسيدن به پاسخ نهايي حل كنيد. حركت پرتابهاي و حركت دايرهاي نوع جديد حركت هستند كه در اين كتاب مطرح شدهاند، كه اگر مطالب را دقيق ياد گرفته باشيد، اين دو نوع حركت هم به سادگي قابليت تحليل دارند. مفهوم تكانه هم مفهوم جديدي است كه در اين كتاب ميآموزيد. به همين خاطر حتماً بايد سئوالات زيادي حل كنيد. بعد از خواندن اين مباحث. فصل يك از فيزيك يك و فصل 4 از فيزيك 2 با هم خوانده ميشود (اين مباحث تابستان و مهر خوانده ميشود)
2- فيزيك پيشدانشگاهي: (شامل نوسان، موج، صوت، موجهاي الكترومغناطيسي، فيزيك اتمي، فيزيك حالت جامد و ساختار هسته ميباشد)
تذكر: برخي از اساتيد به دنبال مباحث مكانيك به ترتيب مباحث فيزيك پيشدانشگاهي (نوسان، موج و...) را تدريس ميكنند و برخي همراه مباحث پيشدانشگاهي فيزيك پايه خصوصاً فيزيك سال سوم را تدريس ميكنند كه با توجه به نوع كنكور آزمايشي كه براي دانشآموزان برگزار ميشود تدريس و خواندن اين مباحث متفاوت است.
3- فيزيك پايه شامل: نور، بازتاب نور، شكست نور، دما و گرما به همراه گرما و قانون گازها، ويژگيهاي ماده، ترموديناميك (براي رشتههاي تجربي حذف)، الكتريسيته (فيزيك 1) به همراه الكتريسيته ساكن (فيزيك 3)، خازن، جريان الكتريكي، مغناطيسي و القاي الكترومغناطيسي ميباشد.
روش مطالعه اوليه، حل تست آزمايشي، خلاصهبرداري، مرورها و حل تست و جدول مقدار مطالعه مباحث فيزيك:
1) مطالعه اوليه: بعد از تدريس دبير در اين مرحله شما بايد كتاب درسي و جزوه معلم را دقيق بخوانيد و در مطالعه اوليه قرار نيست تمام مطالب را ياد بگيريد (مثلاً مطالبي كه جنبه حفظي دارند) در مطالعه اوليه تقريباً 60 تا 70 درصد مطالب را فرا بگيريد.
2) حل تست آموزشي (تقريباً 30 درصد از تست هر قسمت را بدون در نظر گرفتن زمان و بدون استفاده از حلهاي ساده و كوتاه شده، تنها براي تسلط كامل روي مبحث، حل كنيد)
3) خلاصهبرداري (روش شبكه مغز، طرح درختي، طرح شعاعي و...)
4) مرورها (كه طبق منحني فراموشي ابينگهاوس حداقل 4 مرور در طول سال در زمانبندي مشخص)
5) حل تست: با در نظر گرفتن زمان و درصد و با استفاده از حلهاي ساده و كوتاه شده به منظور افزايش سرعت و تسلط بر روي مبحث انجام ميشود.
مطالب مشابه :
جزوه آموزشي فيزيك پيش 1
داده شد.در اين جزوه مباحث مختلف فيزيك 1 آموزشي فيزيك 2 پيش دانشگاهي روي
جزوه فيزيك 2 پيش دانشگاهي فصل اول
"دبير فيزيك رضاقلي زاده" - جزوه فيزيك 2 پيش دانشگاهي فصل اول - مطالب مختلف از دروس فیزیک
جزوه آموزشي فيزيك پيش دانشگاهي
جزوه آموزشي فيزيك پيش دانشگاهي همراه با حل نمونه سوالات كنكور و المپياد . شامل: 1-نيرو
بانک سوال و آموزش فیزیک پیش دانشگاهی
سوال و پاسخنامه امتحان نهايي فيزيك ۲ پيش دانشگاهي خرداد
ارتباط بين دروس پايه و پيشدانشگاهي درس فيزيك (رشتههاي رياضي فيزيك و علوم تجربي)
از فيزيك پيشدانشگاهي 1 بعد از تدريس دبير در اين مرحله شما بايد كتاب درسي و جزوه
نمونه سوالات امتحانات نهایی فیزیک پیش دانشگاهی
فيزيك پيش دانشگاهي تجربي فيزيك سوم
فيزيك پيشدانشگاهي تجربي - جلد 1-خیلی سبز
فيزيك پيشدانشگاهي تجربي - جلد 1-خیلی سبز جزوهنويسي هوشمندانه عاملي براي مرور سريع
دانلود متن کتابهای درسی پيش دانشگاهي
دانلود کتاب درسی پيش دانشگاهي رياضي فيزيك حساب ديفرانسيل و انتگرال 1،2
نمونه سوال فیزیک 1 پیش دانشگاهی
نمونه سوال فیزیک 1 جزوه های کمک دانلود كتابهاي فيزيك دبيرستان و پيش دانشگاهي
برچسب :
جزوه فيزيك پيش دانشگاهي 1